PDA

View Full Version : Как е възможно?!

ferendzia
07-21-2008, 19:37
Ot nqkolko godini si blyskam glavata i se pitam zashto vse sym neshtasno vlubena/hodq s nqkoi typak/svalq me nqkoi koito gram ne moje da me oceni ili prosto sym si neobvyrzana i ne sreshtam nikoi podhodqsht.

Naistina mnogo vreme sym otdelila na tozi svoi problem oba4e naistina izpadam v ujas i vkarvam ei tozi pogled :shock: kogato poredniq neshtasnik se izgavri s men poneje prosto se kefi 4e nqkoi mu se e lepnal i moje da se pogavri s nqkogo.

Naqsno sym 4e ne sym idealen 4ovek,oba4e imam predostaty4no ka4estva.Naqsno sym 4e mnogo ot mom4etata sa zabludeni na taq vyzrast no bi trqbvalo da ima vse nqkoi svesten okolo moqta vyzrast koito da moje da me oceni i da me obikne.

Obi4ala sym...i e bolqlo ujasno mnogo no iskam da obi4am i me4taq nqkoi den da usetq 4e nqkoi do men me iska po syshtiq na4in.

Ne moga da si izqsnq kak po dqvolite e vyzmojno tolkova dylgo vreme da ne slu4a na nqkoi pone podhodqsht... ?!

BlindedAngel
07-21-2008, 19:39
С какъвто се събереш такъв ставаш :grin:

Fagile
07-21-2008, 19:42
И аз бях така.

sladur4etyYy
07-21-2008, 20:56
и аз съм в подобно положение :x

kateto7
07-21-2008, 21:03
о повярваи ми знам какво е.Повечето ми гаджета бяха страшни кретени! 8-) 8-) 8-)

Whyniser
07-21-2008, 21:16
Ot nqkolko godini si blyskam glavata i se pitam zashto vse sym neshtasno vlubena/hodq s nqkoi typak/svalq me nqkoi koito gram ne moje da me oceni ili prosto sym si neobvyrzana i ne sreshtam nikoi podhodqsht.

Naistina mnogo vreme sym otdelila na tozi svoi problem oba4e naistina izpadam v ujas i vkarvam ei tozi pogled :shock: kogato poredniq neshtasnik se izgavri s men poneje prosto se kefi 4e nqkoi mu se e lepnal i moje da se pogavri s nqkogo.

Naqsno sym 4e ne sym idealen 4ovek,oba4e imam predostaty4no ka4estva.Naqsno sym 4e mnogo ot mom4etata sa zabludeni na taq vyzrast no bi trqbvalo da ima vse nqkoi svesten okolo moqta vyzrast koito da moje da me oceni i da me obikne.

Obi4ala sym...i e bolqlo ujasno mnogo no iskam da obi4am i me4taq nqkoi den da usetq 4e nqkoi do men me iska po syshtiq na4in.

Ne moga da si izqsnq kak po dqvolite e vyzmojno tolkova dylgo vreme da ne slu4a na nqkoi pone podhodqsht... ?!
Не се коси има ги още свестните.Но не обръщай толкова много внимание на това и готово

gerinceto
07-21-2008, 22:47
razbiram te napulno ... za jalost i az sum taka

LP_girl_14
07-22-2008, 00:12
О възможно е ,повярвай ми!Затва не избързвай да се хвърляш във сериозни връзки и не влагай чувства без да си напълно уверена че това е точното момче!Излизай,опознавай различни характери-така ще разбереш точно какви качества ще търсиш евентуално в подходящият за теб човек и ще игнорираш "боклуците"!Не се отчайвай,убедена съм че някъде там,има човек който ще можеш да наречеш "моя половинка" и когато го видиш ще го пзонаеш!Нали знаеш може би господ ни среща с милиони фалшиви хора за да оценим истинските ! ;)

Harum_Scarum
07-22-2008, 04:53
Не се "влюбваи" в всеки срещнат :? Това е малко тъпо не мислиш ли?! Живеи си живота и отбираи приятелите си..Какви са,за какво те търсят ;) и спокоино може да минат и години докато срещнеш някои..Но помни НИЩО ВЕЧНО НЯМА ! Така че много малко са хората които са срещнали "човека на мечтите им" Прави си кефа и спри да мислиш за това ;)

S_L_A_D_U_R_K_A
07-22-2008, 09:42
Всичко с времето си, може би така ти е писано и един ден ще си адски щастлива :)

pandelka
07-22-2008, 09:45
Е така е просто не могат да те оценят..обаче и твоя ред ще дойде има време .. ;)

ferendzia
07-22-2008, 10:41
blagodarq vi ! qvno naistina reshenieto e da ne tyrsq ....shtoto da tyrsish igla v kup seno .... prosto e bezsmisleno.
az imam opita i niuha da razpoznavam svestnite hora ... tova e i pri4inata da sym se vliubvala zashtoto sym sreshtala naistina strahotni hora. prosto ne e doshyl momenta da sreshna "moq strahoten 4ovek" - tozi koito shte smqta 4e az sym momi4eto koeto e tyrsil...
prosto e pylno sys zagubenqci i tova me pobyrkva :x pobyrkva me celiq tozi absurd! - az sym na 16 ,devstvena sym,koeto smqtam za sravnitelno normalno... za razlika ot fakta 4e ne sym imala vryzka ot 9 meseca nasam ,pri polojenie 4e nqma neshto koeto da ne moga da dam na 4oveka do sebe si... Normalno li vi zvu4i "Shesnadeset godishen model koito ne moje da si hvane priqtel" ?!

soul1199
07-22-2008, 10:50
pove4e izlizai,4at vodi 6e sre6ne6 podhodq6iq sig sum 8)

Blab
07-22-2008, 10:52
как пъ сички изведнъж са били в неиното положение 8-)
т'ва жените са измамно племе

С какъвто се събереш такъв ставаш :grin:
Ти па си няк'ъв гениален. :D

cherinka
07-22-2008, 10:53
blagodarq vi ! qvno naistina reshenieto e da ne tyrsq ....shtoto da tyrsish igla v kup seno .... prosto e bezsmisleno.
az imam opita i niuha da razpoznavam svestnite hora ... tova e i pri4inata da sym se vliubvala zashtoto sym sreshtala naistina strahotni hora. prosto ne e doshyl momenta da sreshna "moq strahoten 4ovek" - tozi koito shte smqta 4e az sym momi4eto koeto e tyrsil...
prosto e pylno sys zagubenqci i tova me pobyrkva :x pobyrkva me celiq tozi absurd! - az sym na 16 ,devstvena sym,koeto smqtam za sravnitelno normalno... za razlika ot fakta 4e ne sym imala vryzka ot 9 meseca nasam ,pri polojenie 4e nqma neshto koeto da ne moga da dam na 4oveka do sebe si... Normalno li vi zvu4i "Shesnadeset godishen model koito ne moje da si hvane priqtel" ?!
По-скоро "момчета, които не могат да си хфанат за гадже шестнадесет годишен модел". :)
Не се притеснявай.

devstvena sym
Браво. :)
Поне пак се радвай, че не си се дала на някой там от твоите 'момчета'. :)

След време всичко ще се нареди.

didi_baby
07-22-2008, 11:05
Аз намерих човека,любовта е споделена и затова не искам да го загубя :)

bubsy_f
07-22-2008, 13:10
еми не показвай чувствата си към другия преди да се убедиш, че той изпитва същото към теб :-P

megasexy
07-22-2008, 14:07
как пъ сички изведнъж са били в неиното положение 8-) ХАХАХАХАХХАХА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sasha_90
07-22-2008, 14:29
И това се случва.Но помни,че за всеки влак си има пътници т.е. и ти ще срещнеш подходящия.

ferendzia
07-22-2008, 17:46
:? nqma da go byde tova s 4atovete i izlizaneto... to e izprobvano!
:-o qvno shte si 4akam... moq vlak ,koito nqma da doide,ama az shte si 4akam ,zashtoto tova e edni4koto koeto oshte ne sym izprobvala - bezdeistvieto :(

freezingskull
07-22-2008, 19:14

еми не се отчайвай, достатъчно момчета има, които ще видят и оценят качествата ти.