Влез

View Full Version : тънки или дебели :)

anna1989
07-20-2008, 22:00
kakvi momicheta haresvate -slabi ili pylni (da preskochim otgovoryt SREDNI :D ) neka i momichetata se vkliuchat. :) :D

ELiTyYy
07-20-2008, 22:05
е ,кой харесва дебели момичета.. ?

Xtuning
07-20-2008, 22:05
Тънки !

SK0RP10N
07-20-2008, 22:06
Slabi razbira se

preichetoy
07-20-2008, 22:08
Хора, не си мислете, че дебелите жени никой не ги харесва. За всеки влак си има пътници.

VinDiesel
07-20-2008, 22:09
Не си падам по тънките с 2-та кокала за крака и едно малко дупенце :? :? :? :? :? Падам си по нормални като мойто гадже :)

Spider4eto
07-20-2008, 22:10
Хора, не си мислете, че дебелите жени никой не ги харесва. За всеки влак си има пътници. Повечето харесват слаби, ама има такива, които харесват да има къде да пипнат, ама да не е навсякъде цица нали :razz:

SK0RP10N
07-20-2008, 22:10
Не си падам по тънките с 2-та кокала за крака и едно малко дупенце :? :? :? :? :? Падам си по нормални като мойто гадже :)
Abe, Ceci, tova ti li si bil ?
Az sam Ivo Kaspara (nadiavam se, che me pomnish ot diablo II servera na optisprint (10.10.0.9)) :D
p.p. Niakoi be napravil izkazvane: "Obicham debelite jeni - kadeto hvanesh - vse e cica"

VinDiesel
07-20-2008, 22:13
Az sam Ivo Kaspara (nadiavam se, che me pomnish ot diablo II servera na optisprint (10.10.0.9)) :D
p.p. Niakoi be napravil izkazvane: "Obicham debelite jeni - kadeto hvanesh - vse e cica"

Помня те естествено и без да споделяш диаблото :-D

preichetoy
07-20-2008, 22:15
Хора, не си мислете, че дебелите жени никой не ги харесва. За всеки влак си има пътници. Повечето харесват слаби, ама има такива, които харесват да има къде да пипнат, ама да не е навсякъде цица нали :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: И такива ги има!

Puky
07-20-2008, 22:17

И те имат чар.. не си мисли , че си единствена.. :?
Аз лично нямам притенции.. Е освен ако не е някое 80 кг. което не е нормално.

FeelMyPain
07-20-2008, 22:19
Еми гледах едно предаване по тв за най-дебелия мъж на света.Та този пич си има жена, която споделя, че колкото по-дебел става толкова повече го обича.Има нещо като фетиш спрямо дебели мъже.Не е ли мило... :)

preichetoy
07-20-2008, 22:22

И те имат чар.. не си мисли , че си единствена.. :?
Аз лично нямам притенции.. Е освен ако не е някое 80 кг. което не е нормално. Ебати, 80 не е нормално :D

anna1989
07-20-2008, 22:29
:)

preichetoy
07-20-2008, 22:34
interesno mi e da popitam za mnenieto vi, zashtoto imam nova rabota ,koqto vkliuchva obshtuvane s mnogo hora.Radvam se na myjko vnimanie, no ot strana na kolejka poluchih slednoto izkazvane:" Tolkova si slaba, che kto te vidqh za pyrvi pyt shtqh da povyrna,misleh che si anoreksichka"...estestveno ne e priqtno da chuesh takova neshto. :-o Завист! Дори и да си анорексичка не би трябвало да предизвикваш отвращение. Ограничени злобни хора винаги ще има ;)

