Влез

View Full Version : Откачам

H8_mE
07-14-2008, 18:00
Здравейте хора!
Значи откакто е започнала тъпата лятна ваканция направо откачам.Няма какво да правя.А аз без работа не мога да стоя,но някак си не знам.Почна да чета книга,чета чета,но ми писне и я оставя.Ходя сутрин да тичам,а следобед правя други упражнения.Свалям и гледам филми,ровя се в нета,понякога пиша с някой по скайп.А няма с кой да излезна."Приятелите" ми са такива,които са ми приятели само в даскало ,ако мога да им свърша някаква услуга и да им помогна по нещо. :x Няколко пъти се оговарям с една приятелка да се видим ,а тя винаги отказва малко преди уговорката.Гаджето ми живее в друг град,до който ходя без проблем с колелото ,когато поискам,но той не иска да ходя не знам защо.Е една от причините е ,че се подготвя за кандидат-студентски изпити.А сега за една седмица отиде в София и не можем да се видим.Майка ми ме дразни постоянно и въобще не ми се говори с нея! :-x И някак си ... абе просто не знам какво да правя.Въртя се у нас и скучая до смърт.Каквото и да правя ми е скучно.Дори не ми се спи,защото ми е скучно.По принцип съм пълна с идеи и планове за правене на нещо,но сега не знам защо съм празна.Нямам идея с какво да се захвана.Искам да е нещо,което направо да ме погълне и да работя по него постоянно.Но ,... не знам какво е това и ми е много гадно :( :(

WaterLilly
07-14-2008, 18:10
Помисли какво винаги си мечтала да направиш през ваканцията, докато си била на училище. Упражненията са много добро решение за скуката, добре си се сетила. Отвличат те и те занимават. Ако имате река в града, иди на плаж, или на басейн, на дискотека (дори и сама). На мен веднъж ми беше хрумнало да си правя къщичка от клечки за зъби, опитай нещо такова, по което да работиш постоянно, както ти се изрази! :lol: Пробвай да готвиш, да танцуваш или нещо, което искаш да се научиш да правиш. Аз съм в абсолютно същото положение. :x

chefff :>
07-14-2008, 18:14
Пробвай да рисуваш може би ? Купи си някой грамаден пъзел ? ::: :-|

archlord
07-14-2008, 19:56
Здравейте хора!
Значи откакто е започнала тъпата лятна ваканция направо откачам.Няма какво да правя.А аз без работа не мога да стоя,но някак си не знам.Почна да чета книга,чета чета,но ми писне и я оставя.Ходя сутрин да тичам,а следобед правя други упражнения.Свалям и гледам филми,ровя се в нета,понякога пиша с някой по скайп.А няма с кой да излезна."Приятелите" ми са такива,които са ми приятели само в даскало ,ако мога да им свърша някаква услуга и да им помогна по нещо. :x Няколко пъти се оговарям с една приятелка да се видим ,а тя винаги отказва малко преди уговорката.Гаджето ми живее в друг град,до който ходя без проблем с колелото ,когато поискам,но той не иска да ходя не знам защо.Е една от причините е ,че се подготвя за кандидат-студентски изпити.А сега за една седмица отиде в София и не можем да се видим.Майка ми ме дразни постоянно и въобще не ми се говори с нея! :-x И някак си ... абе просто не знам какво да правя.Въртя се у нас и скучая до смърт.Каквото и да правя ми е скучно.Дори не ми се спи,защото ми е скучно.По принцип съм пълна с идеи и планове за правене на нещо,но сега не знам защо съм празна.Нямам идея с какво да се захвана.Искам да е нещо,което направо да ме погълне и да работя по него постоянно.Но ,... не знам какво е това и ми е много гадно :( :(

и аз имам 1 приятел дето все се оправдава с нещо..пак излизаме честичко де.. ама слънчасал, писал някви доклади на майка си, бил уморен,щял да ходи на ресторант щото майкаму имала рожден ден, ама тва вечерта при положение че го виках на обяд......

А иначе добре, че имам и други приятели.. :)..Те винаги са готови, стига да не са на село..намери хора от противоположния пол и излизай с тях събирай се и с твои приятели и с тях..Все ще намираш добри теми за разговор..:)
Това наистина е гадно да немаш се някой приятел..Абе неможе да нямаш, поразмисли се хубаво.Дори из квартала, все ще срещнеш да се мотайте насам натам :)

sladur4etyYy
07-14-2008, 20:31
еми излез сама? кво ти пре4и? пък и все имаш някой познат, не казвам добър приятел, не казвам дори приятел, а просто познат, с който да се поразмотаваш от вр. на вр... може и с братов4еди? братя? сестри?

marilyn
07-14-2008, 23:59
Еми запиши се на нещо- на интензивен курс по някакъв език примерно, иди на дискотека, обади се на някой познат, който няма да ти откаже, направи си екскурзия.. нещо такова. Е то зависи и на колко си де ама ...

Wrathchild
07-15-2008, 06:26
Можеш и да започнеш работа, току-виж си си намерила приятели сред колегите.

FuCkInG_gIrL
07-16-2008, 09:38
Помисли и направи нещо,което би ти доставило удоволствие и по някъф начин да се зарибиш по него и някак си според мен няма да усетиш как ше си мине времето

nailana
07-16-2008, 10:49
Как аз винаги имам работа,никога не седя със скръстени ръце и все имам нови идеи,които не ме оставят да спя спокойно,а други се чудат какво да правят...Как едни знаят и могат,а други не?
Има толкова неща ,които можеш да правиш.Чети нещо,рисувай,учи език,научи се да готвиш примерно.Де'а те знам...

Denchoy
07-16-2008, 11:35
Ако ни кажеш на колко си години може да ни е по-лесно да ти измислим занимание :)

cLaDyRcHe
07-16-2008, 17:40
ako obi4a6 da risyva6 moje da si kypi6 ot oniq kartini koito sa o4ertani i ima cifri4ki na tqx za boi4kite(te sa k1m kartinata)i ima tam da si gi smesva6 az kato nqmam kakvo da praq vk16ti po4vam da si ocvetqvam takiva kartinki.i nakraq stavat mn krasivi i si gi slagam v ramki za spomen :)

nailana
07-16-2008, 19:05
ako obi4a6 da risyva6 moje da si kypi6 ot oniq kartini koito sa o4ertani i ima cifri4ki na tqx za boi4kite(te sa k1m kartinata)i ima tam da si gi smesva6 az kato nqmam kakvo da praq vk16ti po4vam da si ocvetqvam takiva kartinki.i nakraq stavat mn krasivi i si gi slagam v ramki za spomen :)

Трогателно.

К'ви картинки и к'ви цифрички те гонят?Взима един скицник и моливи и се начева да се учи,ако има желание.Защото тя ако имаше въобще аспирация или охота за нещо,нямаше да иска указания от тийн - форуми!

Да се захване с нещо...или с някакъв мурафет.
Изкуство,което да те завладее изцяло...
И една моя любима фраза:
И пак се сблъскваш с това чувство.Тази буйна емоция,която обладава духа ти и не те оставя спокойна.

volleYgirl
07-16-2008, 19:08
Стани Хакер :D