View Full Version : Как да постъпя?
Sigurno ima 100000 podobni temi,no re6ix da napravq nova,za6toto pri vseki e razli4no malko ili mnogo.Ta vluben sum v 1 mnogo dobra moq priqtelka.Est tq ne znae,ili pone az taka si mislq :P Ne6toto,koeto me spira da i priznaq e 4e tq e edno ot malkoto momi4eta,s koito se razbiram I kato priqtel i ne iskam da q zagubq kato takav.ako be6e sama ok,no tq xodi mn seriozno s dryg i za moe sajalenie mai naistina go obi4a.Predi vreme dryg nein priqtel i se obqsni,no tq go otxvarli i se ot4ujdixa stra6no mnogo.Ne6to,koeto ne iskam da stava s nas 2mata i zatova vse o6te si traq.No nz kolko o6te 6te izdarja i iskam da 4uq i va6eto mnenie :)
Whyniser
07-19-2008, 21:50
Sigurno ima 100000 podobni temi,no re6ix da napravq nova,za6toto pri vseki e razli4no malko ili mnogo.Ta vluben sum v 1 mnogo dobra moq priqtelka.Est tq ne znae,ili pone az taka si mislq :P Ne6toto,koeto me spira da i priznaq e 4e tq e edno ot malkoto momi4eta,s koito se razbiram I kato priqtel i ne iskam da q zagubq kato takav.ako be6e sama ok,no tq xodi mn seriozno s dryg i za moe sajalenie mai naistina go obi4a.Predi vreme dryg nein priqtel i se obqsni,no tq go otxvarli i se ot4ujdixa stra6no mnogo.Ne6to,koeto ne iskam da stava s nas 2mata i zatova vse o6te si traq.No nz kolko o6te 6te izdarja i iskam da 4uq i va6eto mnenie :)
Първо пиши на кирилица.Второ поговорете с приятелката ти.Току виж тя е изпитвала същото и това любопитство направо ще те измъчи.Докъде стига границата на нашето любопитство :razz:
ThePowerOfLove
07-19-2008, 21:52
Щом си има приятел,който може би обича, по-добре не рискувай засега ;)
DamaTa.v.Zelen0
07-19-2008, 21:53
Аз лично, колкото пъти съм тръгвала с момче, с което преди това сме били много близки приятели сам сме си разваляли приятелството.. Не знам какво да те посъветвам освен да не се месиш докато е с онзи другия, ами да изчакаш като скъсат. И ако искаш - рускувай приятелството ви и бъди с нея! :oops:
Не прави нищо преди да скъсат, след това едва ли ще е особено трудно да си я вземеш стига да си търпелив... а ако това не се случи.. лошо за теб ;]
cherinka
07-19-2008, 22:20
Така е.
Природата у теб обажда своя зов :)
Винаги съм твърдяла, че приятелството е най-ценното нещо и най-важното нещо в нашия живот и трябва да се стремим да го пазим, но цаката момче-момиче много трудно оцеляват в тия премеждия на войа между любовта и приятелството.
хаха.
Така е.
Природата у теб обажда своя зов :)
Винаги съм твърдяла, че приятелството е най-ценното нещо и най-важното нещо в нашия живот и трябва да се стремим да го пазим, но цаката момче-момиче много трудно оцеляват в тия премеждия на войа между любовта и приятелството.
хаха.
дяволски си права 8-)
pandelka
07-20-2008, 06:22
Недей да и казваш..п1к и след като си има приятел..мисля че знаеш че няма смис1л..аз преди месец и нещо пост1пих така и казах на моя най-доб1р приятел че го харесвам,но той ми каза че за тези години ме има само като за фр..Примирих се ! ;) Според мен тя ще ти каже с1щото но както искаш..Моят с1вет е да не и казваш знам го от личен опит .. ;)Но ако и кажеш ..дано да имаш к1мсет ;)
NeLLy_BaBy
07-20-2008, 06:34
Щом си има приятел няма смисъл в момента да и го казваш. ако с времето тя ти покаже нещо повече от приятелсо държание тогава може да действаш, но сега и да й го признаеш тя ще те отхвърли най-вероятно. Просто така стоят нещата. Съжалявам и дано късмета ти се усмихне понататък.