ExTaSy__BaBy <3
07-20-2008, 22:35
Ем аз ако бях момче щях да си падам по слаби момичета xD иначе и пълните ги харесват..най-якото момче което познавам си пада по пълни момичета :-D

anna1989
07-20-2008, 22:37
interesno mi e da popitam za mnenieto vi, zashtoto imam nova rabota ,koqto vkliuchva obshtuvane s mnogo hora.Radvam se na myjko vnimanie, no ot strana na kolejka poluchih slednoto izkazvane:" Tolkova si slaba, che kto te vidqh za pyrvi pyt shtqh da povyrna,misleh che si anoreksichka"...estestveno ne e priqtno da chuesh takova neshto. :-o Завист! Дори и да си анорексичка не би трябвало да предизвикваш отвращение. Ограничени злобни хора винаги ще има ;) mne, ne sym anoreksichka ,no ot malka sym mnogo slaba, kolkoto i da qm. ne se ogranichavam ot absoliutno nishto.imam problem s metabolizma i ot tam idva vsichko. :(

fate_f
07-20-2008, 22:37

E ти пък... трябва да ти кажа ,че си супер ограничена в мисленето...щото аз съм била слаба , била съм и много пълна (98кг) поради болест , сега съм 63кила ... ама през цялото време интересесът на момчетата не се е загубвал !!! Такаче ,не ми говори ти кой харесвал дебели и кой не ... тва е супер тъпо и абсурдно дето го правите ... никой не си избира какъв да е , дали тънък или по - пълен ... за това си играят много фактори , но най - абсурднотото е , че си избивате комплексите върху такива хора (пълнички)

anna1989
07-20-2008, 22:41

E ти пък... трябва да ти кажа ,че си супер ограничена в мисленето...щото аз съм била слаба , била съм и много пълна (98кг) поради болест , сега съм 63кила ... ама през цялото време интересесът на момчетата не се е загубвал !!! Такаче ,не ми говори ти кой харесвал дебели и кой не ... тва е супер тъпо и абсурдно дето го правите ... никой не си избира какъв да е , дали тънък или по - пълен ... за това си играят много фактори , но най - абсурднотото е , че си избивате комплексите върху такива хора (пълнички)nqma takova neshto. vseki izbiva kompleksite si na po-razlichnite.poradi zatlystqvaneto v BG, tejestta pada vyrhu pylnite hora

preichetoy
07-20-2008, 22:43

E ти пък... трябва да ти кажа ,че си супер ограничена в мисленето...щото аз съм била слаба , била съм и много пълна (98кг) поради болест , сега съм 63кила ... ама през цялото време интересесът на момчетата не се е загубвал !!! Такаче ,не ми говори ти кой харесвал дебели и кой не ... тва е супер тъпо и абсурдно дето го правите ... никой не си избира какъв да е , дали тънък или по - пълен ... за това си играят много фактори , но най - абсурднотото е , че си избивате комплексите върху такива хора (пълнички)nqma takova neshto. vseki izbiva kompleksite si na po-razlichnite.poradi zatlystqvaneto v BG, tejestta pada vyrhu pylnite hora Евала, че това го казва едно слабо момиче! А пък Ели да я попитам... ако никой не харесва дебелите хора, защо те си имат гаджета(съпрузи)?

FeelMyPain
07-20-2008, 22:46
прейчето искаш да ми кажеш, че няма дума "незнам" ли? :-o
По темата:Нова работа, предполагам си получила злобната забележка от някоя на конкурентен пост...хорска злоба.Свиквай :)

anna1989
07-20-2008, 22:47
По темата:Нова работа, предполагам си получила злобната забележка от някоя на конкурентен пост...хорска злоба.Свиквай :)da kajem che e na po- nisyk post ot moq i mi e pylna fizicheska protivopolojnost

FeelMyPain
07-20-2008, 22:50
По темата:Нова работа, предполагам си получила злобната забележка от някоя на конкурентен пост...хорска злоба.Свиквай :)da kajem che e na po- nisyk post ot moq i mi e pylna fizicheska protivopolojnost
Еми нормално е.Завижда ти, че си по-нагоре от нея.Остави я да си лае, като не и давай да ти подронва самочувствието.А каква е работата ако не е тайна :)

preichetoy
07-20-2008, 22:52
[quote] За повечето хора в този форум я има!

