View Full Version : Родителите ви биха ли ви простили,ако избягате
sladkъ_mackъ
07-22-2008, 09:18
Бягали ли сте от вкъщи?? Съжалявам ,ако темата се повтаря :) Просто питам :( Аз избягах,за ден само и сега нещата не са същите :( за което не ги виня,но все пак ми простиха и се подобрява отношението им.Биха ли ви простили и прибрали обратно,ако избягате ??
soul1199
07-22-2008, 09:40
maika 6e sa 6a6ni i 6e trugne da ma izdirva ,bi mi prostila,no 6e mi go natqkva vseki den,ne sum bqgala
mArMaLaDkA
07-22-2008, 09:47
Не мога да мисля каква ще е реакцията на нашите,ако избягам от нас.Никога не съм мислила за това.Никога даже и не ми е минавало през ума да бягам от вкъщи.Нашите си ме обичат,както и аз тях,разбираме се,ако има проблем-говорим и го решаваме.
sladkish_14
07-22-2008, 09:52
Ми аз несъм бягала,не точно :-D ..Просто един ден станах хванах си влака и отидох на едно много приятно място,вечерта си се прибрах и нищо не ми казаха,защото бяха до късно на работа :-D Биха ми простили,ама от майка ще си изям навикването :(
Irrepresible
07-22-2008, 09:53
не си го и помислям... ще обърнат целия град...ще се поболеят...а като се прибера сигурно с точилката ше ме чака майка 8-) после цял живот ще ми го натякват....
SunShinePearl
07-22-2008, 09:57
ами веднъж имаше грандиозен скандал у нас тати си излезна в двора неискаше да ни слуша разправиите с мама и аз се ядосах и и казах край повече неискам да те виждам или нещо от сорта и тя преди да си тръгнеш се обади на сестра си/винаги се защитава с кака/и аз слизам до долу и викам на тати да ми даде телефона и му казах защо и той айде стига глупости качвай се горе да се разберете минаха 2 седмици докато се разберем и така...
ем аз съм бягала ама не точну..абе простиха ми :-D
sladur4etyYy
07-22-2008, 11:26
аз не съм бягала обаче 1 съученичка веднъж избягала и не се прибрала цяла нощ, техните се побъркаха, викнаха полиция в даскало да разпитва нас и г-жите дали не знаем нещо...абе беше голяма паника... и всички си мислехме, че нещо лошо й се е случило, а на следващия ден, момичето си дойде на у-ще сякаш нищо не е ставало :?
nefchi_bs
07-22-2008, 21:36
аз избягах един път и живях при една приятелка 1 седмица :D наще ми простиха естесвено...първоначално ми са обаждаха по телефона аз не им вдигах ама след 2 дни им се обадих щот ми бяха свършили парите и казаха а така до края на седмицата да си се прибрала иии така :lol:
Бягала съм.. ами кфо майка ми доиде и ме моли да се прибера и аз се прибрах :D и ддз нещата са си същите само кадето вече се съобразява какво прави щото иначе др път не ми се мисли.. как тря ми се моли 8)
skatemore
07-22-2008, 22:35
просто знам кво ше кажат
майка ми "тапак , къде си мислиш че ше идеш"
баща ми "абе овен , къде ходи"
chocoleptic
07-22-2008, 22:37
Не съм.
Де да знам кво ще кажат.
moon_flower
07-22-2008, 22:55
Ми не съм,но сигурно ще получат удар...то при най малкото нещо изкукват.. :D после майка ми ще седи и ще ме чака,а баба ми ще се обади на всичките ми приятелки и ще ме издирва...и в общи линии накрая ще се изпокараме...ще ме накажат и тва е...е,ще ми простят де.
2 пъти ми се е случвало.
Майка ми се побърква - става изключително мила и заинтересована от особата ми и не спира да ми звъни, докато не ми падне батерията. После поред на приятелите ми, на които им има телефоните...
След като открие къде, аджеба, съм се дянала, почва да обещава разни приказни неща...
Аз не съм бягала за удоволствие, нито от глупост или прищявка. Имах си причина, тъй че те трябваше да ми се извиняват на мен, а аз да им прощавам.
