PDA

View Full Version : Честно ли е ?!

dirty_stinkin
07-12-2008, 17:18
Преди няколко дни тръгнах с едно момче и успоредно с това, скъсах с гаджето си до преди това. Но с бившия ми си останахме т.нар. приятели с привилегии ... Но сегашното ми гадже сега е до средата на август извън града и няма да се виждаме, единствената ни връзка са скайп и телефоните. Въпроса ми е честно ли е спрямо него да имам такъв тип "приятелски отношения" с бившия си, докато го няма толкова време.

djidjoleo
07-12-2008, 17:21
nz za vuprosa ti no toku vi6 ve4e ti e izneveril i e ebal nqkoq prostitutka

Komar
07-12-2008, 17:22
Тъпоо...

Ако си имате доверие сичко е 6
И стига с тези приятелства с привилегиииии.. глупаво е..

blackfate
07-12-2008, 17:23
ЪЪЪ естествено че не е честно ... жалко е ако сама неможеш да си отг. на въпроса...
Обаче, като съдя по темата ти не ти пука особено дали ще спиш и с бившия си докъто си с гаджето си...

Komar
07-12-2008, 17:24
ЪЪЪ естествено че не е честно ... жалко е ако сама неможеш да си отг. на въпроса...
Обаче, като съдя по темата ти не ти пука особено дали ще спиш и с бившия си докъто си с гаджето си...

+1111

Защо си тръгнала с него след като пак ще си с бившия си..

love_shu
07-12-2008, 17:27

+10000..

Наистина е жалко ако не можеш сама да си отговориш.. и тези "приятели с привилегии" .. не мога да ги разбера тези работи.. нали в крайна сметка си с един човек, защото искаш да си с него.. само с него.. и т.н. .. мисля, че знаете какво имам предвид.. или поне някои знаят.. :-o

blackfate
07-12-2008, 17:33
е приятелите с привилегии си имат и своите + ... лошото обаче е че след много използване на привилегиите и тн просто се променя нещо и вече не сте това което сте били ами има привързаност, някакви чувства и тн ... и или се стига до "сгаджосване" или до раздяла ... все тая... обаче е хипер тъпо да си имаш гадже и да спиш и с друг!!!

bebok
07-12-2008, 17:33
tvurdo ZA podobni priqtelstva s privilegii sum imah s biv6iq mi i be6e mn qko i sq pak iskam ama sega6noto my gadje ...... neka kajem 4e e ebati lepkata :D a i toi se vodi 4e durji na neq :) tupo e ...

Komar
07-12-2008, 17:34
Според мене отговора е лесен.. просто не можиш да си държиш краката затворени докато приятеля ти се върне.. 8)

silky92
07-12-2008, 17:37
Разбира се ,че не е честно гадна постъпка е , я си представи ,че и той има такава приятелка ,няма да ти е приятно нали :?

Komar
07-12-2008, 17:38
Кат та сърби оная работа нека ти я почешат...ко значение има дали и е сегашния или бившия..ако се навие помоли и баща ти :grin:

Евала !! Напълно прав си :)

dirty_stinkin
07-12-2008, 17:48
Кат та сърби оная работа нека ти я почешат...ко значение има дали и е сегашния или бившия..ако се навие помоли и баща ти :grin:

Евала !! Напълно прав си :)

Не ми е тва проблема и то изобщо мога да издържа месеци без да ме "почешат" , обачеее сегашното ми гадже е супер близо до бившата си и преди няколко дни ми каза че са излизали и са се натискали, но аз си затраях... но все пак аз не мога да му имам много доверие дали той ми е на 100% верен ... :?

FeelMyPain
07-12-2008, 17:48
Не разбрахте ли, че "приятели с привилегии" се използва само, ако и двамата си нямате приятели, иначе си е чисто курварство...

love_shu
07-12-2008, 17:57
Не разбрахте ли, че "приятели с привилегии" се използва само, ако и двамата си нямате приятели, иначе си е чисто курварство...

\:D/

bebok
07-12-2008, 18:03

prosto iskam da sum s 4oveka koito love ako zna4i da me nari4at kyrva ok

FeelMyPain
07-12-2008, 18:07

Ти обичаш "приятеля с привилегии" ли? :-o

moon_flower
07-12-2008, 18:07
Ами не..неби трябвало да имаш такива отношения,тъпо е.Ако твоето гадже направи това,ти какво би казала?

bebok
07-12-2008, 18:12

da i mi e biv6 i ve4e ne mi e fr s privilegii no iskam pak da e :)

love_shu
07-12-2008, 18:14

Докато имаш приятел? .. :?

bebok
07-12-2008, 18:16

nqmam gadje toi ima

Letal
07-12-2008, 18:40
айде ще се въздържа от коментари.... :x

love_shu
07-12-2008, 18:53

nqmam gadje toi ima

Ама нали ти имаше приятел дето бил незнам си къде си и си искала с бившия незнам си какво си докато си с първия .. и питаше дали било честно...а сега изведнъж казваш, че и бившия ти имал приятелка.. нещо се обърках :?

ubuntu
07-12-2008, 19:18
Честито ти току що призна че си курвенце ...
Полицайчо пак ме изпревари .... :D :D :D

dirty_stinkin
07-12-2008, 19:27

nqmam gadje toi ima

Ама нали ти имаше приятел дето бил незнам си къде си и си искала с бившия незнам си какво си докато си с първия .. и питаше дали било честно...а сега изведнъж казваш, че и бившия ти имал приятелка.. нещо се обърках :?

Ти се обърка, аз съм авторката, а не тя [bebok]...

dirty_stinkin
07-12-2008, 19:27

nqmam gadje toi ima

Ти се обърка, аз съм авторката, а не тя [bebok]...

bebok
07-12-2008, 19:28

nqmam gadje toi ima

mne 2 razli4ni momi4eta sme :D

FeelMyPain
07-12-2008, 19:37
"приятел с привилегии" се използва само за секс.НЕ МОЖЕ ДА ГО ОБИЧАШ.Откажи се.Не разваляй на човека връзката или ще те наругая по най-лошия начин.Аман от тъпи пикли, дето искат да преебат живота на някой, който ги е отрязъл... :-x

bebok
07-12-2008, 19:59
"приятел с привилегии" се използва само за секс.НЕ МОЖЕ ДА ГО ОБИЧАШ.Откажи се.Не разваляй на човека връзката или ще те наругая по най-лошия начин.Аман от тъпи пикли, дето искат да преебат живота на някой, който ги е отрязъл... :-x

koga sum kazvala 4e iskam da preeba vruzkata my zamomenta nqmam protiv dori i da sum samo drygata a 6to se otnasq za gadjeto my o6te ne sa trugnali da se jelqt i dano ne se :)

FeelMyPain
07-12-2008, 20:17

koga sum kazvala 4e iskam da preeba vruzkata my zamomenta nqmam protiv dori i da sum samo drygata a 6to se otnasq za gadjeto my o6te ne sa trugnali da se jelqt i dano ne se :)
Аз го плюя то си мисли, че дъжд вали...
Остави човека на мира!

A_Loving_Girl
07-12-2008, 21:09

=D>

drun-drun!
07-12-2008, 21:17
Хора спрете малко One Tree Hil от там го научихте "приятели с привилегии"

TomHanks
07-12-2008, 21:43
Нали трябва да се научи от някъде 8-)

ice_cream
07-16-2008, 14:20
божееееееее ,кой затри света :? :-x ](*,) :-# :smt022

ice_cream
07-16-2008, 14:21
божееееееее ,кой затри света :? :-x ](*,) :-# :smt022

Spider4eto
07-16-2008, 14:36
Ми аз на тва му викам курвенска работа :?

miShle
07-16-2008, 14:38
Преди няколко дни тръгнах с едно момче и успоредно с това, скъсах с гаджето си до преди това. Но с бившия ми си останахме т.нар. приятели с привилегии ... Но сегашното ми гадже сега е до средата на август извън града и няма да се виждаме, единствената ни връзка са скайп и телефоните. Въпроса ми е честно ли е спрямо него да имам такъв тип "приятелски отношения" с бившия си, докато го няма толкова време.

Оф .. айде спрете се с тоя One Tree Hill .. досадни ставате вече .. :?

ice_cream
07-16-2008, 19:20
horata sa se filmirali nqma lo6o vseki si jivee v sobstven film :D :P :lol: :?

plmn
07-16-2008, 19:28
Ясно е колко държиш на него, след като ще се чукаш с друг/и в негово отсъствие.А ако разбереш, че и той го прави, вместо да му 'отмъщаваш' просто зарежи тая връзка.Като си нямате доверие, защо ходите въобще?

bebeT00
07-16-2008, 19:31
ako znae6 kolko te razbiram

pasii_sladuranata
07-16-2008, 19:31
:? :?

Rebirthing
07-16-2008, 19:39
Виж сега,не ги разбирам хич тези които ходят с приятеля си а същевременно искат да подържат интимни отношение с бившия си приятел и то в остъствието на настоящето си гадже,това си е чиста изневяра :x приятелски отношение може да се подържат ама не и с тези "привилегии" :? .

saltbaby
07-16-2008, 19:52
ooof AMAN...ili ediniq ili drugiq...kvi sa teia...xodq s edin ama eba i drug egati tapite kakto kaza 4i4ko policai kurvarski istoorii...neosaznat narod..

bebeT00
07-16-2008, 20:09
ako znae6 kolko te razbiram
sprete da yprekvate momi4eto ,nqkoi prosto nego razbira ima hora,koito prosto si pasvat idelno v sexsa,pravqr prekrasen sex ,no ne se obi4at i tarsqt lubovta nqkade drygade ,za6to nikoi nerazbira 4e sexsa neyzna4ava 4e trqbva da ima 4yvstva ,prosto e i predpolagam vseki koito pi6e v taq tema nemoje da se postavi na neinoto mqsto ,za da znae kak e

bebeT00
07-16-2008, 20:11
Ти си курва.Без извинение.
a ti pedal

PaRkInSoN
07-16-2008, 20:22
бе той ако знаеш какви щи ги върти номерца до кат го няма :-D :D

bebeT00
07-16-2008, 20:22
Обоснови се.
ima hora,koito prosto si pasvat idelno v sexsa,pravqr prekrasen sex ,no ne se obi4at i tarsqt lubovta nqkade drygade ,za6to nikoi nerazbira 4e sexsa neyzna4ava 4e trqbva da ima 4yvstva ,prosto e ypitai se da go razbere6 ,za6to vsqka stava kyrva ,samo za6toto pravi ne6to,koeto na teb ili na nqkoi dryg nemy haresva ????????

Spider4eto
07-16-2008, 20:24
za6to vsqka stava kyrva ,samo za6toto pravi ne6to,koeto na teb ili na nqkoi dryg nemy haresva ???????? Защото в това общество все още има морал, и повечето хора не одобряват това,което прави, следователно се превръща в курва, ако обаче обществото беше съставено от повече хора като нея, на никой нямаше да му прави впечатление :)

bebeT00
07-16-2008, 20:43
Обоснови се.
ima hora,koito prosto si pasvat idelno v sexsa,pravqr prekrasen sex ,no ne se obi4at i tarsqt lubovta nqkade drygade ,za6to nikoi nerazbira 4e sexsa neyzna4ava 4e trqbva da ima 4yvstva ,prosto e ypitai se da go razbere6 ,za6to vsqka stava kyrva ,samo za6toto pravi ne6to,koeto na teb ili na nqkoi dryg nemy haresva ????????
Първо не ми пиши на тая маймуница,че не мога да го чета тва.
Връзката какво е?Не се ли крепи на доверие най-вече.Тва е злоупотреба с доверието на другия.Ако прави секс с някой друг и приятеля е съгласен-както и да е.Но в случая го лъже.
a na kogo my pyka tova taka e re6ila i taka pravi

nimfata
07-16-2008, 20:44
И кой е Лукас и кои са Пейтън и Брук ? :shock:

Не сте наред! "Приятели с превилегии" е излислица от сериал !

И сексът никога не е само секс! -> И аз съм гледала сериала! :-P

Като искаш да спиш с бившия си , а настоящия ти се натиска с предишната си приятелка за какви "приятели с привилегии" говорим? То това си е разврат...

saltbaby
07-16-2008, 20:47
:-x :-x :-x :-x :-x kato taka..e re6ila da ne puska tema i da ne ne iska mneniqtat

Rofl4e
07-16-2008, 23:18
еееееее то зависи бе момиче ест че ако идеш и се натискаш целуваш даже е възможно да се изчукате ведъж дваж с бившия ти.. няма да е често спрямо гажето ти но няма нищо лошо в кафенцата и т.н.

gPa3HuTeJl
07-16-2008, 23:21
ма...давай да не ти пука xD

martyy
07-16-2008, 23:24
ама ако се чукате, искам да снимам САДО-МАЗО !!! как се буате с винкелите по главите ..... :razz:

kr0seR
07-17-2008, 09:34
4estno e

viketuyu
07-18-2008, 13:25
постави се на мястото на приятеля си и сама си отговори чесно ли ще е спрямо тебе тои да прави сащуту с неговата бивша .. ?? Е справедливо ли е спрямо тебе :? :?

viketuyu
07-18-2008, 13:26
постави се на мястото на приятеля си и сама си отговори чесно ли ще е спрямо тебе тои да прави сащуту с неговата бивша .. :-o ?? Е справедливо ли е спрямо тебе :? :?