View Full Version : възбуждат ли ви яки металистки ;)
е кажете? кефят ли ви метълки и бихте ли тръгнали с момиче, което слуша различна музика от вашата? Все пак сякви ги има :) 8-)
бившият ми приятел не възрази да е с мен, макар че аз съм метълка, а той обича по-разчупената музика.. :-D
Бих тръгнала с момче което слуша различна музика от тази която слушам.. даже по принцип така става. 8-) А пък да се възбуждам от "яки металисти" Не.. Пойче ме напушва смях .. Не ем питайте защо - нямам си на идея.. :D 8-)
FeelMyPain
07-17-2008, 13:31
Да слуша квот си иска, ама ако носи тениски на iron maiden, в които могат да се поберат националния отбор по футбол на Китай... no thx :?
TheBlackStranger
07-17-2008, 13:35
Да - много
amatorium
07-17-2008, 14:06
Vuobshte ne mi puka kakva muzika slusha edno momiche. Tova sa destki istorii i jalko, che nqkoi hora si gi zapazvat tezi detinski naglasi. 8-)
VinDiesel
07-17-2008, 14:24
Не даже ме е яд да видя хубаво момиче с ония черни блузи на металика и там още кви бяха ....
kolkoto i da e krasiwa metal drehite gi zagrozqwat mnogo spored mene ...ne si se predstawyam da vyrvq s nqkoi momi4e s bluzi na Korn i meshka na slipknot .....a dosega ne sym zabelqzwal nqkoi super qka macka metalka :neutral:
Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен 8-)
е кажете? кефят ли ви метълки и бихте ли тръгнали с момиче, което слуша различна музика от вашата? Все пак сякви ги има :) 8-)
ne6to protiv metalistkiteli imate???????????
HeartBreakKid
07-17-2008, 14:54
Поздрав за всички метълки с: Тони Стораро - Не заслужавам :)
Rebirthing
07-17-2008, 14:57
Мерси
Поздрав за всички чалгари с Металика-Nothing Else Matters
HeartBreakKid
07-17-2008, 15:00
baby_bitch
Ако знаеше колко хубаво е да се прави секс под звуците на Човекът - глас.. нямаше въобще да знаеш кои са Металика :)
blackfate
07-17-2008, 15:01
Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен 8-)
ЪЪЪЪ WTF??? това НЕ е описание на метълка повярвай ми ... виждала съм супер много такива момичета, аз самата съм метълка, познавам не малко "себеподобни" ... горното описание не мяза на нищо освен на един криворазбран стереотип на блекметъл певец ...
1во не всички носят кубинки и 2ро кубинки с 3-4 номера по големи по смъртно неможе да се носят, това са си ботуши мамка му !!!
Не всички, даже доста малко имат обици на пъпа ... а не само метълките имат и на ухото ... Това за сосът не го разбрах, едва ли са поляти с кетчуп :lol: ... А да не би някоя плоска недоразвита фешънка и чалгарка да е с по-големи цици ... и прословутия грим "стил мъртвец" ... Омг, какво против черния грим имаш неразбрах ... честно да ти каажа в цялото шляене в софия не съм видяла нито една метълка с бяло лице и черен грим ... айде сега, какво съм тръгнала да обяснявам на някой който го интересува само циците да са като добре надут балон ... имаш грешна представа за нас, много грешна ...
Макар, че вече не се обличам с тениските на групи много се радвам на някоя девойка с такава тениска ... просто изпълва ми душата :)
Rebirthing
07-17-2008, 15:05
baby_bitch
Ако знаеше колко хубаво е да се прави секс под звуците на Човекът - глас.. нямаше въобще да знаеш кои са Металика :)
Да,но аз пък съм фенка на Металика,а секс предпочитам да правя на някоя по-лирични рок балада 8-) .
HeartBreakKid
07-17-2008, 15:06
Оу, така ли.. ?
Не заслужавам, една сълза от теб, не заслужавам,
за мен да плачеш аз ти забранявам.. Една сълза от теб
не заслужавам.. :oops:
VinDiesel
07-17-2008, 15:12
Аз пък поздравявам всички металки с Динго & Асан Баба-Кючек Кораба :)
Rebirthing
07-17-2008, 15:14
ЪЪЪЪ WTF??? това НЕ е описание на метълка повярвай ми ... виждала съм супер много такива момичета, аз самата съм метълка, познавам не малко "себеподобни" ... горното описание не мяза на нищо освен на един криворазбран стереотип на блекметъл певец ...
1во не всички носят кубинки и 2ро кубинки с 3-4 номера по големи по смъртно неможе да се носят, това са си ботуши мамка му !!!
Не всички, даже доста малко имат обици на пъпа ... а не само метълките имат и на ухото ... Това за сосът не го разбрах, едва ли са поляти с кетчуп :lol: ... А да не би някоя плоска недоразвита фешънка и чалгарка да е с по-големи цици ... и прословутия грим "стил мъртвец" ... Омг, какво против черния грим имаш неразбрах ... честно да ти каажа в цялото шляене в софия не съм видяла нито една метълка с бяло лице и черен грим ... айде сега, какво съм тръгнала да обяснявам на някой който го интересува само циците да са като добре надут балон ... имаш грешна представа за нас, много грешна ...
Макар, че вече не се обличам с тениските на групи много се радвам на някоя девойка с такава тениска ... просто изпълва ми душата :)
Ох,добре че има хора като теб които да разбият клишетата 8)
хахахахах
ако правя секс и зазвучи чалга, честно казано, мисля, че ще ми изчезне цялото желание... :D :D :D
HeartBreakKid
07-17-2008, 15:16
baby_bitch
сори за въпроса, имаш ли приятел? :)
HaPySHeH
07-17-2008, 15:16
пф.. в моя град.. няма мн метали данекажа хич,но често патувам и се натаквам на такиа глупаци напрау супер тапа раута е апф.. а ся според теб възбуждам ли се?
mishaaaaa
07-17-2008, 15:18
Лелееееееее ... точно пък метълките носят черен грим и ги загрозява наистина много, вместо лицето на едно момиче да бъде нежно, с някакъв гланц или дори без нищо (но да е поддържано) ще изглежда 100 пъти по добре от колкото с 2 тона черен молив или сенки ...
Нещо против момичетата, които слушат чалга ли имате?!
Май вие сте ограничените хора, щом ние "чалгарките" сме плоски, недоразвити фешънки.
Между другото аз не съм чула някого да казва точно тук , в тази тема, че харесва големите гърди .....
http://i75.photobucket.com/albums/i285/jkymal/myspace/otepmirror.jpg
eй на тая бих и счупила всичко от секс.... баси яката мадама
пък http://zazz.bg/play:bb5b9cd3 :)))) ебаси и гласа дето вади :))
Rebirthing
07-17-2008, 15:29
baby_bitch
сори за въпроса, имаш ли приятел? :)
Да и приятеля ми няма предпочитания към музиката,но също като мен се дразни когато хората поставят метъл обществото под един знаменател :) .
а всъщност от метълка до метълка има разлика.
както има разлика от естетически красивото, било то и черно облекло, добре сложеният грим(защото както има чалгарки, които се гримират ужасно, така има и метълки, и хаусърки, и там още някви) до грозното :)
ако едно момиче е хубаво и знае как да нарпави така, че да покаже красотата си, повярвайте, ще я видите и под черните дрехи и веригите :)
Spider4eto
07-17-2008, 15:32
Лелееееееее ... точно пък метълките носят черен грим и ги загрозява наистина много, вместо лицето на едно момиче да бъде нежно, с някакъв гланц или дори без нищо (но да е поддържано) ще изглежда 100 пъти по добре от колкото с 2 тона черен молив или сенки ...
Май вие сте ограничените хора, щом ние "чалгарките" сме плоски, недоразвити фешънки.
Между другото аз не съм чула някого да казва точно тук , в тази тема, че харесва големите гърди ..... има супер много други момичета, които не са метълки и пак слагат черен грим, а и ако е сложен качествено, седи супер
HeartBreakKid
07-17-2008, 15:43
baby_bitch
В такъв случай ти пожелавам много сбъднати мечти с приятеля ти :)
mishaaaaa
07-17-2008, 15:43
За това сте прави, че ПОНЯКОГА (зависи как е сложен) ченият грим стои добре.
Просто съм привърженичка на естественото и избягвам тъмния и неестествен грим.
По - принцип си слагам само спирала и гланц, понякога дори лек руж и сенки, но това е рядкост.
Все пак съм на 16 години, нема да тръгна като 30 годишна жена.
А пък това, че слушам чалга нищо не значи.
И по - комерсиалният хаус ми харесва, който е с вокал, това не ме прави наркоманка или друсалка някаква.
Приятелят ми е луд на тема хаус, но не се друса.
А сега кой кого слага под общ знаменател ....
AutumnTears
07-17-2008, 15:48
http://www.picvalley.net/u/1239/1002652674.JPG
http://www.picvalley.net/u/864/1390780424.JPG
kajete mi 4e e grozna :smt075
mishaaaaa
Повече от фен
Повече от фен
МнениеПуснато на: Чет Юли 17, 2008 6:18 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Между другото аз не съм чула някого да казва точно тук , в тази тема, че харесва големите гърди .....
Da , az imam mnogo golqmo ne6to protiv 4algarkite i to mnogo. Samo si wij pika i mi kaji v kakva vrazka si go slojila ako izob6to si ima6 haber kvo e tva.... posle samo da oto4nq 4e temata mi e dali metalkite se hareswat i wazbujda6to li izglejdat za nqkoi, a ne na saveti za krasota puk i nikoi ne e pital kakyv grim polzwa6 :-x Spored tebe 4erniq grim zagrozqwa spored drugi - ne , a spored mene ogolenite do neuznawaemost g1rdi, frapantno k1si poli i ciganski zlatni ili kvit iska6 senki, taq ciganska i dolnoprobna muzika grozi mnogo powe4e i edin tak1w 4owek se poznawa ot dale4 :o
Rebirthing
07-17-2008, 16:13
baby_bitch
В такъв случай ти пожелавам много сбъднати мечти с приятеля ти :)
Благодаря :) и на теб подобно.
justme__ е кажи как може някой да каже на Симоне Симонс,че грозна,няма начин 8) .
mishaaaaa
07-17-2008, 16:18
Ще ти отговоря честно - не незнам какво значи това на снимката, която съм си сложила.Е и?! Харесва ми.
Изразявам си мнението и ако обичаш не ми се меси.
Недей да слагаш всички под общ знаменател, сега кой е ограниченият?!
Никого не съм искала и не съм се опитвала да обидя, но щом ти можеш да ми говориш по такъв начин, за какво , по дяволите, си мълча и съм културна, заради някакви като теб, които само се опитват да тъпчат и да мачкат ли?
И какво - дразниш се от хубави гърди и дупета ли?
Какво като някои се разголват, нали не са откраднали нищо?!
И аз не ходя разголено, но всеки си има вкус и предпочитания, никога не съм си налагала мнението.
Оф какво споря с теб, та ти не се опитваш дори да разбереш намека ми ...
Чакай , чакай , чакай !!!
Никаде не съм казал ,че мразя и че не харесвам метъла - просто не бих тръгнал с момиче метълка ( макар ,че никой незнае какво му е писано ). А това описание го дадох просто защотото съм ги виждал - жярно това което опосах са единични случеи и как им викаха там хард метъли или ддз ... написах го само за да подсиля ефекта не с цел да засегна някои :-)
П.П. - НАИСТИНА ОБИЧАМ ЦИЦИТЕ ДА СА НАПОМПАНИ КАТО БАЛОНИ :grin: :grin:
Rebirthing
07-17-2008, 16:54
Ще ти отговоря честно - не незнам какво значи това на снимката, която съм си сложила.Е и?! Харесва ми.
Изразявам си мнението и ако обичаш не ми се меси.
Недей да слагаш всички под общ знаменател, сега кой е ограниченият?!
Никого не съм искала и не съм се опитвала да обидя, но щом ти можеш да ми говориш по такъв начин, за какво , по дяволите, си мълча и съм културна, заради някакви като теб, които само се опитват да тъпчат и да мачкат ли?
