View Full Version : Когато желанието надделява...?
Случвало ли ви се е да имате желание за секс с ваш познат и да ви се отдаде възможност да го направите?Правили ли сте го?Как е било?Какви са били отношенията ви след това?Съжалявате ли или напротив?Става въпрос да имате мерак на някой и най-накрая,когато желанието надделее какво правите?
jujulinkaa
07-15-2008, 07:33
нямам желание и небих го правила с никои освен с приятеля ми , приятелите не са затова и е нормално след това отношенията да са коренно различни.. :) така мисля аз :D
Jamalska
07-15-2008, 08:12
Предпочитам именно секса с определени приятели.Няма нищо различно в отношенията ни иначе като приятели.Само дето понякога си доставяме взаимно удоволствие.
zVeZdIcHkA89
07-15-2008, 10:03
нямам желание и небих го правила с никои освен с приятеля ми , приятелите не са затова и е нормално след това отношенията да са коренно различни.. :) така мисля аз :D
подкрепям поста ти
amatorium
07-15-2008, 12:51
Az gledam da sledvam principa da se zaobgrajdam sus sexapilni poznati - sledovatelno otgovora e DA. 8)
Ами честно казано понякога се получава такова желание и тогава се вижда колко наистина ''приятелски'' са чуствата между двамата :-)
Ако си необвърэана и има желание и от двете страни-какъв е проблемът?Доставяйте си колкото се може повече радост,когато имате шанс,щото от много суетене,после идва съжаление.А и животът не е кой энае колко дълъг.
Escarina
07-15-2008, 13:43
Ми какво правим.. правим секс. Отношенията си остават същите :)
sweet_baby_cool
07-15-2008, 13:46
Разбира се :oops: и ... откачам :-D но се сдържам (трудната част :oops: )
Girlicious
07-15-2008, 15:37
Ми досега не съм го правила,но някой ден може и да стане...макар,че засега немисля,че имам някой познат, с който да го направя
А бе как спите с някой просто ей така - за спорта, и после казвате, че сте само приятели и отношенията ви остават същите?
InSoMn1aC
07-15-2008, 17:10
Разбира се :oops: и ... откачам :-D но се сдържам (трудната част :oops: )
И аз се въздържам... но ми се е искало....и то много 8-) Защото после не искам да си помислят нещо дето аз не искам да си мислят (ако ме разбирате) и да стане така, че да се виждаме само за секса... Приятелството си е приятелство и трябва да си остане такова... За секс си намирате приятелка :) Т'ва е мойто мнение.
Abigoria
07-15-2008, 17:18
Предпочитам именно секса с определени приятели.Няма нищо различно в отношенията ни иначе като приятели.Само дето понякога си доставяме взаимно удоволствие. :grin: :grin:
preichetoy
07-15-2008, 19:32
А бе как спите с някой просто ей така - за спорта, и после казвате, че сте само приятели и отношенията ви остават същите? И аз това се чудя :?
Предпочитам именно секса с определени приятели.Няма нищо различно в отношенията ни иначе като приятели.Само дето понякога си доставяме взаимно удоволствие.
дами аз съм съгласен с Jamalska :)
DevilWish
07-15-2008, 19:38
Аз съм го правила с приятели ;) След това нищо не се променя ,стига тея да не са шибаняци и да не разкажат на всички ;)
Escarina
07-15-2008, 20:14
А бе как спите с някой просто ей така - за спорта, и после казвате, че сте само приятели и отношенията ви остават същите?
С отворени крака.
незнам за другите ама правих секс с една приятелка и сега с таз мома рядко си говорим, незнам що се получи така :?