AceOfSpades
07-20-2008, 06:39
Щом си има приятел просто недей да рискуваш защото 100% ще си развалите приятелството първо, че щом го обича едва ли ще приеме и може да се настрои против, че искаш да ги разделиш. Изчакай ако скъсат бъди там да я посрещнеш с открити рамене да я успокоиш бъди тогава мил с нея, но не действаи веднага няма да иска след раздялата веднага да се захваща с нова връзка и пак си обречен на провал. Бъди мил с нея подкрепяй я излизайте помогни й да го забрави и като видиш, че е по ведра действай ;)
unicorn_f
07-20-2008, 12:02
според мен също не трябва да и признаваш или поне не още.ако скъса с приятеля си и ако забележиш някакви намеци или нещо подобно от нея към тогава да... и малко извън темета...имам една позната тя си имаше едно момче наистина добър приятел,може би не най-добър но пак добър...той я харесваше и и предложи,тя отказа,но още са приятели.... :)
gPa3HuTeJl
07-20-2008, 12:12
Преди малко отговорих на една тема подобна на тази...
Не б1рзай.. изчакай да се разделят с приятеля й .... после си ти... ;)
Чакай толкоз няма да изкофееш.
Щом си има приятел,който може би обича, по-добре не рискувай засега ;)
щом това м/у тях е сериозно значи мал шанс за тебе...няма смисъл да прибързваш. Едва ли искаш и теб да те отхвърли, че и да се отчуждите и да изгубиш и малката близост с нея. По-добре почакай, ако скъсат или нещо се влуши във връзката им можеш да играеш ролята на "спасител", а ко не ти се чака просто си намери друга
sladur4etyYy
07-20-2008, 13:04
по-добре продължавай да си траеш :?
sasha_90
07-20-2008, 19:23
Не споделяй чувствата си точно сега,иначе рискуваш и теб да отхвърли,а ти не искаш.Остани й приятел и я подкрепяй.Щом си има приятел,когото обича нищо друго не можеш да направиш.
vesinka91
07-21-2008, 07:36
ako smqtash 4e naistina si mn vluben v neq i go priznai no taka pri vsi4ki slu4ei ako te othvyrli tq shte se ot4ujdi ot teb... taka 4e ako pyk za teb vasheto priqtelstvo e po vajno ot vsi4ko to togava po dobre si trai i se opitai da go prejiveesh
MartyParty
07-21-2008, 07:47
Много обичам тва хубаво мъжко правило "Не пипай огризките на другия".Човекът сигурно се е борил с месеци за нея,а ти ей така ще му я измъкваш под носа.Марулчо,така не се прави.Още повече ,че шансът тя да не те отреже е 1:1000000000.Не се надъхвай и остави нещата такива каквито са сега.
soul1199
07-21-2008, 08:11
iz4akai da skusat i togava deistvai,kato skusat tq 6e ima golqma nyjda ot fr.,puk s te4enie na vremeto moje i da stane n6 m/y vas 8)
Вариант едно - траеш си. Вариант две - не си траеш.
Не предприемай нищо щом има сериозен приятел. Можеш просто да й кажеш, ако ти е толкова голям проблем, но мое лично мнение е да не я притесняваш щом има сериозен приятел и най-важното, че ТЯ ти е приятелка.
върти се около нея бъдете си приятели говорете си споделяйте си, сближете се... и когато тя скъса или се скара с нейния приятел тогава е момента. това рано или късно ще стане спокойно.
MartyParty аахахха борил се бил за нея.... я се осъзнай ма... или се харесват или не.... ша ма умориш :razz: :razz: :razz:
MartyParty
07-21-2008, 08:54
върти се около нея бъдете си приятели говорете си споделяйте си, сближете се... и когато тя скъса или се скара с нейния приятел тогава е момента. това рано или късно ще стане спокойно.
MartyParty аахахха борил се бил за нея.... я се осъзнай ма... или се харесват или не.... ша ма умориш :razz: :razz: :razz:
И нека познаем...ти си сам или ходиш с някоя квартална курва?
Sladinka_f
07-21-2008, 12:44
След като сте в добри взаймоотношения + това тя има и приятел,когото от твоите думи разбрах,че обича по-добре недей да и казваш...изчакай да мине време и може да я забравиш и да срещнеш друга :?
victoriq
07-21-2008, 12:54
Недей да рискуваш...От опит ти казвам,че е много гадно после...Дори и да се получи след време ще се разделите и никога няма да бъде както преди :shock: Това е моя съвет,но както си решиш ти... :?
S_L_A_D_U_R_K_A
07-21-2008, 13:01
Не прави нищо, остави времето само да покаже, при положение, че си има приятел, който обича не смятам, че ще отговори на чувствата ти, а и нали не искаш да си развалите приятелството!