И какво - дразниш се от хубави гърди и дупета ли?
Какво като някои се разголват, нали не са откраднали нищо?!
И аз не ходя разголено, но всеки си има вкус и предпочитания, никога не съм си налагала мнението.
Оф какво споря с теб, та ти не се опитваш дори да разбереш намека ми ...
Този път бих се съгласила с твоето мнение :) защото уважавам хората които не си налагат мнението на другите.Наистина не е правилно да слагаме всички под един знаменател,защото аз лично имам близки които слушат чалга.
А колкото до аватара мисля,че значи "peace" но не съм сигурна.
Strongbeard
07-17-2008, 17:00
Мерси
С тая песен ги заби ... :shock: Поне като твърдите,че слушате нещо не казвайте най-комерсиаланите им песни плз :С
Strongbeard
07-17-2008, 17:05
И все пак да кажа нещо по темата.Принципно до сега сериозните ми гаджета са слушали метал,но не се обличат като такива,смисал нормално облекло.И да ви кажа,че ако човека е свестен,последното нещо,което трябва да ви инт е музиката,която слуша.Но все пак курвите и малоумните при чалгарите are DOMINATING!
TheBlackStranger
07-17-2008, 17:06
Vuobshte ne mi puka kakva muzika slusha edno momiche. Tova sa destki istorii i jalko, che nqkoi hora si gi zapazvat tezi detinski naglasi. 8-)Аматориум.... ти си някав уникален братче. Забелязал съм, че не ги пробираш по нищо момичетата всичко е под ножа ;Д и едновременно с тва имаш вкус към хубавото и го забелязваш от далеч. Радваш ме много ;]]]]].
lyly_lili
07-17-2008, 17:09
Abe kvoto i da govorite zleta spored men e mnogo po-dobre da vidq metalka s kakuvto i da e grim koito v pove4eto slu4ai e 4eren ne "kato na murtvec", vmesto nqkva naduta 4algarka ili feshanka deto da te e gnus daje s pru4ka da q dokosne6.. :-x
Мерси за поздрава .... " Металика-Nothing Else Matters "
Слушам всичко и мисля че тая песен я слушат всички чалгари ... така че мацо не ги обиждаш ...
И да много се дразня някоя супер готина мацка в лицето и тялото като я видя с мазна коса кубинки плътни дънки и няква гадна огромна черна тениска ...
Да виждал съм и такива с мазни коси ....
Но ако се облича нормално кво като слуиша метъл ....
За момиче някак си не върви този стил ..
Нз може би защото имах една такава съученичка ужасницата на даскалото .... за бала поне се беше направила на човек .. общо взето на когото и да съм показвал неини снимки са питали къв е тоя урод ...
Имам приятели метъли ама те не парадират с това и не носят черните кубинки ..... ебаси наказанието се 1 в казарма ....
Strongbeard
07-17-2008, 17:18
Мерси за поздрава .... " Металика-Nothing Else Matters "
Слушам всичко и мисля че тая песен я слушат всички чалгари ... така че мацо не ги обиждаш ...
И да много се дразня някоя супер готина мацка в лицето и тялото като я видя с мазна коса кубинки плътни дънки и няква гадна огромна черна тениска ...
Да виждал съм и такива с мазни коси ....
Но ако се облича нормално кво като слуиша метъл ....
За момиче някак си не върви този стил ..
Нз може би защото имах една такава съученичка ужасницата на даскалото .... за бала поне се беше направила на човек .. общо взето на когото и да съм показвал неини снимки са питали къв е тоя урод ...
Имам приятели метъли ама те не парадират с това и не носят черните кубинки ..... ебаси наказанието се 1 в казарма ....
Абе не всеки метал носи кубинки спх.Нося си черната тениска от време на време ама съм си с кецки и дънки.
girl_in_black
07-17-2008, 18:39
Аз съм метълка. Спала съмс метъл.Метълите ме привличат страшно много физически-черното, различното....И все пак приятелят ми не слуша метъл, но това не пречи да сме заедно.Нито аз правя забележки и коментари относно това каква музика слуша, нито той.
blackfate
07-17-2008, 18:43
Чакай , чакай , чакай !!!
Никаде не съм казал ,че мразя и че не харесвам метъла - просто не бих тръгнал с момиче метълка ( макар ,че никой незнае какво му е писано ). А това описание го дадох просто защотото съм ги виждал - жярно това което опосах са единични случеи и как им викаха там хард метъли или ддз ... написах го само за да подсиля ефекта не с цел да засегна някои :-)
П.П. - НАИСТИНА ОБИЧАМ ЦИЦИТЕ ДА СА НАПОМПАНИ КАТО БАЛОНИ :grin: :grin:
Наистина са мега единични случай... блек метъли в повечето случай ... и да ти кажа, обикновено този грим не е всекидневен, обикновено е за снимки или нещо по спец ... и аз съм се пробвала да правя нещо подобно.. не беше мн. успешно :lol: ... както и да е ...
PS: Как не се учудих ... (нищо лично) ...
............
Ъъъ ... ubuntu не схванах защо за момиче стила да е кофти ... Аз слушам само и еинствено метъл, и то може да се каже най-хард стиловете - блек, дет, викинг и тн ... както и да е... Но не всички се обличат с огромните черни тениски и с кубинките ... А ако на 1 момиче не и отива с огромната тениска, кубинките и да кажем нескопосан грим това незначи, че на друга не и отива ... аз мн. се харесвам с кубинките си :lol: както и неползвам др. освен черен молив ... все едно, не всички сме под общ знаменател.. като се погледна в огледалото рядко мязам на метълка, общо зето не нося само черни дрехи, затова си нося пентаграмката :oops: ... Така че ... смисъл не че нещо, обаче да ми кажат метълките са грозни, плоски, тъпи, обличат се ужасно и тн много би ме обидило, поради факта, че съм такава, но не отговарям на описанието, а и не само аз ...
При много момичета единствения шанс да разбереш че слушат метъл е да ги попиташ ...
А аз супер много се радвам на метълки..Супер сладинки са..И именно чарът им се крие в дрехите и грима ;) ... А тъпите надути фешъни няма да коментирам..
Abigoria
07-17-2008, 20:06
Пфф... Аз се водя 'Гадна нео- наци дет- блекметълистка с "фешън" дрешки и много грим'... 8-) От всички момчета, с които съм била, само сегашният ми приятел слуша метъл, при това 'олд скуул'- Black Sabbath, Judas Priest и т.н. Таа... Стигнала съм до извода, че музиката не оказва кой знае какво влияние... Поне според мене :?
B.O.OM..
07-17-2008, 20:08
Добре че има такива хора,които да ви светнат,щото май нищо нз за металите....и Боже как може да прайте секс на чалга.....тря да сте смъртно пияни :D :D :D :D :D тва по-яко от метъла няма да ви кажа.....чалгарите само да духат.... :-P :-P :-P :-P :-P
B.O.OM..
07-17-2008, 20:19
И не всеки носи кубинки и нз си кво там...аз си нося кецките и черно-бяла блуза.....и някои дървени гривни...не съм фенка на грима....така че всеки както обича така да се облича...важното е какво слуша....
ROCKLIFE
07-17-2008, 20:47
Добре че има такива хора,които да ви светнат,щото май нищо нз за металите....и Боже как може да прайте секс на чалга.....тря да сте смъртно пияни :D :D :D :D :D тва по-яко от метъла няма да ви кажа.....чалгарите само да духат.... :-P :-P :-P :-P :-P
+1
http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/musik/h020.gif
marin4itu
07-17-2008, 21:00
Аве не ви ли омръзна да определяте хората по външния им вид и по музиката, която слушат? Не разбрахте ли, че това не е всичко, с което се изчерпва дадена личност?
Значи аз мога слушам всичко без чалга (не ми харесва и това е), като наблягам на метъла (просто това е музиката, която ме изпълва), но не се обличам като металка, а както ми харесва и както ми е удобно, дори и понякога да приличам на фешанка :D До сега не съм ходила с момче което слуша метъл. Даже момчето, с което съм сега си слуша чалга :D
Това да си подбираш гаджетата по музиката, която слушат за мене е много ограничено.
:shock: някой кат слуша метал и с къса пола и токчета да ходи кво значение има ... а и напоследък ако не сте забелязали сяка 2ра е с мешка на slipknot и няква си там черна тениска грозния грим дет даже не си го е слагала пред огледалото (поне така изглежда) и още кви ли не гадости и даже не е чула метал през живота си ама са брои металка ,
разбирам да сте на 12 години и да преценяте хората по обувките ама стегнете са малко 8) :P
Rebirthing
07-17-2008, 21:20
А не виж сега,аз написах в предишните страници,че обичам да го правя на "по-лирични рок балади" 8-) така че не ме намесвай мен,не съм писала нищо свързано с секс и чалга,защото не съм почитателка на тая музика :-o .
Ееееей чалгари прости вие чувате ли се кво говорите?! Видяли сте 2 позйорки със тениски на яки групи и говорят. Ае моля ви се недеите така. Тва че вие губите от тая ваша преценка мен не ме бърка, ама недеите да обиждате металистките щот са много по-добре във всички отношения от ваще курвета разгонени.
bih trugan s momiche koety slusha razlichnamuzika ot men , no ne bih trugnal s metalka ujasno e nishty jesnko nqma v tqh sry ako sam ubidil nqkoi am tva mi e mnemiety ;) 8)
love_shu
07-18-2008, 05:28
Имам само един въпрос, към повечето, които писаха в темата.. Какво точно вие разбирате под понятието "метълистка"?! .. защото така може да се нарече момиче, което слуша метъл, но не носи типичните за този стил дрехи, момиче, което не слуша метъл, но пък носи въпросните дрешки или момиче, което слуша метъл и се облича в такъв стил...
Според мен повечето хора, като чуят "метълистка" и задължително си представят момиче, което изглежда по гореописаните меко казано ужасяващи начини.. а би трябвало да е точно обратното... външния вид не винаги определя каква музика слушаш, както и музиката не винаги определя външния ти вид...
Аз, например, преди слушах само метъл.. ии да - обличах се в такъв стил, но определено мога да кажа, че не съм изглеждала, като актриса извадена от някой хорър по роман на Стивън Кинг.. (примерно..), сега слушам почти всичко (включително и метъл, понеже си го обичам :) ) и се обличам както ми е кеф... някои хора, като разберат, че слушам и метъл и веднага ми лепват етикетче "метълистка".. може би според тях съм такава.. може би според други не съм.. мисълта ми беше, че независимо от това как се облича дадено момиче и каква музика слуша.. тя може да изглежда страхотно или точно обратното...
Мисля, че "метълистка" може да се каже на всяко едно момиче, което слуша метъл... без значение от външния й вид.. и затова темата малко ми се обезмисля, защото няма определен външен вид за "метълистка"...
А и изказването на някои хора спрямо външния вид на метълите.. и по-точно метълистките.. не всички са еднакви.. как тогава бихте могли да кажете дали ще тръгнете с дадено момиче, когато не знаете как изглежда тя... или може би това, че слуша метъл (но изглежда страхотно например) би ви отказало? ..
Ето сега например мога веднага да опровергая LOve_Fif, като ви кажа, че това, което е казал не е вярно..точно в момента той ходи с момиче, което според представите на някои хора е "метълка" 8-)
samonervi
07-18-2008, 05:39
Според мен една жена трябва да изглежда секси и да прилича на жена.Метълистките на мен на жени не ми приличат
girl_in_black
07-18-2008, 08:33
Според мен една жена трябва да изглежда секси и да прилича на жена.Метълистките на мен на жени не ми приличат
Жалко само, че представата на повечето за секси е курвенско облекло.По-добре една метълка, облечена в черно и с мешка, отколкото момиче с къса пола и прилепнал потник с огромно деколте и с надпис "секси" или нещо подобно и с руса коса, само за да е "секси" и да прилича на "жена"
love_shu
07-18-2008, 08:41
Жалко само, че представата на повечето за секси е курвенско облекло.По-добре една метълка, облечена в черно и с мешка, отколкото момиче с къса пола и прилепнал потник с огромно деколте и с надпис "секси" или нещо подобно и с руса коса, само за да е "секси" и да прилича на "жена"
Подкрепям..
baby_bitch
+ 1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:
И що отговарят предимно момичета? Подкрепям *samonervi! Да си секси означава да имаш излъчване, което да кара другите да имат нечисти помисли с тебе от мига, в който те видят :D Момичето в черно и с мешката е пълна противоположност на това, което описах. ДА момичето с полата и прилепналия потник е ПО секси, защо ли? Има излъчване на ЖЕНА, подчертава характерните черти на една жена. Като гледам момичето с широката черна тениска, то по нищо не се отличава от френда ми Гошо примерно... няма как да съм сексуално привлечен от нея.
