PDA

View Full Version : 70 Факта свързани с размера на пениса

TheBlackStranger
07-11-2008, 13:16
Ако сте жена и не предпочитате по-големи от средните пениси, значи сте...изключение.

Жените държат на по-големия пенис повече отколкото мъжете на големите цици.

Размерите на средния пенис са: дължина 15 - 18 см. и обиколка 12 - 14 см (около 4.5 см широчина).

Когато вие считате, че пенисът ви е малък, обикновено сте прави.

По-късите и тънки от средното пениси в спаднало състояние обикновено са и по-къси и по-тънки във възбудено състояние. (изглежда ли ви логично?)

Размерът на пениса не е само въпрос на показност.

За жените и размерите на пениса в спаднало състояние имат значение.

Жените обичат да пипат, държат и гледат големи спаднали пениси.

Жените обичат да пипат, държат и гледат големи надървени пениси.

Жените обичат да правят минет на големи пениси, стига да могат разбира се.

Големият пенис доставя повече вагинално удоволствие на жените.

Какво ще кажете за това: 20% от жените живеят с даден мъж заради големият му пенис...

40% от жените живеят с даден мъж заради парите му...

40% от жените живеят с даден мъж, защото той е еди кой си...

...80% от жените биха искали партньорът им да има по-голям пенис!

...80% от жените не достигат до оргазъм само от вагиналното проникване!

...80% от мъжете имат среден или по-скоро малък пенис!

Ако по време на секс пенисът ви често се изважда от влагалището, най-вероятно имате малък пенис.

Жените считат малкият пенис за разочароващ.

Жените считат малкият пенис за нещастие.

Жените считат малкият пенис за скучен.

Пред малък пенис жените се чувстват неудобно.

Когато се запознават с мъже, жените дискретно поглеждат към "пакета" му.

Жените обичат да се заглеждат по мъже с големи пениси.

Жените считат големия пенис за нещо впечатляващо.

Жените считат мъжете с голям пенис за по-мъжествени.

Мъжете с голям пенис са по-самоуверени.

Жените предпочитат мъжете, които са по-самоуверени.

Жените гледат на мъжете с голям пенис като на сексуални обекти.

Мъжете не възразяват жените да гледат на тях като на сексуални обекти.

Жените обикновено твърдят, че търсят чувствения и деликатен мъж, без значение от размерите на пениса му.

Жените разбират, че търсят мъжкар с голям пенис.

Поне веднаж в живота си, всяка жена мечтае да прави секс с някой мъжкар с много-голям пенис.

Мъжете с по-големи пениси си падат повече по жените, отколкото мъжете с по-малки пениси.

Мъжете с голям пенис имат по-голяма вероятност да правят секс едновременно с две или повече жени отколкото мъжете с по-малък пенис.

Жените се фукат пред другите жени ако партньорът им има голям пенис.

Когато си имат работа с надарен мъж, жените стават по-търпеливи.

Жените изневеряват повече на мъжете си ако са с малък пенис и обратно.

Повечето жени са най-активни сексуално с различни партньори между 17 и 21 годишна възраст.

Повечето жени са имали много повече сексуални партньори отколкото те си признават.

Вероятността новото ви гадже вече да е виждало и по-голям от вашия пенис е много-висока.

Ако жената не спомене нищо за пениса ви, значи въобще не е впечатлена...ако не и по-лошо.

Жените не пропускат да споменат нещо хубаво, когато попаднат на голям пенис.

Ако по време още на първия полов акт с един мъж жената не спомене нищо за размерите на пениса му, значи той няма голям пенис.

Ако никога не сте получавали оплакване заради мижавия размер на пениса ви, това е защото е изразявано под сурдинка.

Да питате жена дали не смята, че пенисът ви е голям е безсмислено.

Ако жена ви каже, че пенисът ви е "сладък", това обикновено означава, че е по-скоро малък.

Ако жена ви каже, че пенисът ви е "голям", това обикновено означава, че си е направо "среден".

Ако жена ви каже, че пенисът ви е огрооомен, това обикновено означава, че просто ви е "голям".

Ако жена ви свали слипа, ококори очи, съблече се и прегърне пениса ви, значи той е прекалено голям.

Жените никога не казват, че пенисът ви е "среден". Те биха ви казали, че ви е "голям" а всички останали са с малък и само единици с "ужасно голям".

Повечето влагалища предпочитат дебели пениси.

Повечето пениси предпочитат тесни вагини.

Ако жената стиска здраво с влагалището си пениса ви, това е защото иска да се усещате "голям".

Жените трябва да се напъват здраво за да изпитат удоволствие с по-тънък от средното пенис.

Мъжете с къс пенис трябва да се "трудят" повече за да доставят удоволствие на жената.

Мъжете с дълъг пенис може да се трудят по-малко за да доставят удоволствие на жената.

Мъжете с дълъг пенис изпитват и доставят повече удоволствие в секса.

Мъжете с дълъг и дебел пенис доставят най-голямо удоволствие в секса.

Жените считат за "идеален" пенисът с дължина 18 - 20 см. и дебелина 15 - 17 см.

Изкуствен пенис доставя по-малко удоволствие от естествения със същите размери.

Мъжете с по-малки пениси мастурбират по-често.

Прекаленото мастурбиране предизвиква смаляване на пениса ви и изтощава сексуалната ви енергия.

Ако жена казва на всеослушание, че размерите нямат значение, най-често това е защото живее с мъж с малък пенис.

Жените, които смятат, че размерите нямат значение са: по-одухотворени отколкото сексуални; по-несигурни и търсещи трайна връзка; не държат да се започва със секс; изискващи и очакващи цветя, бомбони и дълги разходки на лунн светлина, вместо здрав секс; очакващи единствено да се любят, защото любенето е повече духовно занимание а сексът е физическо привличане, размери и техника.

Нормалните жени понякога искат да се любят а понякога да правят секс.

Жените, които винаги предпочитат оралния секс пред проникването имат психически или физически подбуди за това.

По принцип жените предпочтат влагалищното проникване пред оралната любов.

Основната причина някои жени да изпитват болка при проникване от голям пенис е защото мъжът много бърза и не разпъва влагалището постепенно.

Друга причина едно проникване от голям пенис да предизвика болка е защото влагалището все още не е достатъчно отпуснато или защото мъжът има лоша техника.

parkourgirlss
07-11-2008, 15:16
ееее тва разбива :D

CoCa4LiFe
07-11-2008, 15:25
Мъжете с малки пениси ! Самоубийте се ! :D

and1streetball
07-11-2008, 15:26
Т'ва е много достоверно, почти цялата информация е вярна :)

TheBlackStranger
07-11-2008, 16:11
Т'ва е много достоверно, почти цялата информация е вярна :)Почти ? Кое не е вярно според теб ?

plmn
07-11-2008, 16:24
Не може да слагате всички под общ знаменател.

FeelMyPain
07-11-2008, 16:25
Т'ва е много достоверно, почти цялата информация е вярна :)Почти ? Кое не е вярно според теб ?
По-късите и тънки от средното пениси в спаднало състояние обикновено са и по-къси и по-тънки във възбудено състояние.

Това ^

blackfate
07-11-2008, 16:28
По-късите и тънки от средното пениси в спаднало състояние обикновено са и по-къси и по-тънки във възбудено състояние.

Това ^

Ма то си пише - ОБИКНОВЕНО ... а и е логично да е така ...

mishaaaaa
07-11-2008, 16:33
Мммм, мнооого интересна тема.
Аз съм пооооооовече от доволна от пениса на приятеля ми, има наистина голям .... :oops:

mishaaaaa
07-11-2008, 16:35
И според мен :
"По-късите и тънки от средното пениси в спаднало състояние обикновено са и по-къси и по-тънки във възбудено състояние."
ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ВЯРНО!
Пълни глупости!!! :-x :-x :-x

jghgh
07-11-2008, 16:53
твърде нагло е написано

даже добивам чувство че не си човек, ако хуя ти не е голям (т.е 20+ см)
и че аз не съм нормална, защото предпочитам духовното пред здравото чукане и т.н.. щото казвам че размера няма значение.. а как работи..

