Влез

View Full Version : Приятелят ми ме притиска ...

lilenceto
07-11-2008, 20:57
Здравейте .. Пиша във форума,защото вече буквално се чувствам между двете стени ... Та на 15 съм и ходя с приятелят ми от 6 месеца,а той е на 17 .. Първите три месеца от връзката ни всичко вървеше перфектно,докато той не започна с намеците си да правим секс.Девствена съм и много пъти съм му казвала,че не искам да бързаме ..просто малко да изчака .. Той уж проявяваше разбиране винаги,до следващия път - Мила,хайде де много ще ти харесаІОбещавам ти че няма да болиІ Ще съм внимателенІ и т.н. Не,чее му нямам доверие просто ми трябва малко време ... А напоследък си мисля,че той е с мен само заради секса ... Връзката ни буквално се разпада,задради това,че го държа на сухо.Вярно,че е момче и знам че му се иска много ... но наистина не знам..Понякога си мисля да го направя колкото да закрепя връзката ни .. Наистина го обичам и не искам да се разделяме... но буквално в момента се чувствам притисната и адски притеснена .. Плс помогнете ми ... :( :(

IvOnDa
07-11-2008, 21:00
Здравейте .. Пиша във форума,защото вече буквално се чувствам между двете стени ... Та на 15 съм и ходя с приятелят ми от 6 месеца,а той е на 17 .. Първите три месеца от връзката ни всичко вървеше перфектно,докато той не започна с намеците си да правим секс.Девствена съм и много пъти съм му казвала,че не искам да бързаме ..просто малко да изчака .. Той уж проявяваше разбиране винаги,до следващия път - Мила,хайде де много ще ти харесаІОбещавам ти че няма да болиІ Ще съм внимателенІ и т.н. Не,чее му нямам доверие просто ми трябва малко време ... А напоследък си мисля,че той е с мен само заради секса ... Връзката ни буквално се разпада,задради това,че го държа на сухо.Вярно,че е момче и знам че му се иска много ... но наистина не знам..Понякога си мисля да го направя колкото да закрепя връзката ни .. Наистина го обичам и не искам да се разделяме... но буквално в момента се чувствам притисната и адски притеснена .. Плс помогнете ми ... :( :(

ако и той те обича ще изчака колкото време ти е нужно на теб,ако ли не тогава няма смисъл,ако е така както казваш,че той иска само секс от теб!!!ако си сигурна,че е така,какво още правиш с него???

Wrathchild
07-11-2008, 21:01
НЕ го прави за да закрепиш връзката. Първо, не си чак толкова голяма за секс. Второ, ако го направиш само заради това ще съжаляваш. Трето, като цяло щом не си готова, недей. Той ако е толкова загорял да си търси друга, ако не - да те изчака, докато сама го поискаш.

Puky
07-11-2008, 21:01
Еми ако искате се разделете .. аз ходя с момче 2 години по-голямо и вече стана 11 месеца го държа.. приказвали сме много , но съм малка и той не иска да ме насилва. . . :)

Jesus
07-11-2008, 21:03
Кажи му да си прави по 4-5 "ръчни" на ден и няма да те закача :)

sladur4etyYy
07-11-2008, 21:03
ако е с теб само за секса ( което май е така) няма начин да го задържиш. ако му се пуснеш, ще му омръзнеш и ще те зареже. ако не му се пуснеш, най вероятно ще му писне да те моли и пак ще те зареже. може би е най-добре ти да го зарежеш и толкова :?