П.С. ЛИЧНО мнение, надявам се сте съгласни...
blackfate
07-18-2008, 09:44
И що отговарят предимно момичета? Подкрепям *samonervi! Да си секси означава да имаш излъчване, което да кара другите да имат нечисти помисли с тебе от мига, в който те видят :D Момичето в черно и с мешката е пълна противоположност на това, което описах. ДА момичето с полата и прилепналия потник е ПО секси, защо ли? Има излъчване на ЖЕНА, подчертава характерните черти на една жена. Като гледам момичето с широката черна тениска, то по нищо не се отличава от френда ми Гошо примерно... няма как да съм сексуално привлечен от нея.
Ми не не съм ... точно това обяснявахме, че от метълка до метълка има огромна разлика ... Независимо дали едно момиче се облича като мен или с черните тениски, щом слуша метъл е метълистка ...
Ако мен ме видиш, по нищо няма да познаеш, че слушам това ... (освен музиката в слушалките) ... Не всички се обличат така и някой като каже метълките са ужасно облечени ... ми баси аз съм метълка, а не съм ужасно облечена по вашия критерии ...
И да, според мен едно момиче с мешка дори и с черна тениска е по секси, от колкото няква кифла с цици извън блузата ... Просто кара ме да желая да разбера какво има под тениската ... може да не съм мъж, ама съм Би. :lol:
Едно от най-най-красивите момичета, които познавам, е метълка. :wink:
Да, и тя ходи с черни кубинки, тесни черни дънки, тениски на групи, черни потници/блузи, но именно в това и е чара :) Много и отива така..
Във фланелките на групи, носени от момичета, няма нищо лошо, стига да не са широки.
DevilWish
07-18-2008, 10:06
Дам ;)
А ако просто слуша музиката ,без да изглежда така ,тогава може ;)
Spored mene ima nqkvo zna4enie s kak1v hodi6 6toto primerno kato slu6ate korenno razli4ni stilowe muzika wi se razminawat interesite prosto. Toq 4owek ne trqa da ti e samo za ebaneto trqa da ti e priqtel da ima6 kvo da si prikazwa6 s nego da ti e got. P1k edin 4owek ili w powe4eto slu4ai samo kat go widi6 moje6 da razbere6 kak1v e .. kakwo slu6a, kade sa mu interesite, po kvo e zapalen i taka... tva e p1rwoto wpe4atlenie. Az slu6am metal i sam otkazwala na 4algar 6toto to naprao ne moje da sa razbere koe e jenata. Mn me gnusqt mom4eta 4algari :lol: a az ne sam nqkva det nosi kubinki i 4erni teniski, no malko ili mnogo si li4i kvo slu6am. Vse pak za mene e nai wajno priqtelstvoto :oops: :-)
love_shu
07-18-2008, 11:03
Ми не не съм ... точно това обяснявахме, че от метълка до метълка има огромна разлика ... Независимо дали едно момиче се облича като мен или с черните тениски, щом слуша метъл е метълистка ...
Ако мен ме видиш, по нищо няма да познаеш, че слушам това ... (освен музиката в слушалките) ... Не всички се обличат така и някой като каже метълките са ужасно облечени ... ми баси аз съм метълка, а не съм ужасно облечена по вашия критерии ...
И да, според мен едно момиче с мешка дори и с черна тениска е по секси, от колкото няква кифла с цици извън блузата ... Просто кара ме да желая да разбера какво има под тениската ... може да не съм мъж, ама съм Би. :lol:
Тооочно това се опитвах да кажа и аз със мойте писаници.. :-o
amatorium
07-18-2008, 12:18
Klishetata sushtestvuvat na bazata na istinata. Za jalost mnogo hora se samoopedelqt ot muzikata, drehite i imitaciqta na ostanalite. Nima tova vi haresva?
http://www.motherandspeed.com/stupidity/ugly-goth.jpg
http://img200.imageshack.us/img200/9050/chav8yh.jpg
http://narya.online.bg/chalga.jpg
Ne e li po-dobre tova 8-) :
http://googlegirls.files.wordpress.com/2005/12/stef3.jpg
mishaaaaa
07-18-2008, 12:39
И какво? alenka приятелят ми слуша хаус, а аз чалга (слушам поп- фолк,но вие "метълите" не ги различавате) значи, че не се разбираме и няма за какво да си говорим ли? Е, и той слуша чалга и аз слушам хаусче, и пак си се разбираме, не мисля, че това променя нещо.
Въпреки, че да ходиш с метъл, а ти да слушаш поп- фолк е доста по - различно, та тези 2 стила се ненавиждат.
Spider4eto
07-18-2008, 12:43
И какво? alenka приятелят ми слуша хаус, а аз чалга (слушам поп- фолк,но вие "метълите" не ги различавате) значи, че не се разбираме и няма за какво да си говорим ли? Е, и той слуша чалга и аз слушам хаусче, и пак си се разбираме, не мисля, че това променя нещо.
Въпреки, че да ходиш с метъл, а ти да слушаш поп- фолк е доста по - различно, та тези 2 стила се ненавиждат. Едни приятели, са гаджета от 1 година и момичето е заклета чалгарка, а момчето заклет метъл. :D
mishaaaaa
07-18-2008, 12:56
Хих, може, но просто не съм виждала и ще ми бъде странно да видя такава двойка.
Хубавото е, че не се поддават на злобни коментари, а си правят кефа заедно :)
gPa3HuTeJl
07-18-2008, 12:58
Понякога да.. абе не е важно к'во е момичето... дали ш'е е фаш1н или металистка... готино ли е... " горещо " ли е... т'ва е положението..
Pliok0019
07-18-2008, 12:58
Мнооого рядко можете да срещнете истинска метълка на улицата. Не знам как е положението в другите държави, но в България всичко е 90% поза.
И дотогава ще се поздравяваме с най-популярните песни на най-популярните групи, ще използваме названия "хард метъл" и ще спорим дали псевдо хаусерките са по-яки от псевдо метълките...
mishaaaaa
07-18-2008, 13:05
Pliok0019 Е АЙДЕ СЕГА, ПИСНА МИ ДА СЛУШАМ НАДЛЪГВАНИЯ.
ВСЕКИ СИ ИМА ВКУС И ПРЕДПОЧИТАНИЯ, ТИ ХАРЕСВАШ МЕТЪЛНИ, НЯКОИ ХАРЕСВАТ ЧАЛГАРКИ(КАКТО ГИ НАРИЧАТЕ) , ДРУГИ ХАРЕСВАТ ХАУСЕРКИ .
Не ти ли дойде на акъла, че всеки човек е различен и, че не всички харесват едно и също.
Хаусът ми харесва, защото няма подтискащи парчета, всичко е весело и готино, поп-фолкът ми харесва, защото повечето песни са перфектни за танцуване и "кълчене". Сега сиг някой ще каже, че хауса го слушат само наркомани и фешъни. Да една час от слушащите тази музика наистина са наркомани и фешъни, ами тези, които не спадат към тези 2 групи къде са?
Rebirthing
07-18-2008, 13:07
Мнооого рядко можете да срещнете истинска метълка на улицата. Не знам как е положението в другите държави, но в България всичко е 90% поза.
И дотогава ще се поздравяваме с най-популярните песни на най-популярните групи, ще използваме названия "хард метъл" и ще спорим дали псевдо хаусерките са по-яки от псевдо метълките...
Важното е да те кефи независимо дали е блек метъл или нео-метъл,защо да се разделят на позьори и истински метъли, какво значение има дали ще слушаш Linkin Park или Cradle of filth,важно е да ти харесва :-o .
http://storage3.album.bg/9f7/img_05722_daf37_5547038.jpg
ето ме :D с кубинките с кучето ... с цайсите .. по ушите имам 11 обици (вече) е казвайте кефя ли ви :-D :-D :-D слушам Marilyn Manson KoRn Evanescence ... ако искайте ме приемайте за МЕТАЛИСТКА
ъъъъ проблема е кво има под цаисите...
http://storage2.album.bg/80b/qky_be1d2_3290310.jpg
тоя поглед :-D
amatorium
07-18-2008, 14:27
ето ме :D с кубинките с кучето ... с цайсите .. по ушите имам 11 обици (вече) е казвайте кефя ли ви :-D :-D :-D слушам Marilyn Manson KoRn Evanescence ... ако искайте ме приемайте за МЕТАЛИСТКА
Eto vi primer za gotina metulka. Koi ne bi q opunal. ;)
Rebirthing
07-18-2008, 14:40
Кефиш ме въпреки,че не съм обратна :D
FeelMyPain
07-18-2008, 14:49
Секс да, връзка не.Нищо лично просто изразявам мнение.Не се сърди. :)
Секс да, връзка не.Нищо лично просто изразявам мнение.Не се сърди. :)
разбира се че няма да се сърдя темата все пак е "възбуждат ли ви яки металистки ;)"
Металистите е нормално да ги възбуждат металистки, но за останалите - Не мисля, че е така! :-o
Абе има някои, които стават, но те са адски малко :)
И аз също ги слушам, ама не съм металистка, а ти по ми приличаш на пънкарка..
Rebirthing
07-18-2008, 16:46
Металистите е нормално да ги възбуждат металистки, но за останалите - Не мисля, че е така! :-o
Това е голяма глупост :booooomb: метълите са абсолютно нормални хора като всички останали!По тази логика рапъри да се възбуждат само от рапърки,а пънкари само от пънкарки.Както метъл може да си хареса чалгарка така и рапар може да си хареса пънкарка например.
Това е голяма глупост :booooomb: метълите са абсолютно нормални хора като всички останали!По тази логика рапъри да се възбуждат само от рапърки,а пънкари само от пънкарки.Както метъл може да си хареса чалгарка така и рапар може да си хареса пънкарка например.
Точно за това писах след това, че и аз слушам метал, но не съм металистка! Металист значи да слушаш само метал, да се обличаш само металски, да мислиш металски и т.н...
Rebirthing
07-18-2008, 17:17
Точно за това писах след това, че и аз слушам метал, но не съм металистка! Металист значи да слушаш само метал, да се обличаш само металски, да мислиш металски и т.н...
Аз мисля,че ако слушаш метъл може да се наречеш метълка :) и аз слушам метъл и наричам себе си метълка,но не се обличам като метълка,кой нормален ще издържи с черни кубинки през лятото в 35 градусовата жега :lol: ?!?Просто няма начин :lol: .
Аз мисля,че ако слушаш метъл може да се наречеш метълка :) и аз слушам метъл и наричам себе си метълка,но не се обличам като метълка,кой нормален ще издържи с черни кубинки през лятото в 35 градусовата жега :lol: ?!?Просто няма начин :lol: .
Не е задължително, ако си метал да си с кубинки в най-големите жеги, макар че ги виждам и такива.. За теб не знам, но аз не мога да се нарека металка при положение, че слушам всякаква друга музика, освен метъла, включително чалга! :D
Честно да кажа, кефят ме спр много :oops:
Ако момичето е красиво и по възможност с грам акъл..има ли значение дали е метълистка,чалгарка,фешън,� �мо и т.н.
Офф: Аааа, много як заек! :grin: :D
Офф: Аааа, много як заек! :grin: :D
Tъкмо го махнах :D :D :D
DEviL_BG
07-18-2008, 22:16
Не даже ме е яд да видя хубаво момиче с ония черни блузи на металика и там още кви бяха ....
