PDA

View Full Version : възбуждат ли ви яки металистки ;)

Страници : 1 2 [3]

IncendiaSanctus
06-16-2012, 14:19
Айде пак със заучените фразички...
Не ги познавам и не искам да ги познавам всички, както казах - този тип мнения са базирани на тенденции, наблюдения и лични впечатления.

Виждам ги, да и по-голямата част от тях са гадни!

И преди да ме нападнеш и да подложиш под съмнение обективността на мнението ми, защото след неуспешния опит за ирония вероятно ще последва именно това - мога да кажа, че познавам достатъчно много метъли, ходил съм по концерти, слушал съм и дори съм свирил с метъли. : )

Смешно е да ми говориш за заучени фразички, след като ти само това правиш - повтаряш ми "метълките са грозни, метълките са гадни, дебели и гнусни, мрън мрън мрън".
Но много правилно дори сам отбеляза - ЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ.
Ако ти си се мъкнал с грозни метълки - това си е твое преживяване, за което те съжалявам :P
Моите лични впечатления са други. Затова не е коректно да кажеш за нещо, което идва от ТВОЕТО ЛИЧНО мнение и от ТВОЯ ЛИЧЕН житейски опит, че е факт.

psychopath
06-16-2012, 14:38
Къде съм казвал такова нещо изобщо? Никъде не съм споменавал какви познавам, с какви се "мъкна", ами обобщих моите (които далеч не са само мои, но мен това не ме интересува) виждания по въпроса.
Ако приемеш думата "факт" толкова буквално, не съм аз виновен, че не разграничаваш вметнатите фрази и ги приемаш буквално.

iwwo_
06-16-2012, 14:46
НЕ, противни са ми даже ...

IncendiaSanctus
06-16-2012, 14:47
"И преди да ме нападнеш и да подложиш под съмнение обективността на мнението ми, защото след неуспешния опит за ирония вероятно ще последва именно това - мога да кажа, че познавам достатъчно много метъли, ходил съм по концерти, слушал съм и дори съм свирил с метъли."

А пък после :

"Никъде не съм споменавал какви познавам, с какви се "мъкна", ами обобщих моите (които далеч не са само мои, но мен това не ме интересува) виждания по въпроса."

Е, хем познаваш и си ходил, пък хем не е така... Избери си едното, а ?

Първо нещо е факт, пък сега не си имал предвид факт, а нещо си друго... Май и ти не знаеш какво имаш предвид xD

granger
06-16-2012, 15:21
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/555635_403904036288658_2014475233_n.jpg
Като почнете със стереотипи - червенокосата ми е най-добра приятелка,супер яка пичка е и слуша само метъл , рок, etc...
Ми не,не е грозно,супер готина ми е...
не всички са размъкнати
тесногръди и смешни стереотипи.

DisappointedDreamer
06-16-2012, 15:28
Грейнджър ви го каза и най-важното - показа. Нейната приятелка е страшна мацка, а слуша метъл и т.н. И аз слушам по-хард неща, обаче не съм 50 кг над нормата, нито пъпчасала или гнусна, както по-горе се изразиха. Е, не съм и първа красавица, ама ще го преживеете.

http://i.imgur.com/5ZoW9.jpg -

Снимков материал. Я, виж, с черна тениска съм. Ужас, убийте ме :О

skornex
06-16-2012, 22:55
Баш на метълка не отказвам

Scarface_
06-16-2012, 23:45
не съм виждал , кой знае колко яки метълки///

psychopath
06-17-2012, 23:41
"И преди да ме нападнеш и да подложиш под съмнение обективността на мнението ми, защото след неуспешния опит за ирония вероятно ще последва именно това - мога да кажа, че познавам достатъчно много метъли, ходил съм по концерти, слушал съм и дори съм свирил с метъли."

А пък после :

"Никъде не съм споменавал какви познавам, с какви се "мъкна", ами обобщих моите (които далеч не са само мои, но мен това не ме интересува) виждания по въпроса."

Е, хем познаваш и си ходил, пък хем не е така... Избери си едното, а ?

Първо нещо е факт, пък сега не си имал предвид факт, а нещо си друго... Май и ти не знаеш какво имаш предвид xD

Пак ми се хващаш за всяка дума, толкова ли няма какво повече да кажеш, да питам ли аз защо не ми отговори нищо по въпроса - защо намеси чалгарките? ;д
Не съм казвал, че не познавам, напротив.
Да, не съм споменавам какви познавам и с какви се 'мъкна' и това няма нищо с другото твърдение.

