View Full Version : Само анален
sladkъ_mackъ
07-19-2008, 18:53
Има ли тук девойки,които са практикували или практикуват САМО анален секс??(Като мен :-D ) Не се гордея с това,но не съм готова за вагинален и не мога да се престраша :shock: :shock: Баси човека съм :D При мен аналния не болеше изобщо,пък вагиналния доста... :(
preichetoy
07-19-2008, 18:55
Има ли тук девойки,които са практикували или практикуват САМО анален секс??(Като мен :-D ) Не се гордея с това,но не съм готова за вагинален и не мога да се престраша :shock: :shock: Баси човека съм :D При мен аналния не болеше изобщо,пък вагиналния доста... :( Как така вагиналния те е болял като не си го рпаивла. И от какво се страхуваш, по дяволите?
music_soul
07-19-2008, 19:02
Има ли тук девойки,които са практикували или практикуват САМО анален секс??(Като мен :-D ) Не се гордея с това,но не съм готова за вагинален и не мога да се престраша :shock: :shock: Баси човека съм :D При мен аналния не болеше изобщо,пък вагиналния доста... :( Как така вагиналния те е болял като не си го рпаивла. И от какво се страхуваш, по дяволите?
И аз задавам абсолютно същите въпроси.. :?
ell_ownz
07-19-2008, 19:04
ami moje bi iska da kaje 4e go e pravila samo vednaj-parviq put i ottogava q e strah [ot bolkata] tq ne e napisala koi sa pravili samo analen, a koi praktikyvat samo analen, tove ne isklu4va da sa probvali i dr vid.. :)
Има ли тук девойки,които са практикували или практикуват САМО анален секс??(Като мен :-D ) Не се гордея с това,но не съм готова за вагинален и не мога да се престраша :shock: :shock: Баси човека съм :D При мен аналния не болеше изобщо,пък вагиналния доста... :(
da i az bqh kato teb :D :D
sladkъ_mackъ
07-19-2008, 19:05
Има ли тук девойки,които са практикували или практикуват САМО анален секс??(Като мен :-D ) Не се гордея с това,но не съм готова за вагинален и не мога да се престраша :shock: :shock: Баси човека съм :D При мен аналния не болеше изобщо,пък вагиналния доста... :( Как така вагиналния те е болял като не си го рпаивла. И от какво се страхуваш, по дяволите? Ами пробвали сме и просто при самия опит за вкарване,не натиска увасно мн и не издържам инстинктивно се дърпам и нищо не става.. :cry: :cry: Мн ме боли.. Се едно опира на кокал и натиска,но не влиза.. :( Мн съм тясна явно :( Но ме отвори веднъй,но не съм сигурна дали е напълно.. За това знам,че боли..
preichetoy
07-19-2008, 19:06
Има ли тук девойки,които са практикували или практикуват САМО анален секс??(Като мен :-D ) Не се гордея с това,но не съм готова за вагинален и не мога да се престраша :shock: :shock: Баси човека съм :D При мен аналния не болеше изобщо,пък вагиналния доста... :( Как така вагиналния те е болял като не си го рпаивла. И от какво се страхуваш, по дяволите? Ами пробвали сме и просто при самия опит за вкарване,не натиска увасно мн и не издържам инстинктивно се дърпам и нищо не става.. :cry: :cry: Мн ме боли.. Се едно опира на кокал и натиска,но не влиза.. :( Мн съм тясна явно :( Но ме отвори веднъй,но не съм сигурна дали е напълно.. За това знам,че боли.. Винаги съм се чудила какво означава да не те отвори напълно :-o Какви са тези глупости.
sladkъ_mackъ
07-19-2008, 19:07
ami moje bi iska da kaje 4e go e pravila samo vednaj-parviq put i ottogava q e strah [ot bolkata] tq ne e napisala koi sa pravili samo analen, a koi praktikyvat samo analen, tove ne isklu4va da sa probvali i dr vid.. :) Не напротив :) Исках да кажа кои са правили само анален (без вагинален) А когато си само отворена и нищо повече брои ли се,че си правила вагинален??
miki4kata_
07-19-2008, 20:47
1.а как така неможеш да се престрашиш,след като по думите ти се разбира,че вече си го правила?
