Влез

View Full Version : размисли и страсти :D

ivakavlad
07-17-2008, 17:59
Всики който има размисли относно любовта и иска коментари може да драсне тук няколко реда :P

Нещо се размислих (като никога :razz: ) защо момчето (или мъжът зависи от възраста) трябва да прави почти всичко (за тези койо не ме разбраха написах ПОЧНИ а не всичко) постоянно ако връската на някоя двойка да кажем А и Б (А-момичето и Б-момчето) и връската на двйката АБ се проваля по една или друга причина винаги Б е виновен за това нищо че вината може да е исцяло в А (примерно) Б трябва да е умен красив учтив мил забавен винаги трябва да решава каде да ходят с А и още един болюк неща някой замислял ли се е че на Б въобще не му е лесно в една връска и неможели А да вземе инициативата в нещо а винаги инициативата трябва да идва от Б и ако инициативата винаги трябва да идва от Б защо (като исключим че е момче/мъж)

П.П.А и Б са просто за да е по съкратено а и нещо жегата ме е напекла :D :D :D

П.П2. Извирането на идексите за момче и момиче е напълно случайно и няма за намерение да накърни чувствата или да слага на второ място някой от половете :razz:

pandelka
07-17-2008, 18:02
Адски ме разсмя тази тема нямам коментар :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Май яко те е напекло слънцето,което днес много го нямаше де,но нищо сиг само при мен е било мрачно ама нали съм ЕМО хахахахахаха :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) :D :D

ivakavlad
07-17-2008, 18:03
Адски ме разсмя тази тема нямам коментар :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Май яко те е напекло слънжето,което днес много го нямаше де :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) :D :D

нищо аз от 2 дена боядисвам един апартамент може да е от боята :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

pandelka
07-17-2008, 18:07
EХхх аз пък мн се кефя на боята как мирише :D :D :D :D :D

ivakavlad
07-17-2008, 18:11
ами и аз другите дават пари за да се надрусат аз се друсам бесплатно(с боя естественно) и даже ми плащат за това :razz: :razz: :razz:

dark_player
07-17-2008, 18:11
Адски ме разсмя тази тема нямам коментар :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Май яко те е напекло слънжето,което днес много го нямаше де :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) :D :D

нищо аз от 2 дена боядисвам един апартамент може да е от боята :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Хубаво е да работиш...как става апартамента...важното е да ти харесва :)
Относно темата... аз съм момче , ест ще защитя момчетата...не трябва винаги ние да сме виновни ...но ест когато се опитваме да оправим всичко..или поне това което е по силите ни...нещо се прецаква...без вас...момичетата няма как да стане , казвам си го - признавам го ...нужни сте ни !
:)

И мене ме напече вчера!
Яка тема... хареса ми ;)

jjjjjj6363
07-17-2008, 18:12
bahti misleneto, zna4i kakvoto i da stane mom4eto e vinovno :razz: mom4eto i momi4eto trqbva da davat ednakvi usiliq za vruskata si nqkoi moje pove4e nqkoi po malko,
i ko da kajem ako momi4eto izneveri mom4eto e vinovno,
ne si go izmislila kakto trqbva

ZaI4I
07-17-2008, 18:18
А,Б обърках се вече :grin: :grin: :grin: :grin: :D :D :razz: :razz: :razz:

pandelka
07-17-2008, 18:20
ами и аз другите дават пари за да се надрусат аз се друсам бесплатно(с боя естественно) и даже ми плащат за това :razz: :razz: :razz:

Ми да..само така уважаам те.. ;) :-)

ivakavlad
07-17-2008, 18:22
bahti misleneto, zna4i kakvoto i da stane mom4eto e vinovno :razz: mom4eto i momi4eto trqbva da davat ednakvi usiliq za vruskata si nqkoi moje pove4e nqkoi po malko,
i ko da kajem ako momi4eto izneveri mom4eto e vinovno,
ne si go izmislila kakto trqbva

и междодругото АЗ СЪМ МОМЧЕ и въобще не съм мислил просто дойде от самосебеси а и да има случай в който момчето не е искарвано виновка като този с изневярата но в повечето го искарват неги

П.П. Не ми казвайте знам че съм идиот и то пълен :D

П.П2.А и пак може при изневяра на момичето да се искара момчето виновно може да се искара че с поведението си той я е накарал да му изневери :D

П.П3. А за боядисването ако трябва да съм честен ако си бях работудател щях да се уволнч :razz: ама на тия им хареса как стана а и парите не са лоши :P

cherinka
07-17-2008, 19:27
Значи, пич, аз съм на мнение, че наистина си има и такива момчета, които поемат цялата инициатива за всичко, и доста често се допитват до девойките. А това, че я поемат, според мен, е просто, за да създадат добро впечатление за себе си, защото това да взимаш решения си е и един вид отговорност. Съдба! 8-)
На мен, лично, такива момчета до известно време са ми приятни, но после ми писва това тяхно държание, защото гледат колкото се може повече да угаждат, а човек понякога има нужда и от суровата действителност. Просто света е устроен така. Не може всичко да е цветя и рози! Не може!
Тъй както си почнал да размишляваш, не знам от къде ти е дошло, но не съм на твоето мнение и никога не съм била. По простата причина, че единствено в класическите филми МЪЖЪТ трябва да командва парада.
Има такива момчета, които те командват и поемат инициативи и т.н, има и такива, дето поемат инициативата, но жената има по-голям глас. Ти за кои ми говориш? Че и аз не знам кво написах.

BaiToq
07-17-2008, 19:29
Автора,мъжки или женски си? :D :D :D
Направи анкета с награди :grin:

AnzaRe
07-17-2008, 19:30
Адски ме разсмя тази тема нямам коментар :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Май яко те е напекло слънцето,което днес много го нямаше де,но нищо сиг само при мен е било мрачно ама нали съм ЕМО хахахахахаха :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) :D :D

Емо ли си е :D

Erica
07-17-2008, 19:38
Аз съм на мнение,че във една връзка са необходими двама,за една раздяла също.За да се стигне до край и двамата имат вина...Но след раздялата има една тенденция,която се наблюдава и от двата пола,А си мисли че причината за всичко е в Б и обратното Б си мисли същото за А.Така че тук неможе да се намери никога консенсус.На всеки му е по-лесно да обвини дугия,без да потърси вината в себе си.
А до това,че мъжете са винаги виновни-според мен се стига до там знаеш ли защо.Защото един мъж,колкото и да го боли не си показва болката пред всеки,докато повечето момичета/жени,когато страдат за някой почти всички разбират за състоянието им (включително и аз преди)...и кой е лошият тогава,че е разплакал красивото невинно момиче - ТОЙ...И така се получава един кръговрат,никой не се замисля,че него може да го боли,защото Той пази болката в себе си...,а това тежи още повече!Но за пред хората,той е коравосърдечното копеле,което само разбива женски сърца - за това е най-лесно вината да я поеме ТОЙ.

Май стана малко объркано,ама от времето ще е :-D

ivakavlad
07-17-2008, 19:40
епа язе съм си мажко момче 8-)

амеждодругото ако трябва да съм честен и аз незнам за кой писах даже незнам какво написах ама това е отделем въпрос просто да се напирам наприказка :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: