View Full Version : Най-добър фр
miss_ludataa
07-15-2008, 14:52
ami eto go i moq problem : vlubena sum v nai -dobriq mi priqtel s nego se poznavme ot 9-10 godini super 4ovek i neveroqten sladur problema e tam ,4e az nz dali da mu kaja za 4ustavata si i ako otgovori dali da trugnem ,a znam ot nai-dobrata mi priqtelka ,4e e imalo period v koito i toi me e haresval ,no ne e iskal da mi kaje za6toto ako primerno trugnem i psole skusame ,4e nqqma da e su6toto nqma da q ima taq silna vruzka pomejdu ni pls pomognete da mu kaja ili ne ? mersi i molq bez grubi komentari :)
S_L_A_D_U_R_K_A
07-15-2008, 14:55
Да, според мен е по-добре да говориш с него, отколкото да го таиш в себе си! Това отново е пример, че приятелство между момче и момиче не може да има, все единият има чувства! А той по някакъв начин показва ли ти сега, че има чувства или се държи чисто приятелски :?
miss_ludataa
07-15-2008, 15:03
ami priqtelski ama nie poprincip si se haresvame v na4aloto na godinata :-D :-D awe detsdka gradina ama .. :-D
S_L_A_D_U_R_K_A
07-15-2008, 15:09
Най-добре поговорете, щом ти е най-добър приятел няма да ти се изсмее и ще те разбере, както предполагам те е разбирал за други проблеми, така че ти остава само да събереш кураж и да действаш! В крайна сметка един живот живееш, нищо е губиш, вместо да се измъчваш пробвай! Успех :)
Vichko0o
07-15-2008, 15:11
Абе как ше му каеш бе еи идиотски форум не лъжете момичето бе ! Един свестен приятел е ДО ГРОБ !!!!! А едно гадже е за време .... Ако найстина държиш толкова много на него в никъв случай не му казвай!!! Просто не си заслужава заради няколко бонуса да развалиш найстина страхотното приятелство !!! Ако ти сама смяташ че приятелството ви е много добро просто поговори с него и се оточнете че не си заслужава да го разваляте !!!!!
kalinapet
07-15-2008, 15:12
Кажи му - щом и той те е харесвал значи има шанс да сте заедно. Не го пропускай - може да е единствения.
PePeLePew
07-15-2008, 15:39
Поговорете нали сте приятели от 10год. ще се разберете а и може да излезне нещо кой знае хвърлял се смело напред с него
play_life
07-15-2008, 16:00
Еми и аз имам много добър приятел.. имам си чуства към него и той знае..обичаме се ноо.. наистина неискаме за няква глупост да скъсаме ии после наистина няа да е същото..така че мисля че тряа му кайж ии да решите кво да прайте!! Успех!! :)
AnIcHkAtA
07-15-2008, 16:25
Според мен не трябва.Или поне аз на твое място не бих му казала.Наистина тези преди мен бяха прави-приятелството е до гроб, а гаджетата са за време.А и той е предпочел да не ти каже, нали?Щом не го е направил, значи има някаква причина да не иска да сте заедно.И все пак постъпи така, както ти казва сърцето :)
Housemaniata
10-09-2008, 23:00
Кажи му - щом и той те е харесвал значи има шанс да сте заедно. Не го пропускай - може да е единствения.
+1
кажи му...щом сте толкова добри пр и да не испитва нещо по-силно към теб според мен би те разбрал и пак ще сте си пр...ако пък има нещо по-силно то тогава нищо не причи да сте си заедно...
sh3_1s_7h3_0n3
10-10-2008, 05:00
Струва ли си да загубиш едно истинско приятелство за може би една 'мимолетна' връзка? Вярваш ли, че с него би заживяла и в бъдеще и че няма да се разделите? Защото, ако един ден дойде 'краят', можеш да бъдеш сигурна, че нищо няма да е "както преди". В най-добрия случай ще си останете просто добри познати. И толкова.
Аз съм по-скоро против любовните връзки между мноого добри приятели.
И аз имах най-добър приятел, когото тайничко си харесвах. Знаех, че и той ме харесва, но знаех също и че може да го загубя, ако нещо не се получи. Е, преживяхме го тоя период. Сега сме като брат и сестра.. и знам, че каквото и да се случи той винаги ще е до мен. Така че не съжалявам за направения ми избор. :)
NaNa_SladuRana
10-10-2008, 05:27
Да,но ако тръгнете и сте двойно по-щастливи от сега,и станете още по-близки,и това продължи мн дълго?
Има много различни възможности за развой на нещата,но няма откъде да ги знаеш предварително оттърси се от тях и мисли трезво :)