Влез

View Full Version : Секс без любов

lauta_girl
07-21-2008, 23:33
Съжалявам ако има такава друга тема :) И все пак въпроса ми е ясен искам да разбера как мислят другите по въпроса... :)

Ophelia
07-21-2008, 23:35
Всеки сам си решава какво ще практикува.Аз от сега съм решила,когато 1 ден приятелт ми ме остави ще карам известно време с някой който да търся само за секс "fuck buddy" :D

Lady_B_
07-21-2008, 23:36
Секс без любов? ... Просто секс
Секс с любов ... най-прекрасното нещо на света, а трагичното е, че има хора които умират и не са го изпитали

Ophelia
07-21-2008, 23:43
Секс с любов ... най-прекрасното нещо на света, а трагичното е, че има хора които умират и не са го изпитали
3 пъти препрочетох какво си написала докато осъзная колко си права.Евала

roltirirang
07-21-2008, 23:45
Първи мисли с главата си и тогава прави секс.Сърцето лъже... :?

Ophelia
07-21-2008, 23:46
Е,че някой може да иска просто да прави секс без обвързване тогава какво да си слуша главата.

roltirirang
07-22-2008, 00:00
Е,че някой може да иска просто да прави секс без обвързване тогава какво да си слуша главата.
Ипак да мисли с мозъка за предпазни средства,а защо трябва просто да се наебе голямо удоволствие така ли? :o

Ophelia
07-22-2008, 00:03
Ипак да мисли с мозъка за предпазни средства,а защо трябва просто да се наебе голямо удоволствие така ли? :o
з мен лично не е кой знае какво ,но за някой друг със сигурност.Иначе за предпазните средства си права.

nekyfHOUSER
07-22-2008, 00:23
Не знам дали правите разлика, но секса и любовта са 2 различни понятия..... едно е да правиш любов, да бъдеш нежен и мил, а съвсем друго си е чисто животинското привличане, изгарящата страст на две тела които се сливат в едно... колкото и да се мъчим да правим любов с приятелката ми по едно време и 2-мата губим контрол и си се отдаваме на дивото удоволствие - секс без любов - ДА - има.

jujulinkaa
07-22-2008, 06:10
ми секс без любов , без чувства е нищо просто едно е*ане.. :)

jeko123
07-22-2008, 07:05
Бих го практикувал, кво лошо има ;)

Sofff
07-22-2008, 07:08
Мисля че в секса без любов няма много смисъл а и е много по-добре когато имаш чувства към човека,с който го правиш ^^

nikup
07-22-2008, 07:25
Напълно съм съгласен, това са две абсолютно различни неща. Секса е просто едно физическо удоволствие, но когато има любов се превръща и в емоционално, и тези емоции оставят много по-ясен белег в съзнанието.

galkata
07-22-2008, 07:49
Правила съм преди секс без любов и сега като го сравня със секса с любов, виждам колко голяма е разликата

SpOrTs_GiRl
07-22-2008, 08:00
Не бих могла да спя с човек, към когото нямам чувства.
Да, секса е удоволствие, но за мен удоволствоето от него е това, че съм точно с този човек.. Няма начин да го направя ако не изпитвам нищо.. Няма да изпитам нужда .. Аз не гоня бройка .. Ако мога цял живот да съм с първия ми ще бъда с него ..

SpAcE_LaDy
07-22-2008, 08:22
Зависи, имам ли приятел, никога няма да направя нещо с друг.. а и д нямам приятел пак бих се замислила, защото не съм просто една к**ва, която да търси смао секс..
и все пак коа тръгна да правя секс с някого без после да имаме връзка, , все пак ще си го подбера, ще е момче, на което се кефя поне малко, защото ако няма абсолютно никакво привличане.. бе гадно е :)

bebeT00
07-22-2008, 08:22
Съжалявам ако има такава друга тема :) И все пак въпроса ми е ясен искам да разбера как мислят другите по въпроса... :)mi slu4va se sexsa da e bez lubov kakto e mai pri men mai 4uvsvata ni ne sa vzaimni :(