И да не ми простят - се ми е тая ... :lol: Като не им харесва - да не са ме правили и толкоз ... Ще ме търпят ... 8) 8) 8)
Аз като избягам от нашите отивам да спя у бабини и те ме знаят,че съм там,тай че това не е точно бягане. Аз все се заканвам някой път като ми кипнат нервите да си хвана партакешите и вечерта да спя на някой покрив ... 8-) По-сейфти е отколото на някоя пейка все пак ... :oops: :-D
Seducti0n
07-22-2008, 23:21
Имало е моменти, в които ми е идвало да си събера нещата и да се махна от нас, но колкото и да ми е кипнало като се замисля, не печеля абсолютно нищо.
Минусите са:
-осъмвам на някоя пейка, в приятелка или в гаража ни
-показвам колко незряла и безотговорна съм
-ставам смешна, искам да бъда самостоятелна, но е още прекалено рано..
-нямам никакви пари в мен, нито дрехи, нито нищо
-цру е по петите ми....
и още милион и една причина за да се затворя в стаята си, докато не ми отмине гнева... :)
SabrinaAa
07-23-2008, 08:12
Em..az sam bqgala 3 pati xaxax.Moite roditeli sa ot staroto vreme i sa mnogo srtogi,zabranqvat mi mnogo ne6ta...i moje bi to4no tova me nakara da izbqgam..no s tova ne postignah ni6to samo o6te tolkova si uslojnih jivoteca :-D Zagybiha mi doverie no ina4e mi prostiha,kakvo da me pravqt ina4e! :booooomb: Za TOva edin SAvet ot men! NE BQGAITE OT VKA6TI... :-x !!!!!!!!!!
Pliok0019
07-23-2008, 11:47
За мен да избягаш не означава да направиш някоя героична постъпка. По-скоро е жалко. Никога не съм бягала и едва ли ще го направя. Ако си тръгна от нас ще е след като съм пълнолетна и имам възможност да се издъжам сама.
Ако избягам майка ми веднага ще ме намери, независимо къде се намирам, ще е безкрайно стресирана, ще ми крещи ужасно много, ще ме накаже за няколко години... г/д такъв ще бъде резултата.
ElisaDay
07-23-2008, 13:34
Не съм бягала, но ако избягам ще ми простят, ама майка ми ще ми го натяква всеки Божи ден :-o
Майка ми повече няма да ме прибере в нас. Най - много да ми купи палатка и да ми пожелае приятен съм на площадката пред нас. А и аз не бих избягала - едва ли ще докажа нещо с това. Това е най - безотговорното нещо което може да направи един човек. :-)
sladur4etyYy
07-23-2008, 13:48
аз избягах един път и живях при една приятелка 1 седмица :D наще ми простиха естесвено...първоначално ми са обаждаха по телефона аз не им вдигах ама след 2 дни им се обадих щот ми бяха свършили парите и казаха а така до края на седмицата да си се прибрала иии така :lol:
избягала пък им се обажда да иска пари :razz: разби ме
krem4et0
07-23-2008, 14:20
Не съм, ама ги познавам...по-добре е да се самоубия, отколксото да избягам. А вече и до гуша ми е дошло, ама няма как. Трябва да се търпи!
Just_say_no
07-25-2008, 21:17
Бягала съм от нас два пъти. Просто понякога наще имат нужда да им напомня че мога и без тях да продължа да живея... понякога на големите толкова им пораства самочувствието че си мислят че винаги са прави.
Не,не искам и да си помисля какво ще стане.
Sasha2k8
07-25-2008, 21:55
Аз миналата година избягах от нас само за 1 вечер за да спя у приятеля ми и за съжаление ме хванаха, но татко се сърди точно 2 дни и после даже забрави. Скара ми се разбира се, но не беше кой знае какво...
Бягала съм от нас два пъти. Просто понякога наще имат нужда да им напомня че мога и без тях да продължа да живея... просто понякога на големите толкова им пораства самочувствието че си мислят че винаги са прави.
И как се справи за тези 2 пъти, по колко изкара (имам предвид дни)
Не мога да мисля каква ще е реакцията на нашите,ако избягам от нас.Никога не съм мислила за това.Никога даже и не ми е минавало през ума да бягам от вкъщи.Нашите си ме обичат,както и аз тях,разбираме се,ако има проблем-говорим и го решаваме.