IvOnDa
07-11-2008, 21:04
Кажи му да си прави по 4-5 "ръчни" на ден и няма да те закача :)

да ама секса си е секс,ръчното си е ръчно,нали?разлика огромна! :lol:

and1streetball
07-11-2008, 21:09
Баси педала е тоя, заразвай го :(

GameMaster
07-11-2008, 21:10
Ako priqtelq ti te razbira moje bi nqma da e zle da pomisli nad vsichko i che ako te pripira nishto nqma da stane.Nai se draznq na takiva....Samo da ti mrynkat i da te pritiskat znaqt.Emi OK obqsni na picha che prosto ne si gotova i nqma da go napravish dokato ne pojelaesh...Veche si e negov problem ako ne jelae da pochaka i togava mainata mu.Kakvo shte zagubish max ot cqlata rabota? I 1 sex maniak mai taka izliza.....

jghgh
07-11-2008, 21:11
Недей бе, мила. Ако го направиш сигурно (макар и малко) ще чувстваш че си издевателствала над себе си (предала си се).. Не искаш, не правиш. Той да го духа.
Нетактично е, не ти влиза много в положение. Тъп е, макар че май се прав и на миличък "О, ама много ще ти хареса".
Просто му отказвай. Той като се махне ще видиш що за стока е.
А по-добре направо си го режи де. Ако ще ви е напрежение връзката и само ще мислиш "кога да му пусна" и ще изпитваш притеснения защо не ти идва тва желание по-скоро, докато той уфка, пъшка и чака.. бе не знам, ама не си готова, затва недей..

SuNsEt
07-11-2008, 21:11
http://www.teenproblem.net/s/1563.html Виж това и темите,които са вписани вътре и после ми говори дали си заслужава да спиш с него...Може да си на 15,но работата е същата.

FeelMyPain
07-11-2008, 21:12
А мислила ли си за свирка?

spiderka
07-11-2008, 21:16
Ако той те обича,както казва,няма да те притиска.Секса не е най-важното нещо,за да съществува една връзка.И не го прави,за да я закрепиш,аз направих тази грешка,и сега ме е срам от себе се,като се сетя.

Seducti0n
07-11-2008, 21:19
Здравей.
Излишно е да ти казвам, че би постъпила изключително глупаво, ако правиш секс с приятеля си само за да "запазиш" връзката ви.
Преди всичко трябва да държиш на принципите си и на достойството си, а не да се унижаваш за да угодиш на момче, което не те уважава, а постъпва егоистично заставяйки те.
Сама можеш да си направиш изводите, каква е причината да е с теб и до колко перспективни биха могли да бъдат отношенията ви.
Секса принципно е изключително важен за една връзка, но само в случай, че и двамата искат и преди всичко са готови да се отдадат един на друг.Секса не е саможертва, секса не е унижение, секса е нещо твърде специално, още повече първият път, ти не се чувстваш готова и не искаш да бързаш-вземи се в ръце и сложи порядък, иначе само ще страдаш. :wink:

saltbaby
07-11-2008, 21:20
ne go pravi ..ako naistina te obi4a 6te 4aka ..razbira se ..seksa e mnogo vajen za edna vrazka toi e vi6a forma na blizost mejdu dvama vlubeni i pokazva tolkova lubov..abeee....no kato ti ne si gotova za tazi kra4ka ne go pravi obqsni mu i ako toi prodaljava da nastoqva i ne proqvi razbirane..(vapreki 4e vseki muj si ima nujda ot seks) ..zna4i nastina ne te obi4a i ne si struva ..da si s nego

lilenceto
07-11-2008, 21:24
Благодаря за съветите .. Както някой по-нагоре беше казал за алтернативата да му правя свирки - аз съм му правила ..Орален секс си правим ..Просто вече и това не му стигна явно ...не знам,не разбирам. По принцип е супер разбран човек и много държи но мен.Правил е толкова много за мене,винаги ми е помагал...винаги ми е бил упора във каквоот и да е и винаги е бил със мен независимо от това какви решения съм вземала. И сега изведнъж не мога да загубя всичко това ей така..разбирате ли ... наречете ме глупава,но той е единственият на когото му пука толкова за мене ... И като се замисля и за това .. вече наистина не знам ... Още повече се обърквам ... :(

Seducti0n
07-11-2008, 21:27
Благодаря за съветите .. Както някой по-нагоре беше казал за алтернативата да му правя свирки - аз съм му правила ..Орален секс си правим ..Просто вече и това не му стигна явно ...не знам,не разбирам. По принцип е супер разбран човек и много държи но мен.Правил е толкова много за мене,винаги ми е помагал...винаги ми е бил упора във каквоот и да е и винаги е бил със мен независимо от това какви решения съм вземала. И сега изведнъж не мога да загубя всичко това ей така..разбирате ли ... наречете ме глупава,но той е единственият на когото му пука толкова за мене ... И като се замисля и за това .. вече наистина не знам ... Още повече се обърквам ... :(

