View Full Version : Как може да...
Как може да нараним едно момче ?Има един на който искам да покажа как стоят нещата.Моля без тъпи мнения.
Ако той те харесва много,хвани си едно гаже и пред него се целувайте :) Гадно ще му стане много.Това чувство съм го испитвал,което е много гадноо :(
Аз го харесвам.Той знае и определено не съм му безразлична.Обаче взе да злоупотребява с това,че го харесвам.
mysterious93
07-12-2008, 09:05
ами спри да му обръщаш внимание и мисля че ще се подразни ако наистина му пука :D
Ако е шести клас направо ше умре от яд :lol:
NaNa_SladuRana
07-12-2008, 09:40
цтцтцт защо искаш да раниш човек,който явно не ти е безразличен?!
eminemims
07-12-2008, 09:52
що ше го нараняваш бе :smt075
ако ти го харесваш и той тебе са вземете
fuck_me_pls
07-12-2008, 10:23
Как може да нараним едно момче ?Има един на който искам да покажа как стоят нещата.Моля без тъпи мнения.
..Ии за къв кур траа да го нараняяш...сиг знаеш,че когато тебе те няраняват не е приятно..защо трябва да го причиняваш на хората...после кат те наранят ш'се чудиш защо те нараняват..ем ей за тва че сега ти се чудиш как да нараниш някой..той не е виновен че си му безразлична..никога не може да накараш някой да си промени мнението за даден човек както го вижда така е..нали знаеш сичко се връщааа..остави с времето ше го нарани и него ;)
Няма как без тъпи мнения, като темата не е от най-умните...
Как да нараним някой...ако той има чувства, друг начин няма!А щом искаш да го нараниш, значи с нещо теб те е наранил и още не можеш да го преодолееш, защото ако ти е напълно безразлично - няма да искаш да го виждаш и няма да се интересуваш от него.
GregoryHouse
07-12-2008, 11:49
Застреляй го в капачката или го наръгай в гърба...така ще го нараниш ако няма чувства към теб...а ако има значи си поредната идиотка...и може да приложиш по горните на себе си...
MiMcHeToOo
07-12-2008, 11:49
Е как без тъпи мнения, адашке? Темата ти е уникално глупава, с детски смисъл... Отмъщението е много глупаво нещо :)