View Full Version : Боже,пак гори влак !!!
Ужасът - отново !
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=274327
Пострадали няма поне засега,ама на мен не ми се вярва... :shock: :shock: :shock:
какво става с тия железници,бе хора ? :shock: :shock: :shock: потерсен съм ! :( :( :shock:
acdcfenka
07-21-2008, 16:39
Безотговорност от страна на държавата и на управата на железниците. Скапана държава. Нищо чудно няма вече.
NightSky
07-21-2008, 18:06
Пак ли... Мислех си, че след влака София - Кардам някой ще вземе някакви мерки. Груба грешка от моя страна... Може би във вестниците трябва да излезе заглавие "Горя влак, няма оцелели", за да се наканят да направят нещо. А може би и тогава няма да стане.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=274393
dark_shadow_f
07-22-2008, 09:57
Все пак живееем в България не се о4удвам 4е се повтаря слу4илото се от миналата година
SunShinePearl
07-22-2008, 10:13
Безотговорност от страна на държавата и на управата на железниците. Скапана държава. Нищо чудно няма вече.
за съжаление е така.... :?
Яко зле сте, бе!
К'во искате да стане?
Да спрат всички влакове?
Ние нови си нямаме, само 2 от пластмасовите мотриси, които назапад използват за придвижване из метрополисите.
Да се задават въпроси искам аз. Кой дава парите? Къде отиват те? Защо родителите ми взимат по по-малко от 500лв.? Такива работи.
Я сега да ви чуя вас! Много обичам да се изразявате с клиширани фразички, че дори и без нужната пунктуация.
еми кво да става. влаковете са стари, може би имат срок на годност:)
dark_shadow_f
07-22-2008, 12:30
Яко зле сте, бе!
К'во искате да стане?
Да спрат всички влакове?
Ние нови си нямаме, само 2 от пластмасовите мотриси, които назапад използват за придвижване из метрополисите.
Да се задават въпроси искам аз. Кой дава парите? Къде отиват те? Защо родителите ми взимат по по-малко от 500лв.? Такива работи.
Я сега да ви чуя вас! Много обичам да се изразявате с клиширани шразички, че дори и без нужната пунктуация. Какви въпроси искаш да задаваме, като няма кой да ни чуе?Нищо не зависи от нас.Ние не можем да променим държавата.
^ахаххах :razz:
Хората са "държавата", девойче! Който плюе, се предполага, че има к'во да каже/иска.
Да, фейк, влаковете имат срок на годност.
Пари за закупуване на нови вагони и машини няма.(но пък си имаме бюджетен излишък)
Селяни, с липса на елементарно образование и култура, заемат ръководните постове.(разбирай - ходят на екскурзии по чужбината) Мълча си.
bulgarche
07-23-2008, 22:23
Случва се бе. Онез модерните по чужбина изгарят и излизат от релсите, тук са се позалалили и позгоряли малко...
kasiopea
07-25-2008, 08:33
Нещо ужасно е с тези влакове. Но наддали ще може да се разреши скоро проблема.
Безотговорност и безразличие водят до това.. :( :booooomb: