View Full Version : ...На кръстопът съм...
FuCkInG_gIrL
07-16-2008, 10:15
Хора нуждая се от вашето мнение.. Сега ще бъда 9ти клас..Моите две най-добри приятелки ще се местят в др даскало и вече няма да бъдем в един клас..Аз оставам сама...и мие някак си мн кофти така и се чувствам малко или много предадена...Те искат и аз да се преместя за да сме си трите пак заедно,но аз самата не знам дали го искам...Моля ви се помогнете ми..Дайте си мненията
Ако ти не знаеш аз ли да знам? В твоето даскало може да си намериш нови приятелки и да се виждаш със старите.Ако искаш може пък да отидеш с тях и там също да си намериш и други. На теб в даскалото добре ли ти е? Ако е така тогава защо трябва да се водиш по приятелките ти? Ами ако там не ти хареса?
Сложна дилема.. 8-)
FuCkInG_gIrL
07-16-2008, 10:31
Добре ми е,но се чувствам объркана...За сега смятам да си останата в старото у-ще ,но трябва да помисля още
strangezone
07-16-2008, 10:41
Аз не бих се съобразявал...в край на сметка това си е твойто бъдеще и би трябвало да учиш където искаш,а не да угаждаш на някой си...Живота не свършва с 2те ти приятелки пък и може да се виждаш и след даскало е вярно е че не е същото,но пак е нещо...и не оставаш сама дори си нямаш и на идея какво е това чувство просто ще си в нов клас,но в никакъв случай сама...
ell_ownz
07-16-2008, 10:53
ako ste fr, nqa zna4enie dali ste v edno daskalo ili ne, nali pak she si izlizate?
xXxScreamxXx
07-16-2008, 10:53
аз ако ти бях на мястото щях да се преместя ;)
strangezone
07-16-2008, 10:59
аз ако ти бях на мястото щях да се преместя ;)
Off topic:
Абе кво е това blocked add?В смисъл знам какво означава ама защо го пишете?
Не се мести като не искаш.Аз послушах моите приятели преместих се и сега СЪЖЕЛЯВАМ по-добре да си бях останала в другото у-ще. :smt013
Не се мести!
От личен опит ти го казвам
Ако не ти харесва сегашното даскало и имаш проблеми се премести, но само за да си с тях няма смисъл. Нали сте си приятелки, така или иначе ще си излизате заедно ;)
E т'ва ли е големиq проблем? Колкото теб съм на години, миналата година в новиq клас не познавах никой. Т'ва си е просто даскало не е нужно да се впрqгаш толкоз! Вие пак си излизайте, това, че сте в различни учили6та според мен не е пречка! Най-важното сега е да помислиш за бъде6тето си и какво искаш да учиш след това :)
Ами мила щом ти не знаеш ние ли да знаем?! Какво ти прече ако се преместиш помисли какво ще спечелиш и какво ще загубиш съответно ако останеш или се преместиш.Но ако ти останеш сама в даскало някак си ще осетиш и как приятлките ти се отдръпват дори и без да го искат 1.Ще са по цял ден заедно ще имат повече теми за разговори като например еди коя си даскалка еди кое си момче тая оная и ти ще се чустваш адски тъпо и излишна.. :? ти решии
Rebirthing
07-17-2008, 01:00
Хора нуждая се от вашето мнение.. Сега ще бъда 9ти клас..Моите две най-добри приятелки ще се местят в др даскало и вече няма да бъдем в един клас..Аз оставам сама...и мие някак си мн кофти така и се чувствам малко или много предадена...Те искат и аз да се преместя за да сме си трите пак заедно,но аз самата не знам дали го искам...Моля ви се помогнете ми..Дайте си мненията
Ами ако другото училище ти харесва повече се премести,ако не си остани ще срещнеш нови хора :).
^Подкрепям Уискас.
Имаше едно момиче,което се премести в друго училище заради приятелката си.Сега се мразят.Толкова се бяха скарали,че не си говореха.И сега съжалява.Следвай си интересите,учи си където поискаш,пък пак бъдете приятелки.
soulja_girl4e
07-17-2008, 07:33
e vie da ne ste jeneni egati!
golqma rabota 6te se zapoznae6 s drugi!
pove4eto ot nas kato otidat v novo daskalo ne poznavat nikogo, no se zapoznavat s novi hora i taka...
ti pyk sega ne se vkop4vai v tqh, a si nameri novi priqteli.
+ tva ne e zadyljitelno horata da sa ot tvoito daskalo, za da si poddyrjate vryzka. malko e trudno no ima veroqtnost da si ostanete vse taka dobri fr ;)
zdr malko otklonenie ot temata kade u4i6 v momenta i v koe u4ili6te iskat da se mestqt priqtelkite ti ?? az sa6to sam na tvoite godini i qvno ne napravih pravilniq izbor na u4ili6te po vreme na kandidatstvaneto sled 7mi klas ta tvoite priqtelki trudno li se premestiha , az bqh tolkova razo4arovana 4e iskah da se premestq o6te vtoriq srok ( sas sigornost i dosega sam ubedena 4e ne sam pribarzala ) no premestvaneto posredata na godinata be6e po4ti nemislimo a i v kraq ne mi garantiraha 4e 6te e vazmojno v krai na smetka se premestih v 4asno :( a vsa6nost zabravih da te pitam ti ot sofiq li si?
po temata : priemi prestvaneto na dvete ti priqtelki kato izpitanie na va6eto priqtelstvo ako si ostane6 v dosega6noto daskalo , ot li4en opit vsi4ki novi poznanstva koito zavarzah za edin srok (osaznavam 4e e tvarde malko vreme ) ne prosa6testvuvaha mesteneto vijdame se dosta rqdko
fall_out_girl
07-17-2008, 18:51
Хмм...По-добре не се мести...Все ще си намериш нови приятелки,пък и тези можеш да запазиш...Не трябва да правиш нещо което не искаш,заради някой,дори и това да са най-добрите ти приятелки...