View Full Version : Изповедта на една самотница.....
malkata_posh
07-17-2008, 06:01
Pi6eiki tezi redove, ve4e ne tolkova ne6ta sa vajni ! Jivota moje da te narani do stepen, do koqto ve4e ne e ot zna4enie dali di6a6 ili ne! Predi tri godini, doidoh na edno novo mqsto, pridrujena s novi me4ti, novi nadejdi, i stariq si na4in na mislene, sega tri godini po-kusno ve4e, nqma me4ti, nqma nadejdi, no ima izgraden nov na4in na jivot, i na mislene. Na4in koito po- ni6to ne prili4a na tova koeto trqbva6e da stana na tova "po-dobro" novo mqsto. Sre6tnah vsi4ki 4uvstva po putq si- omrazata me zapleni, po vsq4eski na4in, opitah se da se otkusna ot neq, no tq me nakara da q po4uvstvam, i taka sega o6te tleni v men, dori i nejelana. Tugata me obgurna v miga, v koito stupih na novoto mqsto i ne misli da me puska skoro, opitah da se otkusna ot silnata i pregrudka, no zlobata na horata vse q buta6e kum men, i taka si ostanahme pregurnati i do sega. Silata mi doide na gosti, i poostana s men, no ponqkoga i tq ne moje6e da me izdurji i si trugva6e....napuska6e me, privle4ena ot slabostta i sulzite, koito bqha sestri blizna4ki i vse me pose6tavaha zaedno. Zlobata ne me propuska6e, opitvaiki se da me nastroi na svoq starana, a az nikoga ne sum q iskala do sebe si, no za jalost dosta 4esto padah v klopkata i. A licemerieto-to be navsqkude, debne6e me na vseki ugul, i me napravi tolkoga predpazliva, 4e 4esto podminavah iskrennosta, s koqto iskah da stana blizka. Be6e obla4no, ot o4ite mi vale6e, i az vse se 4udeh koga 6te se opravi vremeto nai-setne....a to pak, i pak vale6e, ponqkoga stava6e slun4evo,kogato lubovta minava6e naokolo, da vremeto se opravq6e, no za adski kradko, sled tova dujdut produljava6e. I izvednuj sama, bez da o4akvam sre6tah bezrazli4ieto....to mi se prite4e na pomo6t, kazvaha mi "Ne se zahvai6tai s nego, ne biva!", no kogato nikoi drug ne idva pri teb, ti si trognat kogato nai- setne nqkoi ti oburne vnimanie, i az si kazah, 4e 6te stana blizka s bezrazli4ieto, s koeto sega sedim zaedno, i taka 6te bude vinagi...........
Malka_Taina
07-17-2008, 06:08
Boje momi4e.......vse edno az pisha tazi istoriq!! Do predi se vruzvah na horskite prikazki ,vzimah vs prisurce ,a sega ..........sega prosto sum bezrazli4na ! Ne se trevoji za vseki vlak si iima putnici ,a nashiqt (tozi s 6tastieto) 6te doide skoro ....prosto trqbva da umeem da 4akame!Uspehi
sheilsis
07-17-2008, 07:46
tazi tvoq izpoved me trogna tolkova mnogo....no i ti 6te nameri6 6tastieto samo trqbva da produlji6 da go tyrsi6! nikoga ne se otkazvai!
ell_ownz
07-17-2008, 07:59
na mene puk ne mi haresva... mn e tipi4na i postna. neme zapleni opredeleno :-|
pandelka
07-17-2008, 08:10
Как искам и на мен всичко да ми бъде безразлично :( ама нз защо не ставаа..иначе твойта история е якаа..ама недей да съжеляваш за нищо,което се е случило,може би така е по-добре ;)и по-добре земи се стегни :x !!!!!!Постави си цел в живота независимо че всичко ти е безразлично и се опитай да я постигнеш :) ;) !!