[quote]da kajem che e na po- nisyk post ot moq i mi e pylna fizicheska protivopolojnost това май стана ясно от самото начало... завистта играе ...

anna1989
07-20-2008, 22:54
Еми нормално е.Завижда ти, че си по-нагоре от нея.Остави я да си лае, като не и давай да ти подронва самочувствието.А каква е работата ако не е тайна :)krupie

FeelMyPain
07-20-2008, 22:55
Еми нормално е.Завижда ти, че си по-нагоре от нея.Остави я да си лае, като не и давай да ти подронва самочувствието.А каква е работата ако не е тайна :)krupie
Ах те чупят парата...Ще се омъжиш ли за мен? :lol:

anna1989
07-20-2008, 22:58
:D

gamercheto_
07-20-2008, 23:02
всеки има различен вкус..това че някои са по закръглени не ги прави пълни задръстеняци и комплексари!на мен ми харесват нормалните момичета да не са като клечки ама да не са и мн пълнички 8)

umri
07-20-2008, 23:17
ако трябва да избирам слаби, иначе нещо между слаби и средни е най-добре.

AngerFist90
07-20-2008, 23:27
където хванеш ръката хлътва а :D :D :D :lol: :lol: Дизела ако мислиш ,че приятелката ти е пълна.... малко се лъжеш бих казал слаба :) ,ако греша лягам на една релса и чакам влака.... :P

megasexy
07-21-2008, 00:05
kakvi momicheta haresvate -slabi ili pylni (da preskochim otgovoryt SREDNI :D ) neka i momichetata se vkliuchat. :) :D
Слаби, тип спортистки. Подобни на мен. Мммммммммммм... :oops:

gogata92
07-21-2008, 00:09
Не харесвам пълни.

preichetoy
07-21-2008, 00:15
Слаби, тип спортистки. Подобни на мен. Мммммммммммм... :oops:Ти наистина ли се смяташ за най-красивата или просто се ебаваш?

gogata92
07-21-2008, 00:58
Ако е това на снимката , а бе не е лоша :-o :-o :grin:

preichetoy
07-21-2008, 01:10
Ако е това на снимката , а бе не е лоша :-o :-o :grin:Не, бе, не казвам, че е лоша, ама нещо много самовлюбена...

gogata92
07-21-2008, 01:15
Нищо ако е навита да се обажда :razz: :razz: :razz: :razz: смех

50cent
07-21-2008, 02:31
ами попринцип аз самият съм си доста слабичък затова ме превличат по-слабичките

cherinka
07-21-2008, 02:41
Aз.

gogata92
07-21-2008, 02:55
Dадада добре повервахме ти :grin: :grin:

Echi
07-21-2008, 03:38
Тъп си...

По темата... слаби.

didi_baby
07-21-2008, 08:02
Абе аз съм си тънка и въпреки че съм момиче и аз си падам по тънки :)

kr0seR
07-21-2008, 08:06
Ей такива най-ме възбуждат (http://img2.zamunda.net/bitbucket/farrah%20foxx%20screenshot%2001.jpg)

gogata92
07-21-2008, 09:21
Тъп си...

По темата... слаби.Ае не давай много акъл

ELiTyYy
07-21-2008, 09:31
Слаби, тип спортистки. Подобни на мен. Мммммммммммм... :oops:Ти наистина ли се смяташ за най-красивата или просто се ебаваш?
ако това на аватара е тя.... доста е красива

preichetoy
07-21-2008, 09:38
Тъп си...

Бая тъпичък си е...

Wrathchild
07-21-2008, 09:49
Леко пухкава 8)

WaKo
07-21-2008, 09:56
Слаби - като го вкараш да простърже на кокал :D

gogata92
07-21-2008, 12:15
Тъп си...

Бая тъпичък си е...Ти като гледам колко си остра напрао 8-) 8-) ше загладиш

bebeT00
07-21-2008, 13:05
spored men idealnoto momi4e e tova ,koeto ima kakvo da se pipa i gardi i dype ima si vsi4ko nito slaba nito delela

pifiella
07-21-2008, 19:42
Аз съм момиче :D и мога да потвърдя,че абсулютно всички харесват слаби от личем опит била съм и 85 килограма не за6тото го исках,а още от малка бях такава,колко подигравки и кви неща съм преживяла заради тва.Да ама сега всичко е различно като съм 52 кг,нали всички започват да те "харесват",ако може така да се каже и всички,който са ти се подигравали ти се прават на приятели.Затова е безмислено да има такива теми всеки си има свой лични предпочитания и няма значение дали е слаба,ако е тъпа на подметка :o

pifiella
07-21-2008, 19:46

E ти пък... трябва да ти кажа ,че си супер ограничена в мисленето...щото аз съм била слаба , била съм и много пълна (98кг) поради болест , сега съм 63кила ... ама през цялото време интересесът на момчетата не се е загубвал !!! Такаче ,не ми говори ти кой харесвал дебели и кой не ... тва е супер тъпо и абсурдно дето го правите ... никой не си избира какъв да е , дали тънък или по - пълен ... за това си играят много фактори , но най - абсурднотото е , че си избивате комплексите върху такива хора (пълнички) съгласна

FeelMyPain
07-21-2008, 20:07
Авторката е дебела свиня най-вероятно и се надява някой да напише,че харесва дебели и да го наебе.
Авторката каза вече, че е слаба, бавньо..

pasii_sladuranata
07-21-2008, 20:30
Тънка !! Дебела !!
не избираш какъв да си ;) но аз лично като видя добело момиче си имам едно на ум,че тя не обръща внимание на нея и не се подържа,не спортува и се храни обилно ....да си слабичък [не казвам клиощав] е супер чувстваш се перфвктно в кожата си :oops:

ubuntu
07-21-2008, 20:32
Някой се изказа че за всеки влак си има пътници ... така е имам една позната 22-3-4 годишна ама кфила няма кво 1.65 на 80 кг горе долу се омъж и за ебаси слабия пич , а брат му беше по слаб от него а приятелката му поне 120 кг :smt078 :smt078 :smt078
Има си такива приятно закръглени които важат ... а прекалено слабите не мерси не ме кефят особено .... нещо от сорта на 1.65 на около 45 кг е муци :D

preichetoy
07-21-2008, 20:35
Някой се изказа че за всеки влак си има пътници ... така е имам една позната 22-3-4 годишна ама кфила няма кво 1.65 на 80 кг горе долу се омъж и за ебаси слабия пич , а брат му беше по слаб от него а приятелката му поне 120 кг :smt078 :smt078 :smt078
Има си такива приятно закръглени които важат ... а прекалено слабите не мерси не ме кефят особено .... нещо от сорта на 1.65 на около 45 кг е муци :D как 45 бе :О, най - добрата ми приятелка е метър и петдесет и е 41 килограма и е ебаси кльощавата ... не може 45 килограма ... срамота :D виж ако са и леки кокалите, да, ама иначе не е здравословно, под нормата е.

pasii_sladuranata
07-21-2008, 20:41
Има си такива приятно закръглени които важат ... а прекалено слабите не мерси не ме кефят особено .... нещо от сорта на 1.65 на около 45 кг е муци :D как 45 бе :О, най - добрата ми приятелка е метър и петдесет и е 41 килограма и е ебаси кльощавата ... не може 45 килограма ... срамота :D виж ако са и леки кокалите, да, ама иначе не е здравословно, под нормата е.
под нормата ?!?! аз съм 1.60 до и 5 и съм към 43 кл. и не съм клиощава ,нямам целулит корем и тем подобни .... това според мен са перфектните цифри :)

preichetoy
07-21-2008, 20:43
под нормата ?!?! аз съм 1.60 до и 5 и съм към 43 кл. и не съм клиощава ,нямам целулит корем и тем подобни .... това според мен са перфектните цифри :) Тва беше нещо като самореклама... едва ли хората с тегло под нормата имат целулит и кореми... та нямаше нужда да изтъкваш, че и ти ги нямаш.. аз пък имам корем!

