PDA

View Full Version : Дискусия:Durex love

soult
07-15-2008, 20:31
Здравейте на всички!
Вече няколко пъти си вземам само durex love,за сега проблеми не съм имал,но малко съмнителна ми е цената от 2,80 за 4 презерватива(за тази цена всички др.са по 3).Някак си опаковката ми изглежда и тя съмнителна(не външната,а на самите кондоми),забелязах че се произвеждат и в Индия докато другите от серията durex не съм гледал каде се правят.Та въпросът ми е може ли някой терикат да си прави луди пари на гърба на durex,а от тук идва проблемът за качеството и т.н.
Вашето мнение....

Spider4eto
07-15-2008, 20:33
Според мен е малко вероятно, защото Дюрекс веднага щяха да разберат и да прекратят продажбите

preichetoy
Ми не мисля, защото навсчкъде има билбордове със реклама на тези презервативи. А пък и те са на пормоция 3+1 ;)

kiss_kotence
хаха всичко е вазможно :D :D :D

saltbaby
07-15-2008, 20:34
e ne si li gledal reklamata .. 4e kazvam 3+1 ... za tova sa 4

VinDiesel
07-15-2008, 20:34
хахаха Някой тарикат ще прави пари на другите на гърба ти чуваш ли се нали има реклами киорави няма. А спортекса като са 2 лева 3 броя кво ?
Аз си взимам или спортекс или дурекс. Но дали ще е дурекс дали спортекс дали обикновен все е гума и няма гаранция че няма да се скъса ....

VinDiesel
07-15-2008, 20:37
e ne si li gledal reklamata .. 4e kazvam 3+1 ... za tova sa 4 хахахха ти се изказа обаче :D

soult
07-15-2008, 20:37
Ми не мисля, защото навсчкъде има билбордове със реклама на тези презервативи. А пък и те са на пормоция 3+1 ;)
не е никаква промоция.В компекта толкова си вървят.
Чудно ми е как всички други от марката за тази цена са по 3,а тук ни дават 4.Пестят материал ли какво.Нещо със сигурност има и то се върти около съотношението:"цена-качество" :?

preichetoy
07-15-2008, 20:38
не е никаква промоция.В компекта толкова си вървят.
Чудно ми е как всички други от марката за тази цена са по 3,а тук ни дават 4.Пестят материал ли какво.Нещо със сигурност има и то се върти около съотношението:"цена-качество" :? НА ПРОМОЦИЯ СА.

soult
07-15-2008, 20:38
Авторе,замислял ли си се що у Индия са толкова много народ :D
успокояващо :D

spiderka
07-15-2008, 20:40
аз мисля,че факта за притеснение не е излишен,защото това е просто промоция 3 и 1(бонус) :P :lol: :lol:

donkihot
07-15-2008, 20:40
не съм ползвала този нов вид...но!!! вси4ки видове дюрекс се вкарват в бг от един и същ дистрибутор..тъй 4е..няма вероятност,а просто това е промоция..и къде по дяволите сте взимали дюрекс за 4 лв..като доставната цена е 2.20?????????

soult
07-15-2008, 20:41
Ако е промоция(никъде не пише по опаковката че е ) трябва да са ограничена бройка...

soult
07-15-2008, 20:45
нвси4ки видове дюрекс се вкарват в бг от един и същ дистрибутор.
американската кока кола е пъти по различна от тази която ни предлагат в БГ,замисляла ли си се дали проблема е в тяхната или нашата...

saltbaby
07-15-2008, 20:47
ne moga da ti razbera kav ti e problema?

Spider4eto
07-15-2008, 20:48
http://vbox7.com/play:d7192262 изгледай го внимателно, казват си "Специална оферта 3+1"

preichetoy
07-15-2008, 20:48
Ако е промоция(никъде не пише по опаковката че е ) трябва да са ограничена бройка... Мен, ти зле ли си?! 3+1 какво означава според тебе?

BoRe
07-15-2008, 20:51
не съм ползвала този нов вид...но!!! вси4ки видове дюрекс се вкарват в бг от един и същ дистрибутор..тъй 4е..няма вероятност,а просто това е промоция..и къде по дяволите сте взимали дюрекс за 4 лв..като доставната цена е 2.20?????????
мм аз под 3.50 лв не съм си купувал
2.20 = 3.50 awe ко значение има толкоз
във OMW май ги пукат и по 5лв

VinDiesel
07-15-2008, 20:51
Ае мноо сте зле бе боже просто искат те да са най продаваните за това е тоя +1. На мен ми се е случвало да искам 4-ти път ... :grin: :D

saltbaby
07-15-2008, 20:52
ooof nali dosega ne si imal problemi ..s durex love kakvo te barka kade gi prozvejdat nali var6i rabota kefise 4e vzima6 edin prezervaviv na avanta .. 8) 8)

soult
07-15-2008, 20:56
ок съгласявам се 3+1 за десерт.
Но главния въпрос е до колко са надеждни презервативите

