View Full Version : Дайте ми съвет - супер много го харесвам, а не знам как да..
Just_ME !!!!
07-17-2008, 07:05
predi 2 godini s eno mom4e se zaribqqhme lqtoto i ottogava super mnogo go haresah 6ot be6e mn sladuk i s qk harakter (tfa na parvo mqsto) ..i sega go vidqh predi 3 dena 4e pak e do6al s brat si i s tehnite i e stanal o6te po qk i gotin .awe super .. no toi qvno ne me pomni 6oto nqkolko pti se obarn da me vidi ... i se zadarja nali i se gledahme dalgo ..no qvno ne me pozna .. :( a az rabotq v edin magazin ..i do toq magazin ima sladkarnica i te po4ti seki den sa tam .. i sao gi nabliudavam 6ot ni6to dr nemoga da napraq :( i kato se razhojdat se zasi4ame s pogledi ..no qvno ne me pomni.. ;( ..v toq magazin deto ba4kam ima kenef i teq ot sladkarnicata sa nqkfi izperkali i vinagi gi pra6tat pri nas horata i sq gleam da musa pripekai na onq i da doi tam da mu pokaa kinefa :D moe i da pomogne i da go zagovora..ama tfa e samo bvapros na vreme..a te sig nqma da sa dalgo na moreto..i 6e si zaminat za sofiq :cry: toi ima bratov4ed tuka i e na kfartira pri nego.. a ka6tite ni sa mn blizko..ama ne smeq da nahalstvam 6ot 6e izglejda mnoo prosta6ko 8-) ..molq vi ..ako si napravite truda da pro4etete kfo sam napisala.. mi daite savet 6oto super mnogo go haresvam :cry: a nz..kfo da praq.. ;[[[[[ mersi predvaritelno ;[[[
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Защо просто не му кажеш коя си...Не виждам нищо лошо в това
\" Хей здравей,как си?Май не ме помниш...е да доста време мина\"
Не е нужно да му припомняш че сте флиртували,а просто му напомни че се познавате и от там разговора би трябвало да тръгне.
AceOfSpades
07-17-2008, 07:17
:razz: Планът ти за кенефа ме уби хахаха :razz: . Така сериозно сега. Защо просто не отидеш и не му кажеш " Здрасти! Помниш ли ме преди 2 години...." ? не знаеш какво може да стане и да го изпуснеш и да сажеляваш. За това действай!
А и ако има запек и не дойде до тоалетната :razz: ? Ох извинявай не се сдържах! :-D
Just_ME !!!!
07-17-2008, 07:27
ako ima zapek o6te po dobre :D em plana mi e..mn 'originalen' ko da sa prai detski akul :lol: ..mmersi se pak..6e, probvam ama ne sam sig.. nqm da stan evinagi se provalqm ..a i nemoa da go zagovorq kakto si varvipo ulicata.ei ela tuka 6ot ina4e 6ta ubiq :lol: nestaa tai.. ;( toi sig 6e mi se izsmee.. i moje da ne me pomni 6ot az togaa bqh na 13 sq 15 i sam se promenila . nqkfo sopolivo lape ..sq sam po .. ama bali mu maikata nikoga nqqm kasmet :cry:
AceOfSpades
07-17-2008, 07:30
ako ima zapek o6te po dobre :D em plana mi e..mn 'originalen' ko da sa prai detski akul :lol: ..mmersi se pak..6e, probvam ama ne sam sig.. nqm da stan evinagi se provalqm ..a i nemoa da go zagovorq kakto si varvipo ulicata.ei ela tuka 6ot ina4e 6ta ubiq :lol: nestaa tai.. ;( toi sig 6e mi se izsmee.. i moje da ne me pomni 6ot az togaa bqh na 13 sq 15 i sam se promenila . nqkfo sopolivo lape ..sq sam po .. ama bali mu maikata nikoga nqqm kasmet :cry: е не е задължително да раигира така е ония ден си седя на спирката и една идва и "здрасти помниш ли ме бяхме заедно от 1 до 5 клас" 10000 години по-късно :-D е сетих се коя е ;). Ти пък може да кажеш в сладкарницата да му дадат нещо и да намекнат, че е от теб и да отидеш после при него и му препомни коя си ;)
sasha_90
07-17-2008, 07:35
2 години са много време и ако беше му направила силно впечатление нямаше да те забрави.Съветвам те след като го харесваш да го потърсиш и да му кажеш коя си.После сама ще видиш какво ще стане и евинтуално дали може да се получи нещо между вас.
