Влез

View Full Version : Би

petet
07-12-2008, 01:43
С две думи:
В последните дни осъзнах,че съм би.
Признах на повечето си приятели вече.
Не се страхувам и тук да го направя,не чи ми пука де!И не че на някой ще му пука де :D

Явно любовта не се крие само в срещуположният пол!Не съм гей,не съм емо,не съм психо,не съм ???,не съм ???...!!!

Ааа и 100% ще има някви изперкали коментари и тъй като не ми се отговаря на всичко,ето го отговорът ми за по-напреде:

http://mccurley.org/images/fuck_you.jpg
* виж червеният бутон!

Aйде със здраве и яко лято ;)

Seducti0n
07-12-2008, 01:50
4estito=)

petet
07-12-2008, 01:52
Благодаря.Не ние си избираме какви да бъдем ;) :)

Seducti0n
07-12-2008, 01:54
Да, но вие го осъзнавате.
Има много, които не го признават дори пред себе си,
камо ли пред по-широк кръг от аудитория. :)

petet
07-12-2008, 01:56
Еми аз 1 година се лъгах,но просто го приех тези дни и това е.Пък и вече от месеци не слушам хорските дърдании,така че на който не му харесва да върви да си духа супата и това е.Живея си живота. :)
A иначе имаше и причина защо го приех де.И женска и мъжка...

Иначе не казвам,че съм горд де ама това си е реалността все пак.

Seducti0n
07-12-2008, 02:00
Е по-добре да си горд със себе си, отколкото да се срамуваш.:wink:

petet
07-12-2008, 02:04
Напълно си права!Жалко,че почето не са като тебе...много жалко
:-)

Seducti0n
07-12-2008, 02:15
Ако всички са като мен,
няма да има пред кого да се докажеш. :)

fr3e_s7yle
07-12-2008, 05:42
ЕЕ кво толкова дали ще го фкараш ф женска или ф мъжка дупка кефа е един и същ :lol: успех :)

mysterious93
07-12-2008, 06:56
и ако не беше червения бутон накрая..щеше да е супер...иначе браво :-D но предполагам че сега ще тие по трудно да си намериш половинка?

ЛаСт!К
07-12-2008, 07:09
Секи е нещо.

dantro
07-12-2008, 07:21

Ако неизбираш ти какъв да бъдеш кои го избира ? :shock: :shock:

Nadelina
07-12-2008, 07:36
Az sashto sym Bi i ne me e bilo sram da go kaja nito pred priatelite mi, nito pred foruma. Ima mnogo hora, koito biha se opitali da te nakarat da spresh, che e bolest i kakvi li ne oshte gluposti, no jivota si e tvoi i si go jiveesh, taka kakto tvoeto vytreshno Az povelqva. Ne iskat da gi opoznaqt, zaradi podobna glupost. I chast ot tezi, othvyrlqni hora se opitvat da go potisnat zaradi tova i stradat, az ne sym ot tqh, evala che i ti ne si.

swords1010
07-12-2008, 08:02

Раждаш се такъв.

xXxScreamxXx
07-12-2008, 08:12

Раждаш се такъв.

еее не можеш да се родиш обратен :shock:

тфа става в последствие ..
просто разбраш 4е ти харесват пове4е хората от твоя пол :? :?

Fionna
07-12-2008, 08:20

Раждаш се такъв.

Това се получава през пубертета,когато хормоните се объркат,т.е.има повече влечение,към същия пол,нещо като болест...но в това няма нищо лошо :)

Nadelina
07-12-2008, 08:52
]

Раждаш се такъв.

Това се получава през пубертета,когато хормоните се объркат,т.е.има повече влечение,към същия пол,нещо като болест...но в това няма нищо лошо :)
Rajdash se takyv. Svyrzano e sys spermatozoidite i qicekletkite, koito go syzdavat, no ne moga da go obqsnq taka, che da me razberete. No sys sigurnost znam, che e vytreshno useshtane i se rajdash s nego. No v nikakav sluchai ne e bolest!

Saymon90
07-12-2008, 12:24
Естествено, че се раждаш такъв.
Не се "става" гей (или би).

Иначе не трябва да се гордееш с това, че си Би, а с това, че си го признал пред себе си. Това е най-трудната стъпка, след това всичко си идва на мястото с времето.
И все пак недей да бъдеш 100% сигурен, докато не спиш с мъж, защото не е изключено да има и объркване - винаги го има като вариант.

ПП: Не говоря на изуст ;)

Seducti0n
07-12-2008, 12:27
Въпрос на избор е дали ще говориш свободно за сексуалната си ориентация или пък ще предпочетеш да си инкогнито пред обществото в това отношение.
Както казаха вече, просто се раждаш такъв, тоест не зависи изцяло от теб дали ще изпитваш влечение към същия като твоя пол или не.
Ето защо е глупаво, когато се правят пропаганди срещу хомосексуалистите-излишно е, не можете да обвинявате някого, само защото е различен! :wink:
Набийте си го веднъж завинаги в мозъците, спрете със спекулациите и с това да се правите на големци като подчертавате хетеросексуалността си. :)

Girlicious
07-12-2008, 12:29
Аз мн се радвам на хора,които не се притесняват от своята сексуалност...аз немога да кажа че съм би ,но понякога ми се иска да го направя с момиче...и кой знае може някой ден да стане тфа :-)

petet
07-12-2008, 12:38
ЕЕ кво толкова дали ще го фкараш ф женска или ф мъжка дупка кефа е един и същ :lol: успех :)

Чакай бе,кой ти е казал,че ще /и че искам да вкарвам в мъжка?! ;)

Seducti0n
07-12-2008, 12:39
Аз мн се радвам на хора,които не се притесняват от своята сексуалност...аз немога да кажа че съм би ,но понякога ми се иска да го направя с момиче...и кой знае може някой ден да стане тфа :-)

Един сексуален контакт с момиче, не те прави автоматично бисексуална. :wink:

xaxa
07-12-2008, 12:40
pxapaxpap koi izbira ako ne ti be bog li q se raskarai ve

petet
07-12-2008, 12:42
Сега се сетих една част от едно интервю с Пинк

Лезбийка ли си?

Тя: "Аз съм трисексуална.Отворена съм за всичко.Искам да опитам всичко поне по веднъж".

Еми ето ме и мене.Най-лесно с това се описвам. :-o

preichetoy
07-12-2008, 12:44
pxapaxpap koi izbira ako ne ti be bog li q se raskarai ve Още в утробата през 4-тия месец се определя с каква сексуална ориентация ще бъде индивидът.

petet
07-12-2008, 12:49

Ох не ми се слуша изобщо 14 годишните ти изказвания!
Ти си мислиш,че хората с гей или би ориентация искат да са такива ли?Не може да вървши срещу съдбата си или там каквото ти е предопределено!

Не бързай и аз мислех,че съм хетеро ама съм би.Нищо не е на 100% (камо ли хетеросексуалноста)!!!

addicted2you
07-12-2008, 12:54
ем освен да ти кажа честито ти сам си преценяваш само че след време да не стане така да съжеляваш :o

Seducti0n
07-12-2008, 12:56
По-скоро ще вървиш срещу природата си, ако се противопоставяш, само защото знаеш, че живееш в нетолерантно общество.
Съдбата зависи от житейският път по който поемаш, а не по това дали си лягаш с мъже/жени. :wink:

preichetoy
07-12-2008, 12:56
ем освен да ти кажа честито ти сам си преценяваш само че след време да не стане така да съжАляваш :o

petet
07-12-2008, 12:58
ем освен да ти кажа честито ти сам си преценяваш само че след време да не стане така да съжеляваш :o

Хмм какво искаш да кажеш?Сори,просто не мога да разбера.
Осъзнал съм се,въпреки че 1 година не можех(защото не бях сигурен)/не исках.Сега както някой каза по-горе съм горд,че го направих и го приех,а не че съм Би.

Seducti0n
07-12-2008, 12:59
Ъъъ, ледът почна да се пропуква...
Нали каза, че си би?! :-o

petet
07-12-2008, 13:00
По-скоро ще вървиш срещу природата си, ако се противопоставяш, само защото знаеш, че живееш в нетолерантно общество.
Съдбата зависи от житейският път по който поемаш, а не по това дали си лягаш с мъже/жени. :wink:

Да,благодаря,че ме поправи толкова точно.И изобщо благодаря за всичко :) :-)

xaxa
07-12-2008, 13:01

Да,благодаря,че ме поправи толкова точно.И изобщо благодаря за всичко :) :-)
ti si bi a tq jena q sa oprai ve celuvai men

petet
07-12-2008, 13:01
Ъъъ, ледът почна да се пропуква...
Нали каза, че си би?! :-o

Да,защо?

Seducti0n
07-12-2008, 13:05

Хмм какво искаш да кажеш?Сори,просто не мога да разбера.
Осъзнал съм се,въпреки че 1 година не можех(защото не бях сигурен)/не исках.Сега както някой каза по-горе съм горд,че го направих и го приех,а не че съм Би.

Последното изречение... :-o

petet
07-12-2008, 13:12
ааа искам да кажа че съм горд както някой каза че си го признах пред себе си защото 1 година не можех и не исках а не съм горд че съм би
малко оплетено стана
сори за това

xaxa
07-12-2008, 13:14
ааа искам да кажа че съм горд както някой каза че си го признах пред себе си защото 1 година не можех и не исках а не съм горд че съм би
малко оплетено стана
сори за това
ti ve4e si gord pederast bravo :)

petet
07-12-2008, 13:16
Мдам,благодаря,че ти ме определяш какъв съм.УТре може да ме определиш,че съм и няква нова порода сексуалност....аз се чудя що изобщо ти отговорям де!

Seducti0n
07-12-2008, 13:17
Това с признаването, мисля че аз го казах, но както и да е.
Иначе-пак ти казвам, няма смисъл да се срамуваш от това, което си, само защото хората са консервативно настроени.Постоянно има дескриминация и ако беше само в сексуално щеше да е добре, но не е...
хаха-защо се заяждаш, нали не е почукал на твоята вратичка?

petet
07-12-2008, 13:19
Естествено,от тебе черпя вдъхвновението си :D

xaxa-явно просто иска да изрази каквооооооо гоооооляяяямо хетеро ее

xaxa
07-12-2008, 13:20
1vo nese zaqjdam pokazvam faktite toi kaza 4e e gord i po temata razbrax 4e e gey ?

kvo da po4uka na moqta vrati4ka ti se radvai 4e ne e po4ukalo na tvoita

petet
07-12-2008, 13:22
1vo nese zaqjdam pokazvam faktite toi kaza 4e e gord i po temata razbrax 4e e gey ?

