PDA

View Full Version : Обичам те...3 days later - лапаш пишки,не ми пука за теб

Strongbeard
07-21-2008, 07:22
Как става тоя номер.От нищото,изведнъж идва някакво огромно безразличие от същия човек,който доскоро ти се е топил в ръцете.

MartyParty
07-21-2008, 07:29
Грубоо...И не е задължително да става така.

didi_baby
07-21-2008, 07:36
Понякога грам не ги разбирам тея момчета :(

Strongbeard
07-21-2008, 07:38
Понякога грам не ги разбирам тея момчета :(

Кви момчета?Говоря,че момиче направи това наскоро.Забила се с някав на фона на всичките любовни излияния,които ме накараха да се влюбя в нея.Имам усещането,че съм в някакъв мн лош сън или тя е дрогирана. :?

didi_baby
07-21-2008, 07:41
Говори с нея,чудя се как за отрицателно време има такава огромна промяна как ли не тя е друг човек,има много неща за които трябва да я питаш-друго момче,проблеми и т.н.

bEbsI
07-21-2008, 07:45
Просто,точно и ясно-лигла.
Не зная дали човек с нормален акъл би направил подобно нещо.Не,сигурна съм,че не би.Така,че съвета ми е просто да не се занимаваш с такива малки неорентирани момичета.Потърси момичето за теб.И не се отказвай! :)

Strongbeard
07-21-2008, 07:57
Знам,тя просто си е такава.Но съм влюбен нея...всички знаете как е.Не можеш да сложиш чертата от нищото.Липсва ми.Тя замина на море,там каза на най-добрата си приятелка за нас и изведнъж всичко се промени.Започна безразличието,трябва да ти затварям и една вечер просто ми каза,че се е забила с някаф и не ме обича вече.Преди това всичко беше перфектно.

soul1199
07-21-2008, 08:04
govori s neq zaduljitelno,trqbva da se izqsnite,ne moje 1 den da ti kazva,4e te obi4a,a na sledva6iq-ne :?

umri
07-21-2008, 08:21
Няма да е зле да си напишете и 2мата възрастта.... ако съм на тебе и съм в същата ситуация, бих и забил един силен шамар и теглил чертата.не си влюбен спокойно, за толкова малко време не може да се влюби човек. това е моментно хлътване ако мога така да го нареча. ще ти мине просто гледай да не ти е много пред очите тая пикла и да не забравиш шамара.

miloto_girl_4e
07-21-2008, 08:33
Как е възможно ли .. еми лесно..
Просто като ти е говорила всички тези хубави неща те не са били истина, а просто го е направила, за да се влюбиш в нея(както е и станало)и за да останеш с нея..
Човек не се разлюбва така бързо...
Преодолей я, няма смисъл отново да се съберете и пак да и писне един ден от теб, и да си разнообрази живота с друг..

machoka
07-21-2008, 08:38
Всичко идва от съвременната представа за любов - лапането на пишки.

AnzaRe
07-21-2008, 08:39
И аз бях в същата ситуация като тебе.Точно 3 дена ходихме докато не се появи едно момче и започнаха да се зарибяват.Аз й бих шута.

Strongbeard
07-21-2008, 08:45
Не сме ходили 3 дена точно,а малко повече от месец,а аз съм си влюбен в нея от преди това даже,но да прави сте...Ще поговоря с нея,но има ли някакво значение щом вече не ме обичала.За шамар нз,но тя самата си знае кво ми е направила и съм 1 милярд процента сиг,че я боли.ЩЕ я преодолея,но защо трябваше да става точно така.

Момичета никога не казвайте нещо,ако не сте сиг,че то е истина.И двамата сме на по 16

zaraaa
07-21-2008, 10:22
Някаква супер лигла, която незнае от кой и се иска - не се занимавай с нея и не си трови нервите, ще си намериш някое по-добро момиче :wink:

pandelka
07-21-2008, 10:46
Намери си някоя,която знае какво иска и няма да те изпозва кат тая лигла дет не знае дали и се пикае или ебе ...!!Сори,че го казвам ама според мен е точно така ;)

play_life
07-21-2008, 11:08
Намери си някоя,която знае какво иска и няма да те изпозва кат тая лигла дет не знае дали и се пикае или ебе ...!!Сори,че го казвам ама според мен е точно така ;)

Таака е :shock:

Strongbeard
07-21-2008, 11:37
На 25 сги ще се видим и ще ви кажа развитието.

babity
07-21-2008, 11:45
С'а... че момичето не е много умно си личи де, ама понякога се случва пича/мацето дето си си харесал да е супер отегчителен и няма как да не ти писне.

h0t_lipS~anD_kisSes
07-21-2008, 15:41
Просто,точно и ясно-лигла.
Не зная дали човек с нормален акъл би направил подобно нещо.Не,сигурна съм,че не би.Така,че съвета ми е просто да не се занимаваш с такива малки неорентирани момичета.Потърси момичето за теб.И не се отказвай! :)

Мм даам .. аз се правя че не ми пука, ама да знаете - боли страшно много. :( Амм така е .. кат те нараняват постоянно .. и ти тряа да се праиш че не ти пука.

suitable
07-21-2008, 15:48
Както всичко и това зависи от много неща.. като на пример: има момчета и момичета, които им е интересно само в първите дни - преди да сте "опитали повечето неща" и след това им писва и това наистина е проблем, но за самите тях.. може пък и да си е харесвала друг успоредно с теб и ти да си казал нещо, което да е наклонило везните.. а може просто ти да си се държал добре, но тя да не си пада по такъв вид отношение.. има доста да се мисли по този въпрос, затова просто го забрави и давай напред..