2.явно дрискаш на едро щом не те е боляло :razz: :-P
miki4kata_
07-19-2008, 20:49
Има ли тук девойки,които са практикували или практикуват САМО анален секс??(Като мен :-D ) Не се гордея с това,но не съм готова за вагинален и не мога да се престраша :shock: :shock: Баси човека съм :D При мен аналния не болеше изобщо,пък вагиналния доста... :( Как така вагиналния те е болял като не си го рпаивла. И от какво се страхуваш, по дяволите? Ами пробвали сме и просто при самия опит за вкарване,не натиска увасно мн и не издържам инстинктивно се дърпам и нищо не става.. :cry: :cry: Мн ме боли.. Се едно опира на кокал и натиска,но не влиза.. :( Мн съм тясна явно :( Но ме отвори веднъй,но не съм сигурна дали е напълно.. За това знам,че боли.. Винаги съм се чудила какво означава да не те отвори напълно :-o Какви са тези глупости.
ми да ти го вкара,ма без да ти скъса девствената ципа (един вид да е страхливец,и да не си свърши работата докрай)
:-o :-o :-o Ми за вагиналния кажи му да те възбуди много .. накраи го да ти прави с френска .. после с пръстчета и накрая с КУ* :D :D :D И ше са опрай работата .. :D
preichetoy
07-19-2008, 21:28
ми да ти го вкара,ма без да ти скъса девствената ципа (един вид да е страхливец,и да не си свърши работата докрай) И това означава частично отворена?
miki4kata_
07-19-2008, 21:31
доколкото знам :)
DevilWish
07-19-2008, 21:35
Не знам ,ама аналния боли много повече ;) + това вагиналният ще ти хареса много повече.И аз търпях 1 час супер болка /наистина беше така/ ,но след това исках всеки ден от приятелят си :razz: Така ,че . . . направи го и търпи малко ;) Няма да умреш за 30 мин. болка примерно ;)
preichetoy
07-19-2008, 21:54
доколкото знам :) Безумно глупаво и нелогично. Той след като не и е докоснал химена не става, а и аз като си слагам тампон, да не би да значи, че съм частично отворена?! Тъпо е! Замисли се в значението ан думата ''ЧАСТИЧНО''!
ami moje bi iska da kaje 4e go e pravila samo vednaj-parviq put i ottogava q e strah [ot bolkata] tq ne e napisala koi sa pravili samo analen, a koi praktikyvat samo analen, tove ne isklu4va da sa probvali i dr vid.. :) Не напротив :) Исках да кажа кои са правили само анален (без вагинален) А когато си само отворена и нищо повече брои ли се,че си правила вагинален??
Tova na men mi zaprilicha naa...... vseedno devoikata e ot razlichno veroizpovedanie.... seshtate se nali... i se pazi momicheto.. do kolkoto znam turkinite pravqt samo analen zashtoto se pazqt za myja si taka da go narechem... prosto vqrata im e takava
FeelMyPain
07-20-2008, 09:23
Полувината съфорумци от мъжки пол, практикуват само анален секс :razz:
krem4et0
07-20-2008, 09:39
Не знам ,ама аналния боли много повече ;) + това вагиналният ще ти хареса много повече.И аз търпях 1 час супер болка /наистина беше така/ ,но след това исках всеки ден от приятелят си :razz: Така ,че . . . направи го и търпи малко ;) Няма да умреш за 30 мин. болка примерно ;)
Всъщност болката е 30 секунди. Ужастна, отвратителна, но не повече от минута. После става по-тъпа. А и не е задължително първия акт да е 3-0 минути, нали? Може да е 3-4. може да се пробва пак на другия ден.
П.С.Пробвала съм анален секс и ме боли 100 пъти повече от първия вагинален. А и проникнал ли е в теб, ако ще и с 2 см от пениса си, вече не си девствена. А ако си мислиш, че правейки анален секс си.......Девствената ципа е на входа на влагалището, а не на 120 метра навътре.
Полувината съфорумци от мъжки пол, практикуват само анален секс :razz:
axaxxaaxaxxa zaradi zatvora li hahahahah :)
margo_93
07-20-2008, 13:42
Имало е случаи в които съм правила само анален,но те се броят на пръсти.....Обаче мога да кажа само едно..вагиналния си вагинален...