АБЕ ТИ ВЗЕМИ ДА МИ ПРОЧЕТЕШ ПО ВНИМАТЕЛНО ПЪРВОТО МНЕНИЕ КЪДЕТО ИМА ЧАСТИ,КОИТО ДОРИ СА ПОДЧЕРТАНИ,ВМЕСТО ДА МИ ЛЕПВАШ ЕТИКЕТИ!ИЛИ ИЗОБЩО АКО НЕ ПРАВИШ РАЗЛИКА МЕЖДУ ГЕЙ ИЛИ БИ,ВЪРИ СЕ ОБРАЗОВАЙ,ЧЕ ЧАК ТОГАВА ЕЛА ДА ПИШЕШ!
ОПРЕДЕЛЕНО АВАТАРА ТИ НЕ ОТГОВАРЯ НА ТОВА,КОЕТО СИ ИЛИ СЕ ПРАВИШ,НЕ СИ ГОЛЯМОТО ХЕТЕРО...
И КАЗАХ,ЧЕ СЪМ ГОРД ПРЕД СЕБЕ СИ,ЧЕ ГО ПРИЗНАХ(КАКТО ЦВЕТИТО КАЗА!!!)!!!
ТАКА ЧЕ НЕ МЕ ИЗОПЪЧАВАЙ ДУМИТЕ!

xaxa
07-12-2008, 13:24

АБЕ ТИ ВЗЕМИ ДА МИ ПРОЧЕТЕШ ПО ВНИМАТЕЛНО ПЪРВОТО МНЕНИЕ КЪДЕТО ИМА ЧАСТИ,КОИТО ДОРИ СА ПОДЧЕРТАНИ,ВМЕСТО ДА МИ ЛЕПВАШ ЕТИКЕТИ!ИЛИ ИЗОБЩО АКО НЕ ПРАВИШ РАЗЛИКА МЕЖДУ ГЕЙ ИЛИ БИ,ВЪРИ СЕ ОБРАЗОВАЙ,ЧЕ ЧАК ТОГАВА ЕЛА ДА ПИШЕШ!
ОПРЕДЕЛЕНО АВАТАРА ТИ НЕ ОТГОВАРЯ НА ТОВА,КОЕТО СИ ИЛИ СЕ ПРАВИШ,НЕ СИ ГОЛЯМОТО ХЕТЕРО...
И КАЗАХ,ЧЕ СЪМ ГОРД ПРЕД СЕБЕ СИ,ЧЕ ГО ПРИЗНАХ(КАКТО ЦВЕТИТО КАЗА!!!)!!!
ТАКА ЧЕ НЕ МЕ ИЗОПЪЧАВАЙ ДУМИТЕ!
az sam nai golemiq xetero koito moje da poznava6 nqkoga.. nikoga nqma da predpo4itam m1jko ot kolkoto jensko nqma da ti4am sre6to biologiqta jivota si e tvoi kfoto iska6 si prai i nesam pravil opiti da te zasegna (sry ako s1m go napravil) i bqx pro4el na4aloto na temata ti ^^ be happy and dont worry \/

petet
07-12-2008, 13:26
Не си ме засегнал,просто ме изнерви,че ми лепваш определения преди да си прочел по-внимателно постовете ми!
\/ ;)

addicted2you
07-12-2008, 13:31
аз ти казах ти си преценяваш какъв да си обаче разбери че не всички ща приемат такъв :)

Seducti0n
07-12-2008, 13:38

Напротив, заяждаш се.
И пак казвам-каквото като е гей, нали не теб очаква.
Иначе, защо пък да се радвам, да ми е тъжно не може ли? :-o

IvOnDa
07-12-2008, 13:41
С две думи:
Не се страхувам и тук да го направя,не чи ми пука де!И не че на някой ще му пука де :D

Явно любовта не се крие само в срещуположният пол!Не съм гей,не съм емо,не съм психо,не съм ???,не съм ???...!!!

Ааа и 100% ще има някви изперкали коментари и тъй като не ми се отговаря на всичко,ето го отговорът ми за по-напреде:

* виж червеният бутон!

Хората днес не се влюбват в мъж или жена, а в човек. В резултат на това, броят на бисексуалните рязко нарасна. Привържениците на това сексуално направление често имат мъж и любовница или жена и любовник.
"Понякога ми е приятно да чувствам върху себе си тежкото и мускулесто тяло на любовника ми, да се подчинявам на волята на силните му ръце, а понякога ми харесва да притискам в обятията си тънка талия и да чувствам докосването на нежна женска кожа ", - така описва своите чувства бисексуално момиче в едно американско ток-шоу.

emchetyyy
07-12-2008, 13:59
аххх :grin: :grin: :grin: ха честито пич :grin: :grin: :grin: :) :)

hgfh
07-12-2008, 15:23
я само ми кажете би какво беше - лисбийка или полулисбийка т.е да харесваш и жени и мъже .. какво беше би .. аз мн ги бъркам

spirtt
07-12-2008, 17:07
Извинявам се , ама какво е чуството? Смисъл като видиш някоя мадама не те вълнува ли? А като видиш някое момче те вълнува :-o обичаш да си бъркаш в ануса (прочетох тука 1 такава тема) или това за ануса не е никакъв критерии?

Komar
07-12-2008, 17:10
Евала... скоро ще видим теми като "горд съм, че изнасилих момиче" "горд съм, че убих човек" и т.н.

Няма с какво да се гордееш.. ако е трябвало да те ебат а не ти да ебеш нямаше да имаш патка между краката РАЗБИРАШ ли какво искам да ти кажа..

Но все си мисля, че е модерно да си педал и затва всеки на който не му връзват девойките ... аре да станем педали....

п.с. И аз не мога да си разбера кфо написах :) от жегата е!

moon_flower
07-12-2008, 17:21
Интересно,почти никой не напда момчето.Евала.Няма нищо лошо в това да си бисексуален...в крайна сметка всеки има правото да буде такъв,какъвто иска.Не може цял живот да живееш според чуждите критерии и да се съобразяваш кое е нормално и кое не.А и да си би не е да си ненормален.Просто хората са различни.Хубаво е,че има хора,които са достатучно смели,за да си признаят и да не се боят от чуждото мнение.А и не би трябвало да бъдат коментирани.
Така че единственото,което мога да направя е да те поздравя за смелостта ти и...бъди себе си. :):)

Kassu
07-12-2008, 17:22
Би не е гей..
И не означава, че иска да го лашкат у гъза..

Komar
07-12-2008, 17:45
ОМГ ... и аз са чудя що неможах да спа снощи...чудех се дали си БИ :-o
:grin: :grin: :grin: :grin: :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ша умра от смях..

velma
07-12-2008, 18:02
Честито!Евала,че си го признаваш и, че не го криеш \:D/ !Дано винаги да бъдеш себе си. :)

preichetoy
07-12-2008, 18:09
я само ми кажете би какво беше - лисбийка или полулисбийка т.е да харесваш и жени и мъже .. какво беше би .. аз мн ги бъркам
ЛИСБИЙКА хахаха! Мъж, който харесва и двата пола полулисбийка ли е?

petet
07-12-2008, 18:35
Извинявам се , ама какво е чуството? Смисъл като видиш някоя мадама не те вълнува ли? А като видиш някое момче те вълнува :-o обичаш да си бъркаш в ануса (прочетох тука 1 такава тема) или това за ануса не е никакъв критерии?

Не съм казъл такова.Би е да харесваш и м и ф.Аз лично сега си имам гадже ф,така че...нз...ти ме изкара гей...а в първият пост дори подчертах,че не съм ГЕЙ

petet
07-12-2008, 18:38
Би не е гей..
И не означава, че иска да го лашкат у гъза..

Еее по-точно не мога да го кажа.

И искам да добавя за всички заядливи че нито желая да ме лашкат,нито желая да лашкам м!!!ПРОУМЕЙТЕ ГО БЕ....

Нещата са по сложни от колкото излгеждат.Трябва да го изпиташ,за да видиш,че нещата се разминават на 100% от глупостите,които някакви мухали от обществото(пример - Владимир Расате) дрънкат!

petet
07-12-2008, 18:43
Евала... скоро ще видим теми като "горд съм, че изнасилих момиче" "горд съм, че убих човек" и т.н.

Няма с какво да се гордееш.. ако е трябвало да те ебат а не ти да ебеш нямаше да имаш патка между краката РАЗБИРАШ ли какво искам да ти кажа..

Но все си мисля, че е модерно да си педал и затва всеки на който не му връзват девойките ... аре да станем педали....

п.с. И аз не мога да си разбера кфо написах :) от жегата е!

Ще ти кажа,че нямаш никаква представа какво е би и че ИЗОБЩО не си чел постовете ми от предишните 2 страници,с които спорих с хаха (същото го каза и това).Както имаш и голяма разлика в представата между педал(гей) - би и че това.

Или с две думи:

Не съм гей (КАКТО НАПИСАХ И ДОРИ ПОДЧЕРТАХ В ПЪРИЯТ СИ ПОСТ)!

Не съм горд,че съм би,но такъв съм,горд съм както Цветито каза,че успях да го осъзная и да не го отричам!ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО-предишните 2 страници

Не съм казал,че искам да бъда ръган отзад или да ръгам м или от м!

И повярвай ми хич не ме ебът модните тендеции за сексуалност!

А за другите,благодаря :)

petet
07-12-2008, 18:44
ОМГ ... и аз са чудя що неможах да спа снощи...чудех се дали си БИ :-o

Хаха ето защо и аз не можах да заспа до 6-просто си знаех,че се чудиш за мене. 8)

hgfh
07-12-2008, 19:45
ЛИСБИЙКА хахаха! Мъж, който харесва и двата пола полулисбийка ли е?

