View Full Version : Korpiklaani
Korpiklaani (Горски род на финландски) е фолк метъл група от Финландия . Korpiklaani е новото име на вече несъществуващата група Shaman, която е формирана от Йон Йервеле , който също така е все още движещата сила на Korpiklaani. За разлика от Shaman, чиито песни са на езика саами , Korpiklaani записва главно на английски, но също така и на финландски. Стилът им се описва най-точно като фолк/траш метъл.
Музиката на Korpiklaani се разпростира от по-нежни песни изсвирени с цигулка и китара до песни за финския бог на ферментацията Pellonpekko, включвайки дори и "типично" тролски метал в песни като "Wooden Pints" и "Crows Bring The Spring".
Има тема за мизерниците Токио Хотел а за тази велика група не видях тема... не ви е срам
Korpiklaani - Let's Drink (http://www.youtube.com/watch?v=FgHzrTwXZ20&feature=related)
Korpiklaani sa strashna veselba. Az takova slusham kato sym "na masa" (na bira) 8-)
Korpiklaani - Beer, Beer
ScionOfStorm
07-11-2008, 15:53
Доста надценена група, но са 'арни, но вече рядко си ги пускам, поомръзнали са ми може би ;р
Pedigree
07-11-2008, 15:59
Ми, като ги слушам, дори и да ми е някво тъпо, ми става яко. Зареждащи са, особено когато празнуваш. След два часа яко ще им се любувам. Тааа, харесват ми. ( ;
GreenFairy
07-14-2008, 09:36
Ооо, най-великите са. Горският клан... Винаги зареждат със супер много положителна енергия, винаги ти става някво готино като ги слушаш. Много добри наистина
Поздрави с ей тази песничка ;) (http://www.zazz.bg/play:2e05fab5)
happy little broozer :grin:
Swinkenhoffer
07-14-2008, 11:18
Доста надценена група, но са 'арни, но вече рядко си ги пускам, поомръзнали са ми може би ;р
Има нещо такова и при мен... иначе са симпатяги, в някои моменти са доста приятни за слушане. :-D
RoyTheReaper
07-14-2008, 13:33
Хм, какво толкова им харесват всички, че чак и хора с техни тениски взех да виждам... :-o
AutumnTears
07-14-2008, 13:37
na mesta sa prekaleno grubi
ina4e opredeleno ne gi slu6am ejednevno :)
Lita_Ford
08-27-2008, 18:06
Ееее ... тва са Korpiklaani ! Велики са ! Много им се кефя. Ноу добри. Страшно са весели ... ^_^
Disrespect
08-27-2008, 18:09
Turisas повече ме кефят
golemi veselqci sa nqma spor
pozdrav
korpiklaani-keep on galloping i
korpiklaani-wooden pints
GreenFairy
08-28-2008, 09:29
Клипчето на keep on galloping много ме радва
Summer_Spirit
08-28-2008, 10:28
Готини са, но рядко ги слушам :smt006
ScionOfStorm
08-28-2008, 13:28
Turisas повече ме кефят
По някое време ще ти стане време и за Forefather. Малко по-obscure са, но също са добри :0 и Elexorien.
Аз преди т'ва съм си писал мнението, даже се засилва. Още повече, че явно са станали с Финтрол дефиниция на фолк метъла, което е грешно :) Има мноого по-добри и неизвестни групи. ;>
AutumnTears
08-28-2008, 14:44
Kivimetsan Druidi sa po-dobri spored men :-D