DevilWish
07-22-2008, 09:02
М :) Това ми харесва ;) Някой път е много готино ,даже повече от колкото ,когато е с любов.Просто има тръпка 'секса за една нощ' например.
Не съм фенка на това единствено ,защото директно ще ти дадат име на "лека" . . .
Иначе 1 път това като го направих - еми извинявам се ,ама това бяха най-готините братя близнаци в града :D Хем и приятелки си имаха ,но се хванах на бас с най-добрия фр. ,че мога да ги съблазня и стана :razz: :oops:

hottie
07-22-2008, 09:13
секс без любов е много хубаво нещо, особено заради самата тръпко. Но и любов със секс също - отпускам се повече, защото говорим за всичко и нямаме задръжки.

didi_baby
07-22-2008, 09:16
Не виждам нищо лошо в това,но пък от секса с любов няма нищо по-хубаво :)

jeko123
07-22-2008, 09:17
Гледам, че сте мераклийки, дайте да спретнем нещо колкото "за купона" :D :-D :-D

vodka_f
07-22-2008, 09:25
секса без любов какъв секс е - никакъв...

krem4et0
07-22-2008, 09:45
Не съм правила секс без любов и не желая да правя. Ако скъсам с гаджето си, няма да търся някой за уплътняване на времето. Просто не мога. Не съм такив тип човек. След като сам разголила душа и тяло пред 1 човек, който обичам, не си представям да правя секс с някой, за който не ми пука. Може и да е хубаво, но не искам да знам. За мен сексът е следствие от любовта.

passion92
07-22-2008, 09:53
az sum pravila sex samo s 1 do sega ... i e s lubov .. nz kakvo e sex bez lubov :) no pyk mislq 4e i tova 6te e zabavno ...

MoHuTo
07-22-2008, 15:07
Секса без любов си е хубав секс, но секса с любов е СТРАХОТЕН секс :)

Rebirthing
07-22-2008, 15:09
Аз лично съм против секса без любов :(

acdcfenka
07-22-2008, 15:52
Супер секс без любов с Алекс и Мачока. Мечта. Момиче съм. 8-)

saltbaby
07-22-2008, 17:09
Не съм правила секс без любов и не желая да правя. Ако скъсам с гаджето си, няма да търся някой за уплътняване на времето. Просто не мога. Не съм такив тип човек. След като сам разголила душа и тяло пред 1 човек, който обичам, не си представям да правя секс с някой, за който не ми пука. Може и да е хубаво, но не искам да знам. За мен сексът е следствие от любовта.
napalno sam saglasna....

cherinka
07-22-2008, 17:39
В тоя живот от всичко трябва да опиташ.
Не може всичко да е цветя и рози. :)

hahavteen
07-22-2008, 17:51
Спорти и Кремчето добре го казаха. Колкото и да харесвам някого до леглото не бих стигнала с него ако няма любов помежду ни. В момента съм на сухо от повече от 3 месеца и далеч не мисля толкова мн за секс колкото когато си имах гадже Удоволствието идва от това да си слюбимия човек и да споделяте тези интимни моменти.. :)

InDo
07-22-2008, 18:00
Аз мисля че най-добре е да правиш любов със този който наистина обичаш но има много които го правят за удоволствие и за хвалба :)

amatorium
07-23-2008, 11:29
Аз храня любов към всички красиви жени. Извод? 8)

krem4et0
07-23-2008, 15:08
Спорти и Кремчето добре го казаха. Колкото и да харесвам някого до леглото не бих стигнала с него ако няма любов помежду ни. В момента съм на сухо от повече от 3 месеца и далеч не мисля толкова мн за секс колкото когато си имах гадже Удоволствието идва от това да си слюбимия човек и да споделяте тези интимни моменти.. :)

Да, и аз така мисля. Ако не съм с него, мога да не се сещам за секс.

Черинка, след като си опитал секса с любов, едва ли 1 празно съвукопляване би те удволетворило. Аз съм на 23 и ако нямах приятел до сега, толкова сериозен, че да си струва според моите представи да правя секс, най-вероятно бих правила секс без любов. Ама и аз съм твърде влюбчивва натура.....бях де :D

da_e
07-23-2008, 15:08
Аз съм за секса без любов!