View Full Version : Модерни родители?!
Как възприемате това да имате пекани родители с, които да ходите на кафе, да искат да идват с вас на диско? Харесват ли ви такива родители, които се обличат модерно или предпочитате майка ви да си стои във вас с пенюара и да виси пред тв-то? Доста ми е интересна тази тема и чувам най-различни мнения, за това ще ми е интересни да прочета коментарите ви......:) :*
кефат ме родители,които са либерални...
мойте не са нищо особено,но ме кефат с това,че намират общ език с всичките ми приятели,говорят си с тях,дори се кефят с нас когато правим купон в нас...
но не приемам това да се обличат изчанчено,по последна мода и тем подобни.Чак пък толкоз...виждаш жена на по 38-40 години ,облечена с тийнейджърски дрехи...нещо не ми се връзва.....
dolce_lady94
07-21-2008, 17:38
ami.. sa zavisi kak izglejdat roditelite smisal ako izglejdat po vuzrastni otkolkoto sa .. ne moje da govorim za posledna moda i tiin trehi .. no moita maika puk mi nosi nqkoi dreshki :P :D ponqkoga se draznq no puk i stoqt dobre {e ne po dobre otkolkoto na men :D (ne se fykam)} no da ako mogat da se durjat gore dolu teen shte e mn qko :P
TheGirlNextDoor
07-21-2008, 17:39
ми моите родители не са от най-"пеканите"...в смисал не са някви да ходат по кафета и дискоте...съвсем нормали хора :)
haterkata
07-21-2008, 17:47
мии мойте са мн пекани 8)
Obsession
07-21-2008, 17:59
О, аз с майка ми ходя на кафе, излизаме си по магазините двете, на кръчма сме ходили даже и танцувахме двете. Пекана е и, ако има нещо, което ме притеснява винаги мога да и кажа и да получа разбиране.
Irrepresible
07-21-2008, 18:21
майка ми е по-либерална но тати е консерва.... още помня как като я помолих да ми вземе черни прашки за роклята понеже не намерих каквото исках тя се прибра с едни с ципче отпред което се отваряше :razz: щях да припадна.... на моята реакция тя отговори:Що бе виж какви са сладки :lol:
miloto_girl_4e
07-21-2008, 18:34
Нямам против родителите ми да са по либерални, да се отнасят добре с мен и да нямат застаряващи разбирания, но нека всеки се държи според възрастта си :!:
Никога НЕ съм удобрявала застаряващи жени(над 35 години)да се държат още като 17-18 годишни пубертетки.. Всяка жаба да си знае гьола !
Относно кафетата няма лошо, разбира се, да излизате заедно, но пък диско.. не знам, някакси не мога да го приема :)
Абе моите са либерални,но не са модерни.А пък някой път ми се приисква дда отида с тях някъде ама то по-късно от 12 ли е не се излиза у нас...=/
Ami moite ne iskat da hodqt s men po kafeta i diskoteki,ama to i az ne sam kazala 4e gi iskam vajnoto e da me puskat :D
Моите родители не са нито либерални, нито модерни за съжаление. Бих искала да са по - либерални за да ме разбират по- добре и да се поставят на мое място. Но чак да ходя на кафе и на диско с тях- не мс.
Хубу е родителите ти да са модерни, съвременни хора, но въпреки това не бих ходила с тях на кафе камо ли на диско. Достатъчно ми е, че им гледам муцунките по цял ден унази :D
пп:мойти са пекани орица, уважавам ги много , само с бащаткото напоследък мн проблеми и караници ма ши гу опрая 8-)
Нямам против родителите ми да са по либерални, да се отнасят добре с мен и да нямат застаряващи разбирания, но нека всеки се държи според възрастта си :!:
Никога НЕ съм удобрявала застаряващи жени(над 35 години)да се държат още като 17-18 годишни пубертетки.. Всяка жаба да си знае гьола !
Относно кафетата няма лошо, разбира се, да излизате заедно, но пък диско.. не знам, някакси не мога да го приема :)
+1 \:D/ :wink:
Моите не са от "пеканите" ... за жалост... Да отида с майка и бащата на кафе? :shock: Хах ... лудосТ! :razz:
Наскоро излязохме с 2 приятелки,облечени като "първи кипри" = кифли по мой език. Правехме пародия на фешъните ... :D
Майка ми и баща ми като ме видяха как съм се натъкмила да излизам тай се разпищяха ... "Ти искаш да ни излагаш по улиците ли?" ... "Ти добре ли си с главата .. имам чувството,че полудяваш ..." ... "Няма да те пусна така да ми излезеш! Забрави!" :razz: :razz: :razz:
Спуках се от смях ... Те не разбираха защо на мен не ми пука какво ще си помислят другите и как ще ми се смеят ... Нали важното е да си напрая купона ... :grin:
Абе де ще ходя с тях бе ... :-D Толкова са консервативни горките ... :?
П.П. За това ставаше дума (http://prikachi.com/files/251569l.jpg) :D :D
Не съм била толкова зле,нали? 8-) :razz:
Sasha2k8
07-21-2008, 23:18
О, аз с майка ми ходя на кафе, излизаме си по магазините двете, на кръчма сме ходили даже и танцувахме двете. Пекана е и, ако има нещо, което ме притеснява винаги мога да и кажа и да получа разбиране.
+1
plamsityy
07-22-2008, 07:22
Баща ми хич не е пекан... обаче мамааа е мн готина жена! :) на 38 е и хич не и личи. Всички мои приятели казват, че изглежда на 27-28, пък и тя така се чувства. Излизам си с нея по магазините, ходим на кафе от време на време. Абе мама е готина! 8-)