.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Когато желанието надделява...?

Случвало ли ви се е да имате желание за секс с ваш познат и да ви се отдаде възможност да го направите?Правили ли сте го?Как е било?Какви са били отношенията ви след това?Съжалявате ли или напротив?Става въпрос да имате мерак на някой и най-накрая,когато желанието надделее какво правите?

Град
    тРоЯн

Re: Когато желанието надделява...?

нямам желание и небих го правила с никои освен с приятеля ми , приятелите не са затова и е нормално след това отношенията да са коренно различни.. така мисля аз
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Предпочитам именно секса с определени приятели.Няма нищо различно в отношенията ни иначе като приятели.Само дето понякога си доставяме взаимно удоволствие.

Град
    СоФиЯ

Re: Когато желанието надделява...?

Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    нямам желание и небих го правила с никои освен с приятеля ми , приятелите не са затова и е нормално след това отношенията да са коренно различни.. така мисля аз
    подкрепям поста ти
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Az gledam da sledvam principa da se zaobgrajdam sus sexapilni poznati - sledovatelno otgovora e DA.
    Eating isn't cheating - Arnold

Ами честно казано понякога се получава такова желание и тогава се вижда колко наистина ''приятелски'' са чуствата между двамата

Мега фен
    Град
    София
    Ако си необвърэана и има желание и от двете страни-какъв е проблемът?Доставяйте си колкото се може повече радост,когато имате шанс,щото от много суетене,после идва съжаление.А и животът не е кой энае колко дълъг.
    [size=7][b][u]fosse cos

Ми какво правим.. правим секс. Отношенията си остават същите
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Разбира се и ... откачам но се сдържам (трудната част )
    Голям размер на картинката! /machoka/

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Ми досега не съм го правила,но някой ден може и да стане...макар,че засега немисля,че имам някой познат, с който да го направя

А бе как спите с някой просто ей така - за спорта, и после казвате, че сте само приятели и отношенията ви остават същите?

Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    Разбира се и ... откачам но се сдържам (трудната част )
    И аз се въздържам... но ми се е искало....и то много Защото после не искам да си помислят нещо дето аз не искам да си мислят (ако ме разбирате) и да стане така, че да се виждаме само за секса... Приятелството си е приятелство и трябва да си остане такова... За секс си намирате приятелка Т'ва е мойто мнение.
    След седмата бира всички са еднакви!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Предпочитам именно секса с определени приятели.Няма нищо различно в отношенията ни иначе като приятели.Само дето понякога си доставяме взаимно удоволствие.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    А бе как спите с някой просто ей така - за спорта, и после казвате, че сте само приятели и отношенията ви остават същите?
    И аз това се чудя
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    дами аз съм съгласен с Jamalska

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз съм го правила с приятели След това нищо не се променя ,стига тея да не са шибаняци и да не разкажат на всички

Цитирай Първоначално написано от fiama
    С отворени крака.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    в куза :)
    незнам за другите ама правих секс с една приятелка и сега с таз мома рядко си говорим, незнам що се получи така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си