AceOfSpades
07-17-2008, 07:40
2 години са много време и ако беше му направила силно впечатление нямаше да те забрави.Съветвам те след като го харесваш да го потърсиш и да му кажеш коя си.После сама ще видиш какво ще стане и евинтуално дали може да се получи нещо между вас. Е щом се обръщал и я е гледал начи има някви спомени и се опитва да се сети от каде му е позната за тва не трябва да се притесняваш някви спомени има 100% ;) помогни му да се сети както ти написах със сладкарницата в предишния ми пост ;)! Успех!
ako ima zapek o6te po dobre :D em plana mi e..mn 'originalen' ko da sa prai detski akul :lol: ..mmersi se pak..6e, probvam ama ne sam sig.. nqm da stan evinagi se provalqm ..a i nemoa da go zagovorq kakto si varvipo ulicata.ei ela tuka 6ot ina4e 6ta ubiq :lol: nestaa tai.. ;( toi sig 6e mi se izsmee.. i moje da ne me pomni 6ot az togaa bqh na 13 sq 15 i sam se promenila . nqkfo sopolivo lape ..sq sam po .. ama bali mu maikata nikoga nqqm kasmet :cry:
Както си върви по улицата може да го поздравиш...При по-добър късмет той може да се сети коя си и да ти отвърне на поздрава...А може и да ти отвърне на поздрава и да не се сети и да се зачуди коя си - тогава нищо не ти пречи да му припомниш :)
GregoryHouse
07-17-2008, 07:55
Може да му демонстрираш някое умение в тоя кенеф :razz: :razz: :razz:
Не учи децата на разврат :razz:
P:P: Въпреки,че сигурно знаят доста повече от необходимото за възрастта си
GregoryHouse
07-17-2008, 08:06
Не учи децата на разврат :razz:
P:P: Въпреки,че сигурно знаят доста повече от необходимото за възрастта си
Кенефът е единственото ти спасение.
soul1199
07-17-2008, 08:18
Може да му демонстрираш някое умение в тоя кенеф :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Като поумнееш ще разбереш какво да правиш, спокойно :)
soul1199
07-17-2008, 08:19
zagovori go,kato mine pokrai teb,kaji my zdrasti,pomni6 li me,tva onova za da se seti i 4oveka 6e napravi n6,ne s toq kenf :D ne 4akai da otide,govorete,tva e na4ina
pandelka
07-17-2008, 08:21
Е как какво да направиш..следващия път като го видиш..отиди и му кажи коя си..може да е забравил защото 2 години са мн време, но нищо не губиш да отидеш и да му го кажеш ;)
Just_ME !!!!
07-17-2008, 13:01
Кенефът е единственото ти спасение.
moe izob6too ama izob6to da ne hoi do umreliq kenef.. ;D i nqma na4in prosto da stoq i da gedam kat capnata smokar parcal kak si tragva..ama nemoa i da otia ei tak i da go zagovora ..6i ma pomisli za nkqfa otka4alka tam :D 6ot dori i da me gleda.. sig zabravq lesno.. :[ brat mu e ..mm kak da kaja .. poo taka smis po razgovorlif i po lesno se ha6ta za si4ko.. pone tak mi izglejda...a toi sqka6 e po sramejliv..pakmoe i obratnoto..bojeeeeeeeei :D jiveqt 2 ka6ti ot moita i tam det sa na kfartira gi poznaam si4kite ebah mu maikata ;@ ama nemoa da ida i da kaja " zrd lelio Jivke (tai sa kaa lelq im..da de te sa pri neq na kfartira :] ) am slu4aino dve qki mom4eta da sa v nqkade iz staite na goloamata ti ka6ta 6ot gi tarsa i mi trqt spe6no za po nqkolko kafeta i pasti ..posle moje i poe4e ..taka de az sam skromna ne me razbirai pogre6no..ai digai si guza i gi izvikai 6ot ina4e 6e pusna ku4eto " :lol: ..blqq .. nimoa i nimoa :[ i ni6to nqq stane 6ot te sa muknat na razhodki s roditelite si est 6ot razglejdat i neznaqt grada mnol mnol.. (p.s nekazvam koi e ;P ) ii ako ida ei taka dokat gu4at ot nai lubimata mi torta i da kaja 'eii 66 4upkata we sinovete vi sa moi ..ae da va nqq " 6ot 6e ma pomislqt za nqkfa ... tka de :D omg.. kfi gi govora..ni6to nqq izleze :( 6ot ve4e nqkolko pati se gledahme tka podozritelno oO .. ii da ida sq sled tolkoz vreme i da im kaa hey ai spomnqi si koq sam we lumbur :D ..6e izglejda ..mm kak da go kaja.. tapo .. trqq6e po rano.ama azzzzz i glavata mi..det izpb6to ne ma slu6a.. xax :shock: zleeee naporao po cql den mislq za nego.. i na raltata mi vikat 4e mn sa otplesvam ot zadaljeniqta si 8-) ..wtf na 2 ka6ti rastoqnie i az stoq v nas.. nit moa da ida nito moga da stoq u nas.. isg skoro 6e si hodat..a az i imeto ne im zn .. :-#
simonchety
07-17-2008, 13:50
i sq gleam da musa pripekai na onq i da doi tam da mu pokaa kinefa :D
:razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
хахахаха възможно е да се притеснява от родителите си,затова да не те заговаря..дано да му се допикае до като е в сладкарницата :lol: 8-)