View Full Version : Мъжки прашки
Ot nekolko sedmici imam zelanie da si kupia mzki prazki! Prosto tova e mnogo izvrateno i nenormalno i mi dopada! Kakvo ste kazete?
т.7
krem4et0
А стига е ?
Що не пробваш с сутиен ?
LiveFlower
07-12-2008, 17:44
mi huu kupi si,nema lo6o
PP vseki s nujdite si ;)
and1streetball
07-12-2008, 17:45
И жартиери си земи.
Mnogo ste pravolineini i primitivni! Tova ce nekoi nosi prazki koito za napraveni za muzi ne znaci ce e edva li ne "pedal" i "nenormalnik"!
Sutien, tamponi i drugi takiva ne iskam prostata pricina ce ne mi haresvat takiva igri,no nakoito ot vas mu haresvat "zasto ne"? probvaite!!!
sexual revolution!
На мене ми харесва да се разкарвам с Миг-29 заврян в задника... ама руснаците мн стиснати не искат да ми отпуснат на изплащане 1 ;) :grin: :D :D :grin:
На мене ми харесва да се разкарвам с Миг-29 заврян в задника... ама руснаците мн стиснати не искат да ми отпуснат на изплащане 1 ;) :grin: :D :D :grin:
Abe az sega govoria seriozno, a ti go udari na maitap!
Вярно прав си.. тя работата е за рев, че не можеш да си намериш прашки... ние се побъркваме от смях... :x
ми купувай си правшки ко на занимаваш нас? няма ние да ти гледаме задника с тях?!?!?! ако имаш приятелка (по-вероятно приятел) питай него... :-o :x :x :x
Аз ходя с памперси :-P
Аз с дамски превръзки.. от онея на метър каде са..
Tova ce nekoi nosi prazki koito za napraveni za muzi ne znaci ce ...
Какъв правопис ... какво слово ... :shock: :lol:
.... и задължително ли е за най-малката глупост от ежедневието ти да правиш нова тема?! ...
emi 4e kato iska6 vzemi si kvo lo6o :)
Vsusnost moiata priatelka me posuvetva da si kupia takiva praski, na naia mnogo i dopadalo!
Vsusnost moiata priatelka me posuvetva da si kupia takiva praski, na naia mnogo i dopadalo!
mi 4e davai kvo 4aka6 :) ;)
Ama te nema li da mi vlizat v guza?
тцтц като ти 4етох 1-вото мнение помислих 4е иска6 мъжки превръзки ,нау4и се да пи6е6 е мом4е дори да няма6 кирилица пи6и - prashki ili pra6ki ,a не pruzki ili praski
Ama te nema li da mi vlizat v guza?
:D 6te ama se svikva a i ako si vzeme6 malko po-gol nqma da e tolkova zle :D
тцтц като ти 4етох 1-вото мнение помислих 4е иска6 мъжки превръзки ,нау4и се да пи6е6 е мом4е дори да няма6 кирилица пи6и - prashki ili pra6ki ,a не pruzki ili praski
Abe nali razbra kakvo iskam da kaza.... Togava...?!?!?!?!?
И черни ботуши с много високо токче си вземи и един камшик .... :D
desity_1936
07-12-2008, 18:34
ot kade si ? da vzema da ti kupa edni za da spre6 da mranka6 ... 8-)
А посъветва ли те да посещаваш по често училище,защото имаш голяма нужда от това да се научиш как се пише правилно...
П.П И в комплект с прашките (за предпочитане да са розови) си купи и белезници - пухени и пак розови..много ще си шик..
soul1199
07-13-2008, 16:30
8) 6om priqtelkata ti iska,zemi si
GabisiTa
07-13-2008, 16:38
Е щом толкова искаш си вземи .. :)
sweet_baby_cool
07-13-2008, 17:42
Само не разбрах ние какво трябва да направим. И да да те кажем и не да ти кажем ти ще направиш каквото СаМ си искаш. Защо ни питаш?
DevilWish
07-13-2008, 17:54
Хвалиш се ,че ще взимаш прашки ли? :) :grin: :-D
многоооо зле :D:D:D
модерния ви начин на живот минава секфи граници :-x
divacheee
07-14-2008, 18:12
Ot nekolko sedmici imam zelanie da si kupia mzki prazki! Prosto tova e mnogo izvrateno i nenormalno i mi dopada!Kakvo ste kazete?
т.7
krem4et0
НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ :-x :-x :-x
B.O.OM..
07-14-2008, 18:54
Ами ако се харесваш си земи,а ако и приятелката ти те хареса яко кво....секи луд с номера си :grin: :grin: :grin: :grin:
Saymon90
07-14-2008, 19:01
Оф, ама сте ... няма лошо да си вземе прашки, стига да не си ги носи като ежедневно облекло - това вече е гадно ( а и неудобно предполагам)
Аз имам няколко чифта разни шантави... с хоботчета, нз кви. Все са ми подаръци, не съм си ги купувал сам, но са весели :-|
nightwish16
07-14-2008, 20:10
земи си и сутиен и тампони! :-)
:razz: :razz: :razz: да добра идея