+1
Абе хора знаете ли вие изобщо какво е да си метълист/ка? Тва не е да слушаш само най-комерсиалните парчета на най-комерсиалните групи и да се обличаш с кубинки и кожи по задължение. А аз съм сигурен, че металистките които вие познавате и по които съдите са точно такива. Тва не е само в метала, във всички стилове го има и до колкото знам тези хора се наричат позьори. Тея хорица за да привлекат вниманието върху себе си правят какво ли не. Тук трябва да пишат хора които познават истински метълистки, а не просто да са видяли някаде някаква си жена с черни дрехи и черен грим. Аз лично познавам истински металистки и не мога да кажа нищо лошо за тях. И на тия дет говорят лошо без да знаят мога само да им кажа ДА СИ ЕБАТ МАМИЦАТА ОГРАНИЧЕНА
Ако момичето е красиво и по възможност с грам акъл..има ли значение дали е метълистка,чалгарка,фешън,� �мо и т.н.
Да,има,въпрос на принципи е ;)
по темата.Ами,то досега само с метълки съм имал по-задълбочени отношения та...ето ви го отговора.
Истина е,че е въпрос на принципи...и все пак стила не прави момичето! :)
amatorium
07-18-2008, 23:43
Zashto horata sa tolkova tupi i se vjivqvat postoyanno v tova za koi otbor si, kakva muzika slushash, kakva ti e religiqta, dali karash golfche ili ne i t.n. Kolko jaluk i ogranchen trqbva da e nqkoi da se samoopredelq po takuv smotan nachin i da se vjivqva v podobni gluposti. Kato stava duma za jena zashto ne pusnete tema: "Kefqt li vi jeni, koito karat Opel?" "Ili kefqt li vi macki, koito sa fenki na Spartak?" !? 8-)
Имам само един въпрос, към повечето, които писаха в темата.. Какво точно вие разбирате под понятието "метълистка"?! .. защото така може да се нарече момиче, което слуша метъл, но не носи типичните за този стил дрехи, момиче, което не слуша метъл, но пък носи въпросните дрешки или момиче, което слуша метъл и се облича в такъв стил...
Според мен повечето хора, като чуят "метълистка" и задължително си представят момиче, което изглежда по гореописаните меко казано ужасяващи начини.. а би трябвало да е точно обратното... външния вид не винаги определя каква музика слушаш, както и музиката не винаги определя външния ти вид...
Аз, например, преди слушах само метъл.. ии да - обличах се в такъв стил, но определено мога да кажа, че не съм изглеждала, като актриса извадена от някой хорър по роман на Стивън Кинг.. (примерно..), сега слушам почти всичко (включително и метъл, понеже си го обичам :) ) и се обличам както ми е кеф... някои хора, като разберат, че слушам и метъл и веднага ми лепват етикетче "метълистка".. може би според тях съм такава.. може би според други не съм.. мисълта ми беше, че независимо от това как се облича дадено момиче и каква музика слуша.. тя може да изглежда страхотно или точно обратното...
Мисля, че "метълистка" може да се каже на всяко едно момиче, което слуша метъл... без значение от външния й вид.. и затова темата малко ми се обезмисля, защото няма определен външен вид за "метълистка"...
А и изказването на някои хора спрямо външния вид на метълите.. и по-точно метълистките.. не всички са еднакви.. как тогава бихте могли да кажете дали ще тръгнете с дадено момиче, когато не знаете как изглежда тя... или може би това, че слуша метъл (но изглежда страхотно например) би ви отказало? ..
Ето сега например мога веднага да опровергая LOve_Fif, като ви кажа, че това, което е казал не е вярно..точно в момента той ходи с момиче, което според представите на някои хора е "метълка" 8-) drun drun ti ne si metal tiho tam {} {} {} {}
tvoqta__me4ta
07-21-2008, 04:00
I kakvo protiv qkite metalistki imate :o :o :o :o az sum izcqlo za metalistkite za6toto imat edna osobena krasota :) ama i ni6to protiv fe6ankite zavisi ot momi4eto ako e estestveno krasiva e krasiva a ako e grozna moje i 4algarka da e i pak 6te e grozna :-D
ExTaSy__BaBy <3
07-21-2008, 11:01
Ми аз съм метълистка и мн хора ми се кефят..и рапъри и чалгари иии сякви xD мога да си хвана къвто искам независимо от тва ква музика слушам :D
GreenFairy
07-21-2008, 11:10
Чудя се аз дали се вписвам в критериите :-o
Oт всички мнения които прочетох разбрах едно.. В България цари Дискриминацията .. жалки сте :?
Oт всички мнения които прочетох разбрах едно.. В България цари Дискриминацията .. жалки сте :?
"дискриминацията" е на всякъде,не само тука.
Пък и какво точно се дискриминира бре?
Не е навсякъде,тук в Италия никой не те обижда щото слушаш метъл,или рок вместо поп примерно..
Дискриминация е пак примерно,,да слушаш метъл и да не признаваш тези които не го слушат за хора.. или обратното да слушаш чалга а метълите да ги имаш за нещо по малко вишшо от теб.. :wink:
GreenFairy
07-21-2008, 21:05
просто ми приличат повече на банда шимпазнета,мистериозно укрили се от дългата ръка на еволюцията
Добре казано!
"дискриминацията" е на всякъде,не само тука.
Пък и какво точно се дискриминира бре?
Не е навсякъде,тук в Италия никой не те обижда щото слушаш метъл,или рок вместо поп примерно..
Дискриминация е пак примерно,,да слушаш метъл и да не признаваш тези които не го слушат за хора.. или обратното да слушаш чалга а метълите да ги имаш за нещо по малко вишшо от теб.. :wink:
Не е дискриминация това което описваш. :)
Омраза между суб-културни малцинства е,разликата е доста голяма,ама не е сега времето за задълбочена дискусия.
Аз къто съм металист,никога не съм смятал поклонниците на другите музикални стилове за не-хора.
...освен фанатизираните чалгарчета.Не че не ги приемам като хора...просто ми приличат повече на банда шимпазнета,мистериозно укрили се от дългата ръка на еволюцията. :D
Добре и омраза между суб-културни малцинства да е .. няма значение какво е,важното е че е тъпо и не трябва да го има въобще.. не е важно кой ква музика слуша,как се облича или колко лефчета има в джоба,важното е човека къв е.. Аз като слушам хопец и 2ПАК да ме сваля ако е пълен идиот и ръката няма да му стисна.. ноооо въпросн на разбиране,и гледна точка.. :wink:
Добре и омраза между суб-културни малцинства да е .. няма значение какво е,важното е че е тъпо и не трябва да го има въобще.. не е важно кой ква музика слуша,как се облича или колко лефчета има в джоба,важното е човека къв е.. Аз като слушам хопец и 2ПАК да ме сваля ако е пълен идиот и ръката няма да му стисна.. ноооо въпросн на разбиране,и гледна точка.. :wink:
Да,ОБАЧЕ,в повечето случаи (поне в България) човека е същия като стила музка който слуша+дрехите.И защо непоносимостта м/у различните стилове не трябва да я има?Малко спорове и омраза са даже здравословни в някои случаи.
Окей съгласна съм,но тва не значи че един метъл не може да е като личност супер добър,мил,нежен и пак да си слуша любимата музика,както и не значи че една лигава чалгарка или просто момиче което слуша поп фолк може да е агресивна,буйна и тросната.. Непоносимостта му не трябва да я има,щото тва е личен начин на живот и никой не може да каже на другия кво да слуша,същото е все едно да почнем да се делим по цвят на коса,очи или по цвят на чорапите с които сме!! :)
Аз ракия си имам,ама на философ като тебе нема да дам,освен ако не ми дадеш да те опъна 1-2 пъти.
Ще врещиш като заклано агне накрая :)
(това с чорапите е много добра идея :D )
Хмм,може би не се изразих правилно.Нямах предвид характера като агресивност/нежност и т.н.
Имах предвид начина на поведение.Като чалгата масово подтиква към селяния,простотия,курвенск и изпълнения и прочие,и младите идиоти се връзват...кажи ми,как може да живееш рамо до рамо с такива шимпанзета и да не ги мразиш?!
Точно тва се опитвам да обесня, че не е чалгата да ги подтиква към тоя начин на живот.. селянина си е селянин,курвата си е курва,простака си е простак.. ако ще и музиката на Бог (ако има такава) да слуша 8-) А аз не ги мразя,сигурно защото не мразя никой и съм като цяло позитивен човек :)
Мисля,че вече отклонението от темата е грандиозно.Дискусията отиде в друга посока :)
^ напротив.Темата отива в съвсем правилната насока.Казахме дали ни харесват металистките,сега обсъждаме защо не харесваме другите.
Свързани са нещата :)
Ами..по новата тема искам да кажа(с риск да се повторя),че не е само музиката и изпълнителите,до човек си е,а и има безброй други фактори.Не е гаранция,че ако момичето е метъл ще е с повече ум,разум,себеуважение и т.н.В дадения пример по-горе,в никакъв случай не подкрепям чалгата и нямам против метъла.
Значи и тази тема е приключена! :lol:
на практика да,само се надявам някое чалгарче да си подаде нослето тука,че да стане наистина забавно ^^
Нека смее 8-)
Точно тва се опитвам да обесня, че не е чалгата да ги подтиква към тоя начин на живот.. селянина си е селянин,курвата си е курва,простака си е простак.. ако ще и музиката на Бог (ако има такава) да слуша 8-) А аз не ги мразя,сигурно защото не мразя никой и съм като цяло позитивен човек :)
...а аз точно обратното то обяснявам :D
Пример : сополива,НОРМАЛНА 13-14 годишна пикла.Почва да слуша чалга щото модерно,почва да пие и пуши щото модерно,почва да се държи/да е курва,щото сите чалга певици са такива.
Извод?
-чалгата е виновна за деградацията на младото поколение.Трябва да се мрази чалгата като музика,и тия които и подражават.
(не казвам че няма изключения,просто те са дефицит)
Така че не е вярно селянина си е селянин по принцип.Избора на стил те прави селянин и прочие.Въпрос на избор и кретенизъм е ;)
Фък,няма да се разберем,спирам да споря :)
Казвам последно че не се почва да се пие и пуши щото е модерно а щото си в такава среда,познавам много "чалгарки" които не пият и не пушат,нито се държат курвенско..нито те нито компанията им следователно (йей тоя израз ме кефи :D ) не музиката кара хората да пропадат или да се издигат а средата и начина на мислене .. :)
добре де.Кажи ми тогава откъде прозлезе упадъка днешната младеж?
Чернобил?
(^ имам един авер де си мисли че Чернобил е виновен за всичко,включително че и левчетата НЕ светят в тъмното :D )
От тва че днешните поколения станаха супер разпуснати,надути себеЛЮБИтели.. музиката е само оправдание :) Интересно ми е какво мислиш за глухите които нямат как да слушат музика ? 8-) Те безлични ли са? :)
NaNa_SladuRana
07-21-2008, 22:30
за колко яки говорим? :D
добре де.Кажи ми тогава откъде прозлезе упадъка днешната младеж?
Чернобил?
(^ имам един авер де си мисли че Чернобил е виновен за всичко,включително че и левчетата НЕ светят в тъмното :D )
От тва че днешните поколения станаха супер разпуснати,надути себеЛЮБИтели.. музиката е само оправдание :) Интересно ми е какво мислиш за глухите които нямат как да слушат музика ? 8-) Те безлични ли са? :)
Не,просто са извън мейнстрийма от комерсиална простотия.Късметлийски копелета са!
Хях,.,ясно :wink:
Да смятаме ли зверския оф. за приключен?
Драсни нещо по същинската тема,ако не ти се спори повече :D
Приключен щеше да е ако се съгласиш с мен :grin: бъзикам се :) нямам какво да добавя,казах си каквото ми беше на сърце,надявам се ме разбра какво искам да кажа и не ти надух главата с глупости :wink:
Да смятаме ли зверския оф. за приключен?