Имам приятелка която е на 17 и прави само анален . И тя като теб казва ,че не е намерила точния човек , с който иска да изгуби девственоста си :P
Имам приятелка която е на 17 и прави само анален . И тя като теб казва ,че не е намерила точния човек , с който иска да изгуби девственоста си :P
Това не го разбирам... Според мен човек е "девствен" до първия си сексуален акт - било то вагинален или анален секс. Защото за мен девствен е по-скоро състояние на ума. А къде ще й го вкарат е технически въпрос....
rozova_lady
07-20-2008, 16:04
еми аз го практикувах но
повече ме кефи вагиналния
а анален сигорно не сме правили от 1-2 месеца
Имах една съученичка, която правеше САМО орален и анален секс. Искала мъжът и да е първия!?
http://lines.puzkarapuz.ru/flower/m116468.gif
preichetoy
07-20-2008, 20:15
Това не го разбирам... Според мен човек е "девствен" до първия си сексуален акт - било то вагинален или анален секс. Защото за мен девствен е по-скоро състояние на ума. А къде ще й го вкарат е технически въпрос.... +1
margo_93
07-20-2008, 20:23
Това не го разбирам... Според мен човек е "девствен" до първия си сексуален акт - било то вагинален или анален секс. Защото за мен девствен е по-скоро състояние на ума. А къде ще й го вкарат е технически въпрос.... +1
+1
А от друга гледна точка минали са я 20 момчета в гъза и на още толкоз е духала ...Е за мене това не е девствена и определено мъжа и няма да е първия.
SK0RP10N
07-20-2008, 22:01
Spored men tova ne e normalno.Izpii 200 gramova Mary Jane, smesena s 500 ml bira i dati ne puka.
megasexy
07-21-2008, 00:14
Има ли тук девойки,които са практикували или практикуват САМО анален секс??(Като мен :-D ) Не се гордея с това,но не съм готова за вагинален и не мога да се престраша :shock: :shock: Баси човека съм :D При мен аналния не болеше изобщо,пък вагиналния доста... :( Аналният секс е тъп. Никога с никого не бих го направила. Аналният секс е срамота, и ме отвращава.
preichetoy
07-21-2008, 00:17
+1
А от друга гледна точка минали са я 20 момчета в гъза и на още толкоз е духала ...Е за мене това не е девствена и определено мъжа и няма да е първия. Мда, правила е СЕКС, пък бил той анален или орален...
Аз ли съм тъпа или анусът е много по-тесен от вагината? :-o
ПП И според мен човек, който са го чукали в задника, определено не може да се нарече девствен. :lol:
IDEPENDENT
07-21-2008, 13:54
вземи си Попърс може да помогне :D
marina star
07-21-2008, 13:55
ne,ne sam go pravila i ne smqtam mislq 4e da me e...t na 1 mqsto mi stiga!
SpOrTs_GiRl
07-21-2008, 14:10
Margo_93 a teb kolko sa te minali w dirnika....6te spodlei6 li?
с 4 е била .. беше писала в една тема .. ;) ........
Извинявам се, че го казвам .. просто щеше да има нови спорове от сорта на "половин село я минало" и т.н. .....
margo_93
07-21-2008, 14:13
Извинявам се, че го казвам .. просто щеше да има нови спорове от сорта на "половин село я минало" и т.н. .....
Била съм с 4-ри ,но анален съм правила с последните двама ...С 4-я още правя ,понеже ми е гадже...Стига ли инфото?
megasexy
07-21-2008, 23:17
Била съм с 4-ри ,но анален съм правила с последните двама ...С 4-я още правя ,понеже ми е гадже...Стига ли инфото? Не се обиждай но това за мен е курвенско, и много извратено.
Хич не ми прави кеф този анален.Той е само за вече много втръснал секс.
TomHanks
07-22-2008, 06:27
Хич не ми прави кеф този анален.Той е само за вече много втръснал секс.
Това, че си задръстена не значи, че е само за "много втръснал секс"
Била съм с 4-ри ,но анален съм правила с последните двама ...С 4-я още правя ,понеже ми е гадже...Стига ли инфото?
Az v broikata li sym!? :oops:
margo_93
07-22-2008, 14:14
Az v broikata li sym!? :oops:
:oops:
sladkъ_mackъ
07-22-2008, 18:10
Tova na men mi zaprilicha naa...... vseedno devoikata e ot razlichno veroizpovedanie.... seshtate se nali... i se pazi momicheto.. do kolkoto znam turkinite pravqt samo analen zashtoto se pazqt za myja si taka da go narechem... prosto vqrata im e takava не съм туркиня бе неграмотник :-x :-x Просто попитах :o
amatorium
07-23-2008, 11:08
Груповият анален е хит това лято на плажа. 8)
dqvolski_angel
07-23-2008, 16:00
познавам момиче, което правеше с приятеля си само анален, защото майка й постоянно я води на гинеколог да не би да се е...