Влез

View Full Version : Не мога да свърша от свирки ..

ring321
07-17-2008, 17:11
имам проблем. Приятелката ми ми направи свирка днес и вкара много желание и страст а аз не можах да свърша. Тя много се стара ама не можах ... Нормално ли е при свирка (над 30 мин) да не мога да свърша? Иначе нямам проблем даже смятам, че свършвам прекалено бързо.
Дали самозадоволяването намалява насладата, която изпитваш при секс или свирка?

mitternacht
07-17-2008, 17:16
Виж ти... ако издържиш час-два така, си чист рекордьор!
Олуей луук он дъ брайт сайд ъф лайф ;)

пс.-не е много нормално, ама може да е в плюс, някак си.

Strongbeard
07-17-2008, 17:16
Дам,напъно нормално е в началото.То и секса първия път ми беше един час ама с времето намалява :lol:

ELFIQ
07-17-2008, 17:20
Дам,напъно нормално е в началото.То и секса първия път ми беше един час ама с времето намалява :lol:

за жалост :lol: :lol:
иначе пич-отпусни се и мисли само за насладата която ти доставя твоята приятелка,тогава може да се получи :-)

jjjjjj6363
07-17-2008, 18:02
bah taq svirka 30 minuti mislel si si za gluposti sigorno is4isti si glavata ot gluposti pri takiva udovolstviq

Girlicious
07-17-2008, 18:20
Ми на мен до сега не ми се е случвало приятеля ми да не свърши и нз защо така се е получило....смисъл ако ти е харесвало мн нз защо така не си успял....

SpOrTs_GiRl
07-17-2008, 18:21
Възможно е .. И не си единствен - има такива, които до сега не се успявали да свършат от свирка ..
Според мен при теб е от това, че не си се концентрирал .. Успокой се и не мисли за излишни неща..

6okolad4e
07-17-2008, 18:23
Moje da e vlojila mnogo jelanie ama vse pak da ne se spravila 4ak tolkova dobre neznam ako e zapo4nala da praktikuva ot skoro .. ama i ti se postarai sasredoto4i se vse pak sig ne i e priqtno 4e ne se e spravila :-)

SpOrTs_GiRl
07-17-2008, 18:25
Moje da e vlojila mnogo jelanie ama vse pak da ne se spravila 4ak tolkova dobre neznam ako e zapo4nala da praktikuva ot skoro .. ama i ti se postarai sasredoto4i se vse pak sig ne i e priqtno 4e ne se e spravila :-)
Явно е, че проблема не е от момичето .. Момчето само си каза .......

gurdolini
07-17-2008, 19:56
е явно приятелката ти не е чак толкова добра 8)

SK0RP10N
07-17-2008, 20:51
Da vi imam problemite...
Natikai go v hranoprovoda ili krivoto garlo

poolparty
07-18-2008, 06:37
Виж сега-може да е от много неща. На мен ми се е случвало да не свърша от свирка за 30тина минути, но съм свършвал и за 5. Не е и толкова лесно да свършиш от свирка по принцип. Все пак ако момичето не ти уцели ритъма и например спре да го лапа, а започне да ти го ближе в последния момент преди свършването - естествено, че ще ти "омекне малко" и ще ти трябва още време след това за да достигнеш до края. Или ако в началото започне прекалено силно също е кофти. Все пак при секса си зависи от теб и скороста и силата. Сам решаваш как да го правиш. при свирката не е така, но това е нормално. Кефи се, че момичето ти е навито да ти прави олкова дълги свирки. Защо е нужно да свършваш от свирка? След нея продължете по стандартния начин и всичко ще е наред. Да не говориме, че след една дълга свирка ще свършиш 1 минута само след като влезеш в нея :)

sweet_s
07-18-2008, 17:17
Не завиждам на момичето. Вероятно се е схванала цялата. (познато ми е усещането :smt089 :smt119 )

6okolad4e
07-20-2008, 18:59
sports_girl защо да не е в момичето той казва че тя се е старала и все пак ако е запо4нала от скоро и няма много опит аз самата си знам че в началото и на мен ми беше трудно с времето се научава... не казвам че е задалжително в нея проблема много възможо е и да не е обаче явно не е чак толкова добра все пак момчето сваршва барзо по принцип