Драсни нещо по същинската тема,ако не ти се спори повече :D
Приключен щеше да е ако се съгласиш с мен :grin: бъзикам се :) нямам какво да добавя,казах си каквото ми беше на сърце,надявам се ме разбра какво искам да кажа и не ти надух главата с глупости :wink:
надеждите са взаимни :)
-> не,не си
Окей,лека вечер тогава :)
на другите сори за офф-а 8-)
На първите страници прочетох толкова много коментари от момчетата , как не обичали момичета с широки тениски,кубинки ала бала...Знам кво е станало нататък война фешъни срещу метали.Аз също слушам метъл(не че на аватара му личи) и не ми пука какво мисли някое изпидирастяло фешънче за мен.Аз съм такава каквато съм и не бих се променила за нищо на света.Мисля ,че повечето момчета,които не слушат метъл (не само фешъните като цяло) ги е страх щото метълките сме по-респектиращи от някой с зализан бретон и гащи в гъзъ му :-P :-P :-P .Момчетата обичат малки курвички с гъзъ и цицте им отвън на 20 санта токчета с 3 тона фон дьо тен и отделно още толкова спирала и да не забравя очилата с бяла рамка за да се фукат наляво надясно с "красотата й" .Някой ден когато пораснат и си хванат за пореден път такава и я заведат на ресторант или у дома си да я запознаят с родителите си ще осъзнаят колко е тъпа,ограничена,безмозъчна ,себелюбива и надута и ще си искат метълка ама метълката ще си е хванала някой с нейният умствен багаж.Защото стойностната музика развива в много повече посоки мисленето отколкото пропадналата чалга.
B.O.OM..
07-22-2008, 07:59
На първите страници прочетох толкова много коментари от момчетата , как не обичали момичета с широки тениски,кубинки ала бала...Знам кво е станало нататък война фешъни срещу метали.Аз също слушам метъл(не че на аватара му личи) и не ми пука какво мисли някое изпидирастяло фешънче за мен.Аз съм такава каквато съм и не бих се променила за нищо на света.Мисля ,че повечето момчета,които не слушат метъл (не само фешъните като цяло) ги е страх щото метълките сме по-респектиращи от някой с зализан бретон и гащи в гъзъ му :-P :-P :-P .Момчетата обичат малки курвички с гъзъ и цицте им отвън на 20 санта токчета с 3 тона фон дьо тен и отделно още толкова спирала и да не забравя очилата с бяла рамка за да се фукат наляво надясно с "красотата й" .Някой ден когато пораснат и си хванат за пореден път такава и я заведат на ресторант или у дома си да я запознаят с родителите си ще осъзнаят колко е тъпа,ограничена,безмозъчна ,себелюбива и надута и ще си искат метълка ама метълката ще си е хванала някой с нейният умствен багаж.Защото стойностната музика развива в много повече посоки мисленето отколкото пропадналата чалга.
Напълно съм съгласна с теб....
подкрепям и Verminaard
Да определено ме възбуждат метълките. И за гадже предпочитам метълка пред някоя загубена чалгарка.
Nomad_bg
07-22-2008, 18:12
Възбуждат ме яки момичета, без значение метълки ли са, емота, фешъни и т.н..По-скоро бих се отдръпнал от някое момиче, което парадира с това, че е метълка. :?
Определено ме кефят(все пак и аз съм метъл :D ).
RoCkSpOt
07-22-2008, 21:33
Абе има мн сладки и хувави металистки..обаче не си личи треа да отидат 1 път на фризиор и на илианци малко различни дрехи и са си перфе ама нема кой да им отвори очите... :-o
Еми аз съм метълиска и само едно от гаджетата ми е бил метъл.. иначе мноого ме кефят момчета дълги коси :D
Ardentika
07-23-2008, 10:58
Определено не би ме възбудил метълист XD
И предпочитам да ходя с някое момче, с което споделямое общи вкусове :) Ама винаги не става така XD
fuck_brainpants
07-23-2008, 15:24
Нека да ви светна, че е метЪлистка... ми аз съм нещо подобно и бих казала, че ви е мн далеч представата за метЪлки ;] Както и да е аз пък ще кажа, че съм навита за някой метЪлист :D хъх
И ай, който прочел мнението ми и все още пише "метАл" да си вземе лист и химикалка и да пише цяяял ден: метЪл (ей така с главната буква), метъл, метъл..... повярвайте ще ви помогне :)
GreenFairy
07-23-2008, 15:34
И ай, който прочел мнението ми и все още пише "метАл" да си вземе лист и химикалка и да пише цяяял ден: метЪл (ей така с главната буква), метъл, метъл..... повярвайте ще ви помогне :)
Не вярвам :D Иначе кажете си критериите са яка метълистка, поне да знам дали се вписвам в тях :-D
blackfate
07-23-2008, 15:40
Иначе кажете си критериите са яка метълистка, поне да знам дали се вписвам в тях :-D
хаххах ... и аз искам да знам за себе си
tvoqta__me4ta
07-25-2008, 08:07
Някой като каже "метълка" имам усещането, че с метлата са ме измели :D
Възбуждат ме яки момичета, без значение метълки ли са, емота, фешъни и т.н..По-скоро бих се отдръпнал от някое момиче, което парадира с това, че е метълка. :?
+1
Въпрса е за сексуално влечение, не момиче с черна раздърпана тениска 1000 пиърсинга и пола до глезените НЯМА да ми привлече вниманието с абсолюнто нищо. Защо ли? Защото няма излъчване на жена..Тея "чалгарки, хаусърки и т.н" с тесните поли и големите деколтета ще ми харесат повече да, защото подчертават характерните женски черти у себе си. А някои дето имаха изказвания по-горе, които гласят - който е метъл е умен, който слуша хаус, чалга и т.н и т.н е прост... мога да ви кага, че ограничени е слабо определение за вас. Със здраве ;}}}
aniezina
07-29-2008, 18:26
е кажете? кефят ли ви метълки и бихте ли тръгнали с момиче, което слуша различна музика от вашата? Все пак сякви ги има :) 8-)Аз съм метълка(или поне така ми казват) Но не, не бих тръгнала с метълка, виж някой дългокос металяга по-би ми хванал окото :D
Claustrophobia
07-29-2008, 19:09
Аз съм ходила с момче,което слуша метъл..Това въобще си е съвсем нормално..
ilovecoffe
07-29-2008, 19:10
metal forever! samo tovaa bih kazala a na koito ne mu haresvat metalki a t1pi ligli kopele moje da go duha
aniezina
07-29-2008, 19:23
Сетих се за още нещо. Подобна връзка може дори да е ползотворна относно общата култура и на двете страни. Един подобен съюз между хора от различни гилдии и музикални направления, може да допринесе за общата култура и за обмяната на информация знания и интереси между двамата. Дори може да е забавно. Една подобна връзка трудно ще бъде изчерпена стига страните в нея да подхождат с разбиране и интерес спрямо влеченията и разбиранията на срежуположния. Така вечно ще има какво да опознават един в друг и постоянно ще е интересно :)
insanity_666
07-30-2008, 11:02
леле, от къде да почна?!? така, като начало всички май се съгласихме, че може да си метълка и без да се обличаш като такава, НО първоначалния въпрос, струва ми се, беше точно за този имидж.
ясно, разбирам, че всички безкрайно компетентни фешъни и др. не-метъли са се нагледали на ужасяващи пикли на по 12-13 години, които се пънат да стават метълки и които най-често взимат пример от батко си, да речем. карикатури има много и дори аз като метълка няма да се мъча да го отричам. но има и красиви изключения, които ест няма как да видиш ако обиколките ти са само из клубовете и дискотеките максимално отдалечени от метъла и метъл(к)ите като цяло.
една жена може да е красива и да прилича на жена почти без значение в какво е облечена. красивото си е красиво и трудно може да го скриеш, а това да си секси е въпрос много повече на излъчване. а за грима - еднакво грозно е да си цопнеш лицето в кофа със златиста или черна боя. ако мацката е оперирана от вкус и чувство за естетика, с какъвто и цвят боички да се маже пораженията са еднакви.
за изцепката на eXciTeD ако не се лъжа (още ми се плаче) - може ли да изгасите за секунда телевизия Планета и порното и да се замислите - кое е по-отблъскващо и анти-секси? пола до глезените, малко по-широка блуза и убити цветове, които отиват много повече ако не си с мерките на манекенка или къса пола/тесни дънки+ултра късо и тясно потниче, които освен женското подчертават 70 кила паласки и целулит? :shock:
и последно (макар че ме е страх да повдигам тоя въпрос) - някой тук прави ли разлика между метълка и goth? питам за някой, който не е метъл.
Dreamstalker
07-30-2008, 11:25
Мерси
Tova e velika pesni4ka-az sega si slu6kam one :)
Ami nqmam ni6to protiv metalkite-i az slu6am metallica no ne i ne6ta kato Slipknot etc.
Dori gi namiram mnogo sexy no umerenite metalki-a ne nqkoi koito se prevru6tat v ne6to s obici vmesto lice :) (az si padam i po emo-momi4etata :D ) a i normalnite macki sa si super(ne 4e metalkite sa nenormalni-prosto razli4na viziq^^)-prosto iskam da kaja 4e s kakuvto i grim/pri4eska da e momi4eto ako e hubavo to si e hubavo i kakvato i muzika da slu6a ako si e goting harakter si ostava takava :)
Aide da jivei metala ;)
aniezina
07-30-2008, 11:36
Мерси
Абе я стига лиготии!
Rammstein- Du Riechst So Gut
@insanity_666 мне не си пускам планета.. даваш ми някакъв пример.. тя ако е 70 кила по какъвто и начин да се облече няма е секси, естествено че ще се прикрива с по-широки дрехи... не ми харесват барбита, но нека прилича на жена все пак...и да наистина има много красиви метълки и като ги погледна ми става тъпо, че те могат да изглеждат много по-добре от някои други надути кифли, но този начин на обличане... извинявай т`ва не е секси... някои хора покрай въпросната мода се съсипват така..буквално...нека си слуша каквото намери за добре, ама да не прилича на жена, а на мъртвец... не това не ме въжбужда определено.
insanity_666
07-30-2008, 12:30
@insanity_666 мне не си пускам планета.. даваш ми някакъв пример.. тя ако е 70 кила по какъвто и начин да се облече няма е секси, естествено че ще се прикрива с по-широки дрехи... не ми харесват барбита, но нека прилича на жена все пак...и да наистина има много красиви метълки и като ги погледна ми става тъпо, че те могат да изглеждат много по-добре от някои други надути кифли, но този начин на обличане... извинявай т`ва не е секси... някои хора покрай въпросната мода се съсипват така..буквално...нека си слуша каквото намери за добре, ама да не прилича на жена, а на мъртвец... не това не ме въжбужда определено.
добре. става ли когато имаш време да потърсиш няколко снимки на секси жена, която не прилича на Барби и на красиви метълки, които са се съсипали (в нет-а има всичко) :) моля!
и дайте снимки да това, което определяте за "мъртвец". айде поне да изясним кой за какво говори ;)
виж мацко, нямам време да споря, нито имам желание. Нека всеки да остане с убежденията си, ти вярваш в едно аз в друго няма смисъл да се опитваме да изтъкнем едното пред другия. Просто изразих личното си мнение :) Аз мога да кажа, че слушам почти всякаква музика, hip hop/funk когато съм на тренировки и извън тях, metal...слушам dope - die motherfucker die когато ме е яд на нещо, когато съм с приятели на купон слушам чалга, любимата ми песен е evanescence - bring me to life и така. Не мисля, че трябва да се ограничаваме, още повече да се стига до идиотски спорове от сорта ти слушаш т`ва значи си идиот и т.н. Всеки с избора си. Аз не казах, че съм против даден стил, просто даден стил на обличане ме отблъсква. Различен човек, различен вкус, различни разбирания. :-)
insanity_666
07-30-2008, 14:38
виж мацко, нямам време да споря, нито имам желание. Нека всеки да остане с убежденията си, ти вярваш в едно аз в друго няма смисъл да се опитваме да изтъкнем едното пред другия. Просто изразих личното си мнение :) Аз мога да кажа, че слушам почти всякаква музика, hip hop/funk когато съм на тренировки и извън тях, metal...слушам dope - die motherfucker die когато ме е яд на нещо, когато съм с приятели на купон слушам чалга, любимата ми песен е evanescence - bring me to life и така. Не мисля, че трябва да се ограничаваме, още повече да се стига до идиотски спорове от сорта ти слушаш т`ва значи си идиот и т.н. Всеки с избора си. Аз не казах, че съм против даден стил, просто даден стил на обличане ме отблъсква. Различен човек, различен вкус, различни разбирания. :-)
разбира се, че всеки има различни разбирания - нито мога, нито искам да променям твоите ... просто исках да ги разбера. не виждам връзката м/у музика и интелект и няма да тръгна да я защитавам (така че се надявам това да не се отнасяше до мен) ...
ти си първия човек, с когото се разбирам нормално на тема музикални култури... евала ;}
amerikanec
07-30-2008, 15:31
ти си първия човек, с когото се разбирам нормално на тема музикални култури... евала ;} Най-добре се изказа брато подркепям умисъла ти.аз не слушам метъл но е имало моменти когато съм си пускал Whisky in a jar или AC/DC . Аз съм меломан слушам всичко във всеки стил има нещо което е благо за ухото ми както и според настроението слушам хип-хоп NOTORIOUS NAUGHTY BY NATURE HOUSE OF PAIN TIM DOG слушам и електронните като Crystal Method или пък транс и хаус като PVD Above and Beyond Oakenfold Burren Tom Novy Chris Lake а от няколко години насам ми привлече вниманието и Смуут Джаз-а като Paul Hardcastle Candy Dulfer 3rdForce Spyro Gyra Aucostic Alchemy е това е бих казал че и Джордж Майкъл харесвам и много други но е дълга листата какво значение има каква музика слушам Важното е да си привлекателен да имаш ЧАР и някакви граници не обичам крайни вкусове като тези на метъла!! Аз имам собствен стил повлиян от родителите но с времето и от самият мен моя интуиция винаги съм харесвал стилни и естетични мъже като Ал Пачино може би и робърт де ниро но повече като актьор винаги бих искал да съм стилен със костюм вратовръзка балтон и късата прическа със леко зализан бретон но това е твърде официално а и годините ми не отговарят (17) но все пак се приближавам по някакъв начин до тези критерий обичам да нося ризи или нещо по небрежно ---до колкото момичетата метълки казах че не ги одобрявам тъй като на едно момиче и трябва женственост но не и курвенски стил къса пола с голямо деколте може би по скрити гърди да се виждат дългите крака на 7-8 сантиметров ток не много сладникава мадама а женствена с не чак толкова големи пропорции като големи джуки и надути гърди ЕСТЕТИЧНО но въпреки това веднъж забелязах момиче което слушаше някакъв метъл мисля че беше HIM lovemetal или там каквото е беше само със една черна спирала и влажни устни но беше много привлекателно облечена въпреки че беше със черните нюанси беше и висока със красива подържана дълга коса е жалко малко са тези момичета във тази така наречена култура или по точно избор защото културните хора ходят на опера театър вместо кино и имат вкус към облеклото както и към начина им на живот не говоря за аристократи а за обикновени хора.КАТО МЕН :) Не използвам препинателни знаци като запетаята!!
http://photos.jpgmag.com/94969_41514_24eef56d24_l.jpg
http://i141.photobucket.com/albums/r46/naeshell/Sexy%20Comments/Metal_Chick.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y181/josephineca/loren-goth-chick-big-breasts.jpg
mi te tova e nqma nujda da kazvam pove4e
windstopper
07-31-2008, 22:58
май нещо се отклонихте от темата въпросът не беше ли възбуждат ли ви металките а не красиви ли са грозни ли са е за мен колкото и да е хубаво 1 момиче никога пък няма да се възбудя ако е от типа с веригите и там разните нашийници
insanity_666
08-01-2008, 14:17
май нещо се отклонихте от темата въпросът не беше ли възбуждат ли ви металките а не красиви ли са грозни ли са е за мен колкото и да е хубаво 1 момиче никога пък няма да се възбудя ако е от типа с веригите и там разните нашийници
а ще се възбудиш ли ако е грозна, но без вериги и нашийници? о.О
Такива никога няма да могат да ме възбудят!Тия са ебати гадта :D
SlipKnoT696
08-01-2008, 14:45
как го казват "металисти" се една не са хора ебати...какво от това, че някой слуша различна музика...
blackfate
08-01-2008, 15:01
Относно едно изказване на инсенити_666 за метълите и готиците ... Да има разлика ... но аз съм метълка така че ...
Бтв ние с тебе се познаваме мисля от един друг форум ... (black_fate ми е другия ник)
Terzerius
08-01-2008, 20:36
Ами виждал съм доста привлекателни металки.Аз съмия също съм фен на музиката и бих :)
А как реши, че като слуша метал е различен от нашия стил ?!
psychopath
08-01-2008, 21:44
епаа редко попадаме на такива...много малко са :D
kolkoto i da e krasiwa metal drehite gi zagrozqwat mnogo spored mene ...ne si se predstawyam da vyrvq s nqkoi momi4e s bluzi na Korn i meshka na slipknot .....a dosega ne sym zabelqzwal nqkoi super qka macka metalka :neutral:
looOool... da ne si wijdal qka metalka bojee.... povecheto metalki sa qki be tapanar... ela w sofia da te zapoznaq s 3-4 ... nema takiwa pytki kat tqh... ;)... TOwa che si padash po emota... nikoi ne winowen... metal drehite zagrozqwat hahhxhahX :D:D:D tupo EMOCIONALNO MALTRETIRANO PEDALCHE !!!
psychopath
08-01-2008, 21:58
looOool... da ne si wijdal qka metalka bojee.... povecheto metalki sa qki be tapanar... ela w sofia da te zapoznaq s 3-4 ... nema takiwa pytki kat tqh... ;)... TOwa che si padash po emota... nikoi ne winowen... metal drehite zagrozqwat hahhxhahX :D:D:D tupo EMOCIONALNO MALTRETIRANO PEDALCHE !!!ЛОЛ ти ги познаваш всичките яки :-D
То и ти си ебати гадта ама ако почнем тебе да те тропаме :D .Според теб кое му е грозното на това?!
http://puroanjo.weblogger.terra.com.br/img/gothic_girl48.jpg
http://i217.photobucket.com/albums/cc128/sincereromeo/gothic-girl488x805.jpg
de da gi poznawah sichkite qki metalki... kopele nemashe da ima rawen kat mene ;).... hahaha w sofia ima tolko noo qki metalki... da beshe doshul na koncerta na Metallica da wiish kakwi imashe.... ot pone 100 momicheta koito sam widql... 90 da sa bili qki ....
psychopath
08-01-2008, 22:06
То и ти си ебати гадта ама ако почнем тебе да те тропаме :D .Според теб кое му е грозното на това?!
http://i217.photobucket.com/albums/cc128/sincereromeo/gothic-girl488x805.jpge taa ba6 ne me radva :D
psychopath
08-01-2008, 22:07
de da gi poznawah sichkite qki metalki... kopele nemashe da ima rawen kat mene ;).... hahaha w sofia ima tolko noo qki metalki... da beshe doshul na koncerta na Metallica da wiish kakwi imashe.... ot pone 100 momicheta koito sam widql... 90 da sa bili qki ....братле ебавам се...знам че има яки
и познавам доста ;)
бех и на концертО
я съм виден столичен музикант ...А? кво че ми кажеш
че ти уредим 10-20 пички за износ у Грция бате :lol:
http://i217.photobucket.com/albums/cc128/sincereromeo/gothic-girl488x805.jpge taa ba6 ne me radva :D
Е верно,че не може да се угоди на всеки вкус ама не са грозни
oo hse ima prodawam prodawam basi mamata :D she izkaram dosta pari.. ama gledai iznosa da e star ... metalki na po 60-70 godini... :D apa ako namerish nqkoq na kam 90 nai skupo she q zema ... :D:D:D
psychopath
08-01-2008, 22:12
немаш проблем бате...
нали знаеш..жените са като виното- с годините стават все по-добри :lol:
True True... nachi teq na po 90 ... da ne goworim .. :D perfektnata babka s bastun s cherep.. teniska na Metallica .. takawa leko izbelqla ot slunceto... s pricheska na ritana zelka y glawata... ogromni chepici ot ovcha koja kojen paltalon po neq... shte e perfektna ... :razz:
psychopath
08-01-2008, 22:15
и железарии с килограми по кожените дрехи :D
oo ti gledai da i se otworish da widish kuw boi she qdesh ... :D kat fane Tyhlofona... ili karabiner 12-ka debel glei kwo stawa... ;d i kato pochne da te nalaga i da wika.. METAL FOREWAR KOPELE !!! 8-)
на тоя акъл никогиш не бих легнал с металка никогиш!!!!! ;-)
nachi nqmash akul... :smt087
аа уеее дааааа ,ко ма лъиш ,4е немам акъл :D Ама по темата сериозно не ми са симпати4ни
mmm shtom kazwash.... nqkoi put ako doesh w sofia ... mini prez kwartal tolstoy... da widish fuckin' CooL metalki... :smt007
Rebirthing
08-01-2008, 22:45
Мерси
Абе я стига лиготии!
Rammstein- Du Riechst So Gut
Добре де,добре 8-) Rammstein-Du Hast 8)
FunnYboY
08-02-2008, 15:51
Естествено че ме възбуждат :shock: 8) 8) 8) 8)
http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/0094284/img_94284_316790_l.jpg
http://img.zamunda.net/pic/smilies/rocknroll.gif http://img.zamunda.net/pic/smilies/rocknroll.gif http://img.zamunda.net/pic/smilies/rocknroll.gif http://img.zamunda.net/pic/smilies/rocknroll.gif http://img.zamunda.net/pic/smilies/rocknroll.gif http://img.zamunda.net/pic/smilies/rocknroll.gif
rozova_lady
08-02-2008, 16:25
Моля това някой модератор да го изтрие
rozova_lady
08-02-2008, 16:28
Естествено че ме възбуждат :shock: 8) 8) 8) 8)
http://img.zamunda.net/pic/smilies/rocknroll.gif http://img.zamunda.net/pic/smilies/rocknroll.gif http://img.zamunda.net/pic/smilies/rocknroll.gif http://img.zamunda.net/pic/smilies/rocknroll.gif http://img.zamunda.net/pic/smilies/rocknroll.gif http://img.zamunda.net/pic/smilies/rocknroll.gif
Това не е никаква метълка
http://farm1.static.flickr.com/93/247767693_741aaf536a.jpg
http://gallery.photo.net/photo/4974624-lg.jpg
Това са истински метълки :|
FeelMyPain
08-02-2008, 16:33
^Много са "възбуждащи" :? :-s
Saymon90
08-02-2008, 16:33
Ама точите лиги на Зори, нали? ;)
FeelMyPain
08-02-2008, 16:35
Ама точите лиги на Зори, нали? ;)
Това женската на Зоро ли е ?
До такава степен ме възбуждат че бих ги изпраскал .... с китарата по главата .
4eere6ka_kiss
08-02-2008, 17:25
METULA E NAI ISTINSKATA MUZIKA!!!! MN JALKO ZA TEQ KOITO NE GO RAZBIRAT !
До такава степен ме възбуждат че бих ги изпраскал .... с китарата по главата .
Най точно казано.Евала :wink:
key_of_hell
08-02-2008, 19:26
ne znam koi go kefi i koi ne no metula si e super muzika, a horata koito q slu6at v pove4eto slu4ai si zaslujavat, ama taka se draznq na devoikite det znaqt dve pesni4ki na metalika i sa trugnali da se pi6at metulki!Iskam samo da im kaja SME6NI STE!
JJ-JokeJokey
08-02-2008, 19:27
Подкрепям те напълно! Чалгарка, Металка, Извънземна ако е готина действам!
FeelMyPain
08-02-2008, 19:37
ne znam koi go kefi i koi ne no metula si e super muzika, a horata koito q slu6at v pove4eto slu4ai si zaslujavat, ama taka se draznq na devoikite det znaqt dve pesni4ki na metalika i sa trugnali da se pi6at metulki!Iskam samo da im kaja SME6NI STE!