Обаче много започна да ми се хващаш за всяка дума и се опитваш по много евтин начин да избягаш от спора с някакви дребни неща. : )

Изгубих интерес да продължавам да пиша.
Ако ще казваш нещо съществено - казвай.
Ако обаче ще се хващаш за всяка една дума, буквално...и трябва да ти се обяснява като на идиот - какво е вметната фраза, как 2 неща, които съм написал имат съвсем различно значение, но ти не правиш разлика...няма да се занимавам с теб.
Лека нощ! : )

psychopath
06-17-2012, 23:47
Ох, разбрахме, че има и хубави, айде спрете се вече, стига глупости.
За мен - повечето не са хубави и пак ще повторя, че подобни обощаващи мнения са базирани на стереотипи, тенденции, лични впечатления и нагласи (които са различни за всички). Точка. Имате пълното право да имате каквото си искате отношение към тях.

Айде живи и здрави!

Kira_fen
06-18-2012, 20:00
Понеже всяка метълка изглежда по този начин, айде стига.
80% са грозотии.

Малко странно изказване - ,,80% са грозотии''.Базирано на стереотипи,лични наблюдения,мнения на останалите ?!?Ако кажеш,че е на лични наблюдения,мога само да ти кажа - толкова и гледаш.Аз съм метал и обръщам повече внимание на метълките,когато ги видя,и определено не бих казал ,че 80% са грозотии.Все едно да кажа,че 80% от момичетата,които слушат чалга са тъпи - защото и такъв стереотип има.

P.S Много се кефа като видя мацка с тениска на Мейдън,Металика,Хелуийн,ect. зпълва ми душата,жалко че все по-рядко се обличат така.

embraceme
06-18-2012, 20:18
EVANESCENCE THE BEST

reperw
06-18-2012, 20:53
не 10 букви гадни метълки космати (puke)

dream1707
06-18-2012, 21:06
не 10 букви гадни метълки космати (puke)

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/521420_3946486508466_1739822615_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431567_3447896564029_2137833160_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/526721_3715401571487_1943256881_n.jpg

Виж ми космите ^^ Надявам се не си ял скоро

kondoliza1
06-18-2012, 22:08
^ omg,dream1707 как въобще се понасяш такава.Отвратителна гледка :D :D .
Аз пък не познавам една метълка дето да отговаря на ваще извратени описания.Всичките си изглеждат повече от добре и ако не знаех какво слушат никога нямаше да ги опредля като "метълки"

IncendiaSanctus
06-18-2012, 23:03
Слабо, dream, сори, ама не приличаш на стереотипна метълка, така че изобщо не си част от дискусията в темата ! :D

embraceme
06-18-2012, 23:35
На мен ме кефят металките обаче тея по-нежните ,които имат по-готически стил не онези дето носят кубинки и мъкнат раници като туристи

Krisio Bg
06-18-2012, 23:52
Металки Чалгарки Рапарки всички сме хора,ако си допадате защо не :)

reperw
06-19-2012, 09:26
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/521420_3946486508466_1739822615_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431567_3447896564029_2137833160_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/526721_3715401571487_1943256881_n.jpg

Виж ми космите ^^ Надявам се не си ял скоро

е да щото всички са такива ... като видя някоя с кубинки до кръста и с 1000000 пиерсинга и с мустаци и слуша асйкдбиуяв бдяиву дбияув ндиуя бхсаиудбяивб дияву бдиуаснд РААААААА БУРАРУАБРУАБРУБАРУБАРУАР и ми става лошо... сеш се :Д

Фил
06-19-2012, 09:32
Излизал съм с една такава мацка. Приличаше малко на Таря Турунен. Страхотна.

