View Full Version : Останаха ли зрели жени.......
loveandemotion
07-20-2008, 21:37
Останаха ли пълнолетни,зрели жени дето не мислят за пари и за големи к*рове....... дето не се друсат и са долу горе нормални??????????? Или маи са дифицит в наши дни? И които наистина търсят любов не пари не други облаги.......... :?
haterkata
07-20-2008, 21:50
не се имам още за жена...момиче съм си ама не търя тва в една връзка...щото просто не търся връзка :D
TheGirlNextDoor
07-20-2008, 21:55
ест,че има ;)
Lord_Of_The_Night
07-20-2008, 21:57
Не останаха всички презреха,отмина сезона на дините. :D
cherinka
07-20-2008, 21:57
Хората не могат да се свеждат до един точно определен критерии.
Всички ЖЕНИ в тоя живот имат моменти като това например да търсят само пари и секс от един човек.
Или да вземат наркотици за известен период от време.
Както и да търсят любовта на живота си.
Но в даден момент всичко се преобръща и тръгват в съвсем различна посока.
Никое момиче не може да каже, че никога не го е блазяло това да има за гадже човек с кола и пари (Ще ме извинявате, но колата си е преди всичко УДОБСТВО). И това човек да има разни материални неща отсреща го виждат като човек, който може да им осигури някакво бъдеще, въобще.
дето не мислят за големи к*рове.......
Ами, до сега никъде не съм чула и видяла някоя жена да си мисли за малък кур.
Това, че си се депресирал, че имаш малка пишка, нямаш пари, нито кола си е изцяло твой проблем.
Щом мислиш така, явно завбъдеще ще залагаш да впечатляваш жените по този начин.
Еми няма да спечелиш.
Но, спокойно, продължавай да си задаваш този смотан въпрос.
Не е мой проблем.
hahavteen
07-20-2008, 22:09
Останаха ли пълнолетни,зрели жени дето не мислят за пари и за големи к*рове....... дето не се друсат и са долу горе нормални??????????? Или маи са дифицит в наши дни? И които наистина търсят любов не пари не други облаги.......... :?
1. Пълнолетна съм
2. Какво имаш предвид под "зряла"? Казват ми че съм надраснала възрастта си ама не знам ти какво точно имаш предвид...
3. Жена не знам дали съм все още... Изгелждам и се държа като такава но на моменти съм си дечко (ама тя и майка ми е така а е на 44 8-) )
4. Опредлено не мисля само за пари и големи пишки но е добре да ги има :P
5. Не се друсам
6. Какво значи "нормални"?
7. Любов искам.
e jena sam realistka sam teq det tarsqt lubovta sa po malkite me4tatelki za princa koity 6te gi kara da letqt kogato sazreem ako ne sme q sre6tnali lubovta minava na zaden plan gadny e da ma stavame po prakti4ni i gledame drugi ka4estav sled tva mislim za lubovta tva e istinata...s vremety lubovta prosty izblednqva i drugi ka4estva se gleat kakty i blaga ...
megasexy
07-20-2008, 22:48
Позволявам си да кажа че аз съм една зряла жена.
Хората не могат да се свеждат до един точно определен критерии.
Всички ЖЕНИ в тоя живот имат моменти като това например да търсят само пари и секс от един човек.
Или да вземат наркотици за известен период от време.
Както и да търсят любовта на живота си.
Но в даден момент всичко се преобръща и тръгват в съвсем различна посока.
Никое момиче не може да каже, че никога не го е блазяло това да има за гадже човек с кола и пари (Ще ме извинявате, но колата си е преди всичко УДОБСТВО). И това човек да има разни материални неща отсреща го виждат като човек, който може да им осигури някакво бъдеще, въобще.
дето не мислят за големи к*рове.......
Ами, до сега никъде не съм чула и видяла някоя жена да си мисли за малък кур.
Това, че си се депресирал, че имаш малка пишка, нямаш пари, нито кола си е изцяло твой проблем.
Щом мислиш така, явно завбъдеще ще залагаш да впечатляваш жените по този начин.
Еми няма да спечелиш.
Но, спокойно, продължавай да си задаваш този смотан въпрос.
Не е мой проблем.
всяка кола е удобство хубавата кола е газария... имам чувството че с тоя пост разкриваш своята вътрешност и това което всъщност си ти. а да и си права за жените.. но не напълно. търсят истинската любов в пубертета след това го удрят на гуляй и търсят златната мина, иначе казано голямата любов. иманярщината все пак е вродено в жената не можем да виним.
не знам за какво ама все с тебе се захращам тая вечер 8-)
cherinka
07-20-2008, 22:53
не знам за какво ама все с тебе се захращам тая вечер 8-)
Тамън и аз тва щях да кажа.........
pandelka
07-21-2008, 06:04
Останаха и такива ;)
mArMaLaDkA
07-21-2008, 06:36
Сигурно има останали такива зрели жени,но не вярвам да ги намериш във форума.Женската част се състои от много момичета и малко жени.И какво общо има пълнолетието със зрелостта на една жена ? Много странно мислене.И какво разбираш под други облаги ? Съгласна съм с cherinka,че колата преди всичко си е удобство.И по принцип всеки успял мъж,който аз познавам има кола.Банковата му сметка не е шестцифрена,но той има кола.Ако ти не можеш да осигуриш на една жена сигурност-разбирай под това апартамент и кола(примерно),тя няма да тръгне с теб.Ако ти не си финансово обезпечен(пак казвам:не 6-цифрена банкова сметка да имаш,а просто пари,които да изхранват семейството),няма как някоя да ти се върже.Представи си следната ситуация:хващаш си гадже,жените се,ражда ви се дете,вие живеете при майка ти и карате лада.Как ти се струва ? :? Това,че някоя ти е свалила самочувствието,като ти е казала че ти е малка оная работа,или че бившето ти гадже е била наркоманка,не значи че всички са такива и ти трябва да задаваш такива тъпи въпроси и да слагаш всички под общ знаменател.Задълбах куп други теми,като написах половината от това цялото,но няма значение.
аз пък няа чета постовете ви чаршафи.. но да се изкажа - писнало ми е от такива теми
но си е човещинка във фантазиите да си представям голям кур, нали? както ти когато мечтаеш не си представяш какво-да-е момиче, ами точно някоя много красива как ти го лапа, нали?
сори че съм груба.. ама.. така си е ;) отделен е въпроса че alivе всички си знаем възможностите и се задоволяваме с нещо, различно от идеала.. и го обикваме.. и т.н.
тва за колите и парите.. писна ми да го слушам и въобще няма да го коментирам. точно толкова тъпо е колкото "вие мъжете само за ебанЬе ли мислите?" ...
O,Боже. Някой като пита така направо се изумявам. Има ли мъже който не мислят само за секс има ли свестни момичета има ли курви...?!
Разбира се че има! От всички типове. Просто ти не знаеш къде да търсиш...
sasha_90
07-21-2008, 07:47
Има и такива.Аз не се вписвам в тези характеристики,защото имам месец и малко отгоре,докато навърша 18,а и не търся любов(в момента имам достатъчно) :-D
soul1199
07-21-2008, 08:07
moje i da sa ostanali i takiva 8)
демек ако няма бмв и 200 лв джобни/дневни не става? :lol: материалистки...
ами от гледна точка на пича с голямата пачка и бмв-то.. жени много ама истинска любов няма, щото ако спре кранчето с парите и жените ще изчезнат и няма да го погледнат повече...
и друго... мечтаете си за голяма пишка.. искате голяма пишка :) да си представим, че сте намерил някой с голяма чурка и после крещите от болка и нещете да видите повече такова нещо :) аи моля ви са... be real.. недейте да живеете в измислен свят :)
hahavteen
07-21-2008, 09:04
демек ако няма бмв и 200 лв джобни/дневни не става? :lol: материалистки...
ами от гледна точка на пича с голямата пачка и бмв-то.. жени много ама истинска любов няма, щото ако спре кранчето с парите и жените ще изчезнат и няма да го погледнат повече...
и друго... мечтаете си за голяма пишка.. искате голяма пишка :) да си представим, че сте намерил някой с голяма чурка и после крещите от болка и нещете да видите повече такова нещо :) аи моля ви са... be real.. недейте да живеете в измислен свят :)
Говориш глупости.Никой не е казал да е милионер а просто да е независим. След като търсиш жена трябва да можеш да и предложиш това което може и един МЪЖ. Жените искат МЪЖЕ които по принцип са самостоятелни и дори и да нямат в момента кола спестяат за да си купят. Иначе вече като се влюби в тебе и се заобичате няма да и пука какво имаш или нямаш.. Когато се запознах с бившия си имаше кола,пари ала бала а после изведнъж изгуби работата си а колата му се повреди и беше така 3 месеца. Не скъсах с него само заради тези подробности.
Колкото до големината на... Зависи и от момичето колко е широко и дълбоко. Има някои на които и 16 им се струват мн така че не можеш да слагаш всички под общ знаменател. И все пак не мисля че повечето ще се зарадват особено на 13-14см..
krem4et0
07-21-2008, 09:08
Аз :-)
Над 2 години гаджето ми нямаше кала, а после баща му тегли заем, който има да изплаща сума ти години и му взе настаро. Сега е с Опел Астра, сигурно на 10-тина години. Няма пари. Дори семейството му няма собствено жилище, а живеят в това на баба му. Не мога да кажа, че шщка с размера на пениса си, но аз съм доволна. И стига да не е микро пенис, не ми е пукало дали е 11 или 18 см. На 23 съм и мисля, че съм относително зряла...
loveandemotion
07-21-2008, 09:15
аз пък няа чета постовете ви чаршафи.. но да се изкажа - писнало ми е от такива теми
но си е човещинка във фантазиите да си представям голям кур, нали? както ти когато мечтаеш не си представяш какво-да-е момиче, ами точно някоя много красива как ти го лапа, нали?
сори че съм груба.. ама.. така си е ;) отделен е въпроса че alivе всички си знаем възможностите и се задоволяваме с нещо, различно от идеала.. и го обикваме.. и т.н.
тва за колите и парите.. писна ми да го слушам и въобще няма да го коментирам. точно толкова тъпо е колкото "вие мъжете само за ебанЬе ли мислите?" ...
Ами аз не търся мис свят аи никога не си представям някоя много красива как ми го лапа.......... просто защото точно много красивите са твърде недостъпни и имат твърде големи изисквания.
O,Боже. Някой като пита така направо се изумявам. Има ли мъже който не мислят само за секс има ли свестни момичета има ли курви...?!
Разбира се че има! От всички типове. Просто ти не знаеш къде да търсиш...
Аз не мисля само за секс дори не съм и правил 8) Я сега кажи къде да ги търся :)? :-D
не брато,Господ е в обедна почивка и останаха само первездни кукли...
didi_baby
07-21-2008, 11:15
Има ги всякакви
justbegan
07-21-2008, 11:19
не брато,Господ е в обедна почивка и останаха само первездни кукли...
Стига се подиграва с Господ ами пиши по темата :)
gPa3HuTeJl
07-21-2008, 11:28
Рядкост са, но ако извадиш к1смет можеш да намериш някоя..
Ами аз не търся мис свят аи никога не си представям някоя много красива как ми го лапа.......... просто защото точно много красивите са твърде недостъпни и имат твърде големи изисквания.
Да бе... и ти като си набиваш чекията, 'щото си мислиш за изискванията, нали? Ай бя'ай от тука с тея логики! :lol: :lol: :lol:
gPa3HuTeJl
07-21-2008, 11:42
Да му имам логиката на тоя изклецак... hxAXAHXhAHxHAXhAX
S_L_A_D_U_R_K_A
07-21-2008, 13:33
Не обединявай всички под общ знаменател !
Бий си една и
си пусни Ивана и щи мине.
SunShinePearl
07-21-2008, 17:56
сестра ми/аз още не съм станала пълнолетна но когато стана ще съм такава 99% съм убедена/
"Пстанаха ли зрели жени..."
Не. Сега е модата на лиглите 8-)
*SwEeTy_KiTtY*
07-21-2008, 19:13
Оооо,със сигурност има,стига да знаеш къде да търсиш!!! :-D
soul1199
07-21-2008, 19:51
Не. Сега е модата на лиглите 8-) :D ti gi razbira6 teq raboti :) izvod-trqa stanem ligli :grin:
loveandemotion
07-21-2008, 20:35
Не. Сега е модата на лиглите 8-)
Ами от части съм съгласен с теб!
сериозните кучки в горната възрастова граница
ний сме малки за сериозни отношения.И ако лиглите са ти конкуренция съжелявам, ама тях си избираме
Има ги навсякъде.Просто трябва да не си толкова сляп,за да ги видиш.Обръщай внимание на малките неща,жестове.С повече усърдие ще се научиш да ги различаваш.
DisciplineAndOrder
07-21-2008, 21:37
в тийнпроблем няма да намериш
feniksSs
07-21-2008, 22:08
има защо да няма, аз сам на 19 не се друсам и не гледам портфейла на човека който обичам. И едва ли сам само аз
gangstata
07-21-2008, 22:35
и очакваш в Тийн форум да ти кажат дали ги има..
justbegan
07-22-2008, 10:55
ако не е в тиин форума къде на друго място .
Sasha2k8
07-22-2008, 10:57
Има разбира се :-)
NaNa_SladuRana
07-22-2008, 11:01
не съм жена (все още),затова ще се въздържа от коментар :)
Jessika_MG
07-23-2008, 19:35
Ми аз за нормална се приемам :-o Единственото, което ме доближава донякъде до описания модел е мисълта за парите, но аз мисля за това как бих могла сама да си ги изкарвам за вбъдеще. Не обичам да съм зависима, най-малкото материално. До едно време мама и тати помагат, но трябва 1 ден да сме самостоятелни. Как да се чувстваш личност като нямаш 5 лв в джоба - твои лични пари..
moon_flower
07-23-2008, 19:37
Не бе,всичките сме курви. :razz:
По тая логика остана ли мъж,който да не мислиза ебане,а?