аа ами не ми обръщай внимание на простутията аз ся разбрах че това е момче .. посмислих си че е момиче абе би е човек който харесва мъже и жени или само такива от неговия пол

обаче с всеки ден аз се обедавам че ставам се по-проста
:lol:

FeelMyPain
07-12-2008, 19:47
И по-неграмотна ^

MakeMeLaugh
07-12-2008, 19:57
pendelska istoriq

aishalady2007
07-12-2008, 20:02
BI SI I 6O GOLEMA RABOTA I=SEKI SI E NEGO SI PERKAI MOI 4OVEK I I4 DA NE TI PUKA :grin: 8-) :-P :-P :-P [/url]

Spider4eto
07-12-2008, 20:03
аа ами не ми обръщай внимание на простутията аз ся разбрах че това е момче .. посмислих си че е момиче абе би е човек който харесва мъже и жени или само такива от неговия пол

обаче с всеки ден аз се обедавам че ставам се по-проста
:lol: Гей е момче, имащо увлечение към други момчета, докато би е и към момчета, и към момичета :)

Wrathchild
07-12-2008, 20:20
Евала. Не бива и да те е срам. Аз също съм така, нито претендирам с това, нито пък се срамувам.

sladinkata_marti_
07-12-2008, 20:22
:shock: :shock:

Komar
07-12-2008, 20:39
Ясно... до колкото съм разбрал.. принципите на "би" сексуалните са: Всичко дето мърда става за ебане ? ( и е от човешки произход )

ANTIHUMAN
07-12-2008, 20:44
Евала. Не бива и да те е срам. Аз също съм така, нито претендирам с това, нито пък се срамувам.

:shock: Сериозно ли? :shock: Еее браво! :)

nOTpeCeH
07-12-2008, 20:47
Petet всеки в себе си таи някакви чувства дори към същия пол.Въпросът е там кой ще ги развие.Ако са "напанеш" малко можеш да преодолееш тези наклонности.
Но все пак прави каквото искаш- на кой му дреме за твоята сексуалност :?

A_Loving_Girl
07-12-2008, 20:48
Евала,че си горд със себе си.... ;)Давай живей живота си както си пожелаеш, все пак незнаеш какво ще стане утре.

petet
07-12-2008, 20:54
Petet всеки в себе си таи някакви чувства дори към същия пол.Въпросът е там кой ще ги развие.Ако са "напанеш" малко можеш да преодолееш тези наклонности.
Но все пак прави каквото искаш- на кой му дреме за твоята сексуалност :?

Еми както вече написах отричах това 1 година пред себе си,но вече просто ми омръзна.

Komar
07-12-2008, 20:54
Даваитееееее... даваите им кураж.... обаче сички като станат педали.. мн ми е интересно кой ще ви ебе вас? Ама това е по добре за "някои" от нас.. ще има повече за нас... та както казва един мой стар приятел "Колкото повече - толкова повече" ( Мечо Пух) :D

petet
07-12-2008, 20:55
Евала,че си горд със себе си.... ;)Давай живей живота си както си пожелаеш, все пак незнаеш какво ще стане утре.

Мда при мене всичко е така.Живея си за момента,щото знам колко много пъти съм си мислил,че "утре също може",но като стане "утре",се оказва обратното: :/

Spider4eto
07-12-2008, 20:56
Даваитееееее... даваите им кураж.... обаче сички като станат педали.. мн ми е интересно кой ще ви ебе вас? Ама това е по добре за "някои" от нас.. ще има повече за нас... та както казва един мой стар приятел "Колкото повече - толкова повече" ( Мечо Пух) :D Е той е би, и нас може да ни ебе 8)

petet
07-12-2008, 20:58
Даваитееееее... даваите им кураж.... обаче сички като станат педали.. мн ми е интересно кой ще ви ебе вас? Ама това е по добре за "някои" от нас.. ще има повече за нас... та както казва един мой стар приятел "Колкото повече - толкова повече" ( Мечо Пух) :D

Хаха,то кретените нали знаеш и царе да са никой няма да ги пипне

И с твоята хомофобия или расизъм(както искаш го наречи) до никъде няма да стигнеш

ludisuvurshen
07-12-2008, 20:59
нека и аз да се изрекламирам - нормален съм!!! :grin:

Komar
07-12-2008, 21:05
Вярно, няма да стига до там да са фърля в леглото на някой мъж...

Saymon90
07-12-2008, 21:08
Ох, защо си мислите, че това, че някой е гей или би, е проблем за вас? :)

Никой не те кара да скачаш в никое легло, Комаре :) Работата е там, че всеки си е такъв, какъвто е.. и това не можеш да го промениш.
А дребосъците, които се правят на Би, за да са готини, бързо се вкарват в пътя (обикновено с приключването на пубертета), тъй че останалите просто са си такива и не можеш да направиш нищо по въпроса :)

За това... си гледай твоя кеф и не се захващай с глупости, няма смисъл :)

Komar
07-12-2008, 21:10
Важното е , че някои 90-ти набор ми влива акъл... :razz:

petet
07-12-2008, 21:11
Вярно, няма да стига до там да са фърля в леглото на някой мъж...

Уффф...като толкова много мислиш за фърляне в легло с мъже,изглежда дори повече от мене,отивай и се чукай!Да съм написал,че искам да чукам/ме чукат мъже ?! а?

Ти думата връзка-любов или там каквото е само със ебане ли я свързаваш?!?!?!?!?!?!?

И както ти казах първо научи рализката между би и хетеро и тогава се излагай!

Komar
07-12-2008, 21:13
А каква е целта на темата ? Да се изфукаш, че си би ли ? Евала

Модератор да заключи темата, че много флоодим ;)

spirtt
07-12-2008, 21:15

Модератор да заключи темата, че много флоода ;)
:D :D

Saymon90
07-12-2008, 21:16
Важното е , че някои 90-ти набор ми влива акъл... :razz:
Явно има нужда, щом се заяждаш за такива неща.
Темата не е, за да се изфука... просто няма да разбереш колко е тежко в този момент за всеки човек, който осъзнава, че не е хетеро.

Komar
07-12-2008, 21:17
Мда то тва тука изповедалня...
Да иде да каже на майкаси и на баща си :)

petet
07-12-2008, 21:17

Модератор да заключи темата, че много флоодим ;)

Да,аз определено обичам да претендирам с различната си ориентация.Само това чакам,ходя по форумите и пиша "Вижте ми аз съм Би"?!

Когато се поставиш на моето място(и хората,които са на моето място,които в този форум са доста де) ще разбереш какво е!

Като не те харесва никой не те е накарл да седиш тука!

Komar
07-12-2008, 21:19
Добре, че има БИ балъци като тебе да ми праят шоуто :)

petet
07-12-2008, 21:21
Добре, че има БИ балъци като тебе да ми праят шоуто :)

Хубаво,че има кретени като тебе,че да ми губят времето

Komar
07-12-2008, 21:24
Откриите разликите:

Аз си губя времето в форума и се смея - той се жалва, че е гей и му губя времето...

Аз си падам по жени - той си пада по сичко де мърда да му го намърда

Аз не се фаля, че спя само с жени - Той са фали, че го ебат мъже..

Без коментар съм....

А сега гатанка:
Аз съм кретен... тои е би сексуален... кой ще изчука мацката ?

Wrathchild
07-12-2008, 21:27
Ясно... до колкото съм разбрал.. принципите на "би" сексуалните са: Всичко дето мърда става за ебане ? ( и е от човешки произход )Не. Просто не правим разделение между половете, това е. Имах една приятелка, която си беше паднала по мен навремето, ама сега съжалявам, но според моите представи не беше привлекателна и не можех да я приема като повече от приятел. Но беше решила, че след като харесвам и момичета ще харесам и нея. Е как да стане, като не ме привлича?
Извод >> Може да няма значение дали е мъж или жена, но определено има значение дали ги харесваме като такива.

petet
07-12-2008, 21:28
Хаха...то ако не съм аз,определено няма да си и ти!

petet
07-12-2008, 21:30
Ясно... до колкото съм разбрал.. принципите на "би" сексуалните са: Всичко дето мърда става за ебане ? ( и е от човешки произход )Не. Просто не правим разделение между половете, това е. Имах една приятелка, която си беше паднала по мен навремето, ама сега съжалявам, но според моите представи не беше привлекателна и не можех да я приема като повече от приятел. Но беше решила, че след като харесвам и момичета ще харесам и нея. Е как да стане, като не ме привлича?
Извод >> Може да няма значение дали е мъж или жена, но определено има значение дали ги харесваме като такива.

Божеее колко те обичам :D

Не се хаби да му налееш мозък

Mc_to
07-12-2008, 22:11
sporet men nema lo6o da si bi za men nqma nikvo zna4enie verno e moe se vlubi6 i v dvata pola tfa neozna4ava 4e si gei i tn

Komar
07-12-2008, 22:15
Е добре де.. като се обичате.. (двама мъже) няма ли да правите секс ? Двама маже правещи секс: педали !
Проблема е решен..

sexy_for_you
07-12-2008, 22:44
Хубаво е,че си осъзнал какъв си.Дано да си намерил правилния си път в живота.Радвам се,че не се срамуваш от това,защото това си ти и не трябва да бъдеш друг само заради хорското мнение.Успех!

petet
07-12-2008, 22:46
Е добре де.. като се обичате.. (двама мъже) няма ли да правите секс ? Двама маже правещи секс: педали !
Проблема е решен..

Желание ли имаш,че толкова се вълнуваш?

Komar
07-12-2008, 22:48
Ми нали си ти човека дето обича мъже бе балък тебе питам... баси такъф маук не бях срещал скоро... ае бягаи си играеш с ануса...

НАКОЙ ДА ЗАКЛИУЧИ ТАЯ ТЕМА!!

ANTIHUMAN
07-12-2008, 23:35
Ми нали си ти човека дето обича мъже бе балък тебе питам... баси такъф маук не бях срещал скоро... ае бягаи си играеш с ануса...

НАКОЙ ДА ЗАКЛИУЧИ ТАЯ ТЕМА!!

Не защитавам никого ,всеки си има право на мнение!
Само да те питам едно нещо Komar!
Като ти кажат гей кое е първото нещо което ти идва на ум? :)

Komar
07-12-2008, 23:42
Пред очите ми се изгражда образът на тоз petet :razz: :razz: :razz: :razz:

gPa3HuTeJl
07-12-2008, 23:45
и на тебе не ти е лесно, ей!

petet
07-12-2008, 23:48
Пред очите ми се изгражда образът на тоз petet :razz: :razz: :razz: :razz:

Лелее Бай Ганьоооооо

Komar
07-12-2008, 23:51
Що ти да не си пумак ?!

petet
07-13-2008, 00:50
petit това на аватара ти ли си :razz: :razz:

Мне,това е гаджето,що?!

rubi
07-13-2008, 01:30
тъй като ме домързя да дочета вс тъпи изказвания,които те корят и се правят на велики,искам да ти кажа Евала!Евала за това че го признаваш пред себе си и че не те е срам.....проблемите в обществото идват от такива тип "кон с капаци" ,лежат на стари разбирания и ценности!Света се променя и живеем във време на свобода,а не на комунизъм,където да се разведеш е грях,а пък да не говорим,ако имаш различна ориентация!Аз мисля че в днешно време ако попаднеш в точната компания и обкръжение,където хората не им пука какъв си,понеже гледат на тебе като интелигентен човек,ще се чустваш перфектно!
Аз лично познавам много хора,които са би,гейове и лесбийки!хората са си напълно нормални и нищо им няма!и да ви кажа компанията и околните много добре си ги приема!
поздрави :)

kalinapet
07-13-2008, 15:14
Радвам се, че си го признаваш. Браво за смелостта. :grin:

ANTIHUMAN
07-14-2008, 01:20
Откриите разликите:

................................

А сега гатанка:
Аз съм кретен... тои е би сексуален... кой ще изчука мацката ?

Мисля ,че бисексуалния ще изчука мацката!Не за друго ,а защото много кретени станахте и вече не сте интересни! :) Това ,че не приемаш различните не значи ,че тях ги няма!В интерес на истината заради такива като теб България е на това ниво!В нашата държава всичко се дискриминизира за съжеление !

П.П. Приятна вечер!

lips_of_anegel
07-14-2008, 09:35
Az sashto sym Bi i ne me e bilo sram da go kaja nito pred priatelite mi, nito pred foruma. Ima mnogo hora, koito biha se opitali da te nakarat da spresh, che e bolest i kakvi li ne oshte gluposti, no jivota si e tvoi i si go jiveesh, taka kakto tvoeto vytreshno Az povelqva. Ne iskat da gi opoznaqt, zaradi podobna glupost. I chast ot tezi, othvyrlqni hora se opitvat da go potisnat zaradi tova i stradat, az ne sym ot tqh, evala che i ti ne si.
много ясно
не трябва да се срамуваш или да се крие6 от това какъв си.хубаво е 4е си го осъзнал и си спрял да го криеш пред себе си.аз лично никога не съм го крила пред себе си,много мои приятели не го възприемат,но другите(които също са лесбийки) те си го възприемат нормално и да ти кажа има моменти в които ми липсва това да ме подкрепят защото и те са такива
евалата :grin:

B.O.OM..
07-14-2008, 19:38
Честито....гледай да не те срещна....щото мн ги мразя такива.....и как реши че ти има нещо обратно....може просто да ти е нещо подсъзнателно и временно

ilovecoffe
07-15-2008, 19:46
nqma lo6o :oops:

sweet_riddle
07-15-2008, 20:23
4ovek si e takav kakavto si e i nqma nikvo zna4enie s koi si lqga i s koi si stava.vajnoto e da se 4yvstva dobre kakto si e. :)

KrisLovePuti
07-15-2008, 20:53
Само така спартанецоооооооо +1
иначе спартанеца реже сигурно пе 2 на един път

HaPySHeH
07-15-2008, 21:05
и ако не беше червения бутон накрая..щеше да е супер...иначе браво :-D но предполагам че сега ще тие по трудно да си намериш половинка?

ExTaSy__BaBy <3
07-17-2008, 13:32
Ми то и аз съм Би :D и доста от моите приятелки също са Би..тва е нормално..досега съм била само с момчета но не е късно да пробвам и с момиче xD

Rebirthing
07-17-2008, 14:10
Ами всеки в определен етап от живота си се чувства привлечен от човек от същия пол/е може би си има и изключения/ но според мен,няма нищо лошо и не трябва хората да се държат лошо с бисексуалистите и хомосексуалистите,обаче нашето общесто е пълно с хомофоби :? /

zebrahead
07-25-2008, 12:58
uii nqma nishto losho..no ako beshe i emo mnogo shtqx da se radvam :D trqbva da napravqt tema za biseksualnite emota :grin: taka de po tfoita tema..radvam se 4e go priznava6 :oops:

sper
07-25-2008, 13:06
тоя па .. и ти ли си педал ве
спал ли си с мъж :Д:Д:Д и как беше каде му го вкара :Д:Д:Д :razz:
ухуу ебаси якото как се става педал :? :?

ПС а вие православни християни ли сте ? или сте некфи будисти ???

cSSiE
07-25-2008, 13:34
С две думи:

* виж червеният бутон!

И реши да споделиш своята гордост, а? Че си станал мазен П..... ? браво .. , но и ти ще умреш. Писна ми от хора като теб, объркани , които незнаят за какво живеят и кои са , и които искат да се център на внимание, защото били по различни На къде отива този скапан свят ?!- свят на педали и курви .

cSSiE
07-25-2008, 13:36
Ами всеки в определен етап от живота си се чувства привлечен от човек от същия пол/е може би си има и изключения/ но според мен,няма нищо лошо и не трябва хората да се държат лошо с бисексуалистите и хомосексуалистите,обаче нашето общесто е пълно с хомофоби :? /
ке ги утепам сичките !

SK0RP10N
07-25-2008, 14:32
Edin vapros - po otnoshenie na majkite individi.
Kakvo iskash ot tiah (ti da gi ili te da te) ?

CragHack
07-25-2008, 14:34
предполагам че сега ще тие по трудно да си намериш половинка?

Напротив, двойно по-лесно ще му е. Може да си намери вече две половинки :) На бисексуалните шансовете им са двойни.

Иначе - поздравявам те пич. Само така може да живееш истински живот. Като си признаеш пред себе си и останалите.

Вярно, че ще има подигравки и нападки, но какво да се прави. В този живот е пълно с дребни душици.

Иначе от една страна ти завиждам - имаш двойно повече разнообразие в секса. Вариантите пред теб са безброй. Ще ми се и аз да бях бисекс, защото нямам задръжки. Но просто не съм, вътрешно не ме влече.

Иначе ми е любопитно като изключим сексуалното влечение дали и емоционално си напълно равномерно бисексуален? в смисъл - дали общуването с мъже и жени е еднакво за теб. Дали е еднакво вероятно да се влюбиш в мъж или жена. Малко странно ми е и в това отношение да е еднакво. Все едното трябва да има малко предимство.

А иначе всички пишлеменца, които псуват и обиждат, само показват колко елементарни и плоски са. Не правите впечатление на никой. И моля ви - не говорете как сте щели да "счупите главата, ако срещнете на живо" защото ставате още по-жалки. Тръгнали да се правят на големи мъже пред анонимен гей/бисексуален в нета. Като сте големи мъже - отидете да кажете нещо накриво на мутрите във фитнес залите. Да ви видим. Така че по-добре не се обаждайте тук неподготвени и си пишете глупостите в темите, в които ви интересуват.

onlylovenosex
07-25-2008, 16:04
радвам се че го признаваш пред толкова хора щото някои и това не могат да го направят :? :? :? :? :? прочети това ако искаш малко е дългичък но :wink: :wink: :wink:
Най-сложният въпрос в теорията за сексуалната ориентация е проблемът с бисексуалността. Това е крайно неопределено понятие. Според Фройд, бисексуалността е всеобщо явление, свойствено за всички хора. Това е доста удобна позиция и с нея трудно да не се съгласим. Само, че тя само измества сложните въпроси. Защо един човек прави хомосексуален, друг - хетеросексуален избор, а трети изобщо не избира, оставайки за цял живот бисексуален? Кога, на каква възраст се прави този избор, доколко той окончателен и необратим и т.н.?

Може да привържем проблема към биологическите процеси на половата диференциация, която допуска в известни граници развитие на организма, както към мъжки, така и към женски тип (понякога, това се нарича с използвания от Джон Мани термин бипотенциалност). В този случай, изборът на пола на предпочитания сексуален обект също изглежда подвижен, гъвкав и поне отчасти зависещ от възпитанието. Но тук също трябва да има някакви вътрешни критически периоди, след изтичането на които връщането назад да е невъзможно. Клиничната картина на гендерната дисфория показва, че промяната на пола има съвсем ясно определени биологически граници и "да се направи" от биологически нормално момче момиче е невъзможно. Сексуалната ориентация разбира се е по-пластична от половата идентичност и се формира значително по-късно. И все пак...

Не работи и чисто поведенческият подход. В основата на скалата на Кинзи лежи представата, че разликата между хомо- и хетеросексуалността е само количествена, че това са полюси на един и същ континуум. Само, че в този случай сексуалното поведение и чувства на основната част от хората би трябвало да бъдат бисексуални, а изключителната хетеросексуалност да бъде също толкова рядка, както изключителната хомосексуалност. Тази философия импонира на радикалните теоретици на гей-движенията, които заявяват, че всеки хетеросексуален, ако се "поработи" добре с него (да бъде съблазнен, да бъда накаран да прави секс и т.н.), може да открие в себе си и хомосексуален елемент.

Само, че същите аргументи издигат и привържениците на "лекуването" на хомосексуалността: трябва само да се пробуди в гея потиснатото "здраво начало" и той с радост ще стане "нормален".

На практика обаче повечето от хората не само не се считат за бисексуални (възможно е и просто да не знаят за такава възможност), но и не експериментират в това направление, а хора, имащи бисексуален опит, в повечето от случаите рано или късно се спират върху нещо, така че с възрастта жизнените пътища и вкусове на гейовете и хетеросексуалните не се сближават, а разделят. Някой генетици дори твърдят, че сред мъжете, за разлика от жените, практически не съществува бисексуалност.

Дори и ако ограничим понятието бисексуалност в сферата на сексуално-еротическите преживявания, в него все едно ще открием напълно различни сексуални сценарии и свойства.

В някой от случаите, бисексуалността е проста социална мимикрия, когато хетеросексуалният брак служи за прикритие на еднополова привързаност и отношения; ако такъв мъж би имал свобода на избора, той никога не би спал с жена (и обратно). В очите на враждебното обществено мнение, бисексуалността изглежда по-престижно, отколкото изключителната хомосексуалност, затова съблазънта да се самоизлъжеш тук е доста голяма.