TheBlackStranger
07-11-2008, 16:53
И според мен :
"По-късите и тънки от средното пениси в спаднало състояние обикновено са и по-къси и по-тънки във възбудено състояние."
ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ВЯРНО!
Пълни глупости!!! :-x :-x :-xТогава прочети ТОВА (http://www.paradizo-sex.com/malepages/penisdebate/main/page27.html).

Puky
07-11-2008, 16:59
"Жените считат мъжете с голям пенис за по-мъжествени." <--- :razz: Да бе Азис като си го уголеми до 26 сантиметра, много ли е мъжествен.. :D 8-) :lol:

margo_93
07-11-2008, 17:27
Има доста неща които за всеки са индивидуални.Наистина не може да се слагат всички под общ знаменател както каза един съфорумец.Ето поне за мене....Предпочитам големите пениси,друго си е когато си е голям.Така мисля аз.Друго момиче ще мисли по противположния начин,ще иска нормален размер и така.Всичко е строго индивидуално.

PsychoHoliday
07-11-2008, 17:29
бахти малкоумната тема :-o жените .. 80 % .. пенис .. влагалище . простутии :o педерастии общо звето

извод : големия пенис не е гаранция за качествен секс

Ophelia
07-11-2008, 19:08
мисля, че това за жените горе - долу е вярно особено , че когато има голям пенис приятелят й тя се фука :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Virtuallll
07-11-2008, 21:40
Това е много вярно :D Комплексирах се ....

Terzerius
07-11-2008, 22:52
Аз пък съм чувал,че на негрите не са им по-големи п*нисите.Като наще са,само че спаднали са по големи,но се уголемяват в по-малко.

Liar
07-11-2008, 23:48
Отказах се да чета още в началото...Стига сте комплексирали момчетата,бахти :? И както някой беше казал "жените се влюбват в мъже,не в половите им органи".

Xtuning
07-11-2008, 23:58
ееее тва разбива :D

A_non_E_Moose
07-12-2008, 00:13
87% от всички статистики представени в интернет са измислени! :-D

Докажи ми, че твоята е изключение!

Значи половината от мъжете на земята, горе доло една четвърт от населението на земята, са "важни" личности? Нека направим едно теоретично изчисление:
Във входа в който живея има 8 етажа с по 4 апартамента на всеки от които един е двустаен а другите нормални. Има двадесет и четири нормални апартамента и 8 двустайни, нека средно в нормалните да живеят по 3 човека а в двустайните по 5. Общо 112 човека, 72 в нормалните и 40 в двустайните. Да предположим, че съотношението мъж жена е 1:1. Това прави 56 мъже и също толкова жени. Ако (по твоята статистика) всеки четвърти мъж е някой, то в моя вход трябва да има 14 важни личности от мъжки пол...
Познай какво! Няма нито един по-необикновен човек, не само в моя вход, но и в целия блок.

...80% от мъжете имат среден или по-скоро малък пенис

А дали на другите 20% просто не им е с абнормални размери?

Виж горното... тези 80% (което не ми се вярва да е толкова) или са алчни флцорци или са с клецани толкова много, че са станали както е израза, метър на декар.

Какво ще кажете за това: 20% от жените живеят с даден мъж заради големият му пенис...

Значи всеки един мъж с "по-голям" паток е обречен на живот с жена която го възприема като ху* с крака?

мързи ме да чета повече, пък и мисля да си лягам...живи и здрави!

cherinka
07-12-2008, 00:27
Ако жената не спомене нищо за пениса ви, значи въобще не е впечатлена...ако не и по-лошо.
Тва е мн верно!!!!!!!!!!

margo_93
07-12-2008, 00:37
Тва е мн верно!!!!!!!!!!

Аз съм била впечатлена ,но нищо не съм казвала.А и защо да го правя...?За да вдигам акциите на въпросния господин ли?

fr3e_s7yle
07-12-2008, 06:22
Тази тема е пълна глупост .. ! :shock: да приемем че 80% от мъжете са с малки/средни пениси, следователно да приемем че и в този форум 80% са с малки/средни, то защо е тази тема - да се комплексират ли или да послушат първия коменат който гласи да се самоубият .. ! Нека да погледнем реално на нещата , мъжът не избира размера на пениса му ..! А жените които са с мъжете зарди инструмента им мисля че знаете определенията "ку*ви , нимфоманки , п*оститутки и тнт .. " Кфо , ще ми кажете че ако сте момиче и имате приятел от 2 години и не сте правили секс през цялото време , но идва момент в който и 2-мата сте готови, и той ви се саблече и има малък пенис - ще му кажете да си върви ? :shock: самнявам се .. ! Мога да пиша още много по тази тема но няма смисъл .. | После за кфо сяко фторо момче било ку*вар , щ'ото сяка фтора жена е ку*ва :-x | Айде със здраве !

TheBlackStranger
07-12-2008, 10:40
Всичко е copy & paste от някакъв сайт. Имаше и информация защо така е написано. Ще потърся ако мога да намеря. Само искам да кажа, че няма момиче, което да не си е мислило "Ако на моя му беше само с няколко сантиметра по-голям щеше да е перфектен..."

Все пак по-голям пенис значи по-дълго търкане стените на влагалището пък и като се замислиш при всяка поза удоволствието ще е по-голямо, и при секс пенисът не се изважда, както понякога се случва с късите.

"По този начин, човешкият пенис в качеството си на силно специализиран полов орган, показва висока видова зависимост. Размерите на пениса варират в известни граници сред различните етноси, като размерите са най-големи сред чернокожите африканци, по-малки сред европейците и най-скромни сред азиатците от далечния изток, при наличие на всякакви междинни варианти.
(Джефри Ф. Милър (1994) Еволюция на човешкия мозък посредством механизма на сексуалния подбор: умът,като първичен инструмент за ухажване Стp. 185)

Nadelina
07-12-2008, 10:44
Отказах се да чета още в началото...Стига сте комплексирали момчетата,бахти :? И както някой беше казал "жените се влюбват в мъже,не в половите им органи".
Ti pyk ot kyde znaesh? :?

fr3e_s7yle
07-12-2008, 10:48
Всичко е copy & paste от някакъв сайт. Имаше и информация защо така е написано. Ще потърся ако мога да намеря. Само искам да кажа, че няма момиче, което да не си е мислило "Ако на моя му беше само с няколко сантиметра по-голям щеше да е перфектен..." ем браво .. тфа се опитфам да им обясня но те си знаят - колкото по-големи п*шки толкова по дълга връзка :x да ви имам логиката :?