Ти може да слушаш метъл и определено не си типичната метълка.Ти си ГОРЕЩА :-)
key_of_hell
08-02-2008, 19:42
Ти може да слушаш метъл и определено не си типичната метълка.Ти си ГОРЕЩА :-)
sujalqvam 4e malko 6te se otplesna!
Mnogo se radvam da te vidq, az misleh 4e si mi surdit!Nali ne si???
E 4ak gore6ta ne sum... topli4ka... no za teb sum ogun! :-)
FeelMyPain
08-02-2008, 19:46
^Няма за какво да ти се сърдя.Ти хич не ми обръщаш внимание, ама какво да се прави.Такъв е живота...
Иначе и аз се радвам да те видя.Беше ми домачняло. :)
*tEmPtAtIoN*
08-02-2008, 20:21
Аз лично харесвам всякаква музика и нямам нищо против хората, които слушат метъл или каквото и да е :) Но не смятам,че поради тази причина всички метъли трябва да изглежат по един и същи начин :? Най-добре е всеки човек да си има собствен,индивидуален стил... Все едно факта,че съм фенка на Анджелина Жоли да ме кара да я имитирам... :shock:
Някои хора имат мания да бъдат различни,но постигат точно обратния ефект и стават еднакви...
insanity_666
08-02-2008, 20:34
Относно едно изказване на инсенити_666 за метълите и готиците ... Да има разлика ... но аз съм метълка така че ...
Бтв ние с тебе се познаваме мисля от един друг форум ... (black_fate ми е другия ник)
ееей, здрасти уе душа :smt006 :-)
тааа има ли смисъл да се задълбаваме с тея подробности за готика като отделен стил или да не издребняваме?
insanity_666
08-02-2008, 20:36
[quote=XpLiSi7]
това е goth, а не метълка ;)
FunnYboY
08-02-2008, 20:37
Of Wolf And Man :D 8)
Това не е никаква метълка
http://farm1.static.flickr.com/93/247767693_741aaf536a.jpg
Ставаше въпрос за красиви метълки, нали :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Civilizationruller
08-02-2008, 21:07
(puke) мани я тая снимка на металката
Иначе мога да кажа гордо аз слушам метъл ! НО НЕ СЕ ПРАЯ НА МЕТЪЛ смисъл да си пускам дълга коса да слагам ботуши и огромни тениски :о и да нося боксове :D Металките.. ми не всички ми харесват ... до сега не съм се възбуждал като видя металка просто си викам "брей на тая и отива така " или " опф май си изгубих апетита " :d лафих си с една метълка 1 път уж да я зарибявам тя кат се разприказва за изкормване на сърца рязане на черва и си казах " май ако и го подам ше ми го среже я да си ходя.. "
Пример: Взимам си една метълка за една вечер ... почва играта събличаме се, заиграваме се, почва да ми прави дудук, ама по дяволите :shock: Обецата на устната и дращи курО ми .. както и да е ... превъзмогвам го ... задавя се с него при което й излизат сълзи и всичкия и грим върху куро ми ... е не .. взимам й кубинките и мажи през фейса земи земи земи земи докато не спре да мърда гадната смръдлива потна метъляга
FunnYboY
08-02-2008, 21:38
Когато ти прави свирка момиче с обица на езика тогава говори.Няма по яко усещане от това.Въобще не дращи а много яко е чувството.Много мразя така някой да говори без да е пробвал нещо...
Зависи от обицата братле, ако е някой шип :shock:
Ама ако е топче, виж, за друго говорим 8) :P
blackfate
08-03-2008, 06:01
ееей, здрасти уе душа :smt006 :-)
тааа има ли смисъл да се задълбаваме с тея подробности за готика като отделен стил или да не издребняваме?
Айде да не издребняваме ... Едва ли някой друг освен нас +- още няколко биха направили разликата...
ScionOfStorm
08-03-2008, 09:55
Ц, готик разбирачки бе, опасни, ахах.
Иначе толкова помия беше изписана в тая тема, с типичните представи на средностатистическия незапознат с метъл културата => мацките метълки въобще, че си е ебало майката.
Иначе харесвам някаква част от метълките като стил на обличане и излъчване, но има и толкова много неподдържани и смятащи, че трябва да са като мъжкия си еквивалент в случая, че си е ебало майката на квадрат...
да..готик също..но искам да пробвам секс с real punk :D
----------------
Listening to: Metallica - The Unforgiven II (http://www.foxytunes.com/artist/metallica/track/the+unforgiven+ii)
via FoxyTunes (http://www.foxytunes.com/signatunes/)
From_Hell
08-05-2008, 16:17
Абе някой сте много ЗЛЕ!Какво занчение има какво музика слуша?Не е ли важно какъв е човекът?Като четА ТЪПИТЕ мнения направо лошо ми става.Тук нямате реална представа какво е метал.Знаете само най-бруталните!Какво като едно момиче носи черно?И се гримира в черно!Това е въпрос на вкус ,а като не СЪВПАДА С ВАШИТЕ ЕМИ НАМЕРЕТЕ СИ НЯКОЯ ОТ ПРАЗНОГРАВИТЕ КУРВИ , КОИТО САМО ЗА ДРЕХИ И СЕКС МИСЛЯТ :-x
vqrno i da dop1lnq ito nqma predstav kakvo e met1la kato stil dvijenie i muzika da ne se obajda i da ne kazva koi k1k1f e v kraina smetka tva si e muzika (az li4no q predpo4itam) ne opredelq 4oveka i ne e kazano da prili4a6 na nqkoi ot LORDY za da slu6a6 muzikata si4ki predr1s1d1ci sa porodeni ot lape6ki gluposti na 13 godi6ni de4ica az li4no nqmm protiv nikoi kakvato i muzika da slu6a stiga da e stoinosten 4ovek !!!
vqrno i da dop1lnq kito nqma predstava kakvo e met1la kato stil dvijenie i muzika da ne se obajda i da ne kazva koi k1k1f e v kraina smetka tva si e muzika (az li4no q predpo4itam) ne opredelq 4oveka i ne e kazano da prili4a6 na nqkoi ot LORDY za da slu6a6 muzikata vsi4ki predr1s1d1ci sa porodeni ot lape6ki gluposti na 13 godi6ni de4ica az li4no nqmm protiv nikoi kakvato i muzika da slu6a stiga da e stoinosten 4ovek !!!
love_rock
08-17-2008, 08:44
има примерно некви супер зловещи металки,които лично мене не ме кефят :) но примерно аз слушам рок (Deep Purple,Led Zeppelin,Black Sabbath,Rainbow,AC/DC,Whitesnake) и нося такива тениски :) не напрекъснато,но нося и няма хора,които примерно да се отвръщават :D , а напротив :) иии колкото до рока,той не може да се опише с думи.. :smt049 просто като чуеш една балада примерно и те кара да летиш :)
+1
BloodyNight
08-17-2008, 17:45
metalki ne za6toto sum momi4e , no metali - :oops: 6toto i az sum metalka i ....ooh razme4tah se ..
g1rl4eto_
08-17-2008, 18:00
nishto protiv metalite kato cqlo ama ako bqh mom4e i az taka ne bih trugnal s takava :)
само ако пее добре на микрофона 8)
BloodyNight
08-18-2008, 07:53
de*a kvo si4ki se hva6tate za grima we - tejuk grim nosqt nai ve4e black i gothic metulkite - ostanalite moje i da nosqt no e v ramkite na krasivoto (vupreki 4e men mnogo si me kefi pove4ko 4erno- v ramkite na krasivoto za nqkoi nemetuli)az li4no nosq 6irokite teniski za koito su6to dosta 4esto se spomenava, nosq me6ka 6ipove verigi (kubinki 6te si kupuvam skoro) za obicite ima vreme no grim nikoga nqma da sloja prosto za6toto mrazq grim daje i da e 4eren - moje da me mislite za nqkava oligofrenka ama ne mi dreme - az si se haresvam za na4ina mi na obli4ane i ne me e*e kvo mislqt drugite
aaa ima i dosta gotini, hubavi metalki li4no sam vijdala
Gam3 0v3r
08-18-2008, 18:58
:razz: :razz: :razz: :razz: лелеле никога не бих и се целувал с металиска... :razz: :razz: :razz:
Love0nlyMyself
08-18-2008, 19:05
НЕ
insanity_666
08-18-2008, 20:33
:razz: :razz: :razz: :razz: лелеле никога не бих и се целувал с металиска... :razz: :razz: :razz:
познавам поне 5 такива, които не само ще ти променят тази позиция из основи, а ще ги и сънуваш всяка нощ докато не пукнеш ... нооо няма да споря :-P
Gam3 0v3r
08-18-2008, 20:41
познавам поне 5 такива, които не само ще ти променят тази позиция из основи, а ще ги и сънуваш всяка нощ докато не пукнеш ... нооо няма да споря :-P
Може да си права... :) ама аз говоря за тея дето са мазните дето пият бира по цял ден и не са се купали по 1 месец и + това има по 333 333 333 обици...
Ice_Queen_
08-18-2008, 20:44
Боже,помогни им да пораснат..
insanity_666
08-18-2008, 21:18
Може да си права... :) ама аз говоря за тея дето са мазните дето пият бира по цял ден и не са се купали по 1 месец и + това има по 333 333 333 обици...
е па нз, аз такова животно (сред мацките поне) не съм виждала ... ама ти явно разбираш повече :razz:
Бих тръгнал с момиче което слуша различна музика от тази която слушам.. даже по принцип така става. 8-) А пък да се възбуждам от "яки металистки" Не.. Пойче ме напушва смях .. Не ем питайте защо - нямам си на идея.. :D 8-)
mirchetu
08-19-2008, 00:39
...И да ви кажа,че ако човека е свестен,последното нещо,което трябва да ви инт е музиката,която слуша...
Ам... да, ако не мислиш да си с него дълго. Когато музиката е животът ти, не трябва да ходиш с портньор с различни от твоите музикални предпочитания, защото няма да можете да си правите купона заедно. Че метъли и чалгари най-редовно запиват и се веселят заедно е ясно, но когато започнеш да се буташ с партньора ти пред РС-то каква музика да заредите става неприятно, а и най-често поне единият се сдухва. Защото аз примерно и целия алкохол на света да съм изпила, няма да понеса house примерно. Може да съм в кома, но и в комата си ще се гърча и ще се моля или да спре или да умирам по-бързо, за да се отърва от това мозъчно менгеме. А точно заклетите метъли в трезво състояние са най-нетолерантни към другите стилове и това е едно, от нещата, за които им се кефя. На брат ми гаджето така обича чалга а той мрази от дъното на душата си. Като се напие се примирява, но далеч не му е готино, просто гледа да не обръща внимание на музиката. А колко по-яко е с партньора ти да си набримчите колоните и да пеете и да се раздавате и да се кефите тотално, да ходите на концерти заедно и да понасяте дъжда и студа, защото ако не си истински фен примерно, не би останал ако те вали дъжда и те духа вледеняващ дъжд, докато чакаш да започне концерта и по време на него. Познайте за кой концерт говоря :D Жокер - скоро беше хахах :D
Аз в една тема го казах казвам го пак не е важно каква музика слуша какви дрехи носи (да не са текива като на баба ми де :D) важно е на мен да ми харесва данък обществено мнение на плащам
BrokenAngel
08-19-2008, 18:45
Това как трябваше да прозвучи....?Че метълките са някакви странни лунатички,ненормални...?По темата-аз лично слушам рок,метъл.Айде сега видели,невидели и да се почва-нечистоплътни сме били....Не знаех,че като се къпеш всеки ден си нечистоплътен.Грима-признавам си,аз нося черен молив,но съвсем леко,колкото да подчертае окото ми,и не си слагам нищо друго.Със фрапиращ грим са както казаха по-горе главно блек метълките,но и сред тях не се виждат чак толкова често ,,мъртъвци,, :x
metalchetoooo
08-23-2008, 21:54
aM i az slusham metal no nqmam obica na papa.. ne nosq kobinki .. i btw ne sam ot tezi deto se nerwqt na chalgata .. edin istinski metal nqma da obryshta wnimanie na chalgata .. mnogo mrazq nqkoi da mi natqkwa che sam razlichna :-x i nqma nishto losho w cherniq grim .. az naprimer se oblicham ponqkoga w po sweji drehi ne samo w cherno ...
metalchetoooo
08-23-2008, 21:56
aa i da ponqkoga mnogo se nerwq na nqkwi 10 godishni pikli (koity slushat chalga ) da me obijdat .. EWROWIZIQ 2006 .. pomislete malko koi specheli .. koi stana idol na BG .. nqmam nishto protiw chalgarite .. prosto razlichen stil muzika e chalgata ala da me obijdat zaradi metala .. izwinete me ama metala si e swetowno priznata muzika !
bubolechkaa
08-23-2008, 21:57
Не ми харесват металиските и т'ва е! Просто никой колега неможе да ме обеди в противното :o
Rise_Against
08-23-2008, 21:57
xaxaxaxxaxax
Civilizationruller
08-23-2008, 22:01
aa i da ponqkoga mnogo se nerwq na nqkwi 10 godishni pikli (koity slushat chalga ) da me obijdat .. EWROWIZIQ 2006 .. pomislete malko koi specheli .. koi stana idol na BG .. nqmam nishto protiw chalgarite .. prosto razlichen stil muzika e chalgata ala da me obijdat zaradi metala .. izwinete me ama metala si e swetowno priznata muzika !