Знаменитият английски писател Съмърсет Моъм признава на стари години: "Най-голямата ми грешка беше в това, че си въобразявах, че съм три четвърти нормален и само една четвърт хомосексуален, докато в действителност всичко е било на обратно ".

В други случаи, това е само временно и отминаващо сексуално експериментиране, най-често - в периода на пубертетската хиперсексуалност, когато момчето се възбужда при всеки повод и още не знае, какво го привлича повече.

В трети случай, това е груповият секс, когато телата се преплитат едно с друго във всякакви съчетания, а половите различия практически губят значение.

В четвърти случай е налице известна "специализация" на емоционалната привързаност и сексуалните позиции: например, млад мъж еднакво охотно спи и с мъже и с жени, но с жените задължително трябва да е "отгоре", а с мъжете - "отдолу".

Има и такива хора, които изобщо не са уверени, какво или кой им харесва повече:

Когато се прегръщате
пред моите очи,
Не мога да реша,
на чие място бих желала да се окажа.
(Лия Абелар)

Ситуативната бисексуалност се среща особено често в бохемските среди. Уди Алън казва веднъж на своя бисексуален продуцент: "Каквото и да говорят за бисексуалността, ти имаш с 50 процента повече шансове да си намериш партньор за съботната нощ ".

Знаменитият женкар, художникът Лари Райверс имал в младостта си и няколко връзки с мъже, включително и с поета Джон О'Хара, и изобщо не се смущавал от това: "На двадесет и седем години, хомосексуалният акт беше за мен приключение, все едно да изпробвам нова поза с жена. Дотолкова бях уверен в своята хетеросексуалност, че можех да си позволя да бъда хомосексуален".

Киноактьорът Джеймс Дийн, когото един от любовниците му нарича "мултисексуален", на директно зададен въпрос отговаря: "Разбира се, не се каня да изживея целия си живот с една ръка, привързана към гърба".

А писателят Гор Видал казва, че е "трисексуален": "Когато бях млад, даже диня, оставена без надзор не би била в безопасност в мое присъствие".

Едва ли зад това стои някакъв единен сексуален сценарий. Що се отнася до хората, за които бисексуалността е повече или по-малко постоянен начин на живот в продължение на няколко години, то поне според повечето социодемографски и психосексуални свойства, те стоят по средата между хетеро- и хомосексуалните, като обикновено са привлечени повече към единия или другия полюс. Много от тях, (около 30%) след време "мигрират" към хомосексуалността, а други напротив, стават хетеросексуални.

BurningDesire
07-26-2008, 17:23

Напротив, шанса вече се удвоява ;) Иначе браво, че си признаваш!

umri
07-26-2008, 21:17
И като си написал в някой форум че си педал трябва да ти ръкопляскаме ли бе охлюв?

petet
07-27-2008, 01:08
С две думи:

* виж червеният бутон!

И реши да споделиш своята гордост, а? Че си станал мазен П..... ? браво .. , но и ти ще умреш. Писна ми от хора като теб, объркани , които незнаят за какво живеят и кои са , и които искат да се център на внимание, защото били по различни На къде отива този скапан свят ?!- свят на педали и курви .

Бреееей...много умен се извъди...че ми и казваш,че незнам за какво живея...уаааау :lol:
И бтв отивай да си избиваш комплексите някъде другаде,вместо да ми казваш,че нз за какво живея,че съм искал внимание и да използваш "П" 5 точки!

petet
07-27-2008, 01:08

А защо си мислиш,че искам да ги/ме?

petet
07-27-2008, 01:18
предполагам че сега ще тие по трудно да си намериш половинка?

Напротив, двойно по-лесно ще му е. Може да си намери вече две половинки :) На бисексуалните шансовете им са двойни.
.......

Еми всяко си има своите +ве и -си.При мъжете примерно може да се обсъждат теми,с които с жените не могат и обратното.На мен по принцип ми е лесно да общувам с хора и от двата пола,стига да не са някави "зациклени"(да са повърхностни - и да очакват от другият да води разговора).Но иначе клоня към по-лесна влюбчивост към женският пол!

А иначе тия глупости дето се говорят,ама ни най малко може да ме обидят,уронят или нещо от сорта.Напротив,прави ме по-силен от такава страна,че да не ми пука за чуждото мнение и да обръщам голямо внимание на кретени,като някои горе,тъй като явно те не получават много много внимание.За мене мнението най-тежи когато е от близък човек(приятел,роднина и прочие),но естествено не всичко го приемам на 100%.

Интересно ми е защо "нормалните" питат "ненормалните" въпроси от сорта:

И препоръчвам някои да си намерят някъде информация за хетеро/би/хомосексуалистите и чак тогава да изказват "компетентното" си мнение.

gerinceto
07-27-2008, 13:07
chestito.vseki e razlichen,v tova nqma nishto losho:)

SK0RP10N
07-27-2008, 15:10
1. Ne sam izkazval mnenie, a vapros.
2. Pitam te savsem spokoino, ti mi se ejish ?

petet
07-27-2008, 16:02
С тебе не,просто дадох пример.
Отговорих ти на въпроса :).

Нямам такива планове,поне за сега

Nadelina
07-27-2008, 17:13
С тебе не,просто дадох пример.
Отговорих ти на въпроса :).

Нямам такива планове,поне за сега
Skoro shte imash, priateliu, skoro shte imash. I az nqmah konkretni planove, samo jelania za poveche blizost, a eto kakvo stana... Daje sega mislq, che se vlubvam v edno momiche i q prilygah da hodim zaedno na more, shte q napiq nqkoq vecher i shte q pochna. :D

cSSiE
07-27-2008, 17:28
С две думи:

* виж червеният бутон!

Бреееей...много умен се извъди...че ми и казваш,че незнам за какво живея...уаааау :lol:
И бтв отивай да си избиваш комплексите някъде другаде,вместо да ми казваш,че нз за какво живея,че съм искал внимание и да използваш "П" 5 точки!
ми незнаеш бе И защо я пусна тази тема да станеш център на внимание Публично достояние да видят сички кой съм аз Ми ти незнаеш кой си бе вие сичките сте некви объркани такива

fenkatakrisi952
07-27-2008, 17:31
Браво за коража,че си го призна 8-)

DevilWish
07-27-2008, 18:20
Евала ,ти правя! ;)
Надявам се, успешно да си намериш най-подходящият партньор/ка за теб ;) Много успех и дано не се срещаш с консервирани хора ;)
Успех ,още един път!

cSSiE
07-27-2008, 19:34
да дано не срещамш нито мен, нито моите приятели

ilovecoffe
07-27-2008, 20:00
h.. mislq 4e si ne si orientiran o6te a ne 4e si bi

umri
07-27-2008, 21:16
дано не среща и мен или моите приятели, че.... Само не разбрах от кога стана модерно някой да каже: ЕЙЙ АЗ СЪМ ПЕДАЛ!!! и всички да му ръкопляскат за това че го е обявил. не мога да си обясня защо малките пикли защитават такива гейчета като тоя...

TANATA
07-27-2008, 21:51

Ох не ми се слуша изобщо 14 годишните ти изказвания!
Ти си мислиш,че хората с гей или би ориентация искат да са такива ли?Не може да вървши срещу съдбата си или там каквото ти е предопределено!

Не бързай и аз мислех,че съм хетеро ама съм би.Нищо не е на 100% (камо ли хетеросексуалноста)!!!
Hah da opravdavai se shtom ti olekva.Ama ako gi imashe kazarmite i te ritaha po 5 pati na den dale4 nemashe da stanesh takova lainence.Ti si palen degenerat!

partychild
07-27-2008, 22:14
bravo! izbral si patq po koito 6te si shtastliv... uspeh ! i ne se pritesnqvai ne si edinstven..ve4e vsi4ko si e normalno..no znaesh 4e vinagi ima loshi hora :(

ANTIHUMAN
07-28-2008, 14:21
дано не среща и мен или моите приятели, че.... Само не разбрах от кога стана модерно някой да каже: ЕЙЙ АЗ СЪМ ПЕДАЛ!!! и всички да му ръкопляскат за това че го е обявил. не мога да си обясня защо малките пикли защитават такива гейчета като тоя...

AndreY.Arshavin много хубави пожелания даваш на момчето ,но нека да те питам: ,,От къде си сигурен ,че някой от приятелите ти ,не е хомосексуален или бискесуален?'' :-o Може да ти казва ,че не е ,но то в нашето общество да те е страх да си покажеш кучето навънка ,че някой да не ти го открадне!

umri не е модерно ,просто ти си мислиш така!Човек живееш в 21 век ,поне аз живея в него и вече всичко приемам за нормално колкото и да е побъркано то!Не трябва всички да му ръкопляскат ,трябва да ги има и такива като теб комплексарчета 8) !Човече признай си ,че като чуеш думата: ,,гей'' първото нещо което ти идва на ума е АЗИС!Но Азис не е гей или бисексуален ,той си е травестит ,за шоу или не тези женски дрехи станаха част от живота му!И той самия се визприема като жена!Не казва : ,,Сългасен съм!'' ,а ,,Съгласна съм!'' всичко е до психиката на човека!Ако решиш ти утре можеш да станеш продавач на обувки ,нали ;) !Всичко е до вътрешното ти аз!
П.П. Няма смисъл да го обиждаш ,щели сте да го бийте ,че вие даже не знаете как изглежда ,как ще разберете кой е ! Такива недосмислени заплахи са смешни! 8)
П.П.2 Нещо към автора.Радвам се ,че си осъзнал ,че си бисексуален ,но не трябва да разбира целия свят нали? :? 8)

danny06
07-28-2008, 22:47

+1

GreenManalishi
07-28-2008, 23:47
Haha, izvinete me, no ne se sdarjah, da ne se regna v tozi glupav forum, za da otgovorq v tazi smeshna tema.
Milichka, edno shte ti kaja, ti ne si bi, ti si prosto tapa. Vzemi izchakai oshte 1,2,3 godini, i posle ela go napishi sashtoto. Samo molq te, ne pravi gluposti sega, za da ne stanesh naistina bi.
I ne si misli, che ima bisexualnost, bisexualnostta e nepriemane na homosexualnost. :D

cSSiE
07-28-2008, 23:53

AndreY.Arshavin много хубави пожелания даваш на момчето ,но нека да те питам: ,,От къде си сигурен ,че някой от приятелите ти ,не е хомосексуален или бискесуален?'' :-o Може да ти казва ,че не е ,но то в нашето общество да те е страх да си покажеш кучето навънка ,че някой да не ти го открадне!