TheBlackStranger
07-12-2008, 11:24
Всичко е copy & paste от някакъв сайт. Имаше и информация защо така е написано. Ще потърся ако мога да намеря. Само искам да кажа, че няма момиче, което да не си е мислило "Ако на моя му беше само с няколко сантиметра по-голям щеше да е перфектен..." ем браво .. тфа се опитфам да им обясня но те си знаят - колкото по-големи п*шки толкова по дълга връзка :x да ви имам логиката :?Може би основната грешна на тези, който са написали това е че сравняваха горилите, шимпанзетата и хората.

xaxa
07-12-2008, 13:03
dai isto4nik ot kade copy infoto ^^

addicted2you
07-12-2008, 13:28
тва са глупости според мен всеки си има някакво мнение по въпроса и 1 тема едва ли ще промени мнението :)

djidjoleo
07-12-2008, 13:30
4e ta ako mu e maluk penisa 6te ima li nqkakvo udovolstvie :? :? :?

n0Lcho
07-12-2008, 13:48
Всичко, което прочетох беше "мъжете....жените...пенис....ма� �ък пенис...голям пенис..мъжете....жените...пен� �с...".Според мен не е важно толкова големината, а качеството, макар че не отричам, че колкото по-голям, толкова по-добре. :D

and1streetball
07-12-2008, 13:49
Всичко, което прочетох беше "мъжете....жените...пенис....ма� �ък пенис...голям пенис..мъжете....жените...пен� �с...".Според мен не е важно толкова големината, а качеството, макар че не отричам, че колкото по-голям, толкова по-добре. :D

Рекорда за к*р да ти влезе целия, щом ще ти е много добре ;)

TheBlackStranger
07-12-2008, 14:06
"Жените считат мъжете с голям пенис за по-мъжествени." <--- :razz: Да бе Азис като си го уголеми до 26 сантиметра, много ли е мъжествен.. :D 8-) :lol: Ти Азис възприемаш ли го като мъж ? Не, нали ? Можеби за това не т се струва мъжествен.

П.С: Някой искаше линк http://www.paradizo-sex.com/malepages/penisdebate/main/intro.html

54 страници са ако не ви мързи четете :Д

Vichko0o
07-12-2008, 14:31
Леле Боже Господи какви глупости чета просто не мога да спра да се смея .... АБЕ ЕЙ ОЛИГОФРЕНЧЕТА вие като сте толкова разбирачите знаете ли кой ги пише тея неща ? Тъпа путка дето не е виждала по голяма пишка от 10 см .... Кви са тея 20-30 сантиметра бе ? То тва бърка във сливиците бе .... Нормалната дължина на влагалището на жена е 8-11 см бе !!! Я като сте толкова отворковци хванете чичкото със 37 сантиметровия и си го наврете целия да видите какво ще стане ? Леле какви малоумщини има писани просто не е истина !! НЯМА такова нещо като среден размер всеки човек си има някъв пишок и си го ползва ! Голям малък се 1 .... Имам сумати познати със малки пишки които карат приятелките им просто да остават не бездиханни ами после лежат по 2-3 дена щотото немогат да си поеамт въздух .... "Мъжете с големи пениси било по мъжествени" Това може да го каже комплексиран пиклио който незнае пика ли му е*е ли му се .... Просто ми става жал за това колко смотано мислят маса народ ... Подължаваите все така ще стигнете далече !!!! Деба ненаситното населени... И бтв с големия пенис се докарва по приятно АНАЛНО удоволствие от колкото ВАГИНАЛНО .... Момчетата изобщо да не се комплексират тва са глупости просто ако знаете как да си служите хем със достойнството хем със пръсти и език приятелката ви ще е предоволна и даже ще ви хвали ;) Просто се отчайвам за деградацията на населението !

jghgh
07-12-2008, 17:44
Само искам да кажа, че няма момиче, което да не си е мислило "Ако на моя му беше само с няколко сантиметра по-голям щеше да е перфектен..."

може ли тихичко?

и бтв..
A_non_E_Moose евала ахаха

Virgin
07-12-2008, 23:32
мн сладка тема :D смях се от сърце :-)

FeelMyPain
07-13-2008, 06:41
Значи половината от мъжете на земята, горе доло една четвърт от населението на земята, са "важни" личности? Нека направим едно теоретично изчисление:
Във входа в който живея има 8 етажа с по 4 апартамента на всеки от които един е двустаен а другите нормални. Има двадесет и четири нормални апартамента и 8 двустайни, нека средно в нормалните да живеят по 3 човека а в двустайните по 5. Общо 112 човека, 72 в нормалните и 40 в двустайните. Да предположим, че съотношението мъж жена е 1:1. Това прави 56 мъже и също толкова жени. Ако (по твоята статистика) всеки четвърти мъж е някой, то в моя вход трябва да има 14 важни личности от мъжки пол...
Познай какво! Няма нито един по-необикновен човек, не само в моя вход, но и в целия блок.

За сметка на това в другия блок са само суперзвезди.. :razz: :razz:

Pliok0019
07-13-2008, 11:21
твърде нагло е написано

и че аз не съм нормална, защото предпочитам духовното пред здравото чукане и т.н.. щото казвам че размера няма значение.. а как работи..
+1

TheBlackStranger
07-13-2008, 13:30
Vichko0o недей да се нервиш не ти отива...

П.С: Бай дъ уей някой неща наистина звучат смешно, но пък други са доста верни. 8)

GreenFairy
07-13-2008, 13:38
твърде нагло е написано

Съгласна напълно :)

MN_DIV_P
07-13-2008, 14:03
Kolkoto bog dal , pa na koito ne i iznasq kon da q ebe se ta .........

small penis
10-09-2008, 20:27
Аз съм с малък пенис и мога да Ви кажа, че не съм единствения. Като прочетох горните работи още по гадно ми стана. На 21 съм и още не съм правил секс, поради тази причина. Може и да съм луд, но в последно време ми се струва, че пениса ми се смалява.Хептен да си мисля какви ли не работи. Комплексиран съм до "ента степен" Има доста момичета, който си падат по мен, но като знам какво имам в гащите и ме е страх.

sScream
10-09-2008, 20:58
Това е толкова нагло написано, че замалко дори се почувстах неудобно от малкия си приятел. Стигайки до половината на половината видях толкова смешни "факти" ,че вече ми се препика от смях... Скииите примерно това "Мъжете с по-големи пениси си падат повече по жените, отколкото мъжете с по-малки пениси. " (рофл) Абе стига бе...това му викате факт?! Това са некви ебаси измишлиотините :) Непрочетох всичките. но ще го направя може да има и по-смешни знам ли :lol: :lol: :lol: :lol:

gia_sena_mono
10-10-2008, 10:12
"Мъжете с по-малки пениси мастурбират по-често."
Ako e istina :shock: :shock: :shock: OMG, otkrih toplata voda :lol:

Rebirthing
10-10-2008, 10:31
87% от всички статистики представени в интернет са измислени! :-D

Докажи ми, че твоята е изключение!

...80% от мъжете имат среден или по-скоро малък пенис

А дали на другите 20% просто не им е с абнормални размери?

Виж горното... тези 80% (което не ми се вярва да е толкова) или са алчни флцорци или са с клецани толкова много, че са станали както е израза, метър на декар.

Значи всеки един мъж с "по-голям" паток е обречен на живот с жена която го възприема като ху* с крака?

мързи ме да чета повече, пък и мисля да си лягам...живи и здрави!

Това са единствените неща които НЕ са истина, всичко друго (почти) е вярно.Също така смятам, че в тази тема пишат повечето юзъри от мъжки пол които се опитват да опровергаят написаното :lol: (нищо лично, ако имаше тема и за жени с малки гърди определено някои жени щяха да се опитат да опровергават

sexydevil
10-10-2008, 12:35
Прекаленото мастурбиране предизвиква смаляване на пениса ви и изтощава сексуалната ви енергия.

:shock: :shock: :shock: спирам

Housemaniata
10-10-2008, 13:59
emi bravo na 4oveka deto e napisal infoto pone se epostaral :lol:

jghgh
10-10-2008, 16:50
Това са единствените неща които НЕ са истина, всичко друго (почти) е вярно.Също така смятам, че в тази тема пишат повечето юзъри от мъжки пол които се опитват да опровергаят написаното :lol: (нищо лично, ако имаше тема и за жени с малки гърди определено някои жени щяха да се опитат да опровергават

Ми неее, аз като момиче не се съгласявам със статията :)
Толкова е невярна, и толкова налго написана, че излиза че всички момчета с членове под 17-8 см са пълни нещастници и мухльовци.
това отношение направо дразни..
Абе мъжете не са някви пениси.. :?
На нас яко ли ще ни е да ни възприемат само като ходещи путки?! ... :o

Все едно да се направи статия как всеки мъж иска момиче с дупе като на Джей-Ло, цици като Памела и т.н.
А на всички им е ясно че такива мацки са наистина малко (с перфектен външен вид), и са заети.

