.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 138

70 Факта свързани с размера на пениса

Ако сте жена и не предпочитате по-големи от средните пениси, значи сте...изключение.

Жените държат на по-големия пенис повече отколкото мъжете на големите цици.

Размерите на средния пенис са: дължина 15 - 18 см. и обиколка 12 - 14 см (около 4.5 см широчина).

Когато вие считате, че пенисът ви е малък, обикновено сте прави.

По-късите и тънки от средното пениси в спаднало състояние обикновено са и по-къси и по-тънки във възбудено състояние. (изглежда ли ви логично?)

Размерът на пениса не е само въпрос на показност.

За жените и размерите на пениса в спаднало състояние имат значение.

Жените обичат да пипат, държат и гледат големи спаднали пениси.

Жените обичат да пипат, държат и гледат големи надървени пениси.

Жените обичат да правят минет на големи пениси, стига да могат разбира се.

Големият пенис доставя повече вагинално удоволствие на жените.

Какво ще кажете за това: 20% от жените живеят с даден мъж заради големият му пенис...

40% от жените живеят с даден мъж заради парите му...

40% от жените живеят с даден мъж, защото той е еди кой си...

...80% от жените биха искали партньорът им да има по-голям пенис!

...80% от жените не достигат до оргазъм само от вагиналното проникване!

...80% от мъжете имат среден или по-скоро малък пенис!

Ако по време на секс пенисът ви често се изважда от влагалището, най-вероятно имате малък пенис.

Жените считат малкият пенис за разочароващ.

Жените считат малкият пенис за нещастие.

Жените считат малкият пенис за скучен.

Пред малък пенис жените се чувстват неудобно.

Когато се запознават с мъже, жените дискретно поглеждат към "пакета" му.

Жените обичат да се заглеждат по мъже с големи пениси.

Жените считат големия пенис за нещо впечатляващо.

Жените считат мъжете с голям пенис за по-мъжествени.

Мъжете с голям пенис са по-самоуверени.

Жените предпочитат мъжете, които са по-самоуверени.

Жените гледат на мъжете с голям пенис като на сексуални обекти.

Мъжете не възразяват жените да гледат на тях като на сексуални обекти.

Жените обикновено твърдят, че търсят чувствения и деликатен мъж, без значение от размерите на пениса му.

Жените разбират, че търсят мъжкар с голям пенис.

Поне веднаж в живота си, всяка жена мечтае да прави секс с някой мъжкар с много-голям пенис.

Мъжете с по-големи пениси си падат повече по жените, отколкото мъжете с по-малки пениси.

Мъжете с голям пенис имат по-голяма вероятност да правят секс едновременно с две или повече жени отколкото мъжете с по-малък пенис.

Жените се фукат пред другите жени ако партньорът им има голям пенис.

Когато си имат работа с надарен мъж, жените стават по-търпеливи.

Жените изневеряват повече на мъжете си ако са с малък пенис и обратно.

Повечето жени са най-активни сексуално с различни партньори между 17 и 21 годишна възраст.

Повечето жени са имали много повече сексуални партньори отколкото те си признават.

Вероятността новото ви гадже вече да е виждало и по-голям от вашия пенис е много-висока.

Ако жената не спомене нищо за пениса ви, значи въобще не е впечатлена...ако не и по-лошо.

Жените не пропускат да споменат нещо хубаво, когато попаднат на голям пенис.

Ако по време още на първия полов акт с един мъж жената не спомене нищо за размерите на пениса му, значи той няма голям пенис.

Ако никога не сте получавали оплакване заради мижавия размер на пениса ви, това е защото е изразявано под сурдинка.

Да питате жена дали не смята, че пенисът ви е голям е безсмислено.

Ако жена ви каже, че пенисът ви е "сладък", това обикновено означава, че е по-скоро малък.

Ако жена ви каже, че пенисът ви е "голям", това обикновено означава, че си е направо "среден".

Ако жена ви каже, че пенисът ви е огрооомен, това обикновено означава, че просто ви е "голям".

Ако жена ви свали слипа, ококори очи, съблече се и прегърне пениса ви, значи той е прекалено голям.

Жените никога не казват, че пенисът ви е "среден". Те биха ви казали, че ви е "голям" а всички останали са с малък и само единици с "ужасно голям".

Повечето влагалища предпочитат дебели пениси.

Повечето пениси предпочитат тесни вагини.