preichetoy
07-21-2008, 20:47
Авторката е дебела свиня най-вероятно и се надява някой да напише,че харесва дебели и да го наебе.
Тя авторката може да ти каже и че е красива,ти ще и повярваш ли?Много ясно че така ще каже...бавньо.Не, бе, мен, тя каза, защо пуска тая тема... чети малко по-напред и ше си в час ;)

pdd
07-21-2008, 20:48
Debelata jena se ebe nai hubavo shtoto si misli che im e za posledno :D:D:D:

preichetoy
07-21-2008, 20:50
Debelata jena se ebe nai hubavo shtoto si misli che im e za posledno :D:D:D: Тпва вече е изтъркано. Пък и не много вярно... Една приятелка скоро се премести в друго училище и една от новите и съученички е бая дебела ама е едно от най-желаните момичета в училището .. Като казвам бая дебела имам предвид БАЯ дебела!

pasii_sladuranata
07-21-2008, 20:54
под нормата ?!?! аз съм 1.60 до и 5 и съм към 43 кл. и не съм клиощава ,нямам целулит корем и тем подобни .... това според мен са перфектните цифри :) Тва беше нещо като самореклама... едва ли хората с тегло под нормата имат целулит и кореми... та нямаше нужда да изтъкваш, че и ти ги нямаш.. аз пък имам корем!
не беше самореклама !! и тези размери вообще не са под нормата !
съвсем нормални са повечето хора са така...

preichetoy
07-21-2008, 20:58
съвсем нормални са повечето хора са така...Аааа, да, е, 35% за затлъстяли, пък ти ще ми кажеш, че почти всички били с перфектни тела...

pasii_sladuranata
07-21-2008, 21:05
съвсем нормални са повечето хора са така...Аааа, да, е, 35% за затлъстяли, пък ти ще ми кажеш, че почти всички били с перфектни тела...

anna1989
07-21-2008, 21:07
Авторката е дебела свиня най-вероятно и се надява някой да напише,че харесва дебели и да го наебе. ami 51kg na visochina ot 176...edva le e svinsko :D

anna1989
07-21-2008, 21:14
Тя авторката може да ти каже и че е красива,ти ще и повярваш ли?Много ясно че така ще каже...бавньо.mne, ne sym grozna:D ama ne sym i ot nai- krasivite...bih postnala snimka ,ama nz kak stava 8-)

FeelMyPain
07-21-2008, 21:17
Тя авторката може да ти каже и че е красива,ти ще и повярваш ли?Много ясно че така ще каже...бавньо.mne, ne sym grozna:D ama ne sym i ot nai- krasivite...bih postnala snimka ,ama nz kak stava 8-)
www.picbg.net - файл 1 даваш browse, намираш снимката, даваш Качи сега!
където пише директен линк, копираш линка отдолу и го постваш тука и си готова. :wink:

anna1989
07-21-2008, 21:38
www.picbg.net - файл 1 даваш browse, намираш снимката, даваш Качи сега!
където пише директен линк, копираш линка отдолу и го постваш тука и си готова. :wink:neshto ne mi se poluchava :?