soul1199
07-17-2008, 08:11
nqkak si,nito mi har,nito ne mi,nz i az ve4e :-o
Pi6eiki tezi redove, ve4e ne tolkova ne6ta sa vajni ! Jivota moje da te narani do stepen, do koqto ve4e ne e ot zna4enie dali di6a6 ili ne! Predi tri godini, doidoh na edno novo mqsto, pridrujena s novi me4ti, novi nadejdi, i stariq si na4in na mislene, sega tri godini po-kusno ve4e, nqma me4ti, nqma nadejdi, no ima izgraden nov na4in na jivot, i na mislene. Na4in koito po- ni6to ne prili4a na tova koeto trqbva6e da stana na tova "po-dobro" novo mqsto. Sre6tnah vsi4ki 4uvstva po putq si- omrazata me zapleni, po vsq4eski na4in, opitah se da se otkusna ot neq, no tq me nakara da q po4uvstvam, i taka sega o6te tleni v men, dori i nejelana. Tugata me obgurna v miga, v koito stupih na novoto mqsto i ne misli da me puska skoro, opitah da se otkusna ot silnata i pregrudka, no zlobata na horata vse q buta6e kum men, i taka si ostanahme pregurnati i do sega. Silata mi doide na gosti, i poostana s men, no ponqkoga i tq ne moje6e da me izdurji i si trugva6e....napuska6e me, privle4ena ot slabostta i sulzite, koito bqha sestri blizna4ki i vse me pose6tavaha zaedno. Zlobata ne me propuska6e, opitvaiki se da me nastroi na svoq starana, a az nikoga ne sum q iskala do sebe si, no za jalost dosta 4esto padah v klopkata i. A licemerieto-to be navsqkude, debne6e me na vseki ugul, i me napravi tolkoga predpazliva, 4e 4esto podminavah iskrennosta, s koqto iskah da stana blizka. Be6e obla4no, ot o4ite mi vale6e, i az vse se 4udeh koga 6te se opravi vremeto nai-setne....a to pak, i pak vale6e, ponqkoga stava6e slun4evo,kogato lubovta minava6e naokolo, da vremeto se opravq6e, no za adski kradko, sled tova dujdut produljava6e. I izvednuj sama, bez da o4akvam sre6tah bezrazli4ieto....to mi se prite4e na pomo6t, kazvaha mi "Ne se zahvai6tai s nego, ne biva!", no kogato nikoi drug ne idva pri teb, ti si trognat kogato nai- setne nqkoi ti oburne vnimanie, i az si kazah, 4e 6te stana blizka s bezrazli4ieto, s koeto sega sedim zaedno, i taka 6te bude vinagi...........
Честито,ти вече си умряла и се саморазрушаваш.
Няма да те утешвам,нали си безралична,просто ще ти кажа.
Намери си нещо за което да ти пука или си постави цел и я изпълни,а после следваща.Използвай силата на омразата и непукизма,не стой просто така.
Ам.. вземи се стегни, ве..
soulja_girl4e
07-17-2008, 08:24
vidqh, 4e e ne6to literaturno, i dori ne go pro4etoh... stiga ste jiveli v nekyv nerealen svqt na literaturni krasivi prostotii!!! slezte na zemqqqtaaaa!! a da - stiga ste revali za vsi4koooooo :-x
vidqh, 4e e ne6to literaturno, i dori ne go pro4etoh... stiga ste jiveli v nekyv nerealen svqt na literaturni krasivi prostotii!!! slezte na zemqqqtaaaa!! a da - stiga ste revali za vsi4koooooo :-x
Така си е,нека всички съберем пари за входа на дискотеката,да се наслушаме на хаус,да ударим по един амфет...
А не,я по-добре литературните простотии и нереалности отколко матрицата на кефа от която печелят други хора.
Животът на повечето хора е 2 кутии цигари,кафе,вход за дискотека,няколко водки флирт и наркотици по празниците...
На фона на тия хора предпочитам депресантите с литературните им изблици,защото поне там има капка истина и реалност,само трябва да имаш малко акъл и да гледаш на 2см по-далеч от носа си.
Pliok0019
07-17-2008, 08:41
Наистина е много красиво. Съветът ми към теб е - стегни се. Всичко зависи от нагласата.
Gold_Angel
07-17-2008, 08:43
историята ти е много тажна, трогателна и дава повод за размишление...
Vichko0o
07-17-2008, 09:19
На всички ви е изключително лесно ..... Коя красива коя с дебел богат мъж коя с незнам си кво .... Вие и идея си нямате през какво преминава момичето !!!! Незнаете истинския смисъл на думата ПРИЯТЕЛСВТО и за това когато някой ви зареже ви боли левия крачол ! Това всичките тези неща да ти се струпат на куп изведнъж е просто ОТВРАТИТЕЛНО е леко казано ... Стегни се стига сте равали незнам си кво незнам си що ! Обаче вие като напишете няква такава тема и не искате коментари от тоя сорт нали ? Не случайно е тоя форум да се търсят решения на проблемите а не да се карате и да се присмивате на хора с кофти живот ! Дано на всички вас ви се случи това на което сте се присмяли до сега от цялото си сърце ви го пожелавам !!! Да разберете какво е найстина да си отчаяно наранен ! а пък ти soulja_girl4e толкова ли беше трудно да си измислиш свестен ник ? И с коментар на латиница просто сте ЖАЛКИ ! Дано поне половината от вас са красиви щото акъл и сърце нямате ! Но дано някой ден проимате сърце И ТО ДА Е ВЕЧНО РАЗБИТО !!!!!!
soulja_girl4e
07-17-2008, 09:24
На всички ви е изключително лесно ..... Коя красива коя с дебел богат мъж коя с незнам си кво .... Вие и идея си нямате през какво преминава момичето !!!! Незнаете истинския смисъл на думата ПРИЯТЕЛСВТО и за това когато някой ви зареже ви боли левия крачол ! Това всичките тези неща да ти се струпат на куп изведнъж е просто ОТВРАТИТЕЛНО е леко казано ... Стегни се стига сте равали незнам си кво незнам си що ! Обаче вие като напишете няква такава тема и не искате коментари от тоя сорт нали ? Не случайно е тоя форум да се търсят решения на проблемите а не да се карате и да се присмивате на хора с кофти живот ! Дано на всички вас ви се случи това на което сте се присмяли до сега от цялото си сърце ви го пожелавам !!! Да разберете какво е найстина да си отчаяно наранен ! а пък ти soulja_girl4e толкова ли беше трудно да си измислиш свестен ник ? И с коментар на латиница просто сте ЖАЛКИ ! Дано поне половината от вас са красиви щото акъл и сърце нямате ! Но дано някой ден проимате сърце И ТО ДА Е ВЕЧНО РАЗБИТО !!!!!!
