PDA

View Full Version : Vapros k1m ga6nicite i mom4etata deto har hip-hop

ivana0895
07-15-2008, 21:52
iskam da popitam to4no tezi mom4eata na v1zrast ot 13 do 17 kak1v vid momi4eta har : briunetki blondinki ymni t1mi ka6ni4ki 4algarki i kakvi ka4estva za vajni za vas ( kakvi ka4estva trqbva da pritejava momi4eeto osven spr v1n6en vid i ak1l ) ... i koq post1pka bi vi hareesala
OpS I so sorry G-tata :D ;)

gPa3HuTeJl
07-15-2008, 21:57
ми предполагам, че момчета които харесват хип-хоп ш'е им харесат момичета, които слушат яката чалга... ти как мислиш ?

mirelkataaa
07-15-2008, 21:59
АБЕ ЕЙ тая дето е постнала темата каква е тая дума "гашици" ве ?!?! виж... смъкнати или джита по-става...амъъъ гащници :razz: бтв СМЪКНАТИТЕ харесват такива като тях... :razz:

ivana0895
07-15-2008, 22:11
:D E az tva za 4algata go kazah v dr smisal :D ama puk pone me razsmqhte ! i taka de kakvi momi4e6ta haresvat G-tata ?

HePeAJIeH
07-15-2008, 22:26
1.Такова чудо като "real G" няма
2.Трябва да има чувство за хумор..и най-вече да оценява това което правя за нея `щото в последната си връзка ме изкараха пълен непукист и човек който не прави нишо за половинката си..и да да не ми изопачава думите...с една дума да е нормално изгреждаща умна и ИСТИНСКА!

Tazadar
07-16-2008, 00:19
1.Такова чудо като "real G" няма
2.Трябва да има чувство за хумор..и най-вече да оценява това което правя за нея `щото в последната си връзка ме изкараха пълен непукист и човек който не прави нишо за половинката си..и да да не ми изопачава думите...с една дума да е нормално изгреждаща умна и ИСТИНСКА! Ако намеря такава ше и предложа брак :? На моята възраст всички са тъпи лигли :( Иначе и аз такива харесвам 8)

VinDiesel
07-16-2008, 00:26
Аз пък съм на 18 деба немога ти отговоря.Даже не съм и ДЖИ :)

BlindedAngel
07-16-2008, 04:09
Пък то ко тия ряпарчета са мега смешни :lol: Всичките са филмират кой от кой по - голям гангстер,кой от кой с по широки дрехи ще е и т.н...
П.П.Ряпарите са умвствено увредени същества и не са много много с ъкъла си.Живеят в някав измислен свят където те са шефове.Абе сама си прай изводите ама ако питаш мен ако видиш някаде ряпар го избави от мъките му :grin:

Marinceto
07-16-2008, 06:04
Аз ходих с един такъв ..Той момчето си беше спр мило и добричко ,даже прекалено ..По едно време ми стана скучно с него и тръпката я нямаше и така ..Но това за филмирането ,поне за него важи .Аз се опитах да му помогна по тоя въпро ,ам човекът костелив орех,кво да го правиш ;) :D Но пък познавам други такива и те са готини хора. Сичко е в тва ,че хората виждат различно света . :)

ivana0895
07-16-2008, 06:46
Marinceto prava si te pove4eto sa gotini hora ama puk naistina e taka 4e samo gledat koi 6te e s po - 6iroki drehi ... Blagodarq na Tazadar otgovor1t my mi haresa :) :-)

HePeAJIeH
07-16-2008, 07:57
Епа и аз съм рапърче ма нито се филмирам нито нищо...и да гледам дрехите да са ми широки и свободни но не прекалено.С една дума-не стила определя какъв е човека...всичко си е строгоиндивидуално за всеки :)

AnzaRe
07-16-2008, 08:02
Пък то ко тия ряпарчета са мега смешни :lol: Всичките са филмират кой от кой по - голям гангстер,кой от кой с по широки дрехи ще е и т.н...
П.П.Ряпарите са умвствено увредени същества и не са много много с ъкъла си.Живеят в някав измислен свят където те са шефове.Абе сама си прай изводите ама ако питаш мен ако видиш някаде ряпар го избави от мъките му :grin:

Аз та познавам,ти си от варна Варненската Морска Гимназия.

koalka
07-16-2008, 08:06
Такива теми от рода на "какви момичета харесвате" има хиляди, ползвай търсачката преди да пускаш повтаряща се тема.