anna1989
07-21-2008, 21:44
:-P

Daft
07-21-2008, 21:45
И в крайна сметка,що за въпрос е ТЪНКИ или дебели?!
Кажете интервала на тънките и дебелите в кг.(според вас)

preichetoy
07-21-2008, 21:46
http://www.picbg.net/u/25871/16856/176484.jpg http://www.picbg.net/u/25871/16856/176485.jpgМного си си хубава даже... Гледай как яе те налазят за отрицателно време :lol:

pasii_sladuranata
07-21-2008, 21:48
anna1989
имаш много хубаво тяло :-)

anna1989
07-21-2008, 21:50
anna1989
имаш много хубаво тяло :-) na teq snimki malko po-nalqta sym izleznala inache sy po-tynka :cry:

anna1989
07-21-2008, 21:54
Кажете интервала на тънките и дебелите в кг.(според вас) ami...vyprosa e s pitanka na kraq :) na koito mu se stori neqsno , shte cykne i shte vidi za kakvo stava vypros :-D

pasii_sladuranata
07-21-2008, 21:57
anna1989
имаш много хубаво тяло :-) na teq snimki malko po-nalqta sym izleznala inache sy po-tynka :cry:
супер си си ;)

Daft
07-21-2008, 21:57
Кажете интервала на тънките и дебелите в кг.(според вас) ami...vyprosa e s pitanka na kraq :) na koito mu se stori neqsno , shte cykne i shte vidi za kakvo stava vypros :-D

Ами просто си дала като опции двете крайности,без възмойност за средно положение..Но все пак темата си е твоя,попитала си каквото те интересува. :)

gerinceto
07-21-2008, 22:58
е ,кой харесва дебели момичета.. ? awe ima gi vsqkfi

megasexy
07-21-2008, 23:12
ако това на аватара е тя.... доста е красива
Мерси мила. :-)

Ophelia
07-21-2008, 23:47
Няма да кажа средни нито нормални.Не дебели не слаби.Просто леко по-закръглени за да има за какво да ги хванеш.

FeelMyPain
07-22-2008, 15:17
Предложението ми за брак влиза в сила. :grin:

SJD
07-22-2008, 16:39
Ами аз хич не обичам некви кокалести с дупета като на 12 годишно мимиче и крака като франзели :?
Обичам да има какво да се пипне, мойта приятелка е перфектен пример за това :-) :-) :-) Нито е дебела нито е слаба :) Сичко си и е на 6 :)

InDo
07-22-2008, 17:40
Еми много харесвам момичета със хубави, и стегнали тела но и дебелите имат право на любов и т.н :)

fate_f
07-22-2008, 20:14
ahhh ama kakvi ste mi sladuri :-D :-D :-D :lol:

Abigoria
07-22-2008, 20:34
Както един приятел беше казал: " Винаги съм искал да се оженя за 750 килограмова жена... Вечер, качвам се върху нея (шото тя няма да може да мърда), баш като един паяк, и докато се изкачвам ше барам навсякъде и ще викам: "Всичкото мойто, всичкотооо..." :D :D

CMEX
07-22-2008, 20:51
http://fuckingimpossible.com/

OWNED

DevilWish
07-22-2008, 21:42
+1 ;)
Така че отговорът "нормални" е напълно необходим ;)

ELiTyYy
07-22-2008, 21:44

OWNED
aаааааааааааааааааааааааа ааааааа
ужасссссссссссссссссссссс сссссссссссссс

preichetoy
07-22-2008, 21:46

OWNED Ивоооооооооо, брутален си, по дяволите!

CMEX
07-22-2008, 21:48
Тайната е, че с вериги са оковани краката й за тавана, за да не може да се свлекат и да спре вълшебния момент за тази така приятна дама. Мъжа е много безстрашен и ако се беше напънал повечко можеше да влезе целия . Друг е въпроса как щяха да са нещата ако жената беше отгоре

preichetoy
07-22-2008, 21:53
Тайната е, че с вериги са оковани краката й за тавана, за да не може да се свлекат и да спре вълшебния момент за тази така приятна дама. Мъжа е много безстрашен и ако се беше напънал повечко можеше да влезе целия . Друг е въпроса как щяха да са нещата ако жената беше отгоре Стига, бе, ужасен си!