БТВ: И аз съм същия, само дето неме обичат толкова :lol:
И не подождат с говорене а с
наказания, тупаници и викане :D
Just_say_no
07-26-2008, 08:11
Бягала съм от нас два пъти. Просто понякога наще имат нужда да им напомня че мога и без тях да продължа да живея... просто понякога на големите толкова им пораства самочувствието че си мислят че винаги са прави.
Първия тът съвсем малко (около два дни), защото тогава наще се побъркаха да ме търсят. Звъняха ми дори от София роднини.
Втория път всъщност баща ми ме изхвърли от нас, защото.. бях дала на сестра ми да обядва палачинките, които бяха останали от закуска. Той просто не е наред с нервите и вного се караме за глупости. Та тогава ми пъхна някви дънки в една чанта хвърли ми някакви пари и ме изрита навън пред кооперацията... аз бях по хавлия, току - що излязла от банята. Отидох при една приятелка да поговорим и да ми даде съвет. Тогава беше лято, ходех си на работа. Останах при нея около 2 седмици, но през това време майка ми всеки ден звънеше и идваше да ме моли да се върна.
Общо взето не се гордея с тези си постъпки, но наще понякога просто не си знаят гранците.
Аз "избягах" 1 път от вкъщи и си пренесох целия багаж и до сега живея в баба ми 8-) ..и след това родителите ми се разведоха и тати дойде при мен..просто с майка ми не се разбирам .. тя е особен човек обича всичко да е както тя иска ,а неразбира,че така проваля всичко .. :(
Първия тът съвсем малко (около два дни), защото тогава наще се побъркаха да ме търсят. Звъняха ми дори от София роднини.
Втория път всъщност баща ми ме изхвърли от нас, защото.. бях дала на сестра ми да обядва палачинките, които бяха останали от закуска. Той просто не е наред с нервите и вного се караме за глупости. Та тогава ми пъхна някви дънки в една чанта хвърли ми някакви пари и ме изрита навън пред кооперацията... аз бях по хавлия, току - що излязла от банята. Отидох при една приятелка да поговорим и да ми даде съвет. Тогава беше лято, ходех си на работа. Останах при нея около 2 седмици, но през това време майка ми всеки ден звънеше и идваше да ме моли да се върна.
Общо взето не се гордея с тези си постъпки, но наще понякога просто не си знаят гранците.
WTF?! Ти сериозно ли?! :shock:
Just_say_no
07-26-2008, 14:10
Втория път всъщност баща ми ме изхвърли от нас, защото.. бях дала на сестра ми да обядва палачинките, които бяха останали от закуска. Той просто не е наред с нервите и много се караме за глупости. Та тогава ми пъхна някви дънки в една чанта хвърли ми някакви пари и ме изрита навън пред кооперацията... аз бях по хавлия, току - що излязла от банята. Отидох при една приятелка да поговорим и да ми даде съвет. Тогава беше лято, ходех си на работа. Останах при нея около 2 седмици, но през това време майка ми всеки ден звънеше и идваше да ме моли да се върна.
Не си измислям. Просто баща ми понякога е по - строг и върши глупости (наскоро например ми сряза личната карта, защото бях закъсняла и се прибрах в 1 и 30, после се сбихме и така ).. Никой не избира родителите си.
4eere6ka_kiss
07-26-2008, 14:59
Само веднъж съм то правило и то горе долу не беше изцяло по мое желание . Нямаше къде да отида за това реших да спя на поклива на 1 гараж.След известно време майка ми ми звънна , но батерията ми падна :D Късмет... Вечее като започна да ми става много студено , защото беше вечер, се приближих към нашия вход и я видах , че слиза по сталбите разгневена :D Започна да ме налага пред входа , а този път не бях виновна само аз.... Натика ме обратно в нас и се обади на полицаите да спрат да ме търсят :DАз й написах 3страници писмо , че я мразя и че не искам да живея вече с нея :grin: На сутринта ме събуди с 1торбва вкусотий и почна да ми се извинява 8-)
Ами избягах един път бях на село и баба ми така ме беше изнервила :-x .Цял ден не се прибрах после към 1 и нещо си идвам тя си легнала, на следващия ден не ми говореше(пф 8-) )Ако избягам от нас майка ми ще вдигне цялата полиция на крак, няма да ми говори 10000000 години, а пък и аз после ще се чувствам гадно :?