Допускаш грешка.Да той може да прави страшно много неща за теб, но това не му дава правото да те притиска , да те насилна дори, да те увещава колко внимателен и нежен ще бъде.Просто трябва ти сама да го поискаш, а не той да те навива.Ако успее да го направи, след време ще съжаляваш и не защото, той не е бил точният човек, а зощото си изневерила на самата себе си.:wink:

sh3_1s_7h3_0n3
07-11-2008, 21:46
Приятелят ти е тъпанар. Остава да ти каже "Или правим секс, или сме дотук." Баси. Въобще не се чувствай притисната в стената. Щом толкова е започнал да вие за секс и те 'убеждава' да го направите, не мисля, че има кой знае к'ви чувства към теб. А като няма и не е готов да те чака... прав му път. За такива кретени пък най-малко трябва да съжаляваш. А занапред колко ще срещаш още... апфф... :?

И си в голяма грешка, ако си мислиш, че той е Единственият. Има милион такива 'Единствени'.. въпросът е да ги срещнеш.

Iv4eTy
07-11-2008, 22:17
В никакъв случай недей го прави само от страх че ще те остави! Ако те обича ще чака колкото е необходимо. Ако те остави ще си проличи всичко. Щом не си готова не го прави, защото после ще съжаляваш!

ilovecoffe
07-15-2008, 15:15
razbiram te za kakvo govori6 s priqtelq mi hodim ot 3 meseca i se pritesnqvbam da ne zapo4ne.. za6toto zapo4va da pravi nqkakvi mijavi opiti.. mislq 4e ne trqbva da te kara.. trqbva da si sigyrna v tova.. vse pka e seriozno re6enie mislq 4e naistina trqbva da si gotova.. ako ne si gotova nqma smisal.. da go pravi6 prosto za6toto toi iska.. 6te s1jelqva6 govori s nego kaji mu 4e naistina ti trqbva vreme dano da te razbere..

Amy_Dumas_Lifestyle
07-15-2008, 15:29
Виж са 6 месеца са доста дълго време.
Първите три месеца си е траел. . . което е похвално.
Връзката ви наистина може да се разпадне от липсата на секс, най-вече защото ще иска други.. ще си иска от други. Ще търпиш ли?
В момента си объркана, защото те притиска и не искаш да му пускаш, за да не се окаже, че е било само за ебането, това е нещото, което те спира според мен.
Припомни си началото, припомни си кой е той като изключиш моментите, в които си иска секс.
Задай си въпроса, дали ще му дадеш заради това, което е, а не заради връзката ви.
Той девствен ли е между другото?
ПП: Стига романтични истории тип "ще чака колкото трябва". Той не е на нейните години, предполагам не е и девствен. Ако е, ще чака та ще пита има ли още.

mishaaaaa
07-15-2008, 16:48
Мацка, най - важното е да се чувстваш добре, ако мислиш, че ще се чувстваш по - добре, ако не го направиш - не го прави.Щом си се разколебала, дори за миг, според мен не трябва да го правиш.
Това е твоят живот, твоят първи път, твоето тяло.
Недей да угаждаш на някакъв си льольо, само защото му се ебе.
Успех!

InSoMn1aC
07-15-2008, 17:00
ако е с теб само за секса ( което май е така) няма начин да го задържиш. ако му се пуснеш, ще му омръзнеш и ще те зареже. ако не му се пуснеш, най вероятно ще му писне да те моли и пак ще те зареже. може би е най-добре ти да го зарежеш и толкова :?
Т'ва беше добро ... Съгласи ме :) Нормално е вече за 17 годишните да го искат от 14-15 годишни щото знаят, че ще им се дадат защото и на тях им се иска... Недейда падаш на нивото им ;)

cooool
07-15-2008, 20:24
Зарежи го, и да спиш с него, само за себе си ще мисли.. и от секса няма да си доволна много.. така мисля.

pdd
07-15-2008, 21:05
Здравейте .. Пиша във форума,защото вече буквално се чувствам между двете стени ... Та на 15 съм и ходя с приятелят ми от 6 месеца,а той е на 17 .. Първите три месеца от връзката ни всичко вървеше перфектно,докато той не започна с намеците си да правим секс.Девствена съм и много пъти съм му казвала,че не искам да бързаме ..просто малко да изчака .. Той уж проявяваше разбиране винаги,до следващия път - Мила,хайде де много ще ти харесаІОбещавам ти че няма да болиІ Ще съм внимателенІ и т.н. Не,чее му нямам доверие просто ми трябва малко време ... А напоследък си мисля,че той е с мен само заради секса ... Връзката ни буквално се разпада,задради това,че го държа на сухо.Вярно,че е момче и знам че му се иска много ... но наистина не знам..Понякога си мисля да го направя колкото да закрепя връзката ни .. Наистина го обичам и не искам да се разделяме... но буквално в момента се чувствам притисната и адски притеснена .. Плс помогнете ми ... :( :(am ako go obichash i smqtash che ne samo zaredi sex-a shto da ne mu pusnesh am ako e obratnoto prosto go reji ;)

FreeSpirit
07-15-2008, 22:49
Щом не се чувстваш готова, той трябва или да те разбере или да изхвърчи(2-то зависи от теб) :grin: :grin:
За мен нещата стоят така...щом казва, че те обича, ще чака ;)

Rofl4e
07-15-2008, 23:22
Не го правиииииии няма смисъл само ако е заради да закрепиш връзката ви..мисля че ако се разделите ще е по добре от колкото да се чукаш с него заради това че искаш да закрепиш нещо

sweet_baby_cool
07-16-2008, 00:05
1. Лъже те. Ще има болка първите няколко пъти.
2. Не го прави ако те обича ще те изчака. Той не го прави, което ме кара да си мисля, че чувствата му към теб не са толкова силни.

Komar
07-16-2008, 00:14
Pusni mu na momcheto..

partychild
07-16-2008, 00:15
НЕ го прави за да закрепиш връзката. Първо, не си чак толкова голяма за секс. Второ, ако го направиш само заради това ще съжаляваш. Трето, като цяло щом не си готова, недей. Той ако е толкова загорял да си търси друга, ако не - да те изчака, докато сама го поискаш.

БОНБОНЧЕ
07-16-2008, 07:26
недей да пребързваш. изчакай и на теб ще ти дойде редът пред теб е живота.дори той да го иска ти отказвай дори да ти каже че ще скъса с теб ако не му дадеш каквото иска той.не го прави! ще си хванеш по-добро гадже!не прибързвай! :-x :-x

lips_of_anegel
07-16-2008, 07:41
и аз съм на същото мнение

Madness
07-16-2008, 07:42
еми говори си с него в крайна сметка..
И честно казано,ако бях на твое място би имало два варианта или ще чака докато реша или да си ходи откъдето е дошъл.И бих го разбрала ако ме зареже иии...би бил прав от негова гледна точка :)

SK0RP10N
07-16-2008, 08:04
Napusni go.

stefity
07-16-2008, 08:14
Гаджета ще имаш много...но ако му се отдадеш, това което си му дала никога няма да се върне и ти няма да си същатата. Така че си помисли добре, защото и да загубиш това момче, ще намериш друго, но загубиш ли девствеността си без самата ти да го искаш, после няма връщане назад и ще съжеляваш за стореното.

