View Full Version : КАЖЕТЕ МИ, МОЛЯ....
БОНБОНЧЕ
07-15-2008, 07:59
МОЛЯ ВИ,КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ПРОМЕНЯ ПОТРЕБИТЕЛСКОТО СИ ИМЕ,ЗАЩОТО СЬМ НАПРАВИЛА ПРАВОПИСНА ГРЕШКА ...ИСКАМ ДА Е БОНБОНЧЕ,А НЕ БОНБОВНЧЕ !? ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ !!! :-)
МОЛЯ ВИ,КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ПРОМЕНЯ ПОТРЕБИТЕЛСКОТО СИ ИМЕ,ЗАЩОТО СЬМ НАПРАВИЛА ПРАВОПИСНА ГРЕШКА ...ИСКАМ ДА Е БОНБОНЧЕ,А НЕ БОНБОВНЧЕ !? ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ !!! :-) ako ima6 druga po6ta po dobre se regni nanovo :) ina4e mislq 4e bqx 4el nqkade 4e moje samo da ima6 usnovatelna pri4ina :-D
БОНБОНЧЕ
07-15-2008, 08:08
МОЛЯ ВИ,КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ПРОМЕНЯ ПОТРЕБИТЕЛСКОТО СИ ИМЕ,ЗАЩОТО СЬМ НАПРАВИЛА ПРАВОПИСНА ГРЕШКА ...ИСКАМ ДА Е БОНБОНЧЕ,А НЕ БОНБОВНЧЕ !? ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ !!! :-) ako ima6 druga po6ta po dobre se regni nanovo :) ina4e mislq 4e bqx 4el nqkade 4e moje samo da ima6 usnovatelna pri4ina :-Dблагодаря!
Ако все още искаш мога да ти променя името и да си ползваш тази регистрация с реалния мейл. Все пак си само със 6 мнения и можем да направим такова изключение :)
И аз имам питане! Колко поста трябва да направя за да мога да се възползвам от екстрата специален ранг? 8-)
SeXyL[!]Nk@
07-19-2008, 17:50
И аз имам питане! Колко поста трябва да направя за да мога да се възползвам от екстрата специален ранг? 8-)
Ако си помага достатъчно във фoрума,там полезни теми,ако си пускала итн ,мисля,че може.Питай alex .
Nk@]
Ако си помага достатъчно във фoрума,там полезни теми,ако си пускала итн ,мисля,че може.Питай alex .
трябва ли да пиша лс или и тук ще ме забележат?
SeXyL[!]Nk@
07-20-2008, 06:31
Nk@]
трябва ли да пиша лс или и тук ще ме забележат?
Ми Алекс най- често влиза в този раздел и в новини и съобщения. ;)Друг е въпроса колко чество влиза това,вече нз. :? :-o
До септември месец поне няма да има подобна екстра защото тя товари много. От тогава мислим да пуснем разни нови екстри които все още са тайна, дори програмистите ни не ги знаят хахах :)
Мерси за отговора! През септември ще досаждам пак! 8-)
До септември месец поне няма да има подобна екстра защото тя товари много. От тогава мислим да пуснем разни нови екстри които все още са тайна, дори програмистите ни не ги знаят хахах :)
Наистина готини ще са тези екстри.. ;) ;) ;)
Ами аз сам пруфесионален хакер и мога да ти помогна, но срещо едни пари. И ще хакна форома и ще ти променя ника, защото сам много добар, обещавам!
За какви пари си говорим ?
Ами аз сам пруфесионален хакер и мога да ти помогна, но срещо едни пари. И ще хакна форома и ще ти променя ника, защото сам много добар, обещавам!
За какви пари си говорим ?
Н хиляди марки?
Оставете го,той се надува...
Пич,ще ти повярвам в хакерските умения ако успееш да ми промениш ника от Sixxkiller на Sixkiller ;)