Така е представено всичко, че все едно члена на мъжа е мерило за него дали е качествен човек или не. Все едно всички с по-малки размери са недостойни и негодни. Толкова е тъпо. А момичетата, които са се съгласили с тази статия според мен са адски бездушни и повърхностни!
Не забравяйте че външния вид и всичките други неща са второстепенни. За мен това е нещо повърхностно, все пак е до време. Поддръжката е съвсем друго нещо де, да не мислите че се правя на най-добрата и харесвам дори грозните и немитите. Но както и да е. За мен най-важни са маниерите, чистотата, поведението.. И т.н.
Любим цитат от Малкия Принц - "Същественото се вижда със сърцето"

Аз можех да се родя плоска като дъска, цял живот да не ми порастат гърди и да ходя със сутиен А, но със сигурност щеше да се намери човек който да ме обича и за който не е важно толкова че имам пъпчици вместо цици (е, не съм се родила така де, давах пример...)

АЙде, няма да намесвам любовта, но статията е грозна и поне за мен е невярна. Момиче съм.

4ujdata_
10-10-2008, 19:42
NIE JENITE OBI4AME PENISI (golemi po vazmojnost) --izvoda e tova adskata tema :grin: 8)

4ujdata_
10-10-2008, 19:43
както големината на гърдите при жената не зависят от нея,така и големината на пениса при мъжа не зависи от него!!!!!нямам к'во друго да кажа...сами се сещайте... se6tame se 4e ima6 mal1k penis :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: sorry ni6to li4no samo se ebavam 8)

sScream
10-10-2008, 19:50
както големината на гърдите при жената не зависят от нея,така и големината на пениса при мъжа не зависи от него!!!!!нямам к'во друго да кажа...сами се сещайте... se6tame se 4e ima6 mal1k penis :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: sorry ni6to li4no samo se ebavam 8)

А ния се сещаме, че си курве :D:D:D Sorry нищо лично ;) Ебавам се ако не си :)

4ujdata_
10-10-2008, 19:52

А ния се сещаме, че си курве :D:D:D Sorry нищо лично ;) Ебавам се ако не си :) priqtel ne sam kurve spox tva e istinata prosto ...edna ot istinite v jivota 8) :razz:

jghgh
10-10-2008, 20:33
4ujdata_ и на мен ми изглежда рядко тъпа, мдааа.

Аз се извинявам ако ставам досадна в тази тема, ама ще цитирам някои неща, които поне според мен са абсолютно неверни.

Да бе! Младежи с 15-6см си мислят че им е малък и се убиват да пишат теми във форумите "Нормално ли е да ми е 14/15/16" и т.н. И естествено, дамските отговори преобладават че това е един нормален и стандартнен размер. Мъжки комплекси просто... ;) Ама то не са телевизии, тъпи статии като тази, помпи и пак опираме до мъжкото его - Пешко с 8сантиметровата пишка казал че му била почти 20см... И т.н.
И най-надарения ще почне да се чуди дали нещо не му е наред.

Ами на какво? Въпрос на мъжество ли Абе само с ръгане не става бе :D (писала съм в една тема за преживяването ми с партньор с голям член...). И от човека си зависи, и какво умее да прави, и как го прави.

Хахах, наистина са много мънички - като някакви бубички и много ме кефи да си играя с тях ^^ (е, те от това бързо порастват :razz: )
Ама не им отдавам значение, също така мисля че един интелигентен човек не би трябвало да им отдава значение, след като знае че члена когато не е в ерекция е значително по-малък!

Ами аз всъщност просто обичам да си играя с пениси.

Като предния отговор.

Аз линийки не съм вадила, но на 19см ми беше значително по-трудно да правя френска отколкото на 14-5-6см (не съм сигурна точно колко). Отново мисля че размера намз някакво значение. Самото лапане възбужда. Не е необходимо да е на негър.

Аз ако съм разпрана от ебане и кон не би успялл да ми достави вагинално удоволствие.

Ми.. Просто някакви мизерни 20% .. И както някой по-назад беше казал в темата - жалко за тия мъже с големите пениси, едва ли не са третирани като хуй с крака.

Не.

По-скоро среден, т.е. нормален. Или както пак се беше писало назад в темата, другите 20% са с абнормални размери (гигантски, рядко срещани.. мда, уникално си е, но това е повод за гордост на притежателите, а не повод да се сдухват тия с нормалните членове)

:shock:

ЧАК ПЪК!

Изкарваш ни животни.

Поне веднаж в живота си, всяка жена мечтае да прави секс с някой мъжкар с много-голям пенис.
И всеки мъж си представя знойната мадама от клипа по МТВ, но това не означава че игнорира и гледа с пренебрежения на всички други съществуващи обекти, които се разминават с перфектната му фантазия.

Мъжете с по-големи пениси си падат повече по жените, отколкото мъжете с по-малки пениси.
Никаква логика няма в това. Мъжете харесват жени. Гейовете харесват мъже. Пенисите какво общо имат? Един надарен е по-хетеросексуален от някой с по-малък хуй ли? Звучи много тъпо. :?

Мъжете с голям пенис имат по-голяма вероятност да правят секс едновременно с две или повече жени отколкото мъжете с по-малък пенис.
Съвсем не мисля. Въпрос до осмеляване.

Аз се фукАХ (скъсахме :cry:) колко е миличък, добричък, нежен. :P

За да изневериш на някого, то значи че има нещо, което не те задържа при него. Съмнява ме че това може да е само размера.
Най-голямото разочарование в живота ми имаше наистина голям член, но беше отвратителен човек - ако бях гадна кучка бих си му изневерявала, независимо от члена.

Мъжете с дълъг пенис може да се трудят по-малко за да доставят удоволствие на жената.
Явно на това погрешно мнение беше и първият ми приятел (разочарованието)
НЕ СТАВА САМО С РЪГАНЕ И РАЗМЕР БЕ!

Ако жена казва на всеослушание, че размерите нямат значение, най-често това е защото живее с мъж с малък пенис.
Ъъъ, nope :? Просто не съм толкова елементарна че това да ми е от първостепенно значение... :?
Всички тия глупости с размерите, пенисите и прочие са за кухи лейки и мизерни курви и пачи, изобщо бездуховни хора, повърхностни, способни да пишат подобни статии..

Жените, които смятат, че размерите нямат значение са: по-одухотворени отколкото сексуални; по-несигурни и търсещи трайна връзка; не държат да се започва със секс; изискващи и очакващи цветя, бомбони и дълги разходки на луннa светлина, вместо здрав секс; очакващи единствено да се любят, защото любенето е повече духовно занимание а сексът е физическо привличане, размери и техника.
Мда, такава съм, какво лошо има? Така е написано, все едно съм ненормална заради тези мои желания. :D И не е вярно че не искам здрав секс, просто не ми е адски важен, за разлика от другите неща.

Е, че аз съм нормална бе, да не би по-горната точка да се отнася за ненормалните жени? о.0

Еми тва от мене, сори ако съм прекалила с възмущението си от тази тема, ама.. все пак...
И извинявайте ако изглежда като налагане на мнение, говоря само и единствено от 1во лице ед.ч. и който не му изнася да не се съгласява с мен.

Също така, не съм имала много приятели (3ма), таа.. не се показвам като експерт, просто и 3мата бяха с различни размери и това не е повлияло на чувствата ми и отношението ми към тях!

sScream
10-10-2008, 20:56

А ния се сещаме, че си курве :D:D:D Sorry нищо лично ;) Ебавам се ако не си :) priqtel ne sam kurve spox tva e istinata prosto ...edna ot istinite v jivota 8) :razz:

Не си личи приятелче ;)

sScream
10-10-2008, 21:10
4ujdata_ и на мен ми изглежда рядко тъпа, мдааа.

Аз се извинявам ако ставам досадна в тази тема, ама ще цитирам някои неща, които поне според мен са абсолютно неверни.

Да бе! Младежи с 15-6см си мислят че им е малък и се убиват да пишат теми във форумите "Нормално ли е да ми е 14/15/16" и т.н. И естествено, дамските отговори преобладават че това е един нормален и стандартнен размер. Мъжки комплекси просто... ;) Ама то не са телевизии, тъпи статии като тази, помпи и пак опираме до мъжкото его - Пешко с 8сантиметровата пишка казал че му била почти 20см... И т.н.
И най-надарения ще почне да се чуди дали нещо не му е наред.

Ами на какво? Въпрос на мъжество ли Абе само с ръгане не става бе :D (писала съм в една тема за преживяването ми с партньор с голям член...). И от човека си зависи, и какво умее да прави, и как го прави.

Хахах, наистина са много мънички - като някакви бубички и много ме кефи да си играя с тях ^^ (е, те от това бързо порастват :razz: )
Ама не им отдавам значение, също така мисля че един интелигентен човек не би трябвало да им отдава значение, след като знае че члена когато не е в ерекция е значително по-малък!

Ами аз всъщност просто обичам да си играя с пениси.

Като предния отговор.

Аз линийки не съм вадила, но на 19см ми беше значително по-трудно да правя френска отколкото на 14-5-6см (не съм сигурна точно колко). Отново мисля че размера намз някакво значение. Самото лапане възбужда. Не е необходимо да е на негър.

Аз ако съм разпрана от ебане и кон не би успялл да ми достави вагинално удоволствие.

Ми.. Просто някакви мизерни 20% .. И както някой по-назад беше казал в темата - жалко за тия мъже с големите пениси, едва ли не са третирани като хуй с крака.

Не.

По-скоро среден, т.е. нормален. Или както пак се беше писало назад в темата, другите 20% са с абнормални размери (гигантски, рядко срещани.. мда, уникално си е, но това е повод за гордост на притежателите, а не повод да се сдухват тия с нормалните членове)

:shock:

ЧАК ПЪК!

Изкарваш ни животни.

И всеки мъж си представя знойната мадама от клипа по МТВ, но това не означава че игнорира и гледа с пренебрежения на всички други съществуващи обекти, които се разминават с перфектната му фантазия.

Никаква логика няма в това. Мъжете харесват жени. Гейовете харесват мъже. Пенисите какво общо имат? Един надарен е по-хетеросексуален от някой с по-малък хуй ли? Звучи много тъпо. :?

Съвсем не мисля. Въпрос до осмеляване.

Аз се фукАХ (скъсахме :cry:) колко е миличък, добричък, нежен. :P

За да изневериш на някого, то значи че има нещо, което не те задържа при него. Съмнява ме че това може да е само размера.
Най-голямото разочарование в живота ми имаше наистина голям член, но беше отвратителен човек - ако бях гадна кучка бих си му изневерявала, независимо от члена.

Явно на това погрешно мнение беше и първият ми приятел (разочарованието)
НЕ СТАВА САМО С РЪГАНЕ И РАЗМЕР БЕ!

Ъъъ, nope :? Просто не съм толкова елементарна че това да ми е от първостепенно значение... :?
Всички тия глупости с размерите, пенисите и прочие са за кухи лейки и мизерни курви и пачи, изобщо бездуховни хора, повърхностни, способни да пишат подобни статии..

Жените, които смятат, че размерите нямат значение са: по-одухотворени отколкото сексуални; по-несигурни и търсещи трайна връзка; не държат да се започва със секс; изискващи и очакващи цветя, бомбони и дълги разходки на луннa светлина, вместо здрав секс; очакващи единствено да се любят, защото любенето е повече духовно занимание а сексът е физическо привличане, размери и техника.
Мда, такава съм, какво лошо има? Така е написано, все едно съм ненормална заради тези мои желания. :D И не е вярно че не искам здрав секс, просто не ми е адски важен, за разлика от другите неща.

Е, че аз съм нормална бе, да не би по-горната точка да се отнася за ненормалните жени? о.0

Еми тва от мене, сори ако съм прекалила с възмущението си от тази тема, ама.. все пак...
И извинявайте ако изглежда като налагане на мнение, говоря само и единствено от 1во лице ед.ч. и който не му изнася да не се съгласява с мен.

Също така, не съм имала много приятели (3ма), таа.. не се показвам като експерт, просто и 3мата бяха с различни размери и това не е повлияло на чувствата ми и отношението ми към тях!

Незнам аз само се възмущавам, че непрочетох повече мнения като твойто от момичетата ;) И все си мислех, че мъжете сме по-повърхностните от двата пола, но тук доказахте че не е така!
А и съм длъжен да добавя, че който е писал 80-сете факта никак не се е постарал...може да се измислят още 800 подобни небивалици ;)

jghgh
10-10-2008, 21:37
thank yaa XD

а аз в тая тема май съм писала едно 4 пъти 8-)

мерси пак за support-а ^^

nemapa_m
10-10-2008, 22:16
Добре..аз съм с малък??? И какво да направя да се самоубия ли или какво????Така е станала..сега и да искам немога да го променя нали..не е въпрос на ли4ен избор?????Да...дори и да е вярно..няма да се самоубия..въпреки 4е е кофти написаното!!Но това е живота-някой имат други не...трети пък имат друго...

За тва вси4ки са такива..и не се 4удете като има теми.."а моя малък ли е"/ 8-)

KimBerLy1912
10-11-2008, 14:03
100 на 100 го е писал тва някой с "голям пенис" 8-) Пълна простотия,честно казано 8)

MC_Kubbe
10-11-2008, 14:41
УУУУУУУУаааааааааааааааау уу....
Мамка му #-o
Отивам да търся най-близкият мост ..

sapa91
10-11-2008, 16:46
пълни простотии :-x

iliq_zgz
10-11-2008, 22:07
vqrno e 4e majete s po golqm penis sa po samouvereni i o6te 2-3 moje da sa vqrni no neznam seki misli razli4no i vseki razli4no iska razli4no pove4eto ne6ta sa individualni :D 8-) :P

Wrathchild
10-11-2008, 22:31
Добро утро.

Oposum
10-11-2008, 23:23
Ех тези сл**и ненаситни....

Stefchyy
10-12-2008, 12:15
xaxaxaxaxaxaa :-o :lol: :lol:

ednookiq
10-13-2008, 05:33
Мъжете с по-малки пениси мастурбират по-често.

ETO Q GENIALNOSTTA NA PORNO INDUSTRIQTA !!! Suzdava porno za da se kupuva i gleda i syzdava pribori i medikamenti za da uveli4at razmera na penisa koito se e namalil poradi mastrubiraneto na tehnite filmi ne ne nen en nemoga :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

sexydevil
10-13-2008, 05:42
Добре..аз съм с малък??? И какво да направя да се самоубия ли или какво????Така е станала..сега и да искам немога да го променя нали..не е въпрос на ли4ен избор?????Да...дори и да е вярно..няма да се самоубия..въпреки 4е е кофти написаното!!Но това е живота-някой имат други не...трети пък имат друго...

