.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Не мога да свърша от свирки ..

имам проблем. Приятелката ми ми направи свирка днес и вкара много желание и страст а аз не можах да свърша. Тя много се стара ама не можах ... Нормално ли е при свирка (над 30 мин) да не мога да свърша? Иначе нямам проблем даже смятам, че свършвам прекалено бързо.
    Дали самозадоволяването намалява насладата, която изпитваш при секс или свирка?

Виж ти... ако издържиш час-два така, си чист рекордьор!
    Олуей луук он дъ брайт сайд ъф лайф

пс.-не е много нормално, ама може да е в плюс, някак си.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Дам,напъно нормално е в началото.То и секса първия път ми беше един час ама с времето намалява

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от Strongbeard
    Дам,напъно нормално е в началото.То и секса първия път ми беше един час ама с времето намалява
    за жалост
    иначе пич-отпусни се и мисли само за насладата която ти доставя твоята приятелка,тогава може да се получи
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

bah taq svirka 30 minuti mislel si si za gluposti sigorno is4isti si glavata ot gluposti pri takiva udovolstviq
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Ми на мен до сега не ми се е случвало приятеля ми да не свърши и нз защо така се е получило....смисъл ако ти е харесвало мн нз защо така не си успял....

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Възможно е .. И не си единствен - има такива, които до сега не се успявали да свършат от свирка ..
    Според мен при теб е от това, че не си се концентрирал .. Успокой се и не мисли за излишни неща..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Moje da e vlojila mnogo jelanie ama vse pak da ne se spravila 4ak tolkova dobre neznam ako e zapo4nala da praktikuva ot skoro .. ama i ti se postarai sasredoto4i se vse pak sig ne i e priqtno 4e ne se e spravila

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от 6okolad4e
    Moje da e vlojila mnogo jelanie ama vse pak da ne se spravila 4ak tolkova dobre neznam ako e zapo4nala da praktikuva ot skoro .. ama i ti se postarai sasredoto4i se vse pak sig ne i e priqtno 4e ne se e spravila
    Явно е, че проблема не е от момичето .. Момчето само си каза .......
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

е явно приятелката ти не е чак толкова добра

SK0RP10N
    Guest
    Da vi imam problemite...
    Natikai go v hranoprovoda ili krivoto garlo

Виж сега-може да е от много неща. На мен ми се е случвало да не свърша от свирка за 30тина минути, но съм свършвал и за 5. Не е и толкова лесно да свършиш от свирка по принцип. Все пак ако момичето не ти уцели ритъма и например спре да го лапа, а започне да ти го ближе в последния момент преди свършването - естествено, че ще ти "омекне малко" и ще ти трябва още време след това за да достигнеш до края. Или ако в началото започне прекалено силно също е кофти. Все пак при секса си зависи от теб и скороста и силата. Сам решаваш как да го правиш. при свирката не е така, но това е нормално. Кефи се, че момичето ти е навито да ти прави олкова дълги свирки. Защо е нужно да свършваш от свирка? След нея продължете по стандартния начин и всичко ще е наред. Да не говориме, че след една дълга свирка ще свършиш 1 минута само след като влезеш в нея
    Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
    http://www.redtube.com/9860

Град
    sofiq
    Не завиждам на момичето. Вероятно се е схванала цялата. (познато ми е усещането )
    вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...

sports_girl защо да не е в момичето той казва че тя се е старала и все пак ако е запо4нала от скоро и няма много опит аз самата си знам че в началото и на мен ми беше трудно с времето се научава... не казвам че е задалжително в нея проблема много възможо е и да не е обаче явно не е чак толкова добра все пак момчето сваршва барзо по принцип

Град
    In the forest of dreams...
    Хващаш я на тясно до стената, притискаш я и започваш да я целуваш и галиш, като и обяняваш кое и как точно ти харесва
    И дугия път като почне да ти духа се отпусни напълно и мисли само за удоволствието
    Понякога един поглед казва повече неща отколкото хиляди думи.

Отпусни се, не го приемай като проблем и не натоварвай съзнанието си, мисли си само колко я обичаш и колко ти е хубаво и ще стане. Може би е и от това, че няма опит, но ще се научи - спокойно, но за тази цел трябва и ти да помогнеш като и казваш какво ти харесва, кога трябва да е по-бързо, по-бавно и т.н.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тя по някакъв начин движи ли кожата на пениса ти. Азлично го правя само с устни.....То от там, а не от облизването идва удоволствието.

Имам приятел, който и 3 часа да му правят свирка не може да свърши. Харесва му, но просто не може. А с вагиналния проблеми няма...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Свищов
    И моя не можеше, докато не започнах до край да го..поемам. И опъването на кожата е супер важно. И все пак му е 100 пъти по-лесно да свърши от вагинален секс!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И моя не можеше, докато не започнах до край да го..поемам. И опъването на кожата е супер важно. И все пак му е 100 пъти по-лесно да свърши от вагинален секс!
    Да де, обаче на твоя приятел ти си му била първата, както и той на теб. Нормално е първо да не е можело, а след време да се е получило. Докато този мой приятел е към трийсетака, а определено не е спал с 3-4 жени. Надали нито една не е знаела как се прави свирка. Просто не му харесва толкова, колкото вагиналния секс.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Свищов
    Човека от подписа ти май се опитвал да обясни тия неща. Просто харата са различни и различни неща им харесват. А при орална любов+ръчен труд?

Град
    София
    Брат ако ти е била за първи път, смисъл за първи път са ти духали може и да е заради това
    Money won't fall, pockets don't swole
    Rubberband keep popping out my own stole
    I ain't tellin' no lies
    Man, shawty live a hell of a life..;]]

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    абе някои хора доста големи глупости казаха.... просто недей мастурбирай поне 3-4 дена преди оралната и ще си добре. а ако е вкарвала зъби може и от това да е и трябва от време на време да комбинира с ръчно. няма начин да не свършиш. не си бил възбуден достатъчно или си си бил чекия преди свирката.
    шшш абе тва 30 минути свирки тая да не и излезе херпес

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Тя по някакъв начин движи ли кожата на пениса ти. Азлично го правя само с устни.....То от там, а не от облизването идва удоволствието.
    Който го може - го може! +1 Точно там е тайната

искам 10те най-готтини курвенца от форума па да видим дали няма да свърпа, ще им напълна дзундурките с сметана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си