Да бе само като ти видя подписа и ти вярвам че нямаш нищо против чалгата :razz: иначе аз си дъня метал по цял ден но не съм металяга а съвсем нормален просто такава музика ми харесва и на външен вид неможеш да разбереш дали слушам метъл или чалга и btw по лекия метъл слушам не некви дет си дерат гърлата
Хеи според мен няма значение как се облича човек. Дали външния вид и това каква музика слуша може да го промени вътрешно ако е добър човек. Аз лично можеби съм малко пристрастна аама това е моето мнение! 8)
Дали е металка или не, ако ми харесва ще ме възбужда.
gPa3HuTeJl
08-24-2008, 00:00
Естествено. Има металистки - уникати ...и да бих тр1гнал с так1в индивид.. че слуша метал - к'во ме боли мене ? То и аз понякога слушам метал... #care
wintersun
08-24-2008, 10:03
Много ми е странно как се определят хората по облеклото абе за толква години аджеба така и не можах да разбера как го правите моля ви издаите тайната :D . Това че някои не се кефи на метълки добре къде е проблема аз така и не разбрах :? . А и още нещо всички говорят за размъкнати тениски и кубинки. А явно забравяте че един голям процент от метълките се обличат като готички и са много секси.
nqkuf_tam
08-24-2008, 11:02
Докато се разделяте не метали/чалгари/други ще си останете заблудени и задръстени ;)
deathproof
08-24-2008, 17:34
Аз съм метълка, нося си кубинки, не ходя с тениски на групи, но нося предимно черно. Слагам си черен молив, но не прекалявам и не изглеждам злобно, надуто или фанатично. Приятелят ми е рокаджия от най- типичните- дълга коса, кожени якета, дънки, тениски. Така си се харесваме. Аз харесвам момчета като него, той момичета като мен. Това е търсене и предлагане. Аз с моето мислене, светоусещане, начина по който се стремя да изглеждам не искам да привличам напомпани мъжаги или пичове с епилирани ръце и крака. Нямам нищо против тях, но както те може би не ме харесват, така и аз тях. Имам мн такива приятели, но само приятели. Чисто сексуално не ме привличат :-D
insanity_666
08-24-2008, 18:13
Аз съм метълка, нося си кубинки, не ходя с тениски на групи, но нося предимно черно. Слагам си черен молив, но не прекалявам и не изглеждам злобно, надуто или фанатично. Приятелят ми е рокаджия от най- типичните- дълга коса, кожени якета, дънки, тениски. Така си се харесваме. Аз харесвам момчета като него, той момичета като мен. Това е търсене и предлагане. Аз с моето мислене, светоусещане, начина по който се стремя да изглеждам не искам да привличам напомпани мъжаги или пичове с епилирани ръце и крака. Нямам нищо против тях, но както те може би не ме харесват, така и аз тях. Имам мн такива приятели, но само приятели. Чисто сексуално не ме привличат :-D
евала, мацка! по-точно нямаше как да се отговори =D> :smt023
dobro demon4e
08-24-2008, 18:48
Abe hora, mnoo ste zle!
Ne e zaduljitelno metulkata da se obli4a v metulski stil!
Az li4no obojavam da slu6am metul kato : Metallica, apocalyptica ili A skilyt drive.
A vsu6tnost nqmam i 1 teniska na grupa!
ако слуша различна от мен музика да защо не , но ако е от тези метълки некви истрещели с 1 тон черен грим под учите мнеее !! :-P :-P :-P
Progressive
08-29-2008, 05:02
Мене лично нема кефат металите и металки незнам що .... The Beast House , Tehno , Electro !
Ама нямам протиф да слушат ама това става банално да се обличат с некви ТЕНИСКИ , БУТУШИ , ГРИВНИ , ОБЕЦИ , и да се цепат от другите хора ... Аз лично имам приятели дет слушат метал ама не се обличат с некви дрехи... а обикновенни спортни ДРЕХИ :-x :-x :-x :-P :-P
Поздрав за всички -- > Virtual Dj Tiesto Mix !!!!!!!!!!!! :-P :-P
НЕЕЕЕ!!! ДАЖЕ ОТВРАЩАВАТ!
blood_dodo
08-31-2008, 20:00
Нямам абсолютно нищо против. Момиче като момиче, само дето е голям плюс че слуша праведната музика.
Abigoria
08-31-2008, 20:59
метЪл! :-x
pOiSoN_kIsS_94
08-31-2008, 22:06
Тфа пък да си избираш гаджетата по това каква музика слушат е пега тъпо :D виждала адски сладки метъли..да с мешките,гривните,черното,н� � може би заради това,че не избирам момчетата по музикалния им вкус ме е накарал да открия красотата им под черните им дрехи.А пък и на мен ми харесват метълските манийки..само да не е прекалено..също така имам една фр метълистка :grin: голям пич е :grin: а и е много красива 8)
anonimen88
09-01-2008, 07:00
http://hardrockhideout.files.wordpress.com/2008/01/tarja-turunen.jpg
Е те т`ва е една супер грозна метълискъ. Вокалистката на Nightwish
Ето ви и вокалистката на Lacuan Coil
http://i74.photobucket.com/albums/i247/Bartsimmons/20060412_052604cristina-scabia.jpg
Направо да се отврати човек.
Цък тука, има две грозни метълиски също (http://centurymedia.com/temp/revolvercover/REV0707coverV4.jpg)
Ама толкова да са отвратилени че не може да бъде
:D
Айде мир вам и само хеви метъл. :-P
blood_dodo
09-01-2008, 07:04
Батка, недей така бе... Мен такова нещо и с пръчка ще ме е гнус да го пипна :razz: :razz: :razz:
Плюс това има хора със слаби сърца, за тях помисли ли? :D
anonimen88
09-01-2008, 07:07
Батка, недей така бе... Мен такова нещо и с пръчка ще ме е гнус да го пипна :razz: :razz: :razz:
Плюс това има хора със слаби сърца, за тях помисли ли? :D
http://www.bghot.net/images/img_182.jpg
Да живее чалгата :D
eй това е една много грозна готик девойка
http://i.data.bg/08/06/09/995635_orig.jpg
blood_dodo
09-01-2008, 08:22
Ааа това е любимата ми чалга певачка... Съименничка с мого други - Гъз за лице :D
Ето я истината
http://channel-mark.hit.bg/img/chalgata_e_murtva.jpg
:razz: :razz: :razz:
_LacrymoSa_
09-01-2008, 08:53
С металистка не бих тръгнала :grin:За металист незнам
anonimen88
09-01-2008, 11:14
На колко си години викаш :oops:
Лично мене ... ако е супер яката метълка...... на вид много ши ма зарадва !!! :grin:
Пък и аз послушвам метълче ..... :>
i_love_you_baby____
09-02-2008, 16:05
ама се пак може да те накарат да поварнеш ако ти е заседнало нещо в гърлото -- помага 8)
Странно, че ник-а ти е името на метъл банда, пък плюеш по метълите.. :-o
Roberto_VizzaRi
09-02-2008, 18:10
ne!!!!
Давам всичко за приятелка метълка :oops: ама всичко
LAKRIMaaa
09-05-2008, 13:41
аз съм метълка, но много рядко вадя черните тениски и гривните. имам кубинки, но не мога да ходя с тях целогодишно. Но имам приятелки, които не ги свалят дори и на плажа :shock: :D обаче адски ме напушва смях като съм облечена така и се размина с някоя плоска кифла облечена в минижуп...пардон - подпутник, която се обръща възмутено след мен - " :shock: " :razz: :razz: :razz:
insanity_666
09-07-2008, 21:43
обаче адски ме напушва смях като съм облечена така и се размина с някоя плоска кифла облечена в минижуп...пардон - подпутник, която се обръща възмутено след мен - " :shock: " :razz: :razz: :razz:
нали! е**ти якото е! :D а как ми се пълни душата като ме изгледа някоя възмутено заради това че гаджето й се е зазяпало по мене :razz: :razz: :razz: :grin:
girl_in_black
09-07-2008, 21:52
И аз съм така, с металист бих де, не не знам
eveto_xx
09-08-2008, 06:47
Нямам против метълки, но не ме кефят тези черните широки тениски... Убиват част от женствеността...Широките панталони също..Та как може едно момче да бъде привлечено от момиче, което е облечено с чували и е с два тона черен грим...Е, не всички са такива, но има много...
insanity_666
09-08-2008, 12:18
обаче адски ме напушва смях като съм облечена така и се размина с някоя плоска кифла облечена в минижуп...пардон - подпутник, която се обръща възмутено след мен - " :shock: " :razz: :razz: :razz:
нали! е**ти якото е! :D а как ми се пълни душата като ме изгледа някоя възмутено заради това че гаджето й се е зазяпало по мене :razz: :razz: :razz: :grin:
Е как се кефят двете хахаха а не ви ли минава през ума че може да ви заглеждат защото сте смешни в тези черни дрехи,с този черен грим и въобще с погребалното си излъчване? Предпочитам "плоски кифли с минижуп" отколкото момичета който се обличат като сатаната...
хаха минава ми през ума, да ;) само че има разлика между това да те гледат с презрение и да те събличат с поглед - не е лесно да се объркаш освен ако не си с твъъърде голямо самочувствие (а аз не съм). няма кво да се лъжем, на мен и двете са ми се случвали, така че спокойно - метълките не сме толкова прости :P
LAKRIMaaa
09-10-2008, 20:49
Да, кефя се! И знаеш ли защо? Защото виждам как тези момиченца са толкова отчаяни и неуверени в себе си, че са се превърнали в евтини курви, за да се харесат на някой загорял малоумен фешън. А най-тъжното е, че подсвиркванията на селяните и циганите по улицата ги правят щастливи...Няма нищо лошо в това да си женствена и секси, но да си показваш п*** и циците завити в некви розови парцали е просто жалко. А когато ходя с тези "сатанински" дрехи се чувствам повече от добре, защото показват нещо, с което се гордея - че слушам метъл. и знаеш ли? точно когато бях облечена с кубинки, маскировъчен панталон и тениска на KISS се запознах с момчето, с което се обичаме повече от година.И ще продължавам да ходя с гордо вдигната глава, защото знам, че под дрехите ми има много тръпка и че всяко следващо запознанство и одобрителен поглед е заради мен самата, а не заради циците или задника ми...
Metalistki :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Metalki be
PlagueRages
09-14-2008, 13:01
Нямам нищо против метълките , имам против чалгарките , всъщност всеки път когато видя момиче с черни дрехи , с черна коса и грим и ми се разтапя сърцето :) , хубаво е да виждаш нормални хора защото много малко останаха , тъпата чалга залива все повече и повече младото поколение :-x