umri не е модерно ,просто ти си мислиш така!Човек живееш в 21 век ,поне аз живея в него и вече всичко приемам за нормално колкото и да е побъркано то!Не трябва всички да му ръкопляскат ,трябва да ги има и такива като теб комплексарчета 8) !Човече признай си ,че като чуеш думата: ,,гей'' първото нещо което ти идва на ума е АЗИС!Но Азис не е гей или бисексуален ,той си е травестит ,за шоу или не тези женски дрехи станаха част от живота му!И той самия се визприема като жена!Не казва : ,,Сългасен съм!'' ,а ,,Съгласна съм!'' всичко е до психиката на човека!Ако решиш ти утре можеш да станеш продавач на обувки ,нали ;) !Всичко е до вътрешното ти аз!
П.П. Няма смисъл да го обиждаш ,щели сте да го бийте ,че вие даже не знаете как изглежда ,как ще разберете кой е ! Такива недосмислени заплахи са смешни! 8)
П.П.2 Нещо към автора.Радвам се ,че си осъзнал ,че си бисексуален ,но не трябва да разбира целия свят нали? :? 8)
познавам приятелите си от много години и ги знам що за хора са, но не беше в това смисъла, който искаше да предадеш въпроса си, но май го разбрах Просто мразя обратните турския език и котките .. това е Добродушен човек съм, но чуя ли за обратни ми иде да утрепя някой още повече, когато го съобщават публично ... немога да ги възприема и неискам ... съжелявам сигурно съм го обидил, но съм такъв ! Хейтър, ако искаш ме наречи ..

cSSiE
07-28-2008, 23:58
и с каква цел да го правя Не те разбирам

petet
07-29-2008, 00:00
и с каква цел да го правя Не те разбирам
той не говори за теб,а за мен

е начи може да си отсечеш пишката, няма да ти трябва

не бих желал да последвам примера ти ;)

ElinoOor
07-29-2008, 01:36
браво че го признаваш, но сигурен ли си?
ако си на вече по зряла възраст мога да те разбера, но ако си по малък да речем 14-15 не знам наколко си не мислиш ли че това е само за момента... преди година и аз си мислех че съм би но беше грешка не че сега съм много голяма ...
изчакай да изминат няколко години и пак помисли ако пак мислиш така то тогава браво ти си един интелигентен човек вече намерил себе си и знае какъв е и какво иска от живота ако размислиш просто грешка като мен :)

WHAT_EVER
07-29-2008, 12:35

Раждаш се такъв.

Доказано е чисто научно, че голям процент от хомосекуалистите са се родили такива. В чсто генетичен смисъл! 8-)

Charmed_90
12-14-2008, 13:16
Abe ne vi li pisna da kritikuvate i da se burkate v jivota i sexualnite predpo4itaniq na horata!! I kvo mnogo golemi muje se izvudihte bee! Sega ostava samo da si vzemete boba i 6kembeto i 1 bira,da se trosnete pred televizora i da po4nete da pravite tipi4no "mujki" i bezkraino "sexapilni" ne6ta - da purdite i da se origvate,dokato ne stanete gnusni,mazni 4i4kovci s bireni 6kembeta i kosmqsali otvsqkade,koito kre6tat na sa6to tolkova kosmatite si jeni da se mradnat ot televizora,4e da vidat Berbatob kak pak nqma da vkara i,razbira se,da se hvalqt kvi qki pi4ove sa bili navremeto i to ne kakvi da e - a HETEROSEXUALNI! tctct Bati i ograni4enata naciq..

P.S:I az te pozdravqvam :-D :grin:

bqsna_teenagerka
12-14-2008, 13:19
Е ако си сигурен в това кеото казваш ---моя отг ще е : разни хора разни интереси..всеки има рпоаво да бъде такъв какъвто иска

UFOs
12-14-2008, 13:34
Осъзнаваш,че си би.Ами ако в същност не си би а си гей,но не си го осъзнал?

п.с. и аз имам такива наклонности 8-)

jghgh
12-14-2008, 14:00
Kk.

CanyH
12-14-2008, 14:09
Би съм
Извинявай драги съфорумецо, но ти не си Би...
Ти си гей!
Скапан пед3раст!
Кво си седнал да се надуваш тука, че си педал и чак се възгордяваш, едва ли не, не ти си изрода, а ние?!
Е така както ти прочетох първите 2-3 коментара, ако ми беше насреща такъв бой щеше да изядеш...........

jeni92_abc
12-14-2008, 15:57
тц-тц...и аз съм би...и кво толкова ?! цяла тема трябваше да направиш за тва... :?

UFOs
12-14-2008, 17:34
Сапуне,усра темата ;)
Ще пребиеш..ако ти се съберат ще свиеш уши!

Sharkey
12-14-2008, 17:41
дамммм вече може да е осъзнал че е гей :D

CanyH
12-14-2008, 22:02
Сапуне,усра темата ;)
Ще пребиеш..ако ти се съберат ще свиеш уши!
Темата си е усрана още от най- първия пост.
Ако в Перник се свивате пред педали си е ваш проблем.
ОК?

gergana_sweet
12-14-2008, 22:02
С две думи:

* виж червеният бутон!

Хубаво!

Adwokat
12-15-2008, 16:30
Къв е смисъла да си казвам мнението... за бисекс... като тука само деца пишат 13/15 и все са мислят за прави и недосегаеми... пубери... и аз съм би... пак пиша би не гей... ама ви сте прекалено .......... , че да разберете каква е разликата...........

CanyH
12-15-2008, 16:47
Млъкни педал.

Sharkey
12-15-2008, 18:29
Mann gegen Mann - Schwulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah !!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

UFOs
12-15-2008, 18:54
Сапуне като ти се съберат 30 гея ще ти се свият и задника и ушите.. :D
(всъшност задника няма да се свие) 8-)

mokka
12-15-2008, 19:04

:-D

DeCuTo0
12-15-2008, 19:08
еми природа ... никой няма право да те обвинява или да ти се подиграва това си ти и приятелите ти трябва да те възприемат такъв какъвто си ... не мисля че ако са ти истински приятели това ще е проблем за тях

kr0seR
12-15-2008, 20:04
Повярвай не искаш да знаеш мнението ми за теб :o

CanyH
12-15-2008, 20:22
30 гея? Ше събираш роднините и ме каниш и мен ли?

Adwokat
12-15-2008, 20:40
Ogranichen puber...

Rofl4e
12-15-2008, 20:41
Как никои не забеляза че темата е от юли месец?!

GREEN_OR_DEAD
12-15-2008, 20:51
Умри ве гейтак !

xpici
12-15-2008, 21:01
Баси якото, аз си търсех приятел ГЕЙ :D :D
(не гадже, а приятел !!) :D

CanyH
12-15-2008, 21:25
Как никои не забеляза че темата е от юли месец?!
Тва не значи, че не можем да го уважим или да превърнем темата в кофа, нали?!

Rofl4e
12-15-2008, 21:30
Има и кофа спамете си там но не и в раздела за секс!
И на тази тема не и е в този раздел мястото

scoobydors
12-15-2008, 22:00
Вие не сте нито прокажени, нито задръстени. Уважавам би - тата. ;)
Всеки сам си избира сексуалната ориентация каквато и да е тя.

Schneeflocke
12-15-2008, 22:23
И по какво познахте, че този е би? По това, че не изпитва сексуално влечение към своя пол ли? Сега просто е модерно да се правиш на такъв. Като го кажеш, ставаш по-интересен. Съгласна съм с теорията на Фройд, но само по отношение на секса - всеки може да си легне с човек от своя пол, но не всеки може да се влюби в него/нея. А това, че намирате някой от своя пол привлекателен, далеч не ви прави бисексуални - и на мен много момичета са ми казвали, че съм красива, ходили са по петите ми като кученца, за да са близо до мен, но не са били влюбени в мен, нито са искали секс. Бисексуалността е най-рядката по света. Чисто статистически не е възможно в този форум да има 5-има осъзнати бисексуални хора.

ПП: Не мисля, че тази тема има давност - все пак се превърна в дискусия за бисексуалността.

Amely
12-15-2008, 22:35
Абе секи сам си избирал сексуалната ориентация? Вие чувате ли се?! НИКОЙ не си избира отиентацията и НИКОЙ не решава какъв да бъде. Аз лично много уважавам ОТКРИТИТЕ лесбийки, гейове и бисексуални, защото никой няма право да казва кое е нормално, кое не е и да съди когото и да било. Тая тема отдавна съм я преживяла и преболедувала, така че няма и да я коментирам повече. Доскоро и аз се възприемах като бисексуална, но започвам да осъзнавам, че имам все по-малко чувства към другия пол. Не си падам по етикети. Лесбийка ли съм, не съм ли- ху кеърс. Ми да. Лесбийка съм. Начукайте си го ако не ви харесва. На никого не преча абсолютно с нищо. В нашия клас сме аз и още едно момиче и на никой нито се натрапваме, нито пречим и си имаме нашия си личен живот. Даже във форума мярнах един съучник и съм сигурна че ако прочете това и разбере коя съм направо ще го шокирам и стресирам и ще го фърля в тъч :D Ама ко да се прави. Аз съм горда с личността си. Нека всички да знаят. Искам да дам пример на всички хомо и би-та. Не може цял живот да се крием, ебати. Имаме права, за които трябва да се борим и да отстояваме. Както казах, горда съм с личността си. И тя е такава. Харесвам и обичам жени и момичета. На който не му изнася моля да се самоубие.

Amely
12-15-2008, 22:38
Би значи да харесваш и двата пола. И моля, научете се. Че. Се. Пише. ЛЕСБИЙКА, не е толкова трудно!

smooke
12-16-2008, 07:48
prav si trebe da si gord ama na kov ni boli 4e si B :D :D :D :D

mirmark
12-16-2008, 07:50
От цялата олелия единствено разбрах, че си се осъзнал какъв си. Браво на теб.

ANTIHUMAN
12-16-2008, 08:24
тц-тц...и аз съм би...и кво толкова ?! цяла тема трябваше да направиш за тва... :?