Абе стига да са хубави в лице и облечени с вкус много се кефя на такива.

dami666
06-19-2012, 18:17
Всяка крайност е УЖАСНА. И металистки, и чалгарки, които не поглеждат в друга посока освен техния си стил. Кофти. Но...каквото и да си говорим - момиче облечено като.. да не казвам какво..с ония ми ти кубинки,черни размъкнати дрехи /това дрехи или парцали са?/ и иозбщо цялата визия...еми това не е момиче,някакъв хибрид май ще е

Съгласна съм,крайностите са гадни,независимо дали жена или мъж го правят.Не ми харесва стереотипния външен вид нито на метълите,нито на чалгарите.

dream1707
06-19-2012, 20:30
е да щото всички са такива ... като видя някоя с кубинки до кръста и с 1000000 пиерсинга и с мустаци и слуша асйкдбиуяв бдяиву дбияув ндиуя бхсаиудбяивб дияву бдиуаснд РААААААА БУРАРУАБРУАБРУБАРУБАРУАР и ми става лошо... сеш се :Д

Опа.. нямам други снимки просто .. И аз обичам да нося провисналите метълски тениски и тнт ... И въпреки това, допри и в тях не се възприемам за грозна

nor4eto99
06-20-2012, 07:06
pozdrav za vsi4ki 4algar4eta Children of bodom- are you dead yet

rrr5
06-20-2012, 07:25
А защо всички вие си мислите, че щом едно момиче слуша рок и метъл обезателно трябва да носи черни дрехи и да има пърсинг поне на едно място на тялото.....е много грешите да знаете!! Аз слушам метъл и искам да ви кажа, че хич не отговарям на описанията ви...:@

DarkTemplar
06-20-2012, 13:40
Мен пък супер слабо ме вълнува дали отговаряш на описанията ни.

dirtyyy
06-21-2012, 07:38
Мерси

Поздрав за всички чалгари с Металика-Nothing Else Matters

Просто избра най-комерс песента, трябваше да я кажеш,нали?

nymphadora
06-21-2012, 10:01
И аз имах период в който се обличах така и излизах с такива хора.Отмина,но музиката още си я слушам и искам само едно да ви кажа-хората са с различни вкусове и за всеки си има половинка :)
Предпочитам обаче такива хора да виждам,отколкото тъпите курвета,които в момента са оборотни.

skornex
06-25-2012, 18:00
Мерси

Да остане 8-) :D

MaReNs
06-25-2012, 19:51
Мерси

Поздрав за всички с Rammstein - Sonne :D

dream1707
06-25-2012, 19:53
Поздрав за всички с Rammstein - Sonne :D

Оу, обичам тая песен ^^

BloodyDreamer
06-25-2012, 21:01
Поставянето на етикети на хора е много, ама изключително глупаво. Много пъти са ме "сортирали" по този начин, искам да ви кажа, че нито един път не са познали. Човекът е сбор от много компоненти. Например не всички пънкари са абсолютни анархисти, двойкаджии, които не зачитат правилата. Дори бих казала за част от тези хора, че използват пънк музиката като оправдание за поведението си. Не разбирам защо повечето хора се опитват да принадлежат към някакво общество, вместо да се разбират с всички и да изпъкват с уникалността си... И все пак не мога да разбера как е възможно интелигентен човек да се наслаждава на нещо, което е изцяло лишено от художествен смисъл. И въпреки това огромна част от хората слушат Selena Gomez, Justin Bieber, One Direction, чалга музика и все по-малко оредяват редиците на почитателите на Chopin, Debussy, Ravel... Почти всички чалгари са прости и ограничени. Но има много метъли, които могат спокойно да си конкурират с тях в тези начинания. Загадка остава за мен защо много интелигентни хора избират поп-фолка... (поп-фолк и чалга за мен са едно и също, макар и да ми е пределно ясно, че не са)
И така, по темата - не ме възбуждат "яки металистки", понеже съм момиче ;д Но намирам мрачното и тъмното за красиво. Да, има както момичета, така и момчета метъли, които ходят всеки ден с едни и същи тениски на едни и същи групи, такива, от чиито коси мога да изстискам олио за две порции шопска салата, такива, на които не мога да разпозная къде свършва кожата и започва железарията. Обаче ако дрехите са добре съчетани, ако не е претрупан гримът, този стил може да стои прекрасно. Стига момичето (или момчето) да е поддържано, усмихнато и да носи дрехите си със стил, то винаги е красиво. ВИНАГИ. Независимо дали носи вериги и черен грим или ефирни роклички и сандалки.
Ето един поздрав и от мен - http://www.youtube.com/watch?v=LqUe8qN0NFI

YoRlz
07-02-2012, 21:57
Ако са пропаднячки ... I don't think so :p

Chacho
07-02-2012, 22:22
Предполагам, че авторката би искала още няколко мнения, за да се изясни със себе си напълно по въпроса.