Бягали ли сте от вкъщи?? Съжалявам ,ако темата се повтаря :) Просто питам :( Аз избягах,за ден само и сега нещата не са същите :( за което не ги виня,но все пак ми простиха и се подобрява отношението им.Биха ли ви простили и прибрали обратно,ако избягате ??
Не съм бягала досега.Но иначе биха ми простили!
Втория път всъщност баща ми ме изхвърли от нас, защото.. бях дала на сестра ми да обядва палачинките, които бяха останали от закуска. Той просто не е наред с нервите и много се караме за глупости. Та тогава ми пъхна някви дънки в една чанта хвърли ми някакви пари и ме изрита навън пред кооперацията... аз бях по хавлия, току - що излязла от банята. Отидох при една приятелка да поговорим и да ми даде съвет. Тогава беше лято, ходех си на работа. Останах при нея около 2 седмици, но през това време майка ми всеки ден звънеше и идваше да ме моли да се върна.
Не си измислям. Просто баща ми понякога е по - строг и върши глупости (наскоро например ми сряза личната карта, защото бях закъсняла и се прибрах в 1 и 30, после се сбихме и така ).. Никой не избира родителите си.
Ебааах :shock:
Ти сериозно ли е ?
Е ееее немое да бъде :shock:
Ибаааах :shock:
Неща да обиждам баща ти, ама е тъпо парче :shock:
Сори ама ебах аз ..
За 1 палачинка ей така.. неби могло ..
И какво лошо има в това незнам ?!?
Би ли ми обяснила, че нещо не съм в час ..
домързяло те е да наготвиш ли, или нещо друго ?!?
Сори за любопитството ама тфа си е ебааахти ташаака, честно :shock:
Мен ако ме изгонят по такъв повод никога няма да се прибера :shock:
Ти беше партизанка ?
Имам предвид 2-рия път :shock:
http://www.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_golly.gif
Не съм бягала. За да го направя, ми трябва някаква сериозна причина, а не просто да се изявявам като бунтарка - безсмислено е, пък и за чий (с извинение) да тормозя наш'те...
FucKtheSyStem
07-26-2008, 23:05
http://www.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_golly.gif
Не съм бягала. За да го направя, ми трябва някаква сериозна причина, а не просто да се изявявам като бунтарка - безсмислено е, пък и за чий (с извинение) да тормозя наш'те...
Много точно казано.+1...А и нямам никаква причина да го правя :?
Няма да ми се разсърдят, ще се притеснят ще ме овикат малко и после всичко ще си е както преди даже и по-добре.
Just_say_no
07-27-2008, 08:48
Ебааах :shock:
Ти сериозно ли е ?
Е ееее немое да бъде :shock:
Ибаааах :shock:
Неща да обиждам баща ти, ама е тъпо парче :shock:
Сори ама ебах аз ..
За 1 палачинка ей така.. неби могло ..
И какво лошо има в това незнам ?!?
Би ли ми обяснила, че нещо не съм в час ..
домързяло те е да наготвиш ли, или нещо друго ?!?
Сори за любопитството ама тфа си е ебааахти ташаака, честно :shock:
Мен ако ме изгонят по такъв повод никога няма да се прибера :shock:
Ти беше партизанка ?
Имам предвид 2-рия път :shock:
Еми понеже той много обича сестра ми и иска най доброто за нея и ми се скара че съм и била дала да обядва палачинка вместо "истинско ядене" и започна да крещи че съм била ужасна сестра, че съм била безотговорна, че нищо нямало да излезе от мен, че съм такъв боклук че никoй няма да ме иска в дома си... (той просто започна да се наема и да се пали по темата явно е бил ядосан и за нещо друго). И дойде хвана ме за косата, а аз току що бях излязла от банята и бях по хавлия, удари ми няколко шамара за това че "седя и го гледам като тъпо теле" (цитат) и ме бутна навън пред вратата. Малко като по филмите през прозореца ме целеше с маратонки (но смятам че точно за тази част се престара).
Но на мен тази случка вече не ми прави впечатление защото сам свикнала на проблемите с баща ми. Просто седя и мълча защото опитам ли се да се защитя става мнооого лошо за мен (ако ме разбираш).