За тва вси4ки са такива..и не се 4удете като има теми.."а моя малък ли е"/ 8-)

+1 прав си :)

п.с. са не тръгвайте да пишете че и аз имам малък ... :lol:

cnvrs44
10-14-2008, 05:19
"Жените считат мъжете с голям пенис за по-мъжествени." <--- :razz: Да бе Азис като си го уголеми до 26 сантиметра, много ли е мъжествен.. :D 8-) :lol:

Азис има 21см,а и в интерес на истината и моя си ми е достатъчен,закакво е това изкривяване и комплексиране за размер немога да разбера,нито ми е много голям,нито малък,18см са си нормални,каквото сте се хванали за тия размери,сякаш няма да шибате мацката и с 15 и 25см. :D

TotallySexy
10-14-2008, 12:24
Винаги съм казвала, че размера ИМА значение (поне за мен), но между 16 до 18-9 са критичните граници... смисъл ако е 14 просто не го усещам... а ако е 20 тая бухалка да се чудя къде да си я завирам... някакви нереални неща 20-30 санта... абе ейййй чакай малко... аз да нямам пещерата Леденика между краката си... смисъл всяко нещо трябва да си има граници...

sScream
10-14-2008, 18:14
100 на 100 го е писал тва някой с "голям пенис" 8-) Пълна простотия,честно казано 8)

По-скоро някоя изключително незадоволена жена със бездъмна яма за пичка :razz: :razz: :razz:

Азис има 21см,а и в интерес на истината и моя си ми е достатъчен,закакво е това изкривяване и комплексиране за размер немога да разбера,нито ми е много голям,нито малък,18см са си нормални,каквото сте се хванали за тия размери,сякаш няма да шибате мацката и с 15 и 25см. :D

А аз братле само неможах да разбера кой говори за твоя хуй и достатъчен ли ти е бил ?! Деба майка му деба, темаата е съвсем различна... Ама то аман от комплекси

cnvrs44
10-15-2008, 19:23

По-скоро някоя изключително незадоволена жена със бездъмна яма за пичка :razz: :razz: :razz:

А аз братле само неможах да разбера кой говори за твоя хуй и достатъчен ли ти е бил ?! Деба майка му деба, темаата е съвсем различна... Ама то аман от комплекси

Първо не съм ти братле,после виж се в огледалото и после говори кой избива някакви комплекси и накрая.....това прочетах това написах може да не е място и се извинявам,не ме познаваш че да кажеш какъв съм така че недей пикай срещу вятъра жалко е.

zero
10-15-2008, 20:02
Хахахахахаха хяхаххахаях :lol:

Недейте ме разсмива ве :lol:
Една приятелка се врънкаше за големи пениси
...
уредих я с 1 фр дето голям го вади
и пича като и го набрулил половината оная се присвила :D
И после ми вика:
- Жоре може смешно да ти стане
ама чак на мен ми стана жално ...
Само дето не заплака :lol: :lol: :lol:

Еххх златни спомени :lol:
И после я гледам ходи като насрано пате :razz: :razz: :razz:

Има истина, но не чак толкова :)
По едно време направо щях се напикая от смях :lol:

И така ... де да кажата моята тежка дума:)
Защо искате големи чурки като ви боли ?
За да се похвалите пред приятелки ?
Е, да ви кажа имало е смъртни случай
именно поради тази причина...

Rozav`kosam
10-16-2008, 21:09
sry nqmam kirilica...
Ami i az imam malka pi6ka ama 4ukah edna kurvetina (spala e s dosta mom4eta) bqh po malyk ot neq i tq se vliubi v mene... prosto se opitah da razbera koe i dostavq udovolstvie... taka 4e 4ak takyv problem da e razmera ne vidqh ama znam li...

yonchev
10-16-2008, 23:27
:-D

qwertz
10-17-2008, 12:08
Тва е писано от ебахти идиота.Нали е среден, защото най-голям процент са така е.Бахти тъпите кочове.Ако 80% имат "голям" пенис, то тогава той ще е средния размер.

Attila_The_Hun
10-17-2008, 13:30
Размера е променлива величина бе, дечица!
www.pegym.com

woo
10-17-2008, 14:25
Жените считат за "идеален" пенисът с дължина 18 - 20 см. и дебелина 15 - 17 см. ???????

ValzZi
10-17-2008, 17:47

когато става въпрос за анатомия и изследвания може и още как!
тфа че там някъде има някви странни случей е съвсем др въпрос!!

Attila_The_Hun
10-17-2008, 18:24

когато става въпрос за анатомия и изследвания може и още как!
тфа че там някъде има някви странни случей е съвсем др въпрос!!

Ами щом изследванията го казват, хващай линийката и почвай да си търсиш партньор. :D :grin:

sssladuranka
10-18-2008, 14:29

+1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

banesto
10-19-2008, 06:46
горе долу тва е най голяма глупост в форума за мен

titinkaa
10-19-2008, 08:23
почти всичко е вярно :)

WILD__BOY
10-19-2008, 09:57
светът се върти на един хуй

XceSS
10-19-2008, 10:05
Ами ебал съм ви майаката на жените.Тъпи к*рви сте всички !

savoy
10-19-2008, 10:33
Хаха... те половината нямат влагалища по-дълбоки от 12-13см (възбудено състояние) тръгнали да слагат 20 см ятаган.Явно дори не забелязват, че влизат MAX 15см... :D :D :D :D :D :grin: :grin:

Ей отдавна не бях влизал да се посмея. :P :P

jghgh
10-19-2008, 11:35
Тоя па се ядоса. Споко, материалът е повече от неверен и явно е създаден за да комплексира.
Аз ти казвам кат' момиче, че нищо почти вярно няма, така че.... ;)

WaKo
10-19-2008, 17:03
Тоя па се ядоса. Споко, материалът е повече от неверен и явно е създаден за да комплексира.
Аз ти казвам кат' момиче, че нищо почти вярно няма, така че.... ;)

Ми като четат сайт дето след всичките възхвали за ГОЛЕМИЯ пенис ти предлагат след това хапчета за уголемяване на хуя, така ще е. Как иначе ще си продадат стоката хората. Нали първо трябва да те подготвят. Ако някой си е направил труда да изчете източника ще види цитирани такива невероятни размери като 21-23 см обиколка и т.н. че свят може да ти се завие. Пък и на всичкото отгоре едва ли не жените умирали за такива неща. Не че няма истина в това, че като цяло жените харесват малко по-големи пениси, но под това съвсем нямам предвид някакви бухалки

t0ma
10-20-2008, 09:48
Добре де ... размера на пениса не е ли Качество съизмеримо с височина,чар,красота,добро� �а,амбиция,интелектуално ниво и т.н. тоест ако си грозен тъп дебел дори и 20 см пишка да имаш малко жени ще се съгласят да ти смъкнат гащите и да видят ГОЛЕМИЯ ..... ако си симпатяга умник в леглото ти ще влизат много жени и дори някой да се откажат да правите секс когато видят МАЛКИЯ ти пак ще си треснал определена бройка жени която ще е колкото на дебелка а може би и по голяма.Аз примерно с размера нямам проблеми но съм дебеличък и не голям красавец а много от приятелите ми които са с по - малки патлаци но ме превъзхождат в повече неща имат много по голям успех. Мисълта ми е следната - човек трябва да се СТРЕМИ (някои дори и да иска няма да може да покрие) да покрива всички критерии. Дори и да имаш малък хуй работи върху ума си тялото си характера си .... Големият хуй е само един ПЛЮС и нищо друго ... П.С. нядявам се да схванете какво имам предвид дори и малко объркано да е написано

piperliv
10-20-2008, 12:43
Не знам от каде ги мерите тия пениси, аз го меря от горе и е 14,5 в казармата съм видял на към 200 момчета пенисите и само 2 от тях имаха големи и бяха най-смотаните пичове. Странно е че по това дето го чета не би трябвало да доставям удоволствие на нито 1 момиче, факт е обаче че всичките ми сериозни 4 партньорки до сега са свършвали в 90% от случаите когато правя секс с тях. Няма как да са се престрували, скуиртването, изчервяването на лицето и гърдите, както и треската по време на оргазъм е доста трудно да се симулира, така си мисля.
Въпреки че по стандарта пениса и е малък, съм доста самоуверен и нерядко съм си тръгвал с непознати момичета от диско или клуб, не са ми отказвали секс при вида на малкия ми приятел, нито пък съм имал оплакване от някое момиче.