Ако жената стиска здраво с влагалището си пениса ви, това е защото иска да се усещате "голям".

Жените трябва да се напъват здраво за да изпитат удоволствие с по-тънък от средното пенис.

Мъжете с къс пенис трябва да се "трудят" повече за да доставят удоволствие на жената.

Мъжете с дълъг пенис може да се трудят по-малко за да доставят удоволствие на жената.

Мъжете с дълъг пенис изпитват и доставят повече удоволствие в секса.

Мъжете с дълъг и дебел пенис доставят най-голямо удоволствие в секса.

Жените считат за "идеален" пенисът с дължина 18 - 20 см. и дебелина 15 - 17 см.

Изкуствен пенис доставя по-малко удоволствие от естествения със същите размери.

Мъжете с по-малки пениси мастурбират по-често.

Прекаленото мастурбиране предизвиква смаляване на пениса ви и изтощава сексуалната ви енергия.

Ако жена казва на всеослушание, че размерите нямат значение, най-често това е защото живее с мъж с малък пенис.

Жените, които смятат, че размерите нямат значение са: по-одухотворени отколкото сексуални; по-несигурни и търсещи трайна връзка; не държат да се започва със секс; изискващи и очакващи цветя, бомбони и дълги разходки на лунн светлина, вместо здрав секс; очакващи единствено да се любят, защото любенето е повече духовно занимание а сексът е физическо привличане, размери и техника.

Нормалните жени понякога искат да се любят а понякога да правят секс.

Жените, които винаги предпочитат оралния секс пред проникването имат психически или физически подбуди за това.

По принцип жените предпочтат влагалищното проникване пред оралната любов.

Основната причина някои жени да изпитват болка при проникване от голям пенис е защото мъжът много бърза и не разпъва влагалището постепенно.

Друга причина едно проникване от голям пенис да предизвика болка е защото влагалището все още не е достатъчно отпуснато или защото мъжът има лоша техника.

ееее тва разбива
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Мъжете с малки пениси ! Самоубийте се !

Т'ва е много достоверно, почти цялата информация е вярна
    Streetball is my job!

Цитирай Първоначално написано от and1streetball
    Почти ? Кое не е вярно според теб ?

Не може да слагате всички под общ знаменател.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    По-късите и тънки от средното пениси в спаднало състояние обикновено са и по-къси и по-тънки във възбудено състояние.

Това ^

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    По-късите и тънки от средното пениси в спаднало състояние обикновено са и по-къси и по-тънки във възбудено състояние.

Това ^
    Ма то си пише - ОБИКНОВЕНО ... а и е логично да е така ...

Мммм, мнооого интересна тема.
    Аз съм пооооооовече от доволна от пениса на приятеля ми, има наистина голям ....
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

И според мен :
    "По-късите и тънки от средното пениси в спаднало състояние обикновено са и по-къси и по-тънки във възбудено състояние."
    ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ВЯРНО!
    Пълни глупости!!!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

твърде нагло е написано

даже добивам чувство че не си човек, ако хуя ти не е голям (т.е 20+ см)
    и че аз не съм нормална, защото предпочитам духовното пред здравото чукане и т.н.. щото казвам че размера няма значение.. а как работи..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    И според мен :
    "По-късите и тънки от средното пениси в спаднало състояние обикновено са и по-къси и по-тънки във възбудено състояние."
    ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ВЯРНО!
    Пълни глупости!!!
    Тогава прочети ТОВА.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    "Жените считат мъжете с голям пенис за по-мъжествени." <--- Да бе Азис като си го уголеми до 26 сантиметра, много ли е мъжествен..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

здр

Има доста неща които за всеки са индивидуални.Наистина не може да се слагат всички под общ знаменател както каза един съфорумец.Ето поне за мене....Предпочитам големите пениси,друго си е когато си е голям.Така мисля аз.Друго момиче ще мисли по противположния начин,ще иска нормален размер и така.Всичко е строго индивидуално.

бахти малкоумната тема жените .. 80 % .. пенис .. влагалище . простутии педерастии общо звето

извод : големия пенис не е гаранция за качествен секс
    no such movies

мисля, че това за жените горе - долу е вярно особено , че когато има голям пенис приятелят й тя се фука

Това е много вярно Комплексирах се ....
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    Там
    Аз пък съм чувал,че на негрите не са им по-големи п*нисите.Като наще са,само че спаднали са по големи,но се уголемяват в по-малко.
    Live Fast,Bite Hard!!!