ELFIQ
07-16-2008, 08:51

+1000 ТОЧНО :)

Ch0c0la73
07-16-2008, 09:32
Абе момиче АКО ТОЙ БЕШЕ С ТЕБЕ САМО ЗАРАДИ СЕКСА ДОСЕГА ДА БЕШЕ ТЕ ОСТАВИЛ! ти си на 15 той на 17 ходите 6 месецааааа нормалноооо да иска...а ти не го ли искаш ... се пак нали го харесваш или обичаш там както му казвате вярваш му..приказвай с него...за да не стане пак ти да му пуснеш за да спасиш връзката ви пак той да те остави поради други причини и ти след тва да се депресираш..защото често на момчето който ти е бил първи не се забравя има ест изключения (като мене :D ) Например аз нямах 15 още той на 17 на 2рия месец му казах айде ела у нас и ко ок .. накрая на другия ден щях да го зарежа ама се отказах и го зарязах 2 месеца по късно хахах така че живота е странно нещо всичко ти решаваш ..но знай че ако му кажеш :`не`.. той едва ли ще иска още да е с тебе..защото за момчетата най голямата привилегия когато си хванат сериозна приятелка е че имат с кого да се ебат .. а ти като не му даваш той изглежда като пълен кретен (сам пред себе си) а това че те е изчакал половин година само по себе си говори много и трябва да го оцениш малко момчета биха го направили! Ако не искаш да го правиш тогава няма вече и да си с него , но пак не бива да го правиш само заради него а заради вас двамата и заради себе си защото той е само едно момче и така или иначе ще си отиди някой ден...

kalpazanka
07-16-2008, 11:51
Не прави такава жертва само за да спасиш връзката ви! Представи си, че те зареже след 2-3-4-5-6 месеца, а ти започнеш да се депресираш, защото си му позволила да преспи с теб. Ще се чувстваш унизена, омърсена и т. н.

bebeT00
07-17-2008, 16:02
spored men e normalno da my se iska sex, a ti kolko meseca iska6 da go darji6 na syho ,spored men vsqka vraska ima nyjda ot sex prosto se pristra6i

bebeT00
07-17-2008, 16:04
Не прави такава жертва само за да спасиш връзката ви! Представи си, че те зареже след 2-3-4-5-6 месеца, а ти започнеш да се депресираш, защото си му позволила да преспи с теб. Ще се чувстваш унизена, омърсена и т. н.
vsqka vraska po4ti vse nqkoga svar6va ,tova ne e garanciq ,4e 6te q zareji kato spi s nego spored men samo 6te se podobrqt ne6tata sas sexsa

Rebirthing
07-17-2008, 16:07
Ако искаш да съм честна,по-добре не го прави!Ако е с теб,защото те обича няма да прибързва,не го прави ако не го искаш :) !

InSoMn1aC
07-17-2008, 16:18
Абе момиче АКО ТОЙ БЕШЕ С ТЕБЕ САМО ЗАРАДИ СЕКСА ДОСЕГА ДА БЕШЕ ТЕ ОСТАВИЛ! ти си на 15 той на 17 ходите 6 месецааааа нормалноооо да иска...а ти не го ли искаш ... се пак нали го харесваш или обичаш там както му казвате вярваш му..приказвай с него...за да не стане пак ти да му пуснеш за да спасиш връзката ви пак той да те остави поради други причини и ти след тва да се депресираш..защото често на момчето който ти е бил първи не се забравя има ест изключения (като мене :D ) Например аз нямах 15 още той на 17 на 2рия месец му казах айде ела у нас и ко ок .. накрая на другия ден щях да го зарежа ама се отказах и го зарязах 2 месеца по късно хахах така че живота е странно нещо всичко ти решаваш ..но знай че ако му кажеш :`не`.. той едва ли ще иска още да е с тебе..защото за момчетата най голямата привилегия когато си хванат сериозна приятелка е че имат с кого да се ебат .. а ти като не му даваш той изглежда като пълен кретен (сам пред себе си) а това че те е изчакал половин година само по себе си говори много и трябва да го оцениш малко момчета биха го направили! Ако не искаш да го правиш тогава няма вече и да си с него , но пак не бива да го правиш само заради него а заради вас двамата и заради себе си защото той е само едно момче и така или иначе ще си отиди някой ден...
Хм... Тя сама каза, че му е казала, че не е готова... Ако много я "обича" ще я разбере и ще чака още ! Добре, ясно че са ходили 6 месеца ама щом тя му каже, че не е готова той трябва да се съобрази...