Да наистина не знаем какво значи думата "ПРИЯТЕЛСВТО"! Просветли ни!
x.Ox.O`GoSsIp_gIrL
07-17-2008, 09:25
Ставаш за поетеса 8-) (пиши на кирилица)
Vichko0o
07-17-2008, 09:42
soulja Ми какво да ти кажа пиле като незнаеш следи пожеланията ми ;) И ще разбереш един ден какво е да го загубиш :) Както и да е не искам да се карам с хора който не познавам .... Извинете ако се чувствате обидени но просто момичето си излива душата Вие я пращате на майната си ...Уж тоя форум е да си помагаме не да се караме и т.н но просто като чета тук там коментари и просто ми се иска е така да фана някой и да го блъскам в стената докато не падне стената ! Бъдете малко по любезни все пак лицемерието и егоизма заемат невероятно голяма част от човешкия живот и е трудно когато си сам и си обрграден от хора които предимно те лъжат и изполват ;(
soulja_girl4e
07-17-2008, 09:49
soulja Ми какво да ти кажа пиле като незнаеш следи пожеланията ми ;) И ще разбереш един ден какво е да го загубиш :) Както и да е не искам да се карам с хора който не познавам .... Извинете ако се чувствате обидени но просто момичето си излива душата Вие я пращате на майната си ...Уж тоя форум е да си помагаме не да се караме и т.н но просто като чета тук там коментари и просто ми се иска е така да фана някой и да го блъскам в стената докато не падне стената ! Бъдете малко по любезни все пак лицемерието и егоизма заемат невероятно голяма част от човешкия живот и е трудно когато си сам и си обрграден от хора които предимно те лъжат и изполват ;(
1. ti zapo4na s nika mi, az ne sym iskala da se zaqjdam. dori mi be6e napravil dobro vpe4atlenie ot nqkolko tvoi postove, no tva ve4e e minalo.
2. avtorkata vyob6te ne iska nikakyv syvet! ima okolo 100 temi ot tipa "pi6a ei taka, za da si izleq du6ata". :-x draznqt.
3.moje da sym zlobna, no sym d/g sladka i nqma da mi e priqtno da mi razmaje6 liceto v nqkoq stena.
ОФ пак с тези самотни хора.....
Това вече трябваше да е мит.Живота е пълен с препядствия какво трябва да напраим,да се скриим в някой ъгъл да режем вени?НЕ!
Живей като оптимист!Пък хората по целия свят са много.
hooliganka89
07-17-2008, 10:06
Може да изпратиш историята си на редакцията на тинейджър Love.
Мисля,че ще бъде перфектна за там.
soulja_girl4e
07-17-2008, 10:12
btw tova spisanie koga izliza, 4e iskam da si go kupq 8-)
hooliganka89
07-17-2008, 10:13
btw tova spisanie koga izliza, 4e iskam da si go kupq 8-)
Всеки петък :-D
ANTIHUMAN
07-17-2008, 10:52
Виждам в тебе има талант !Защо не седнеш и да пишеш разкази?Просто е много красиво хъх!А щом се отнася до теб и аз съм така ,ама се прави ,че ти пука! :lol: УСПЕХ!
miss_asi
07-17-2008, 11:01
Моя съвет е да се стегнеш и да седнеш да пишеш разкази защото мисля че имаш талант.Работата ни помага да превъдмогнем всичко защото тя ни обгръща и не ни остава време да тъжим изобщо.Така че само успехи за напред. :) Дано чувствата се върнат в теб дано. :)
Амии да отдава ти се да пишеш и е хубаво това дето сиа написа! ;)
П.П Ама айде стига с шльокавица че ми се насълзиха очите докто я изчета цялата ;)
Inloveee_
07-17-2008, 13:23
Евала за мнението :)
BTW.. Историята е настина много трогателна, но поне аз не виждам как ния можем да ти помогнем, ако не си помогнеш сама =)
Ако сам не си помогнеш и Господ неможе да го направи! Това го изпитах на своя гръб и от двете страни. Бях тази, която има нужда от помощ, бях и тази, която иска да помогне. Сега и да и пишем колко е красив живота и как си трува да не се отчайва... няма смисъл. Докато тя сама не го повярва никой от нас неможе да и помогне.
PePeLePew
07-17-2008, 14:09
Аз найстина не разбрах за какво се говори .... и посредата ми стана ясно какво ще е накрая... надявам се найстина да е важно всичко това за теб и нека всички облаци,които са надвиснали над главатати да се махнат и да грейне едно голямо и ярко слънце - успех
BulgariaZaBulgarite
07-17-2008, 15:11
В Лондон ли живееш?