А относно мадамата дето не ги усеща 14 см бих и препоръчал бейзболна бухалка.

Не ме съдете че коментирам от мое име, просто статията е абсурдна.

val_man
10-20-2008, 12:50
АКо това е така то значи как е измерен средния пенис.Нали по това колко им е на повечето мъже.Значи нещо грешиш в рамера на нормалния пенис!!! :oops: :oops:

qwertz
10-20-2008, 13:30
АКо това е така то значи как е измерен средния пенис.Нали по това колко им е на повечето мъже.Значи нещо грешиш в рамера на нормалния пенис!!! :oops: :oops:
И аз това казах на предишната страница.

3ba4a
10-20-2008, 20:52
"...80% от мъжете имат среден или по-скоро малък пенис! "
Ako priemem 4e edin golqm penis e 20 sm edin s sredna golemina e 16 a edin malyk e 13 i 80% ot horata imat 13 sm to estesvteno 4e srednata golemina na penisa na glava na naselenieto 6te stane 13 sm ... no ne e taka...

savoy
10-21-2008, 05:54
Не знам от каде ги мерите тия пениси, аз го меря от горе и е 14,5 в казармата съм видял на към 200 момчета пенисите и само 2 от тях имаха големи и бяха най-смотаните пичове. Странно е че по това дето го чета не би трябвало да доставям удоволствие на нито 1 момиче, факт е обаче че всичките ми сериозни 4 партньорки до сега са свършвали в 90% от случаите когато правя секс с тях. Няма как да са се престрували, скуиртването, изчервяването на лицето и гърдите, както и треската по време на оргазъм е доста трудно да се симулира, така си мисля.
Въпреки че по стандарта пениса и е малък, съм доста самоуверен и нерядко съм си тръгвал с непознати момичета от диско или клуб, не са ми отказвали секс при вида на малкия ми приятел, нито пък съм имал оплакване от някое момиче.

Е браво, ето един човек, който не е сдухан. Като ми каже някоя, че побира 20-23 см и направо ми призлява. Те май нямат реална представа за сантиметрите. Вземете си пуснете едно порно и си представете, че сте на нейно място... И спрете да сдухвате хората. Ами ако чете някой 13-14 годишен нали докато стане на 18 ще бъде сдухан отсякъде. А ако стане на въпрос да им обсъждаме гърдите на момичетата, айде ние сме най-големите глупаци. Затова пуснах онази тема за гърдите, и очакванията ми се потвърдиха.

Armani_P
10-21-2008, 20:35
Не е нужен пожарен кран за да задоволиш която и да е жена ;) А ако тя търси у мъжа дълъг пенис - прав и път.

I_likE_Sex
10-21-2008, 21:46
По голяма глупост от това не съм чел през живота ми "Жените обичат да се заглеждат по мъже с големи пениси. " Добре ще ми кажеш ли как една жена ще разбере на мъжът колко му е голям пениса може да вижда през дънките ли при условие че сигорно 90% от мъжете носят широки дънки или панталони. И не говоря само за това изречение ами за 90% от изреченията! А и само да кажа най скъпо платеното жиголо в света е китаец с ужасно малък пенис аз съм чувал 5см. ама незнам колко е вярно това знам само че е много малък!

mmmeeennn
10-22-2008, 21:46

Само 4е в тая казарма си виждал в спаднало състояние..може в ерекция да е по-разли4но..

VVT
10-22-2008, 23:13
50 procenta e vqrno 50 ne e az sum bila s muje s malki i golemi penisi....mi moga da tvurdq che s golemite bqha prekaleno samouvereni a vsushtnost naistina boleshe a s malkite tei da kajem sredni ama naistina SREDNI :lol: imashe podhod..tehnika...abe perfekten seks vi kazvam 8-)

huligankata
10-23-2008, 06:53
твърде нагло е написано

+1

piperliv
10-23-2008, 08:35
....

Само 4е в тая казарма си виждал в спаднало състояние..може в ерекция да е по-разли4но..

явно не си бил нито в казарма, нито в час по биология :)

Detestation
10-23-2008, 15:58
Много тъпо... :( Съсредоточавате се гадно много върху пениса... Все едно говориш за някакво животно за разплод,а не за човек,който ти допада и който (евентуално) харесваш.Нали си с човека заради самия него,а не заради х*я му.Звучи ужасно тъпо,детско и повърхностно.

Е,всеки си има мнение...

foreverr
10-23-2008, 16:07
:D всичко знаех, но точно това не съм го и предполагала !

tianiira
11-10-2008, 20:49
:D всичко знаех, но точно това не съм го и предполагала ! :D :D :D :D :D

savoy
11-11-2008, 06:42

:razz: :razz: :razz: :razz: :-P

Kokinho
11-11-2008, 09:20
твърде нагло е написано

samo 20+ li gi smqta6 za golemi .... 4e ti i 1/4 nqma da moje6 da go lapne6 :razz:

Kokinho
11-11-2008, 09:21

tva ne e istina do nqkade... v na4aloto kato luska6 toi se ogolemqva i raste mn burzo za po kusno moje da se kaje 4e te izto6tava no ne i da namalqva!

Metal_kids
11-11-2008, 09:37
Ммм дам значи и аз трябва да спадам към духовните :D все пак най-важното е как работи с инстромента ,а не размера ...той и да е гоооолям ако незнае кво прави нямва файда хаха :-D
Пък и предпочитам правенето на любов,адски романтично е и хах :oops:

BlackRevenger
11-11-2008, 10:11
хихи кърти ама пощи всичко е вярно 8-)

tianiira
11-11-2008, 19:41

tva ne e istina do nqkade... v na4aloto kato luska6 toi se ogolemqva i raste mn burzo za po kusno moje da se kaje 4e te izto6tava no ne i da namalqva!

e nie zatowa se hilim za6toto ne e vqrno 8)

sisityy
11-14-2008, 13:20
Hmm tvae qko :D

StillLife
11-06-2011, 14:17
Никой нищо не е научил. Някой от вас знае ли, че секса се прави от 2-ма? Ако мъжът е с по малък пенис и ако жената наистина иска да бъде с него и го обича и т.н., то тогава тя ще прилага специални за случая тактики за да изживее един хубав разтърсващ секс!!! Лично аз спадам към 17-18 сантиметровите пениси и приятелката ми го знае ( и да тя ми казва, че ми е голям но аз си знам че не е така...) Въпреки това тя прави секс с мен и след всеки път тя е доволна(не благодарение на мен, а благодарение на 2-та!) Та.. ако някоя жена се изсмее на момче с по малък пенис то тогава тя за нищо не става... Ляга като труп и чака да я чукат... Ебах ти секса :lol: :lol: :lol: :lol:

Относно момчетата с малки(или по скоро нормални) пениси:

Момчета спокойно... всеки влак си има пътници! Не са нужни тъпи експерименти за уголемяване на пенисите! +това винаги можеш да компенсираш малкия пенис!

Около 50% от оргазмът на жената е предизвикан от любовната игра! Ако я възбудиш достатъчно по време на любовната игра на нея няма да и пука дали ти е 17 или 22 см!!! Тя просто ще свърши...

Всичко това го казвам като човек който е експериментирал достатъчно в леглото... а и също така 80% от приятелите ми са жени... малко или много познавам женската психика и начин на мислене!

