PDA

View Full Version : от4аяна съм ;(

mihaelaaa
07-12-2008, 12:06
проблема ми е такъв 4е около мене има много мом4ета...но никои от тях не ме привли4а...искам да си имам гадже но просто вси4ки ми изглеждат еднаки никои не ми харесва...нзнам какво да правя ... :cry:

w0sh
07-12-2008, 12:08
Еми като искаш тропни с краче и това както всичко друго в живота ви на глезли ще стане реалност.

GregoryHouse
07-12-2008, 12:09
Проблема не е в тях....

Пробвай момичета.

zaraaa
07-12-2008, 12:11
Като не харесваш никой от тях, просто им го кажи по по-деликатен начин или пък се отдели от тях, не им пиши, ако те потърсят на gsm-а не им вдигай, да се надяваме, че имат поне малко мозък в главата та да разберат намека, а пък ти като не харесваш нито един от тях се оглеждай за някой друг :wink:

Whyniser
07-12-2008, 12:12
Еми като искаш тропни с краче и това както всичко друго в живота ви на глезли ще стане реалност.

Спокойно сигурно не е видяла некой фЕшЪЪЪЪЪъннн :razz: :razz: :lol: сред "онези" момчета :lol: :lol: 8-)

w0sh
07-12-2008, 12:12
Като не харесваш никой от тях, просто им го кажи по по-деликатен начин или пък се отдели от тях, не им пиши, ако те потърсят на gsm-а не им вдигай, да се надяваме, че имат поне малко мозък в главата та да разберат намека, а пък ти като не харесваш нито един от тях се оглеждай за някой друг :wink:
БОЖЕ ОТЧАЙВАМ СЕ ХОРА КОЛКО СТЕ ТЪПИ!!

GregoryHouse
07-12-2008, 12:16
БОЖЕ ОТЧАЙВАМ СЕ ХОРА КОЛКО СТЕ ТЪПИ!!

АЗ отдавна съм се отчаял...кретенизма е пълен...

cinderella_gugutka
07-12-2008, 12:17
спокойно,вси4ко идва с времето си....имай търпение.на колко си :)

zaraaa
07-12-2008, 12:25
GregoryHouse и w0sh просто давам съвет, аз поне го правя, а вие не спирате с вашия сарказъм

BrokenAngel
07-12-2008, 12:25
искам да си имам гадже но просто вси4ки ми изглеждат еднаки никои не ми харесва...нзнам какво да правя ... :cry: не мога да разбера защо ТРЯБВА да имаш гадже :-o само защото така е ,,модерно ,, ли?не ме разбирай погрешно,не искам да съм груба,но...не ви разбирам хора,трябва да имаш гадже,и да имаш като не изпитваш чувства към него за какво ти е? само за да се фукаш с него ли :?

mihaelaaa
07-12-2008, 12:29
искам да си имам гадже но просто вси4ки ми изглеждат еднаки никои не ми харесва...нзнам какво да правя ... :cry: не мога да разбера защо ТРЯБВА да имаш гадже :-o само защото така е ,,модерно ,, ли?не ме разбирай погрешно,не искам да съм груба,но...не ви разбирам хора,трябва да имаш гадже,и да имаш като не изпитваш чувства към него за какво ти е? само за да се фукаш с него ли :?

хаха не да се фукам...просто да не съм сама ;)

GregoryHouse
07-12-2008, 12:30
GregoryHouse и w0sh просто давам съвет, аз поне го правя, а вие не спирате с вашия сарказъм

Съвета ти няма нищо общо с темата й...тя не иска да ги разкара...тя просто не харесва никой от тях...лол...ама то първо се чете после се мисли и чак тогава се пише...а не четеш до 1/2 и пишеш бързо кфот ти хрумне...пък после мислиш кфо си написал...(понякога и не мислите...)важното е да сте с 1вото мнение...

BrokenAngel

Може би гаджета не са само за фукане?...И кой е казал че тя не иска да има чувства към него? Просто се оплака че не може да намери такъф...

reallovr
07-12-2008, 12:37
Ей такива кретени като GregoryHouse и w0sh се навЪртат около това момиче , те за тва и са еднакви и безлични

zaraaa
07-12-2008, 12:38
Ми затова съм и писала като не харесва никой да не се занимава с тях, ами да си потърси момче, което да и допадне, което да харесва, самата тема според мен е глупава, има много по сериозни неща от сорта на :"има много момчета, които ме харесват, ама аз не харесвам никой от тях, отчаяна съм!"

w0sh
07-12-2008, 12:39
Ей такива кретени като GregoryHouse и w0sh се навартат около това момиче , те за тва и са еднакви и безлични
Честичко ми се случва да навАртам. Жалко, да бях неграмотен, че да съм готин а?

AnzaRe
07-12-2008, 12:39
проблема ми е такъв 4е около мене има много мом4ета...но никои от тях не ме привли4а...искам да си имам гадже но просто вси4ки ми изглеждат еднаки никои не ми харесва...нзнам какво да правя ... :cry:

Ко ще кажеш първо да ги опознаеш добре?

NaNa_SladuRana
07-12-2008, 12:40
започвам да мисля,че на тези ,коите се въртят около теб,чавка им е изпела акъла :)

Vichko0o
07-12-2008, 12:41
"Ох не ми харесват те са незнам си кви те са незнам си що....." Аве кифлу застреляна ти поглеждака ли си се в огледалото ? Да не би пък проблема да е в тебе ? Или ти си просто от типа хора "оф абе се нещо липсва тука и това не го искам и това и твао и това ....." Ми то ако чакаш да ги харесаш само зарад визията страхотната връзка ше имаш ..... Такива хора като тебе дето нямат угодия с багер да ги ринеш неможеш ги изрина бе аман от тъпи заблудени пу*ки ... Просто като гледам подрастващото поколение и се чуда родителите ви как изобщо ви търпят ! Ми като не ти харесват смени компанията бе дебил .... и така докато попаднеш на място където ти харесват момченцата и можеш да му дадеш на някое да ти бърка в гащите .... Ако не просто стани ЕМО и си отрежи главата да видиш дали наистина си жив още 8 секунди :D :D :D :D

mihaelaaa
07-12-2008, 12:41
започвам да мисля,че на тези ,коите се въртят около теб,чавка им е изпела акъла :)

хахаха :smt023

NaNa_SladuRana
07-12-2008, 12:43

не схвана мисълта ми!исках да кажа,че си толкова повърхностна,че само някой болен мозък ще се върти около теб... :)

mihaelaaa
07-12-2008, 12:43
"Ох не ми харесват те са незнам си кви те са незнам си що....." Аве кифлу застреляна ти поглеждака ли си се в огледалото ? Да не би пък проблема да е в тебе ? Или ти си просто от типа хора "оф абе се нещо липсва тука и това не го искам и това и твао и това ....." Ми то ако чакаш да ги харесаш само зарад визията страхотната връзка ше имаш ..... Такива хора като тебе дето нямат угодия с багер да ги ринеш неможеш ги изрина бе аман от тъпи заблудени пу*ки ... Просто като гледам подрастващото поколение и се чуда родителите ви как изобщо ви търпят ! Ми като не ти харесват смени компанията бе дебил .... и така докато попаднеш на място където ти харесват момченцата и можеш да му дадеш на някое да ти бърка в гащите .... Ако не просто стани ЕМО и си отрежи главата да видиш дали наистина си жив още 8 секунди :D :D :D :D

хаха колко си забавен..... :D :D :D

zaraaa
07-12-2008, 12:45
Съгласна съм с Vichko0o +1 :wink:

mihaelaaa
07-12-2008, 12:46

не схвана мисълта ми!исках да кажа,че си толкова повърхностна,че само някой болен мозък ще се върти около теб... :)

напълно ти схванах мисълта.болен мозък и повърхностна ли :D :D :D на кви се правите си4ки тука не мога да разбера :D :D

reallovr
07-12-2008, 12:48
Ей такива кретени като GregoryHouse и w0sh се навартат около това момиче , те за тва и са еднакви и безлични
Честичко ми се случва да навАртам. Жалко, да бях неграмотен, че да съм готин а? думи на типичен с-е-л-с-к-и б-е-к :razz: :razz: :D

mihaelaaa
07-12-2008, 12:49
като давате такива отговори си мислите "я колко сме яки" само се заяждате.... :D :D :D

NaNa_SladuRana
07-12-2008, 12:50
ми,не те познавам,не съм чела други твои постове,но оттози си правя такъв извод за теб,не знам, дано да греша...

w0sh
07-12-2008, 12:50
Честичко ми се случва да навАртам. Жалко, да бях неграмотен, че да съм готин а? думи на типичен с-е-л-с-к-и б-е-к :razz: :razz: :D

Господин/госпожица гражданин със селски комплекс а?
Все по -честичко срещам такива заядливи типове. изглежда славата ми се носи и доста хора искат да се покажат знаещи и можещи на мой гръб.