Едва ли минават през всичките процедури(разни тестове)на които подлагат обикновените дюрекс.
Някой до сега пропищял ли е?

soult
07-15-2008, 20:59
ooof nali dosega ne si imal problemi ..s durex love kakvo te barka kade gi prozvejdat nali var6i rabota kefise 4e vzima6 edin prezervaviv na avanta .. 8) 8)
до сега винаги съм залагал на елит,но меже да съм сигурен,че съм надеждни след 2-рата употребена опаковка.
И този 1 фрии,щото се скръдзосваме за единия лев да не ни излезе на носа :o

hahavteen
07-15-2008, 21:00
Абе човече в какви филми се вкарваш беее :? Аз ги ползвах още преди година и половина и никакви проблеми не съм имала нито съм чула някой да се оплаче специално от тях. Айде стига глупости. Всички казват че са 3+1 което значи че няма да са винаги по 4 в опаковката а сега просто искат с тая промоция да зарибят хората...

saltbaby
07-15-2008, 21:00
oox tova e sa6toto kato da si mislq...avbe dali novite always duo sa nadejni ...kdali sa minali na testove kato obikvobenite always..nqkoi propi6tqval li e ot tiax propuskalo li mu e?

soult
07-15-2008, 21:02
Абе човече в какви филми се вкарваш беее :? Аз ги ползвах още преди година и половина и никакви проблеми не съм имала нито съм чула някой да се оплаче специално от тях. Айде стига глупости. Всички казват че са 3+1 което значи че няма да са винаги по 4 в опаковката а сега просто искат с тая промоция да зарибят хората...
мислех,че са нови.
От кога ги има в БГ?
Защото като си купувам аптекарките се обръщат към мен с празен поглед и казва"ъъъъ тва от новите ли бяха"

VinDiesel
07-15-2008, 21:02
Бе незнам да има марка презервативи да пише на тях
"ГАРАНТИРАМЕ ЧЕ НЯМА ДА СЕ СКЪСАТ"

preichetoy
07-15-2008, 21:03

Едва ли минават през всичките процедури(разни тестове)на които подлагат обикновените дюрекс.
Някой до сега пропищял ли е?Боже, мее, ти си много зле. Това, че са на пормоция не би трябвал;о да значи, че са по-некачествени. А пък ако имаш съмнения си купувак някои от другите дюрекс.

soult
07-15-2008, 21:05

Някой до сега пропищял ли е?Боже, мее, ти си много зле. Това, че са на пормоция не би трябвал;о да значи, че са по-некачествени. А пък ако имаш съмнения си купувак някои от другите дюрекс.
Ето заради глупавата наивност на някои,българите винаги ще сме си хора 2-ра ръка

soult
07-15-2008, 21:09
Приятна вечер на всички! ;-)

preichetoy
07-15-2008, 21:18

Ето заради глупавата наивност на някои,българите винаги ще сме си хора 2-ра ръка Неее, българинът никога не е наивен, българинът винаги е прекалено мнителен.

soult
07-15-2008, 21:22

Ето заради глупавата наивност на някои,българите винаги ще сме си хора 2-ра ръка Неее, българинът никога не е наивен, българинът винаги е прекалено мнителен.
и поради "прекалената мнителност" затова като вдигнаха тока,безина,направиха билета левче и поради глупостта на правителствтото,че не се справя с инфлацията ние седим и мълчим.
Знаеш ли народът какви протести би направил в др.нормални държави.
Хайде да не се задълбочаваме,темата е за презервативи :-P

hahavteen
07-15-2008, 21:32
мислех,че са нови.
От кога ги има в БГ?
Защото като си купувам аптекарките се обръщат към мен с празен поглед и казва"ъъъъ тва от новите ли бяха"

Е в БГ са нови. В чужбина обаче от мн време ги има. Не се притеснявай не са по-различни от обикновените Дурекс.

Rofl4e
07-15-2008, 23:48
Така си вървят по принцип 4 и сподоино дюрекс са.. не са менте

Fx1
07-16-2008, 07:03
Нищо "съмнително" няма. В чужбина ги има от години. Мислиш ли, че Durex ще си рискуват реномето, за да пускат на нашия пазар презервативи с изтекъл срок, или по-некачествени, или каквото там си мислиш? Защото, да, не са 1:1 с чужбинските (някой даде пример с Coca-Cola), но марката е една и съща, и държи на качеството и реномето си.

В случая принципът "щом е по-евтино, има нещо съмнително" не важи. Просто рекламират и популяризират новия вид с реклами, билборди и по-ниска цена. Може да не им разбираш маркетинговата стратегия, но и не е нужно. Пристесненията ти са излишни, но ако не искаш - не ги купувай. Никой не те задължава.

soult
07-16-2008, 07:28
Нищо "съмнително" няма. В чужбина ги има от години. Мислиш ли, че Durex ще си рискуват реномето, за да пускат на нашия пазар презервативи с изтекъл срок, или по-некачествени, или каквото там си мислиш? Защото, да, не са 1:1 с чужбинските (някой даде пример с Coca-Cola), но марката е една и съща, и държи на качеството и реномето си.

В случая принципът "щом е по-евтино, има нещо съмнително" не важи. Просто рекламират и популяризират новия вид с реклами, билборди и по-ниска цена. Може да не им разбираш маркетинговата стратегия, но и не е нужно. Пристесненията ти са излишни, но ако не искаш - не ги купувай. Никой не те задължава.
доколкото знам това е част от комуникационната политика,а не от маркетинговат астратегия 8-)
Уча паралелно 2 висшета и понеже мога да кажа,че съм на ясно с някои неща и за това реших да пусна темата

Fx1
07-16-2008, 07:58
доколкото знам това е част от комуникационната политика,а не от маркетинговат астратегия 8-)
Уча паралелно 2 висшета и понеже мога да кажа,че съм на ясно с някои неща и за това реших да пусна темата

Не съм казвала такова нещо.
Браво за двете висши, макар и връзката с цената на презервативите да ми убягва. Но след като 'знаеш някои неща" ми се струва твърде наивно да предположиш, че "някой терикат" прави пари на гърба на Durex.
"Произведено в Тайланд" по-добре ли ти звучи от "Произведено в Индия"?

teoto
07-16-2008, 08:51
Щом си толкова притеснен просто не ги взимай повече и проблема ти се решава.Иначе ги пробвах и ми харесаха тези кондоми,по-мазнички са :-D

ELFIQ
07-16-2008, 08:58
Бе зимай и еби бе щом е тънкана,нема да раждаш ти кво те боли...
ТИ СИ МНОГО БАВЕН БЕ :-x :-x БАСИ МИЗЕРНИКА ДЕТО СИ :-x :-x :-x :-x

tub0rg
06-21-2009, 22:33
виж са пич си4ко е малко повечко ровене в нета :P :-o
напи6и в гоогле Durex . C O M i izberi ot БГ и там се порови малко и ще намериш ;) аиде късмет ;) ако има нщо пи6и на скъпе Spawn2121 ;) 8) :grin: :grin: :smt079 :P

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-22-2009, 03:38
хах и аз това го забелязах... и от канада си ги купувам и пак там са правени .... но нз не мисля че имат някакви проблеми вече 3ти 4ти пакет сменяме и не са се късали.. същото качество са си според мен ;]

Glezanka
06-22-2009, 10:41
Стига филми ... ползвай други щом като се съмняваш в тези.

shell
06-22-2009, 12:14
да,най-лесно е :)

monincetyyy
06-22-2009, 12:23
А и Durex Love са без мирис, точки, чертички и от сорта.. Водят ги презервативи за по-естествени усещания. Ползвала съм ги около 7-8 пъти и наистина презерватива не се усеща толкова колкото другите. А и нормално е да са 4 - пускат повече за по малко пари. Хората веднага се втурват да си купуват щото са по евтини и хвалят наляво надясно марката и те си печелят кинти.. ;) Нищо не губят като махнат 1 лв там ли колко ;)

chefk0
06-22-2009, 19:33
Не са менте ползвам ги от 6-7 месеца само от тях си взимам и за сега гафове не са става ли ... :)

bulgarche
06-23-2009, 06:23
Знаеш каква е възможната съдба на стоката менте :)

Като си доволен какво се чудиш? 3 лева за презервативи мислиш че са малко ли? Някои не са давали повече от 25 стотинки и крайния резултат е същия ;)

BrigadeBulgaria
06-23-2009, 19:46
Якооо :razz: На места ги има и по 2,70 на други по 3,70. 3+1 си е промоция и си е доста добре, качествени са и са най - тънките (то ест най - голяма наслада) А като се съмняваш купувай други.
Аре ся у лево 8)

shokoto91
06-23-2009, 20:17
абе пич.. ти чувал ли си за "контрол на качеството". Дюрекс е достатъчно елитна марка, за да не си позволи да пусне цяла серия некачествени презервативи. Това не ти е сергия на пазара, а голяма компания.
презервативите са 4, защото са на промоция. Също така са малко по-широки и дълги от обикновените дюрекс, но не са по некачествени. Преди даваха по първа как се правят презервативи. Всеки един презерватив се тества и се проверява здравината + това все пак са ти дадени едни 97 процента (или нз там колко са). Гаранцията никога не е пълна :) Всяка фирма си слага надценка. На тозипродукт примерно са му сложили по-малка надценка, но пък разчитата да се продава повече и с това да се компенсира разликата. Това е цялата философия хх

slun4evka
06-24-2009, 08:39
Защо по дяволите сичко по-евтино трябва да е некачественоо .. Вие превъртяхте лии .. ?! А по темата - темата ти няма сми ;)