View Full Version : Искам мнения !!!
mArMaLaDkA
07-21-2008, 18:53
Тази година се очертаваше да не ходя на море.Нашите бачкаха здраво на нощни смени,за да плащат всички сметки и да ми осигуряват всичко.Тази вечер баща ми се прибра и още от вратата ми изтърси,че може да отидем на море за около 4-5 дена.Само двамата,понеже мама е на работа.Първия вариант е да сме с колегите му и децата им,втория да сме само с него някъде по южното Черноморие.До утре трябва да съм дала отговор дали ще ходя или не,за да може той да си уреди отпуските.Супер ми е шокиращо,понеже е адски гадно аз да ходя с него на море,а мама да бъхти.После се появяват и въпроса от рода на:"Боже,какво ще правя със сума ти дечурлига,дето даже и не познавам?" или "Ако сме само двамата няма ли да умрем от скука?".Не искам и разните плажуващи да си мислят,че баща ми е гаджето ми педофил. 8-) Понеже има една такава мода 13-14 да ходят с 20-30 годишни.Какво да му отговоря ? Наистина ми се ходеше на море,но варианта да съм само с татко и да зарежа мама,ме поставя пред дилема.Чакам мнения.Ако може по-бързо. :D
.:БаЛъК:.
07-21-2008, 19:03
по - хубу първият вариант щот с децата на колегите на бащта ти мой да е фън. кой знае... :)
mArMaLaDkA
07-21-2008, 19:06
Аз бих се радвала ако са готини пичове на по 14-15...но такива индивиди,на такива години не ходят с техните на море.Най-вероятно ще трябва да правя пясъчни манджи и да копая дупки с тайфата на по 7-8 . 8-)
Еми питай баща си на колко години са децата на колегите му. Ако са някъде колкото тебе или по големи избери варианта с тях, а ако са по малки - сами :)
sladkish_14
07-21-2008, 19:30
Не знам защо не искаш да отидеш :( Той ти е баща,дал е всичко от себе си включително и майка ти,за да отидеш на море .. Не мисля,че отива заради себе си,а заради теб !Няма нищо срамно в това дъщеря и баща да отидат на море заедно !Аз много бих искала и моя баща да успее да дойде с мен на море,поне за ден-два,но работи за да си осигуря тази "екстра" в нашо време,всичко вече е много скъпо .. Иди ! Все пак там ще има и много други хора и тяхното мнение не бива да те засяга,защото няма да идете и да се прегръщате на плажа,а ще се държите като дъщеря и баща.Мисля,че ще ви се отрази много добре на отношенията :wink:
ако децата на колегите му са колкото теб иди с тях, няма да ти е скучно, ши имаш ко да прайш. А ако са някви мъници и ще трябва да се прайш на детегледачка по-хубу идете двамата. Там на плажче, туй онуй и ши са запознаеш с някой тей че ;)
soul1199
07-21-2008, 19:36
po-dobre otidi s ba6a si,moje da si izkarate veselo :)
haterkata
07-21-2008, 20:14
върви ве аз с баща ми си изкарвам сууупер яко 8)
TheNewReligion
07-22-2008, 00:04
Отиди на море . Това дали ще е само с баща ти или и с колегите му е въпрос на личен избор , Най-важното е да отидеш ! :)
Върви! Какво ще загубиш? ;)
DisciplineAndOrder
07-22-2008, 04:58
след като мислиш,че ще ти е скучно,защо въобще питаш? :-o
sexa_na_kompleksa
07-22-2008, 08:51
Еми питай баща си на колко години са децата на колегите му. Ако са някъде колкото тебе или по големи избери варианта с тях, а ако са по малки - сами :)
+1 ;)
mArMaLaDkA
07-22-2008, 09:55
В крайна сметка реших,че ще ходя.Баща ми най-вероятно ще ме забавлява + това има списания...Все ще намеря какво да правя,ако много ми стане скучно,въпреки че не ми се вярва. :grin: Благодаря на всички,които дадоха мнение.Смятам темата за приключена. :)
S_L_A_D_U_R_K_A
07-22-2008, 10:44
Хубаво си решила и аз това щях да те посъветвам
sladkъ_mackъ
07-22-2008, 12:41
ее мноу щяло да ти стане скучно.. Едвали ше умреш за 4 дена! Ами какво да кажа аз като ще трябва да отида сама с майка ми за3 седмици :-o :-o При положение,че не се понасяме и мен никой не ме пита искам ли не искам ли :shock: :shock: :?
Оф и аз трябваше да избирам,обаче добре,че се оправиха работите.
Иначе отивай с колегите му.Колкото и да са малки децата все ще намериш какво да правиш :wink:
Аз бих се радвала ако са готини пичове на по 14-15...но такива индивиди,на такива години не ходят с техните на море.Най-вероятно ще трябва да правя пясъчни манджи и да копая дупки с тайфата на по 7-8 . 8-)
Точно такива смотани индивиди ходят с техните, защото не ги пускат сами. Аз лично тая година станах свидетел на морето на такива "важни особи". Правят се на баща си на голяма работа и после си го отнасят.