GiVe_mE_A_sMiLe:)
07-21-2008, 09:08
Хващаш я на тясно до стената, притискаш я и започваш да я целуваш и галиш, като и обяняваш кое и как точно ти харесва :)
И дугия път като почне да ти духа се отпусни напълно и мисли само за удоволствието :)

nikup
07-21-2008, 09:29
Отпусни се, не го приемай като проблем и не натоварвай съзнанието си, мисли си само колко я обичаш и колко ти е хубаво и ще стане. Може би е и от това, че няма опит, но ще се научи - спокойно, но за тази цел трябва и ти да помогнеш като и казваш какво ти харесва, кога трябва да е по-бързо, по-бавно и т.н.

krem4et0
07-21-2008, 09:38
Тя по някакъв начин движи ли кожата на пениса ти. Азлично го правя само с устни.....То от там, а не от облизването идва удоволствието.

Wrathchild
07-21-2008, 09:40
Имам приятел, който и 3 часа да му правят свирка не може да свърши. Харесва му, но просто не може. А с вагиналния проблеми няма...

krem4et0
07-21-2008, 10:05
И моя не можеше, докато не започнах до край да го..поемам. И опъването на кожата е супер важно. И все пак му е 100 пъти по-лесно да свърши от вагинален секс!

Wrathchild
07-21-2008, 10:30
И моя не можеше, докато не започнах до край да го..поемам. И опъването на кожата е супер важно. И все пак му е 100 пъти по-лесно да свърши от вагинален секс!Да де, обаче на твоя приятел ти си му била първата, както и той на теб. Нормално е първо да не е можело, а след време да се е получило. Докато този мой приятел е към трийсетака, а определено не е спал с 3-4 жени. Надали нито една не е знаела как се прави свирка. Просто не му харесва толкова, колкото вагиналния секс.

krem4et0
07-21-2008, 10:40
Човека от подписа ти май се опитвал да обясни тия неща. Просто харата са различни и различни неща им харесват. А при орална любов+ръчен труд?

Pavcho0
07-21-2008, 15:00
Брат ако ти е била за първи път, смисъл за първи път са ти духали може и да е заради това

umri
07-21-2008, 17:43
абе някои хора доста големи глупости казаха.... просто недей мастурбирай поне 3-4 дена преди оралната и ще си добре. а ако е вкарвала зъби може и от това да е и трябва от време на време да комбинира с ръчно. няма начин да не свършиш. не си бил възбуден достатъчно или си си бил чекия преди свирката.
шшш абе тва 30 минути свирки тая да не и излезе херпес :shock: :shock:

TomHanks
07-21-2008, 17:51
Тя по някакъв начин движи ли кожата на пениса ти. Азлично го правя само с устни.....То от там, а не от облизването идва удоволствието.
Който го може - го може! +1 Точно там е тайната :)

terminatorа
07-21-2008, 20:39
искам 10те най-готтини курвенца от форума па да видим дали няма да свърпа, ще им напълна дзундурките с сметана

SJD
07-22-2008, 12:58
bah taq svirka 30 minuti mislel si si za gluposti sigorno is4isti si glavata ot gluposti pri takiva udovolstviq

така е, на мен ми се е случвало :-o
но мога да ти кажа кое помага най-много :)
едно яко дуцифрено число и то е :

69

Тва ми избива всички тъпи мисли от главата (ако има такива), а и пъшкането на приятелката ми още повече ми засилва напирането отвътре :grin:

Wrathchild
07-22-2008, 13:31
Човека от подписа ти май се опитвал да обясни тия неща. Просто харата са различни и различни неща им харесват. А при орална любов+ръчен труд?Нали ти казвам... не става. Но със сигурност всеки е различен и най-вероятно както казах, просто си му харесва вагиналния секс.

margo_93
07-22-2008, 13:50
Не завиждам на момичето. Вероятно се е схванала цялата. (познато ми е усещането :smt089 :smt119 )

+1...Пък и да си помага с ръчичики,все едно ти прави чекия...Ще свършиш обезателно и за по-малко време.

DevilWish
07-22-2008, 14:20
Dam........i az taka mislya ;)

Monina
07-23-2008, 20:21
Приятелката ти не се е справила добре, даже въобще. :)