+ И аз като теб!
Почнах да се дразня вече!!! :-x Кво като си би?! Важен ли си? На никой не му пука какъв си. В момента така дразниш ограниченото ни и без това общество!!! :-x Писна ми вече и на мен. Кво парадирате с това?! :-x
Аз се дразня от обикновенна целувка между хетеросексуална двойка, които са пред мен и се мляскат, а представяш ли си от хомота?!
Вече братчедка ми и гаджето й знаят да не се целуват пред мен! :-D Дразнят ме такива лиготии! :o :-x

По темата: Нужно ти беше да се похвалиш ли? :-o :-x :o

hooliganka89
12-16-2008, 08:29
По принцип нямам нищо против хомосексуалистите,даже най-добрият ми приятел е гей и си го приемам съвсем нормално.
Но ако аз трябва да бъда с момче което си ляга и с момчета...Не ме кефят такива неща.Значи извода е,че нямам нищо против между еднополовите връзки,но не и когато и аз участвам някъде там.
Иначе била съм и с жена,даже мислех,че и аз съм лесбо,но не съм.
Явно просто съм се забавлявала за което не съжелявам,с нищо не ми е навредило.

BrokenInnocence
12-16-2008, 10:02
Абе секи сам си избирал сексуалната ориентация? Вие чувате ли се?! НИКОЙ не си избира отиентацията и НИКОЙ не решава какъв да бъде. Аз лично много уважавам ОТКРИТИТЕ лесбийки, гейове и бисексуални, защото никой няма право да казва кое е нормално, кое не е и да съди когото и да било. Тая тема отдавна съм я преживяла и преболедувала, така че няма и да я коментирам повече. Доскоро и аз се възприемах като бисексуална, но започвам да осъзнавам, че имам все по-малко чувства към другия пол. Не си падам по етикети. Лесбийка ли съм, не съм ли- ху кеърс. Ми да. Лесбийка съм. Начукайте си го ако не ви харесва. На никого не преча абсолютно с нищо. В нашия клас сме аз и още едно момиче и на никой нито се натрапваме, нито пречим и си имаме нашия си личен живот. Даже във форума мярнах един съучник и съм сигурна че ако прочете това и разбере коя съм направо ще го шокирам и стресирам и ще го фърля в тъч :D Ама ко да се прави. Аз съм горда с личността си. Нека всички да знаят. Искам да дам пример на всички хомо и би-та. Не може цял живот да се крием, ебати. Имаме права, за които трябва да се борим и да отстояваме. Както казах, горда съм с личността си. И тя е такава. Харесвам и обичам жени и момичета. На който не му изнася моля да се самоубие.

Тъпа си..признавам че и аз съм се възбуждала от приятелки ама не съм тръгнала да го разправям :-x тва е нещо срамно и ужасно ггрозно..освен тва гейовете са адски гнусни :o
един съвет..стойте си в къщи и НЕ се показвайте на вън нормалните хора като нас никога няма да ви приемем :x никой нормален неиска да гледа как мъже се целуват..ужас :smt078

Само спокойно, девойко. Хомофобията не е нормална, така че, не бързай да се вписваш в графата "ние, нормалните". А ние, нормалните не пищим, че някой си трябвало да си стои вкъщи и да не се показва навън само защото така ни се иска на нас.

Amely
12-16-2008, 14:41

Тъпа си..признавам че и аз съм се възбуждала от приятелки ама не съм тръгнала да го разправям :-x тва е нещо срамно и ужасно ггрозно..освен тва гейовете са адски гнусни :o
един съвет..стойте си в къщи и НЕ се показвайте на вън нормалните хора като нас никога няма да ви приемем :x никой нормален неиска да гледа как мъже се целуват..ужас :smt078
Пха, айде да не обсъждаме кой е тъп, а кифло мазна? 8-) То си личи. Тъй че айде, марш у фйешънските ти кифленски среди да се лакираш и да лапаш пишки (нали си нормална, сигурно обичаш...) На твое място не бих се показала от нас :Д Па и като ти гледам аватара... пхахаха. Много мразя такива като тебе. Никой не ги закача лично и персонална, аз си казвам мнението и тая ми се отваря. Пхахаха. Ще цитирам Холи: Много мразя такива дет ако ме вият на живо минават насрана тръстика, а във форума се правят на големото дубрутру.

tequila
12-16-2008, 15:03
Колко сте ми смешни с вашите хомофобски и ограничени изказвания :lol: :lol: :lol:

Adwokat
12-16-2008, 21:25
70% ot toq sait sa s ogranicheno mislene...

GreenManalishi
12-16-2008, 21:28

Раждаш се такъв.

Oshte edni plitkoumni idioti :razz:

Prosto se chudq kak ima hora, koito si mislqt, che se rajdash takav, tova sa nqkakvi stari predpolojeniq na klasi4eski, no aktualni psiholozi predpolagam. Vse edno da mi kajesh, che pushacha se rajda pushach, tam nqkade mu e zalojeno. :lol: Sashtoto e. 1. Chovek se rajda sas sexualen nagon. Ne e kazano obache nikade, che e s maj ili s jena. Moje tozi nagon da uspokoi sam, moje s jivotno, moje s vsi4ko.
2. Prirodata e otredila, che maja i jenata mogat da sazdavat pokolenie, saotvetno tova e edin OGROMEN kos.
3. Ako ne mojete da si obqsnite kak se stava hetero ili homo, ako ne se rajdash takav, prosto si napravete edno dete, ne go vazpitavaite, ne mu pravete zabelejki koe e redno i koe ne, ne slagaite granici mejdu momchence i momichence, i shte vidite kak v 1 moment shte se izgradi po edin mnooooogo razlichen nachin.

Nqkoe momchence ima li spomen dali sa go kapali q s drugo bratov4ed4e, brat4e, dori bashta ? Tova e 1 ot dobrite nachini na sazdavane na pravilno mislene na dete. Da vidi, che tova, koeto ima mejdu krakata, go ima i tate, da razbere, che sa ot 1 otbor.

beb4yy
12-16-2008, 21:36
Благодаря.Не ние си избираме какви да бъдем ;) :) ем браво че не те срам и аз съм би от 13 годишна :)

GreenManalishi
12-16-2008, 21:39
Kak si bi na 13, kato oshte ne ti e razvita sexualnata zrqlost oshte, be...lele.
Ebahti zabludenite deca, 4estno...

beb4yy
12-16-2008, 21:39
Абе секи сам си избирал сексуалната ориентация? Вие чувате ли се?! НИКОЙ не си избира отиентацията и НИКОЙ не решава какъв да бъде. Аз лично много уважавам ОТКРИТИТЕ лесбийки, гейове и бисексуални, защото никой няма право да казва кое е нормално, кое не е и да съди когото и да било. Тая тема отдавна съм я преживяла и преболедувала, така че няма и да я коментирам повече. Доскоро и аз се възприемах като бисексуална, но започвам да осъзнавам, че имам все по-малко чувства към другия пол. Не си падам по етикети. Лесбийка ли съм, не съм ли- ху кеърс. Ми да. Лесбийка съм. Начукайте си го ако не ви харесва. На никого не преча абсолютно с нищо. В нашия клас сме аз и още едно момиче и на никой нито се натрапваме, нито пречим и си имаме нашия си личен живот. Даже във форума мярнах един съучник и съм сигурна че ако прочете това и разбере коя съм направо ще го шокирам и стресирам и ще го фърля в тъч :D Ама ко да се прави. Аз съм горда с личността си. Нека всички да знаят. Искам да дам пример на всички хомо и би-та. Не може цял живот да се крием, ебати. Имаме права, за които трябва да се борим и да отстояваме. Както казах, горда съм с личността си. И тя е такава. Харесвам и обичам жени и момичета. На който не му изнася моля да се самоубие. аххх евалата май ше ти пиша ЛС :oops:

beb4yy
12-16-2008, 21:40
Kak si bi na 13, kato oshte ne ti e razvita sexualnata zrqlost oshte, be...lele.
Ebahti zabludenite deca, 4estno... АБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТИ ТЪП ЛИ СИ КАЗАХ ОТТТТ ОТТТТ ЧЕТИ АЗ СЪМ НА 16 ЛЕЛЕ ЗЕМИ СЕ НАУЧИ ДА ЧЕТЕШ

GreenManalishi
12-16-2008, 21:46
Ebahti zabludenite deca, 4estno... АБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТИ ТЪП ЛИ СИ КАЗАХ ОТТТТ ОТТТТ ЧЕТИ АЗ СЪМ НА 16 ЛЕЛЕ ЗЕМИ СЕ НАУЧИ ДА ЧЕТЕШ

Ti si mnogo zle :razz:

osaznala se kato lesbiika na 13, poneje obarkala esteti4eskoto privli4ane, sas sexualno, na 13 zabelejete, ebati idiotkata. :razz:

beb4yy
12-16-2008, 21:51

Ti si mnogo zle :razz:

osaznala se kato lesbiika na 13, poneje obarkala esteti4eskoto privli4ane, sas sexualno, na 13 zabelejete, ebati idiotkata. :razz: ТИ СИ ИДИОТ ПИСНА МИ ДА СПОРА С ОГРАНИЧЕН БОКЛУК :D АЕ БЕГАЙ СТИГА СПАМИ

GreenManalishi
12-16-2008, 21:59
Zabelejete. Tq e ot onezi tip momicheta, koito se mislqt za mnogo nad drugite, mislqt se za gotini, a ne osaznavat, che sa mnogo pod drugite. Kazva mi na men ogranichen, kato tq e chela kakvo e da si lesbiika ot wikipedia, chiqto informaciq za "rajda6 se takav" e podadena kato ideq, veche othvarlena ot aktualnite psiholozi...tct

Qvno ima zashto da pla4at, che nasheto pokolenie e mega zle, to e frash s takiva idiotki...

Schneeflocke
12-17-2008, 00:31
Vse edno da mi kajesh, che pushacha se rajda pushach, tam nqkade mu e zalojeno.

