Влез

View Full Version : Как разбирате...?!

xxXroshawkaXxx
07-11-2008, 09:04
алЛохаа ::: [!][!] ..абЕе искам да попитам... :oops: ...ъъ как разбирате, когато някой ви обича истински[?][?] ..в смисъл, че не е с вас само заради СЕКСа.. #-o

=]] :smt007 ...

otka4ena
07-11-2008, 09:08
Когато не иска от теб само секс.

w0sh
07-11-2008, 09:08
Като и кажа "скочи от 7-мия етаж" и тя скочи.

DELIRIOUS
07-11-2008, 09:10
когато го опознаеш, то си проличава в действията му, цялото му отношение към теб...дори и да не ти повтаря постоянно 'обичам те' :)

GabisiTa
07-11-2008, 09:24
С течение на времето се усеща просто, действия, жестове дори... отношението му към теб... ;)

babykiller_
07-11-2008, 09:28
секи различно го прави.. :-o

mimka_1987
07-11-2008, 09:32
nikoi ne obi4a nqma obi4 ne sa6testvuva lubov

jghgh
07-11-2008, 09:49
ми на тая възраст любов... не знам, аз квато съм съмнителна.. много ще има да ми доказва..
но по принцип си се разбира.. когато се държи мило, съобразява се, става му тъжно като се скараме и т.н..

LadySunshine
07-11-2008, 09:53
когато опознаеш даден човек по-добре от себе си ще разбереш дали те обича истински или не.. иска се и време обаче

krem4et0
07-11-2008, 10:02
То се усеща просто-по поглед, дума, жест.........

_FaShIoN_
07-11-2008, 10:46
По самото му държание спрямо теб... :)

moon_flower
07-11-2008, 11:40
Не можеш да го разбереш това. :D
Оф глупости говоря...ами когато секса не е на първо място,когато се интересува от теб,просто цялото държание,както казаха преди мен.

Iv4eTy
07-11-2008, 11:50
Ами с времето, когато опознаеш даден човек всичко излиза наяве. Няма как да не разбереш ако е с теб заради секса...

DYNAMIC
07-11-2008, 12:52
аз тфа не го разбирам 8-)

babity
07-11-2008, 12:56
кажи му, че три месеца (примерно) тряа да пиеш хапчета и не тряа се ебеш и той сам "ще си каже"

donkihot
07-11-2008, 13:23
Когато след много ми откази,всъщност не бяха баш откази..ами...натискаме се и аз го спирам,а той нищо не е направил,нпо аз съм си вталпила 4е правим нещо...и дори след много,ама многоо пъти да му отказвам тва нещо,което ина4е не правим..той ми казва оби4ам те и ще бъда толкова търпелив,колкото трябва да съм,за да си сигурна в мен. оби4а ме?? да,защото не ми го каза на втория ден,макар 4е беше адски мил...но ми го съобщи 4ак на 3 месец,дори и тогава не бях сигурна,4е е така..оби4а ме? не е само заради секса,защото не съм му го дала още,но все още уйсещам силните му прегръдки. Защото,когато съм тъжна или прецакана,като му споделя, той ме разбира,а не ми се кара. защото никога не е дигнал скандал за нещо,дори и много пъти да е трябвало той е сядал с мен и е разговарял и никога не ме е оставил в труден момент. затова съм сигурна 4е дори и след още 6 месеца..ако сме заедно дай боже,той няма да е с мен заради секс..защото е мом4е с ка4ества,а не просто мом4е с хубава външност. нима не можеше да ми каже преди да замине за 3 седмици в 4ужбина късаме,защото искам да правя секс с някоя англи4анка,ама после като се върна пак ще си се съберем!?? можеше,но ми каза,4е ще ми е верен,както е бил до сега и пак ще бъдем щастливи,дори и след 3 седмици. е затва го ловкам мойто мом4е

AnzaRe
07-11-2008, 13:27
Започвате да се държите и двамата странно,мислите един за друг искарвате си прекрасно на некое тихо местенце.Очи в Очи.

Любовта е като вятъра,не можеш да го видиш,но го усещаш!

donkihot
07-11-2008, 13:34
Започвате да се държите и двамата странно,мислите един за друг искарвате си прекрасно на некое тихо местенце.Очи в Очи.

Любовта е като вятъра,не можеш да го видиш,но го усещаш!

това е адски сладко...

malka_diva4ka
07-11-2008, 14:08
emi....po pogleda spored mene,no pri vseki e razli4no :)

sladku_bebzi
07-11-2008, 14:20
Ами да кажем, че ако му кажеш, че в следващите 5 месеца няма да си готова за секс и той остане с теб, значи има чувства.

spensi
07-11-2008, 14:36
Ами да кажем, че ако му кажеш, че в следващите 5 месеца няма да си готова за секс и той остане с теб, значи има чувства.
Дано момчето да е търпеливо че 5 месеца не са малко време без секс но и не невъзможно ако найстина държи на момичето си

jghgh
07-11-2008, 14:51

вие на кой свят живеете бе?!

и веднага ти давам контра ти ако обичаш гаджето си няма да му слагаш ултиматуми и ще искаш да правите секс и няма да му отказваш..

извинявайте, ама много сте зле

любовта си е взаимно уважение, респект, съобразяване, комрпомиси..
не чак такива крайности .. "аз ако му кажа че 5 месеца няа му пусна той ще остане с мен" или някви такива..
по принцип е мноо миличко 5 месеца да те чака, ама ми се струва че вие не само по тоя въпрос живеете на луната...
всъщност любовта си е сивичка, не знам що очаквате върховно разбиране, балони, нежност бла бла

Remini
07-11-2008, 15:06
Че какво аджеба му лошото в секса.
Секса е любов

spensi
07-11-2008, 15:10

вие на кой свят живеете бе?!

и веднага ти давам контра ти ако обичаш гаджето си няма да му слагаш ултиматуми и ще искаш да правите секс и няма да му отказваш..

извинявайте, ама много сте зле

любовта си е взаимно уважение, респект, съобразяване, комрпомиси..
не чак такива крайности .. "аз ако му кажа че 5 месеца няа му пусна той ще остане с мен" или някви такива..
по принцип е мноо миличко 5 месеца да те чака, ама ми се струва че вие не само по тоя въпрос живеете на луната...
всъщност любовта си е сивичка, не знам що очаквате върховно разбиране, балони, нежност бла бла
хахахха не го разбирай буквално много ясно че няма да ти кажи още като дръгните миличко няма да правим 5 месеца секс :D :D със времето като тръгните ти като си поискаш сеск да ти отказва.Като ти кажи не съм готова има и момчета каито са чакали и повече от 5 месеца тук вече говорим за различни характери и най вече за търпеливост

JuSt_A_FrEaK
07-11-2008, 21:04
Отношение просто....не само да те опипва тук и там...като започне така,ти става ясно на къде бие. :wink:

NaNa_SladuRana
07-11-2008, 21:21
Нямаш ли едно вътрешно гласче,което постоянно ти говори налудничеви глупости? :)

cherinka
07-11-2008, 23:10
Нищо не се усеща, бе, кви глупости говорите.
Няма никъв начин да разбереш кво му се върти в главата на другия, дори и ясновидците и врачките не моат да познаят.

действия.. усещания... за тва с някой се обичате цяла година (примерно) и после се разделяте и ревете кат пощурели, щото сте УСЕТИЛИ нещо. :lol:

spiderka
07-11-2008, 23:13
хмм...когато с привързаността си към нея докаже,че не е с нея само заради секса