StillLife
11-06-2011, 14:22

Е браво, ето един човек, който не е сдухан. Като ми каже някоя, че побира 20-23 см и направо ми призлява. Те май нямат реална представа за сантиметрите. Вземете си пуснете едно порно и си представете, че сте на нейно място... И спрете да сдухвате хората. Ами ако чете някой 13-14 годишен нали докато стане на 18 ще бъде сдухан отсякъде. А ако стане на въпрос да им обсъждаме гърдите на момичетата, айде ние сме най-големите глупаци. Затова пуснах онази тема за гърдите, и очакванията ми се потвърдиха.

Евала savoy! :) Ние от Плевен май по ги разбираме тези теми :)

2miss4sixty8
11-06-2011, 14:29
леле .. това си беше чиста храна за мъжете с малки пениси :D и те са хора де.. малко уважение..

Gr0zDan0v
11-06-2011, 14:50
На който не му изнася - да си купи Male Edge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

IseeDEADbodies
11-06-2011, 15:21
А бе има вярно, ама и много простотии има.

mlakniwe2
11-06-2011, 15:34
8) 8) 8)

alexilaiho
11-06-2011, 16:32
Тази тема е една грешка !! 70 % от информацията е нелогична и напълно измислена.Просто някой си там решил да разсъждава върху предимствата на големия пенис мислейки си,че неговият е такъв..този човек или е бил с комплекси относно размера,или определено не си е знаел сексуалността.Не допустимо е да пишете,че момичетата които имат "надарен" приятел се хвалят с това. От опит мога да кажа,че 80% от испанките (понеже живея в Испания от 11г.) търсят духовното и моралното..българките също,поне с такива впечатления съм останал.Да, наистина има много момиченца,респективо - курви, които се чудят едва ли не,какво да си заврат,но не може да се говори общо за всички.Също така,ако приятелят ти има 25см пенис, но е глупав,наивен и жалък,какво бихте предочели ?! Всички "мачовци" които казват: ЕЕЕ, аз иам "20см кур", винааги доукрасяват с 5-6см.. жалко е,наистина :)

alexilaiho
11-06-2011, 16:34

Евала savoy! :) Ние от Плевен май по ги разбираме тези теми :)

АБСОЛЮТНО ! :)

asdzxccc
11-06-2011, 21:32
хмм това означава, че всички с пениси под 19 сантиметра трябва да се самоубият ли ....
Или пък примерно ако ти е 21 сантиметра и свършваш за 2 минути или си със 12 сантиметров и свършваш за 50 минути, и в двата случая, никоя жена няма да е задоволена така, че .... Не само размера е от значение ....

UcKaM
11-06-2011, 21:47
ехее ако е така и аз трябва да тръгна и да търся мост,като колегата от предните страници.Ненормална тема. 8-)

StillLife
11-07-2011, 15:20
хмм това означава, че всички с пениси под 19 сантиметра трябва да се самоубият ли ....
Или пък примерно ако ти е 21 сантиметра и свършваш за 2 минути или си със 12 сантиметров и свършваш за 50 минути, и в двата случая, никоя жена няма да е задоволена така, че .... Не само размера е от значение ....

Някъде четох че за в България статистиката за средно ниво на пениса е брутална... по добре да не споделям май... :)

Rebirthing
11-07-2011, 15:46
Някъде четох че за в България статистиката за средно ниво на пениса е брутална... по добре да не споделям май... :)

Казвай веднага 8-) !

mlakniwe2
11-07-2011, 16:04
http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073

http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/1777755/Average+Penis+size+by+country/

8)

Rebirthing
11-07-2011, 16:14
Въй, 15 санта, добре са българските мъже :D ! Средна работа си е, нито твърде голям, нито твърде малък...

ANTIHUMAN
12-02-2011, 23:39
Това са пълни глупости! Каква е тази измислена статистика? Кажи ми кой е правил изследваното и тогава ще се опитам да ти повярвам!

,,.. И спрете да сдухвате хората. Ами ако чете някой 13-14 годишен нали докато стане на 18 ще бъде сдухан отсякъде.''

После защо имало такива теми от рода: ,,16 см малък ли е? '' и т.н. И както казаха отново преди мен: "Жените се влюбват в МЪЖЕ, НЕ в половите им органи!''

SisiStrange
12-03-2011, 16:02
Размерът има значение, но това не значи, че нормалният размер е 22см. ;о Тази тема е пълна с абсолютни глупости и според мен е ебавка.

play23
12-03-2011, 18:19
По-късите и тънки от средното пениси в спаднало състояние обикновено са и по-къси и по-тънки във възбудено състояние. (изглежда ли ви логично?)
Стигнах само до това и се отказах, определено не е вярно и не ми изглежда логично. По-късите в спаднало състояние обикновено си увеличават размера няколко пъти, докато по-дългите доста по-малко.

K_O_L_E_V
12-03-2011, 21:29
Мъжете с голям пенис са по-самоуверени.

Жените предпочитат мъжете, които са по-самоуверени.

И на още 5000 места пише "жените обичат големи пениси". От 70 фактите станаха на под 10.

sasuke9903
12-04-2011, 15:36
И според мен :
ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ВЯРНО!
Пълни глупости!!! :-x :-x :-x

+1 по късите обикновенно се издължават повече

HolyShit
12-04-2011, 16:00
Само глупости :)

Peshec
12-06-2011, 22:55
Нали се сещате,че ако 80% от мъжете имат малки пениси,то тогава техните пениси няма да бъдат малки,а нормални ;)

Stan4o123
12-07-2011, 13:02
Тази информация е взета от някои сайт за уголемяване на пениса,100 %!!!Страшно неадекватна информация,направо смешна...

izzi_00
03-07-2012, 14:00
прочетох целия форум и чесно казано се попилях от смял,но има някои неща който са вярни. аз имам един въпрос?Споредвас вярно ли е че масторбирането води до смаляване?

Muaythaifighter
03-07-2012, 15:25
ако ви е толкова малка патката и неможе да живеете с тва и сте комплексирани на мах , винаги има решение

=>2500 евро при пластичния хирург , увеличаване до 3,5cm

granger
03-07-2012, 15:27
прочетох целия форум и чесно казано се попилях от смял,но има някои неща който са вярни. аз имам един въпрос?Споредвас вярно ли е че масторбирането води до смаляване?
Не е вярно, ама не знам , при теб ,може би, страничният ефект е неграмотност!

dimitar358
04-26-2016, 04:53
Таблетки за уголемяване на члена - http://track.naturalxl.bg/product/Natural-XL/?uid=2484&sid=929&pid=124&bid=advandec Използвам го само от 6 седмици. Пенисът ми порасна с почти 2см.

solo_
04-26-2016, 15:46
Таблетки за уголемяване на члена - http://track.naturalxl.bg/product/Natural-XL/?uid=2484&sid=929&pid=124&bid=advandec Използвам го само от 6 седмици. Пенисът ми порасна с почти 2см.

Можеш ли да го вдигаш?

ДОТА
04-26-2016, 15:49
Можеш ли да го вдигаш?

защо да не може
хваща го с ръка
и го вдига
или с две ръце
може да включи и кръста

marin_9867
04-27-2016, 12:38
Ква е тая статистика, кви са тия 5 лева, аз броя ама да ни наредят всички и да почнат да ни ги мерят, тогава да изчисляват, размерите, а не някъв си цайсат рапунцел, да ми се прави на учен, тва ДНК не може да се предскаже кво ще стане с теб, мен или някой друг. Моя може да е 6 см може да е 16 може и да си го навивам по кръста, а на трети може да му е и 30 см и кво? Само да имах вълшебна пръча, по малак чеп от 40 см нямаше да има тогава да ви видя пу*ките без дъно какво ще правите. Не знам, кви са тия курви в днешно време да е*а. Това човек да не му се живее като ви гледа, язък.