Zveezdichka
07-21-2008, 15:54
Oкеей, той каза, че като е отишло въпросното маце при приятелката си и всичко се е променило.
Ами, вие, случайно да сте чували за промиване на мозъци? За наливане на акъл, от който никой не се нуждае? Един разговор с приятел, когато тя се е чудела дали иска да е с теб може да сложи край на всичко, сещаш ли се? И самото "лапане на пишки" да е поредната измислица, просто тая тъпа патка, приятелката й да й е казала "Я се виж ква си хубава, не си момиче на един мъж, по-добре да си свободна"

Едно напиване може да предизвика това,
един разговор дори.
Не разбирам защо на никой не му хрумна за това... :-o

Strongbeard
07-21-2008, 16:56
Oкеей, той каза, че като е отишло въпросното маце при приятелката си и всичко се е променило.
Ами, вие, случайно да сте чували за промиване на мозъци? За наливане на акъл, от който никой не се нуждае? Един разговор с приятел, когато тя се е чудела дали иска да е с теб може да сложи край на всичко, сещаш ли се? И самото "лапане на пишки" да е поредната измислица, просто тая тъпа патка, приятелката й да й е казала "Я се виж ква си хубава, не си момиче на един мъж, по-добре да си свободна"

Едно напиване може да предизвика това,
един разговор дори.
Не разбирам защо на никой не му хрумна за това... :-o

Дам,а приятелката и учи в мойто даскало и в началото тя не искаше да и казва за нас,но като отиде на морето и прас и каза,аз се очудих,даже се зарадвах,че един вид нещата се качват на по-високо ниво.тя на всичките си гаджета до момента е изневерявала.Стана ми ясно,че и с мен ще стане така,но боже тя така ми казваше,че изпитва нещо към мен,че просто...Сравняваше ме с едно момче,което и се водеше голямата и любов.Нз,защо но вярвах,че няма да стане така с мене.Смисал тя беше момичето,което никога не съм се замислял дали съм обичал или не.От момента,в който я видях до ден днешен

S_L_A_D_U_R_K_A
07-21-2008, 17:47
Това е било "Обичам те", някои хора незнаят истинското значение на тази дума

BaiToq
07-21-2008, 17:51
Еми първо си лапала на него,
ся лапаш чужди...
тва са си теореми 8-)

SunShinePearl
07-21-2008, 17:59
всичко е възможно примири се че има всякакви хора!!

Strongbeard
07-21-2008, 19:34
Болно ми е,но ще се оправя.Определено обаче няма никакъв смисъл да се опитвам да продължа тази връзка.Нз защо,но с мойте гаджета никога не се карам,но идва няква подобно ситуация и скъсваме форевър :-o .КИтарата ми е само верна,ще и купя подарък(струни i suppose)

gerinceto
07-21-2008, 22:52
pogovori s neq nai dobre

DYNAMIC
07-22-2008, 08:58
Как става тоя номер.От нищото,изведнъж идва някакво огромно безразличие от същия човек,който доскоро ти се е топил в ръцете.
тфа междо другото е вярно,поне при мен..и точно от мен идва безразличието 8-)

bubsy_f
07-22-2008, 10:21
Оф с такива да си нямаш работа...щом е изверявала на всичкките си гаджета проличава колко добра душа има...направо слънчице... :shock: ... детински работи... разкарай я...намери си някоя за която си заслужава да страдаш... а относно такива подобия...тегли им една.. :-P

NaNa_SladuRana
07-22-2008, 12:32
Може твойта пишка да е малка,затова да лапа чуждите :lol: това в кръга на шигата :) Или е курва и ти не си го осъзнавал,или си я провокирал с нещо :-o

HePeAJIeH
07-22-2008, 12:40
И аз бяп в същата ситуация! Каза ми "Обичам те" и след една седмица тръгна с мой уж мн добър приятел.Резултат-бих им шута и на двамата :)

Bubbly
07-22-2008, 15:40
Как да се изразя, може би хммм... Ами това е напълно нормално за адски много хора и 95 процента от 16-годишните! :lol: Знаеш ли, и аз съм на 16 и любовта на тази възраст е наистина рядкост да не кажа, че не съществува. Да ме прощават половината от 13 до 18-19, обаче наистина няма смисъл да се държите така все едно сте женени. Като гледам момчетата и момичетата на моята възраст, си мисля всичко другo, само не и че се обичат. Защото любовта не е да се кефите на интимните части и задника на партньора си, с който се познавате от месец-два, и да си повтаряте мило обичам те всеки ден по пет пъти. :lol: Или да късате, когато момчето погледне задника на друго момиче. Айде да не дрънкам повече, защото съм по-неопитна и от теб.
Не казвам че е невъзможно да се влюбиш сега обаче това, за което говориш, почти сто процента не е любов( поне от нейна страна). Надявам се да ти мине скоро. :)

VinDiesel
07-22-2008, 16:05
Ми еби й майката като ходи при друг.Най-добре й кажи вече не те познавам и здрасти не й казвай да видиш после как ще те потърси и ще й го върнеш :)

alex_devv
07-22-2008, 16:37
Ми може да се е топила в ръцете ти, но явно е намерила нещо което с теб и е липсвало и го нямаш ;)
Има и друг вариянт да си приел нещата прекалено навътре, а тя да не е имала същите чувства към теб :)

Strongbeard
07-22-2008, 20:53
Май си е просто курва :D

skatemore
07-22-2008, 20:57

ебем ли ги , по грубо е да твърди,че те обича и никога няма да се разделите и неможе без теб и в следващия момент да ти го набива тайно в гъза