PDA

View Full Version : Блъснах се с колата

teoto
07-18-2008, 08:12
Здравейте всички!Преди малко докато давах на заден с колата,без да искам застъргах на един човек колата #-o Извинявах му се 10 минути и му дадох 10 лв на човека да си пооправи щетите,които не бяха много.Той искаше да му дам 20 лв,но аз нямах толкова в себе си и трябваше да тръгвам,защото закъснявах за работа.Знам,че такива неща се случват постоянно,а и съм начинаеща шофъорка..Но сега се замислих и ми е притеснено,дали пък този човек не е извикал полиция след като съм тръгнала..и дали няма да иска да ме съди..или нещо такова.Как мислите вие?

schhhhhhh
07-18-2008, 08:27
Съмнявам се да е извикал полиция :?

jujulinkaa
07-18-2008, 08:34
Съмнявам се да е извикал полиция :?

и аз се съмнявам :)

miloto_girl_4e
07-18-2008, 08:41
Надали е извикал полиция, това си е доста занимавка :)
А и дори да го е направил, ще обясниш, че сте се разбрали помежду си, че си му дала пари и после той без да те предупреди зад гърба ти ги е викнал, но споко, няма да се налага да се обясняваш :)

Irrepresible
07-18-2008, 09:02
едва ли.... щом си му дала пари и сте се оправили... добре че не си му дала 20 .... ебахти неблагодарниците не стига че му даваш пари за щетите ами се чуди как и още да измъкне :-x

Nen0RmalniK
07-18-2008, 09:03
Jena - Shofior , Gei - Boksior i Negar - Skior nqmaaaaaa ne go li razbrahte kolkoto i pati da sa se udrqli v na ba6ta mi kolata vse sa bili jeni ne razbrahte li 4e 6ofiraneto ne vi se otdava

nefchi_bs
07-18-2008, 09:22
#HaPKoMaHqk не си прав,има много жени които са по-добри шоф1орки от които и да мъж...баси :-x

teoto
07-18-2008, 09:56
Благодаря на всички за отговорите,успокоихте ме.Дано това да е единственото ми произшествие.А на HaPKoMaHqk ще кажа,че карам много добре,но все пак имам книжка от 1 месец и задната все още ми куца.Но когато той стане шофъор,да внимава само да не е по-зле и от най-лошата жена шофъорка.