Vichko0o
07-12-2008, 12:51
Зараа като си съгласна с мене айде да те зимам за булка :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Към авторката кифладжиика .... Абе ей ти ако имаше малко ум щеше да си поне малоумна бе .... Ние на какви се правиме ти обърнала ли си внимание КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ СИ ПИСАЛА И КАКВО ПРАВИШ ???????? Как може от 20 човека компания нито 1 да не ти хареса или от цялото даскало нито 1 да не ти хареса ? Кво ние ли сме виновни ? Не търси грешката в другите а погледни в празната си кутийка или както ти я наричаш ГЛАВА и търси проблема в тебе .... Нана сладурана много добре ти го каза и добре че обясни иначе щеше да си мислиш че хората около тебе са тъпи а то всъщтност ти си тази която просто не че няма угодия ТЯ НЕЗНАЕ КАКВО ИСКА .... Такива хора като тебе не заслужават съвети а заслужават бой ама яко бой !

zaraaa
07-12-2008, 12:52
Не mihaelaaa не се заяждаме, има много по важни неща от това, много хора да те харесват, а пък ти нито един от тях и за това да си отчаяна, то отчаянието като те застигне тогава да видим какво ще правиш

zaraaa
07-12-2008, 12:54
Добре Vichko0o да се взимаме :grin: :grin: :grin: :grin: :-D :grin: :grin:

mihaelaaa
07-12-2008, 12:54
Зараа като си съгласна с мене айде да те зимам за булка :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Към авторката кифладжиика .... Абе ей ти ако имаше малко ум щеше да си поне малоумна бе .... Ние на какви се правиме ти обърнала ли си внимание КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ СИ ПИСАЛА И КАКВО ПРАВИШ ???????? Как може от 20 човека компания нито 1 да не ти хареса или от цялото даскало нито 1 да не ти хареса ? Кво ние ли сме виновни ? Не търси грешката в другите а погледни в празната си кутийка или както ти я наричаш ГЛАВА и търси проблема в тебе .... Нана сладурана много добре ти го каза и добре че обясни иначе щеше да си мислиш че хората около тебе са тъпи а то всъщтност ти си тази която просто не че няма угодия ТЯ НЕЗНАЕ КАКВО ИСКА .... Такива хора като тебе не заслужават съвети а заслужават бой ама яко бой !

ти имаш доста комплекси :D спри да се правиш на някъв философ

NaNa_SladuRana
07-12-2008, 12:57

ти имаш доста комплекси :D спри да се правиш на някъв философ
ми, в очите,сияещи от глупост,всички изглеждат философи :)

reallovr
07-12-2008, 12:58
За твое сведение момиче съм, май комплексарът си ти , а това за славата ти- е вярно, заемаш челно място в категорията КРЕТЕН .....не исках да се заяждам ,но ти ме предизвика за w0sh

zaraaa
07-12-2008, 12:59
а ти mihaelaaa явно имаш голямо самочувствие

NaNa_SladuRana
07-12-2008, 13:00
бих желала да кажа,че ако wosh е кретен,не знам какво остава за другите :)

mihaelaaa
07-12-2008, 13:01
а ти mihaelaaa явно имаш голямо самочувствие

тва си е моя работа кво имам и кво не ,а явно вие сте по глупави от мен освен да се заяждате аз друго нищо не видях.ма то е така като имат хората комплекси да си ги избиват тука няма лошо :D :D :D

NaNa_SladuRana
07-12-2008, 13:03
ми ако темата ти беше нормална и без комплекси,нямаше да става спам :P

w0sh
07-12-2008, 13:03
За твое сведение момиче съм, май комплексарът си ти , а това за славата ти- е вярно, заемаш челно място в категорията КРЕТЕН .....не исках да се заяждам ,но ти ме предизвика за w0sh

АУУУ бях наречен комплексар. Колко орининално.... Никога не съм отричал,че съм кретен, но фактът, че ти си очевидно си проста изглежда те кара да си търсиш хора, с които да се заяждаш и да си вдигаш мизерното си самочувствийце.
БТВ. Как те предизвиках, като ти имаш едва 10 поста и си прочела 1 мнение, а аз никога не съм чел твои и дори не съм ги коменитрал? Епа евала направи черното бяло. Боже, колко мъка има по този свят,боже.

reallovr
07-12-2008, 13:06

АУУУ бях наречен комплексар. Колко орининално.... Никога не съм отричал,че съм кретен, но фактът, че ти си очевидно си проста изглежда те кара да си търсиш хора, с които да се заяждаш и да си вдигаш мизерното си самочувствийце.
БТВ. Как те предизвиках, като ти имаш едва 10 поста и си прочела 1 мнение, а аз никога не съм чел твои и дори не съм ги коменитрал? Епа евала направи черното бяло. Боже, колко мъка има по този свят,боже. Направо те съжалявам , ти започна пръв с коментара си към zaraaa..... и не ,не си търся хора с които да се дразня

w0sh
07-12-2008, 13:11
Ти да не си и адвокат на зара. Като е проста ще си носи последствията.
Разбирам да и беше майка. Но да се правиш на Защитничка на добрия морал и ценности си е направо лицемерно.

ПП. благодарим на Нана_сладрурана за защитата :D

Vichko0o
07-12-2008, 13:12
Михаела ето някой неща които имаш и които нямаш !
Акъл - НЕ
Самочувствие - ДА
Покритие - НЕ
Приятели - НЕ
Хора които харесват теб - Може би ако си красива.....
Самовлюбена си - ДА
Аз не съм професор просто само като погледнах темата и като видях какво си писала просто ми се прииска да те хвана и да ти блъскам главата в стената докато не падне стената :) Момиче хвани погледни ЗАЩО не ги харесваш а не какво им има на тях престани да се мислиш за перфектната и почни да търсиш проблеми в себеси защото той е точно там проблема просто си сляпа и не го виждаш ...

zaraaa
07-12-2008, 13:15
Ей wosh защо ме обиждаш без да ме познаваш, това е напълно погрешно, аз просто дадох съвет, това че ти не го приемаш си е твоя работа, но да ме обиждаш не е правилно, аз не съм те обиждала

reallovr
07-12-2008, 13:16
Нито съм и майка , нито съм и адвокат ... сестра ми е.......а това за морала и ценностите аз поне ги имам , за теб не мога да кажа същото

mihaelaaa
07-12-2008, 13:16
Акъл - НЕ
Самочувствие - ДА
Покритие - НЕ
Приятели - НЕ
Самовлюбена си - ДА
Аз не съм професор просто само като погледнах темата и като видях какво си писала просто ми се прииска да те хвана и да ти блъскам главата в стената докато не падне стената :) Момиче хвани погледни ЗАЩО не ги харесваш а не какво им има на тях престани да се мислиш за перфектната и почни да търсиш проблеми в себеси защото той е точно там проблема просто си сляпа и не го виждаш ...

не ме познаваш за да кажеш дали имам акъл приятели и каквото и да било ;)

w0sh
07-12-2008, 13:17
Ей wosh защо ме обиждаш без да ме познаваш, това е напълно погрешно, аз просто дадох съвет, това че ти не го приемаш си е твоя работа, но да ме обиждаш не е правилно, аз не съм те обиждала

Аз обиждам хората.
Аз свалям хората на земята
Аз си вършата работата
Вие си вършете своята и ме оставете на мира
Позволявам ви да ми се възхищавате.

ПП:Щом ти е сестра, обърнете се към родителите си и им кажете, че не е хубаво брат и сестра да си раждат деца.

NaNa_SladuRana
07-12-2008, 13:17
Акъл - НЕ
Самочувствие - ДА
Покритие - НЕ
Приятели - НЕ
Самовлюбена си - ДА

не ме познаваш за да кажеш дали имам акъл приятели и каквото и да било ;)
ми,запознайте се :lol: :lol: :lol:

Vichko0o
07-12-2008, 13:22
Нана сладурана може ли да не предлагаш такива идей !! Толкова ли ме мразиш че на такива ме предлагаш бре ;( Михаела ако можеш да си ползваш това на раменете по предназначение не само да ти пази равновесие ще разбереш колко съм прав :) Нана сладурана а тебе ще те ухапя по дупето за да не предлагаш повече такива гадни идеи :P :P :P :grin: :grin: :grin: :grin:

w0sh
07-12-2008, 13:22
Току виж си паснали.....

NaNa_SladuRana
07-12-2008, 13:24
Нана сладурана може ли да не предлагаш такива идей !! Толкова ли ме мразиш че на такива ме предлагаш бре ;( Михаела ако можеш да си ползваш това на раменете по предназначение не само да ти пази равновесие ще разбереш колко съм прав :) Нана сладурана а тебе ще те ухапя по дупето за да не предлагаш повече такива гадни идеи :P :P :P :grin: :grin: :grin: :grin:

извинявай,мило другарче,повече няма да правя така :lol:

Vichko0o
07-12-2008, 13:25
Уош с теб се разбрахме не ме почвай и мен ! Онази вечер в темата на психясъла те накарах да си плачкаш тихо в ъгълчето не ме подтиквай да го правя пак разбрахме се че няма да се караме с тебе !

reallovr
07-12-2008, 13:25
:D :D :-P :-P :P :P

w0sh
07-12-2008, 13:26
Уош с теб се разбрахме не ме почвай и мен ! Онази вечер в темата на психясъла те накарах да си плачкаш тихо в ъгълчето не ме подтиквай да го правя пак разбрахме се че няма да се караме с тебе !
ОМФГ
Толкова плаках, че напълих 3 легена.

ПП: не се карам с никого. исках да кажа,че може би някоя всевишна сила има планове да ви сбере и да и помогне да научи що е правилно и що не е.

reallovr
07-12-2008, 13:33
Ти си нашия ангел хранител :smt059

w0sh
07-12-2008, 13:36
Такъв съм си.
Аз съм апостола на просвещението.

NaNa_SladuRana
07-12-2008, 13:46
Такъв съм си.
Аз съм апостола на просвещението.
мислех,че в България това са Хилендарски и Жефарович :-o

w0sh
07-12-2008, 13:48
Еми аз съм МОДЕРНИЯТ апостол на просвещението.

AnzaRe
07-12-2008, 13:49
:-D

NaNa_SladuRana
07-12-2008, 13:53
ееее,та не знаех по-рано,можеше за теб да говоря на изпита :?

w0sh
07-12-2008, 13:55
Какъв изпит?
Нещо история на българия?

NaNa_SladuRana
07-12-2008, 13:57
кандидатсвах в класическата,там нали единия от двата изпита е устен по история на БГ :) И да се похваля,приеха ме :grin: :grin: :grin:

w0sh
07-12-2008, 14:00
кандидатсвах в класическата,там нали единия от двата изпита е устен по история на БГ :) И да се похваля,приеха ме :grin: :grin: :grin:
Бравос. Аз пък кандидатсвам в софийския с история на българия :Д

PePeLePew
07-12-2008, 14:01
Абе толкова ли не можете да приемете че момичето е претенциозно.И си е права иска най-доброто за себе си.По-скоро вие сте идиоти като я нападате така .... по-скоро е във вас проблема, че не може да имате тортата и се задоволявате да ближете глазурата.Е аз също искам най-доброто за себе си и постояно ми се случва да връщам момичета,които искат да има нещо с мен, но не ми харесват.Какво по вашата логика всяко момичето трябва да ходи с някав посредсвен тип,който въобще не я привлича,че даже е и грозник само защото е много свястно и добро момче.Айде бягайте !!!!

NaNa_SladuRana
07-12-2008, 14:04
Бравос. Аз пък кандидатсвам в софийския с история на българия :Д
ммм браво,браво!Някой ден може да станем колеги с шантава работа :lol: :lol: :lol:

w0sh
07-12-2008, 14:06
Няма лошо. Колеги .....Колко странно звучи.

NaNa_SladuRana
07-12-2008, 14:09
хах сега, като те приемат в софийския,ще свикнеш :-P

w0sh
07-12-2008, 14:14
Сигурно. АКО ме приемат в софийския. Ако не ме приемат ше ходя в германия.

NaNa_SladuRana
07-12-2008, 14:21
В какво превърнахме темата :? Все пак учението е по-важно от кифлите :lol:

w0sh
07-12-2008, 14:28
Е зависи. ако са богати кифли.

NaNa_SladuRana
07-12-2008, 14:30
по-скоро с мормолад :lol:

w0sh
07-12-2008, 14:34
Аз обичам с локум.

S_L_A_D_U_R_K_A
07-12-2008, 14:44
Не трябва да ти бъде фикс идея и животът е пред теб да се отчайваш от такива работи :? Когато най-малко очакваш ще се появи търсеният човек