PDA

View Full Version : Червени точици по пениса ПОМОЩ

Anonimkoto_bg
07-17-2008, 12:38
Четох много теми и видях различни неща, но всичките са съвети да се ходи на лекар. Аз съм на 16 години, не водя полов живот все още и се притеснявам. Мастурбирах и видях, че имам получени някакви червени точици по пениса :cry: Не знам защо са се получили. Те са по-точно по главичката. Не ме болят нито ме сърбят нито ми предизвикват проблеми с ерекцията. Моля хора, които са имали същия проблем да ми кажат какво е било и как се оправя не мога да си покажа онази работа на лекар срама ми е огромен :cry: Моля за помощ....

azsumfeer
07-17-2008, 12:41
i az sum taka samo che sum pochti na 15
tuko shto shtqh da pisha tema ;(

Anonimkoto_bg
07-17-2008, 12:45
Да, и се чудя дали може да е от не добро измиване ... Всмисъл пазя си много добра хигиена, но просто тъй като ми е чуствителна главичката много много не я барам и не знам. Нямам фимоза, защото си оголвам лесно ... но просто е чуствителна и не я барам много често...

swords1010
07-17-2008, 19:19
Здравей,
би ли ми описал въпросните образувания. Сърбят ли болят ли? Само като червени петънца ли стоят или са като пъпчици. Все пак от нашите отговори няма как да си сигурен. Хубаво е да потърсиш лекар, за да си сигурен. Едва ли ще ти коства много. :)

azsumfeer
07-17-2008, 20:14
znachi ne sa tochno pupki i ne tochno petunca
prosto e lko izdadeno ot pod kojata na glavichkata
misleh che sa nqkakvi kruvoizlivi ili neznam
moje da sum go razranil neshto
no onzi den imashe malko kruv i sega 1to e s korichka i e tumno
2-3 sa i sa malki okolo 1 mm do 2 mm maksimum
i e chervenikavo kum lilavo :?
spored men e neshto ot puberteta zashtoto mislq spazvam dobra higiena no neznam
I shte sum mnogo blagodaren ako mi kajete s kakvo moga da napravq da izbegna poseshtenie pri lekar :S

Van4y
07-17-2008, 20:37
Аз имам нещо подобно .Значи там кошичката ми като я забела (съответно се обръща) и седи червена отдолу :-o нормално ли е ?

LadyDy
07-18-2008, 06:48
Щом се появява след маструбация, може да е претриване или знам ли.....така съм чувала.

migancy
07-18-2008, 10:19
имах същия проблем отмина с времето същност то беше само една точка...бъди спокоен ще ти мине бързо зависи по скоро няма нужда от притиснения и аз пищях като видях

batkodoki
07-19-2008, 23:18
Четох много теми и видях различни неща, но всичките са съвети да се ходи на лекар. Аз съм на 16 години, не водя полов живот все още и се притеснявам. Мастурбирах и видях, че имам получени някакви червени точици по пениса :cry: Не знам защо са се получили. Те са по-точно по главичката. Не ме болят нито ме сърбят нито ми предизвикват проблеми с ерекцията. Моля хора, които са имали същия проблем да ми кажат какво е било и как се оправя не мога да си покажа онази работа на лекар срама ми е огромен :cry: Моля за помощ....

Нищо ти няма вероятно......

СВАСТИКА
07-21-2008, 00:12

Нищо ти няма вероятно......
И аз това казвам :)