\ /VVVVVVVV\ /
    'VΛ"""""""""ΛV
    ""/ \ΛΛΛΛΛ/ \

www.impulse.bg/terzerius

Отказах се да чета още в началото...Стига сте комплексирали момчетата,бахти И както някой беше казал "жените се влюбват в мъже,не в половите им органи".

Цитирай Първоначално написано от parkourgirlss
    ееее тва разбива
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

87% от всички статистики представени в интернет са измислени!

Докажи ми, че твоята е изключение!

40% от жените живеят с даден мъж, защото той е еди кой си...
    Значи половината от мъжете на земята, горе доло една четвърт от населението на земята, са "важни" личности? Нека направим едно теоретично изчисление:
    Във входа в който живея има 8 етажа с по 4 апартамента на всеки от които един е двустаен а другите нормални. Има двадесет и четири нормални апартамента и 8 двустайни, нека средно в нормалните да живеят по 3 човека а в двустайните по 5. Общо 112 човека, 72 в нормалните и 40 в двустайните. Да предположим, че съотношението мъж жена е 1:1. Това прави 56 мъже и също толкова жени. Ако (по твоята статистика) всеки четвърти мъж е някой, то в моя вход трябва да има 14 важни личности от мъжки пол...
    Познай какво! Няма нито един по-необикновен човек, не само в моя вход, но и в целия блок.

...80% от мъжете имат среден или по-скоро малък пенис
    А дали на другите 20% просто не им е с абнормални размери?

...80% от жените биха искали партньорът им да има по-голям пенис!
    Виж горното... тези 80% (което не ми се вярва да е толкова) или са алчни флцорци или са с клецани толкова много, че са станали както е израза, метър на декар.

Какво ще кажете за това: 20% от жените живеят с даден мъж заради големият му пенис...
    Значи всеки един мъж с "по-голям" паток е обречен на живот с жена която го възприема като ху* с крака?

мързи ме да чета повече, пък и мисля да си лягам...живи и здрави!

Гласувайте за A_non_E_Moose за модератор!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ако жената не спомене нищо за пениса ви, значи въобще не е впечатлена...ако не и по-лошо
    .

Тва е мн верно!!!!!!!!!!

здр

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ако жената не спомене нищо за пениса ви, значи въобще не е впечатлена...ако не и по-лошо
    .

Тва е мн верно!!!!!!!!!!
    Аз съм била впечатлена ,но нищо не съм казвала.А и защо да го правя...?За да вдигам акциите на въпросния господин ли?

Тази тема е пълна глупост .. ! да приемем че 80% от мъжете са с малки/средни пениси, следователно да приемем че и в този форум 80% са с малки/средни, то защо е тази тема - да се комплексират ли или да послушат първия коменат който гласи да се самоубият .. ! Нека да погледнем реално на нещата , мъжът не избира размера на пениса му ..! А жените които са с мъжете зарди инструмента им мисля че знаете определенията "ку*ви , нимфоманки , п*оститутки и тнт .. " Кфо , ще ми кажете че ако сте момиче и имате приятел от 2 години и не сте правили секс през цялото време , но идва момент в който и 2-мата сте готови, и той ви се саблече и има малък пенис - ще му кажете да си върви ? самнявам се .. ! Мога да пиша още много по тази тема но няма смисъл .. | После за кфо сяко фторо момче било ку*вар , щ'ото сяка фтора жена е ку*ва | Айде със здраве !
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Всичко е copy & paste от някакъв сайт. Имаше и информация защо така е написано. Ще потърся ако мога да намеря. Само искам да кажа, че няма момиче, което да не си е мислило "Ако на моя му беше само с няколко сантиметра по-голям щеше да е перфектен..."

Все пак по-голям пенис значи по-дълго търкане стените на влагалището пък и като се замислиш при всяка поза удоволствието ще е по-голямо, и при секс пенисът не се изважда, както понякога се случва с късите.

"По този начин, човешкият пенис в качеството си на силно специализиран полов орган, показва висока видова зависимост. Размерите на пениса варират в известни граници сред различните етноси, като размерите са най-големи сред чернокожите африканци, по-малки сред европейците и най-скромни сред азиатците от далечния изток, при наличие на всякакви междинни варианти.
    (Джефри Ф. Милър (1994) Еволюция на човешкия мозък посредством механизма на сексуалния подбор: умът,като първичен инструмент за ухажване Стp. 185)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си