.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    пловдив

КАЖЕТЕ МИ, МОЛЯ....

МОЛЯ ВИ,КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ПРОМЕНЯ ПОТРЕБИТЕЛСКОТО СИ ИМЕ,ЗАЩОТО СЬМ НАПРАВИЛА ПРАВОПИСНА ГРЕШКА ...ИСКАМ ДА Е БОНБОНЧЕ,А НЕ БОНБОВНЧЕ !? ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ !!!

Re: КАЖЕТЕ МИ, МОЛЯ....

Цитирай Първоначално написано от БОНБОВНЧЕ
    МОЛЯ ВИ,КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ПРОМЕНЯ ПОТРЕБИТЕЛСКОТО СИ ИМЕ,ЗАЩОТО СЬМ НАПРАВИЛА ПРАВОПИСНА ГРЕШКА ...ИСКАМ ДА Е БОНБОНЧЕ,А НЕ БОНБОВНЧЕ !? ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ !!!
    ako ima6 druga po6ta po dobre se regni nanovo ina4e mislq 4e bqx 4el nqkade 4e moje samo da ima6 usnovatelna pri4ina

Град
    пловдив

Re: КАЖЕТЕ МИ, МОЛЯ....

Цитирай Първоначално написано от xaxa
    Цитирай Първоначално написано от БОНБОВНЧЕ
    ako ima6 druga po6ta po dobre se regni nanovo ina4e mislq 4e bqx 4el nqkade 4e moje samo da ima6 usnovatelna pri4ina
    благодаря!

Ако все още искаш мога да ти променя името и да си ползваш тази регистрация с реалния мейл. Все пак си само със 6 мнения и можем да направим такова изключение

Мега фен Аватара на babity
    И аз имам питане! Колко поста трябва да направя за да мога да се възползвам от екстрата специален ранг?

Цитирай Първоначално написано от babity
    И аз имам питане! Колко поста трябва да направя за да мога да се възползвам от екстрата специален ранг?
    Ако си помага достатъчно във фoрума,там полезни теми,ако си пускала итн ,мисля,че може.Питай alex .

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    Ако си помага достатъчно във фoрума,там полезни теми,ако си пускала итн ,мисля,че може.Питай alex .
    трябва ли да пиша лс или и тук ще ме забележат?

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    трябва ли да пиша лс или и тук ще ме забележат?
    Ми Алекс най- често влиза в този раздел и в новини и съобщения. Друг е въпроса колко чество влиза това,вече нз.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

До септември месец поне няма да има подобна екстра защото тя товари много. От тогава мислим да пуснем разни нови екстри които все още са тайна, дори програмистите ни не ги знаят хахах

Мерси за отговора! През септември ще досаждам пак!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от alex
    До септември месец поне няма да има подобна екстра защото тя товари много. От тогава мислим да пуснем разни нови екстри които все още са тайна, дори програмистите ни не ги знаят хахах
    Наистина готини ще са тези екстри..

Град
    Paramour Mansion
    Цитирай Първоначално написано от GoldenEagle
    Ами аз сам пруфесионален хакер и мога да ти помогна, но срещо едни пари. И ще хакна форома и ще ти променя ника, защото сам много добар, обещавам!
    За какви пари си говорим ?

Цитирай Първоначално написано от Jоnny
    Цитирай Първоначално написано от GoldenEagle
    Ами аз сам пруфесионален хакер и мога да ти помогна, но срещо едни пари. И ще хакна форома и ще ти променя ника, защото сам много добар, обещавам!
    За какви пари си говорим ?
    Н хиляди марки?

Мега фен
    Оставете го,той се надува...
    Пич,ще ти повярвам в хакерските умения ако успееш да ми промениш ника от Sixxkiller на Sixkiller

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си