DamaTa.v.Zelen0
07-17-2008, 16:36
не го прави! :o

rusnache
07-17-2008, 17:21
Абе как може някой да е с нея само заради секса, като те никога не са го правили???

Мацка, рано или късно ще го направиш, така, че просто пий 2 големи уискита и си направи кефа, не си на 10 да се тормозиш.

HaPySHeH
07-17-2008, 18:36
ем.. според мен аз съм момче.. и деам ако нете знам грозна хубаа ама нормално да иска? ти даняма да се пазиш до първата брачна нощ?

DevilWish
07-17-2008, 18:56
Taka e ;) Ama 6 meseca ne sa malko ,taka 4e ako mu ima6 doverie go napravi ,za6toto ne se znae kakyv 6te e sledva6tiq,na koito popadne6 ;)

SK0RP10N
07-17-2008, 21:00
Kato ti predloji pak da go pravite, "saglasqvash se" i pochvash da go stiskash leko za paketa, kolkoto da ne mu e osobeno priatno :)

ImmortalForever
07-18-2008, 12:14
оо мн зле! Няма да закрепиш връзката, ако е решил да те зареже след като ръгне чушката в боба, ще го направи дори ако му дадеш във всички дупки за чукане!направи го само ако си готова.... Мъж който си проси секс по този начин не е за теб!Сори мила но такъв е живота! Зарежи го!Постави му ултиматум ако искаш, но не отваряй лесно крака ;) той е мъж все пак....Успех :)

valencety
07-18-2008, 12:15
zaebi go ne si zaslu4ava :) :) :)

krem4et0
07-18-2008, 14:17
vsqka vraska po4ti vse nqkoga svar6va ,tova ne e garanciq ,4e 6te q zareji kato spi s nego spored men samo 6te se podobrqt ne6tata sas sexsa

Но е едно наистина да е искала да прави секс, а съвсем различно е да е била принудена от обстоятелствата, да не е желала, да й е гадно.

Иначе подкрепям-сексът не спасява никоя връзка. доверието, компромисите и толератността са тези, които крепят и поддържат 1 връзка. Той не може да чака вечно, а ти никога може да не си готова. тогава просто няма да сте заедно. Сексът няма да помогне, а той трябва да знае, че от натякване, най-много още дълго да си се оправя сам!

miki4kata_
07-19-2008, 21:42
Ако искаше само секс,досега да те е скъсал и да е изчукал някоя друга.Не му пускай ако не си готова,ще съжаляваш.Кажи му как се чувстваш и накрая двамата задружно ще решите да му духаш ;)

roltirirang
07-19-2008, 22:40
Момиче твойте постове са пресилени,горкичката заблудена си.Не става секса за пръв път с думи,ожеш да разбереш дали си готова само когато се отпуснеш.просто го целуни и виж сама почевствай дали наистина не си готова,така или иначе рано или късно ще стане?
Ако наистина обичаш това момче няма да ти пука дали ще правиш секс с него и в този момент в който го целунеш гушнеш и продължиш нататък трябва просто да мислиш,че наистина го обичаш.Свики праиш,а секс не?Така ли?
Значи си готова за СВИ|РКИ,но за СЕКС не така ли?
Мило погледни малкщо реалистично той те обича дал е толкова много за теб,не можеш само да искаш.Знаеш това ще му достави удоволоствие,седнете поговорете трезво без да те обеждава кое боли.Болката е нещо,което се превъзмогва ,ако не е в сърцето...

didi_baby
07-20-2008, 07:57
Ако момчето те обича,ще изчака колкото е нужно,но ако ти мислиш че го обичаш защо да не му дадеш :)

krem4et0
07-20-2008, 09:48
О, ама ти орален секс си правила...Аз го мисля за по интивмен, от това да си отворя краката. Твоя работа. Все още поддържам поста си!

Xtuning
07-20-2008, 14:11
Пускаш му и толкоз ...

pifiella
07-20-2008, 18:40
Гаджето на сестра ми я чака 2 години :D