Генът за пристрастяването към цигарите вече е изолиран, професоре..........................http://anikaos.com/0014-whiteusagi/kaos-whiteusagi10.gif

Schneeflocke
12-17-2008, 02:29
Ама путкоо миризлива дай да те видим ква си ма 100 пъти съм по красива от теб и всяка друга :-x такива боклуци като теб ги подминавам щото сте мноого под мен виж ме грозна ли съм http://www.teenproblem.net/teenid/sladky2009 ДА ТИ УМРЕ СЕМЕЙСТВОТО МА МЪРША ТАКАВА :-x :-x :-x :-x

Грозна си, да. И най-вече заради езика, който използваш. А и на външен вид не си кой-знае-какво, че да се правиш на велика.

beb4yy
12-17-2008, 06:49
Zabelejete. Tq e ot onezi tip momicheta, koito se mislqt za mnogo nad drugite, mislqt se za gotini, a ne osaznavat, che sa mnogo pod drugite. Kazva mi na men ogranichen, kato tq e chela kakvo e da si lesbiika ot wikipedia, chiqto informaciq za "rajda6 se takav" e podadena kato ideq, veche othvarlena ot aktualnite psiholozi...tct

Qvno ima zashto da pla4at, che nasheto pokolenie e mega zle, to e frash s takiva idiotki... Прочела съм го аз хаха май говориш за себе си :) просто съм би или го приеми или си ЕБИ МАЙКАТА БОКЛУК МЪРШАВ ПИСНА МИ ДА СЕ РАЗПРААМ С ТЪПАК

GreenManalishi
12-17-2008, 07:45
[quote=GreenManalishi] Vse edno da mi kajesh, che pushacha se rajda pushach, tam nqkade mu e zalojeno.

Генът за пристрастяването към цигарите вече е изолиран, професоре..........................http://anikaos.com/0014-whiteusagi/kaos-whiteusagi10.gif[/quote

Nauchi se da chetesh i razbirash pravilno napisanoto... :(

GREEN_OR_DEAD
12-17-2008, 08:06
@sladky2008 сладурана си дай някоя гола снимка на ЛС :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :grin:

Schneeflocke
12-17-2008, 08:35
Nauchi se da chetesh i razbirash pravilno napisanoto... :(

А може би ти трябва да се научиш да се изразяваш правилно на български? Аз разбрах написаното като твърдение, че човек не се ражда пушач. Ако си имал предвид обратното, нямаше да е зле да го напишеш....

darla
12-17-2008, 15:37
sladky2008,snimkata ti e prekaleno kiflenska,4e da se razli4i tova ustni li sa ili koko6o dupe!

srpsko_1988
12-17-2008, 16:42
@sladky2008 сладурана си дай някоя гола снимка на ЛС :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :grin:

пиши ми :oops:

sladky iskam i az da te gledam :oops: :oops:

tequila
12-17-2008, 16:54
Ebahti zabludenite deca, 4estno...
А ти как на 8 знаеш, че си хетеро а ? Я си помисли!

А колкото до кифлето дето се има за най-голямата красавица ... Само да те светна, че някой много те е излъгал. Това, е момченцата те харесват не е защото си красива ами защото си лесна... Едва ли ще се намери някоя лебийка да се впечатли от теб нито по външен вид, пък камо ли по постовете ти :lol: На колко си бе 12 ? :lol:

Sharkey
12-17-2008, 17:07
айде пак се почна :D

GREEN_OR_DEAD
12-17-2008, 19:00
Мрете гейтаци !

UFOs
12-17-2008, 19:21
30 гея? Ше събираш роднините и ме каниш и мен ли?

Не бе,приятелите ти.. :D :P

CanyH
12-17-2008, 21:31
Приятелите ми? Емии... тва, че са те еbали не ги прави гейове, а по- хитри от тебе.
Ем еbан, ем бит.

BringYourOwnBeer
12-17-2008, 21:48
Авее не се раждаш такъв, нито е болест. Егати за кво всичко ама АБС. сичко тряя си има определение
И кво кат е наречено болест, ще тръгнеш го лекуваш
кат го наричат вродено - предава се генетично ли (аз не съм чувал за гейски ген :D:D:D:D)
пък ако е избор сиг ше те водят на психиатър ( :razz: :razz: :razz: І
както и да е всеки е какъвто си ще
п>п. може да видите доста коментари мой, но повечето не мисля трезво (вкл. тоя)шот ми се спи
Ае ходете се клецате като врабци сега ви е времето

BringYourOwnBeer
12-18-2008, 09:01
sladky имаш доста голямо самочувствие. Имай предвид, че от това което видях - еми не си най- красивата, но не казвам че не си хубавка
та както и да е
peace

STA
12-18-2008, 13:05
чакайте, чакайте..тък има много хора който просто не казжат казват какво наистина мислят по въпроса само заради смекчаващия, оплаквачески тон на госпожин пусналия темата, така че нека го кажа аз:
НЕ, на педерастията, НЕ на бисексуализма!..Не и то не защото го казвам аз а природата- ако тя нямаше нищо против щеше да направи възможно репродуцирането между хомо-та и би-та. оставете какво казваме ние..твърде малки сме. но чуите природата. тя не прави грешки. грешките правите вие.
Не на педерастията!

UFOs
12-18-2008, 13:35
Приятелите ми? Емии... тва, че са те еbали не ги прави гейове, а по- хитри от тебе.
Ем еbан, ем бит.
Много си информиран :-D

Ти до последно не схвана,че се бъзгам с теб.. :lol:

Rebirthing
12-18-2008, 14:52
О не опазил ме Бог от такива хомофоби и би-фоби като вас, ограничено мислене на ограничени хора, вие какво си мислите че биселсуалните и хомотата не могат да обичат, че не чувстват привързаност един към друг?Е, тогава грешите!Някой казва че е би и всички овце "тъп гейтак" ми окей аз геойвете особенно не ги разбирам, но съм сигурна че и те изпитват чувства като другите хора, бисексуалността е сексуална ориентация която може да е път и към хомосексуалност, а може и да си остане доживотна.Важното е как се чувства човек.Не сте учени, не сте хората които ще кажете дали това е по рождение или не или някой външен фактор му е повлиал.Учените преди време създадоха хомосексуални мишки като са подложили майката на физически стрес по време на бремеността, всичко е просто мозъчна реакция, например ако жена с предимно хомосексуални наклоности вземе голяма доза кокаин тя би правила секс с мъж.Считате че бисексуалните не могат да определят ориентацията си- не това не е вярно, мислите че такава е "модата" това също не е вярно, делите всичко на хомо и хетеро за вас трети вариянт няма, погледнете на човека като цяло е не гледайте само на сексуалната му ориентация :).

GREEN_OR_DEAD
12-18-2008, 15:29
Духайте сите боклуци - емота, гейове, педали долни прогнили. Само ритници за вас _)_

dooboo
12-18-2008, 15:40
vsi4ki sa hora na tozi svqt taka4e nema stra6no :-) :-)

GREEN_OR_DEAD
12-18-2008, 15:44
Духайте сите боклуци - емота, гейове, педали долни прогнили. Само ритници за вас _)_
!!!

Charmed_90
12-18-2008, 18:02
Bravo,bravo - naistina prevarnahte temata v nqkva pomiina qma.Koi kolko bil krasiv i kolko bil nedorasul-aide nqma nujda...Vaprosut e,4e mi pisna da pi6a za bisexualnite,homosexualnite i "normalnite"(setete se,koi sa).Ako tuka ima pone 1 normalen 4ovek s nqkvi elementarni poznaniq za sexualnostta,nqma da ima tolkova nekadurni komentar4eta... :?

P.S:Imam 4uvstvoto,4e trqq da se vuvede nqkavo pravilo - pod 18 da ne se komentira v toq razdel ili pone pod 16. haaha [-X

lazaroni94
12-18-2008, 18:57
съжалявам че не успях да прочета всички коментари, но някъде на първите страници имаше спор така ли се раждаш.
ТАКА СЕ РАЖДАШ доказано е научно
по време на бременноста може да се отдели хормон (не се знае защо точно), който кара плода да се развие като хомосексуалист.
така че това че някой е такъв е може би случайност, но тъй като не може да се промени, е по-добре да се харесваш такъв какъвто си.

Rebirthing
12-18-2008, 19:13
Bravo,bravo - naistina prevarnahte temata v nqkva pomiina qma.Koi kolko bil krasiv i kolko bil nedorasul-aide nqma nujda...Vaprosut e,4e mi pisna da pi6a za bisexualnite,homosexualnite i "normalnite"(setete se,koi sa).Ako tuka ima pone 1 normalen 4ovek s nqkvi elementarni poznaniq za sexualnostta,nqma da ima tolkova nekadurni komentar4eta... :?

P.S:Imam 4uvstvoto,4e trqq da se vuvede nqkavo pravilo - pod 18 da ne se komentira v toq razdel ili pone pod 16. haaha [-X

От една страна си права за хората които пишат тук и за тяхната сексуална култура, но няма как да се забранят коментарите защото все пак това е тийнфорум и 90% са на възраст 13-16 а и практически е невъзможно да се забранят.

Charmed_90
12-18-2008, 21:22
Znam,taka e i az se setih za tova i sam naqsno,4e realno ne e vazmojno da se ograni4at komentarite,za6toto mnenieto na vseki,glupavo ili izkazano nepodgotveno,si e mnenie.Vse pak qvno xorata nikoga nqma da zapo4nat da se use6tat sami,za6toto kogato 4ovek NEznae mai e o6te po-trudno da si zamal4i... :? Rezultatut,sa pove4eto komentari dotuk.

CanyH
12-18-2008, 21:58
Ем еbан, ем бит.
Много си информиран :-D

Ти до последно не схвана,че се бъзгам с теб.. :lol:
Да бе, тцтц.... а аз си мислех, че защитaваш педалите!

UFOs
12-19-2008, 12:35
Ами нямам нищо против тях,не ми пречат,но и не ги защитавам ;)

tequila
12-19-2008, 15:22
Ебаси темата ... Всъщност тя е за някъв да се похвали, че си е осъзнал ориентацията... Сега се е превърнала в за или против хомосексуалните хахахах при все, че има друга тема за нас :razz: Нямам думи :lol:

JUSTDNB
12-22-2008, 08:49
Da si bi si e oferta,nqma spor.Oba4e si mislq,kakvo 6te6e da stane,ako vseki homo ili bisexualen puska6e tema,vseki put kato se osaznae.Makar,4e te razbiram,osaznal si ne6to,koeto dalgo vreme ne si iskal da priznae6 i sega iska6 da go spodeli6 s nqkoi...normalno. :wink: