Влез

View Full Version : въпрос към момичетата...

bonbon4e1
07-14-2008, 20:06
искам да попитам досега съм ползвала само О.Б нормални доволна съм ,но сега искам да пробвам и на евент, но кои да избера мини или нормал?Има ли разлика в големината между О.Б нормални и Евент нормалните? :)Кои предпочитате и ако може г-д някаква цена..? Мерси предварително!

Pliok0019
07-14-2008, 20:08
Какво общо има това с любовта?

MartyParty
07-14-2008, 20:12
Ем не знам аз не съм на тампони. :?

ivakavlad
07-14-2008, 20:13
искам да попитам досега съм ползвала само О.Б нормални доволна съм ,но сега искам да пробвам и на евент, но кои да избера мини или нормал?Има ли разлика в големината между О.Б нормални и Евент нормалните? :)Кои предпочитате и ако може г-д някаква цена..? Мерси предварително!

абе как може да си толкова проста отиди и питай аптекарката а и мамаму стара това какво общо има с раздел любов???????????????????????????????????????? ??????????????????

ilianchet0
07-14-2008, 20:26
Добре не мога да ви разбера. Отговаряте на всякакви малоумни теми, но сега на момичето дето явно просто е объркало раздела ще му се нахвърлите всички. Какво лошо има да попита като не знае?!

Така за "Евент" не мога да кажа нищо, даже не съм ги чувала като се замисля, но предполагам, че нямат разлика с "О.Б." Би трябвало всички тампони да са стандартни размери. Мога да ти кажа, че "Паломита", "Евърбел" и "О.Б." нямат никаква разлика освен това, че "Паломита" и "Евъбел" са двойно по-евтини. А и освен това само "О.Б." има силк тач покритие, но това не е кой знае какъв проблем. А вече за размера на тампона си зависи от теб самата. Ако си девствена или мини, или лайт, или нормал. Ако не си можеш да си вземеш и супер. Абе какито си ползваш на "О.Б.", такива си вземи и на другата марка, ако си ползваш "О.Б."-нормал си вземи и "Евент"-нормал, не би трябвало да имаш проблем ;)

ivakavlad
07-14-2008, 20:30
Добре не мога да ви разбера. Отговаряте на всякакви малоумни теми, но сега на момичето дето явно просто е объркало раздела ще му се нахвърлите всички. Какво лошо има да попита като не знае?!

епа то за това са фармацевтите те знаят всичко и ще и дадът най точният и правилен отговор отколкото некой тука дали има разлика или няма с какво качество са кой са по добри и кои не мамаму стара то за това трябва акъл пращам я при най-добрият съветник не я нападам давам и най-добрият съвет за разлика от вас а и всичко е строго индивидуално да се консултира по добре с гинеколог

BOOK_FAN
07-14-2008, 20:33
Стига сте разваляли темата!Просто е станала грешка,която някои модератор ще отстрани!

ilianchet0
07-14-2008, 20:38

епа то за това са фармацевтите те знаят всичко и ще и дадът най точният и правилен отговор отколкото некой тука дали има разлика или няма с какво качество са кой са по добри и кои не мамаму стара то за това трябва акъл пращам я при най-добрият съветник не я нападам давам и най-добрият съвет за разлика от вас а и всичко е строго индивидуално да се консултира по добре с гинеколог
Да бе за тампони ще ходи на лекар. 8-) Няма никакъв смисъл и би било едно излишно посещение. Дори и на 10 да е от мини и дори от нормал няма да й стане абсолютно нищо, така че няма смисъл.
А иначе наистина всеки аптекар може да й обясни разликата между различните тампони, но ако момичето е малко може и да се притеснява да застане там и да разпитва за тампоните :)

MartyParty
07-14-2008, 20:38
Стига сте разваляли темата!Просто е станала грешка,която някои модератор ще отстрани!
Мечтай си...