LiLGrizzly
07-22-2008, 22:42
Slabi,prosto po pulni4kite.. ne moga da gi gledam pak kamo li debelite !
smisul ne nekuf kokal.. ama da im sa vijdat slaninite.. :-&

BeautifulWorld
07-23-2008, 13:36
Има някои момичета, които са пълнички и въпреки това са адски секси. Аз харесвам стегнатите тела, и за мъже, и за жени. Смятам, че дори и ако момичето е по-пълничко, но спортува и е стегнато, изглежда по-добре от някоя, която я мързи да си помръдне слабото дупе.

sim00n.light.shadow
07-23-2008, 13:49
Абе хора, има толкова яки пълни жени! Много са симпатични и ако са по-дребнички.

zero
07-23-2008, 14:03
А бе зависи ...

da_e
07-23-2008, 14:41
хаха средно

Nalathel
07-24-2008, 13:46
пффф има си една приказка "More cushen for the pushen ! " даже не съм сигърен ,че така се пише ама кой ще си хване няква клекава дето едвам се движи още малко ще се разпадне да те е страх да я пипнеш ве ? я стига глупости треа да има кфо да хванеш :) :) :) :) :)

CMEX
07-24-2008, 13:53
пффф има си една приказка "More cushen for the pushen ! " даже не съм сигърен ,че така се пише ама кой ще си хване няква клекава дето едвам се движи още малко ще се разпадне да те е страх да я пипнеш ве ? я стига глупости треа да има кфо да хванеш :) :) :) :) :)Викаш, докато я клатиш, се държиш за паласките й, а тя като се движи напред-назад циците я плескат през бузите ?

amatorium
07-24-2008, 13:58
Кво става тук. Кви са тия секси моми коментиращи риторични глупости.

someonefree
07-24-2008, 14:38
Debelite pravqt seks nai dobre :) ... ;] zashtoto ne znaqt koga shte im e sledvashtiq put :P :razz: :razz: :razz: :razz: :) 8)

REKS
07-24-2008, 14:41
Най - хубавите са - СРЕДНО НОРМАЛНИТЕ!!!!
Нито тънки нито дебели!!!! :-D

Di
07-24-2008, 14:44
аз пък ще кажа средни :D

WaKo
07-24-2008, 15:05
Debelite pravqt seks nai dobre :) ... ;] zashtoto ne znaqt koga shte im e sledvashtiq put :P :razz: :razz: :razz: :razz: :) 8)

Правил ли си та да знаеш? Защото нали се сещаш, че за да са добри трябва опит, а на тях това малко ще им дойде проблемно... Може и да се раздават най-много, ама това не означава, че го правят най-добре

Pliok0019
07-24-2008, 15:28
Еми гледах едно предаване по тв за най-дебелия мъж на света.Та този пич си има жена, която споделя, че колкото по-дебел става толкова повече го обича.Има нещо като фетиш спрямо дебели мъже.Не е ли мило... :)
По-скоро е гнусно...

Иначе харесвам всякакви момичета/момчета. Независимо от килогамите. Излъчването е важно.

FeelMyPain
07-24-2008, 15:31
По-скоро е гнусно...

Иначе харесвам всякакви момичета/момчета. Независимо от килогамите. Излъчването е важно.
Мило е, защото дори и 250кг ПАК има човек, който ще те обича такъв какъвто си.

Nalathel
07-25-2008, 10:47
пффф има си една приказка "More cushen for the pushen ! " даже не съм сигърен ,че така се пише ама кой ще си хване няква клекава дето едвам се движи още малко ще се разпадне да те е страх да я пипнеш ве ? я стига глупости треа да има кфо да хванеш :) :) :) :) :)Викаш, докато я клатиш, се държиш за паласките й, а тя като се движи напред-назад циците я плескат през бузите ?

еми трябва да има къде да се хванеш ...държиш за паласките и помпаш и през 2мин (за толкова време отиват ц*ц*те отред и се връщат) се чува *пляк* *пляк* и така може да си отброиш колко *пляк**пляк* си чул и да знаеш да не закъснееш за работа :) хем удобно , хем практично :P :D :D :D