:)
Chrissie
07-27-2008, 21:49
Не съм бягала от вкъщи,защото се разбирам с родителите си,а и не са ми давали повод да го направя.Но знае ли се,може някога и това да стане,въпреки,че силно се съмнявам.Но все пак ако се случи,мама ще се поболее от тревога,защото попринцип знае,че като й кажа кога е се прибера го правя и не закъснявам.Но ако се случи така,че ще закъснея,тя ми се обажда и проверява дали всичко е наред,но това не е случвало най-много два пъти. :)
cherinka
07-27-2008, 22:34
Татко скъсва телефоните от звънене.
Не му дигам... просто му пиша смс, че съм добре и да не се притеснява, защото най-лошото за един родител е да не знае какво се случва с детето му! Запомнете го, бе, майка му деба!
Информацията е едно от най-ценните неща в нашия живот.
И пак *псувня* от чисто любопитство не сте ли се поставяли на тяхно място *псувня* .....
Майка ми е изчезвала от нас... буквално изчезвала.. и то за дни....... какво ли не ми е минавало през главата !!!!!!!!!!!!!!!!!! А се оказа, че чисто и просто била на някъв купон и е останала бая време там, заради новото й гадже. Тая тъпа ли е, бе !? Ако не на баща ми, на мен да звънне, да не се притеснявам. Да му ебе майката на баща ми, аз съм й дете!
Обичам я прекалено много, за да я изгубя!
И още една история:
Прибирам се аз в късния следобед, а с най-добрата ми приятелка не се бяхме чували от миналия ден. Та, прибрах се, нахраних се, изкъпах се и към 20ч легнах да спя без да сядам на компютъра или да й се обадя. Спах на другия ден до 8. а към 6ч. една съученичка била ми звъняла на звънеца да ме изкара да ходя на училище, понеже не съм се била появила и решила, че спя. Правилно си е помислила. Само, че беше забравила, че докато спя не ебавам никой и нищо!!!!! И телефона ми спрян.
Прибрала се и с моята най-добра приятелка си писали в скайп и си споделили, че телефона ми изключен и че нямало никой в нас. Най-добрата ми фр се обадила на майка ми (понеже живея ссамо с баща ми) и си помислила, че съм при майка ми и там съм пренощувала. Майка ми й казала, че не съм при нея. И дефакто и майка ми се притеснила за мен и звъняла на баща ми,а той човечеца работи по 16 часа на ден и въобще не забелязва кога съм в нас и кога ме няма и понеже ми няма особено доверие, си помислил, че ме няма в нас. И хоп кво стана и баща ми шаш и паника.
А то кво се оказало?! Че чисто и просто аз си спа в леглото....... само защото не съм казала на никой, че съм се прибралаи виждате ли колко много хора са се запалили......
Така, че пак си помислете преди да направите нещо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
qg0dkata
07-29-2008, 10:59
Нее..не съм бягала, но като малка :razz: :razz: :lol: :lol: се карах с майка ми за най-дребната простотия и то аз предизвиквах нещата, представете си три годишно лапе и си събирам багажа и казвам "Аз отивам у леля" :lol: :lol: :lol: Сега се смея като си го представя :lol: Преди със сестра ми бяхме решили, че ще си взимаме палатка и ще бягаме :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: И съм тръгвала, но майка ми ме е спирала на 3-4 годинки да "бягам" :lol: :lol: :lol:
miss_asi
07-29-2008, 11:06
не си го и помислям... ще обърнат целия град...ще се поболеят...а като се прибера сигурно с точилката ше ме чака майка 8-) после цял живот ще ми го натякват....
+1
едва ли има родител който дане прости,но еджа ли ще има такав и който дане се развика после поне маничко
insanity_666
08-03-2008, 20:44
какво значи да ми простят? да ме пуснат да се върна? да, ест!
но това не значи, че като се прибера няма да ми стъжнят живота и да го направят тройно по-голям кошмар от това, което е било преди. затова и не съм бягала. няма къде да отида за постоянно, а да изляза за 3 дни и после да опра пак до тях и да трябва да се извинявам и да искам пак вкъщи (откъдето съм тръгнала доброволно) ... мнеее :?
slunchiceto0
08-04-2008, 07:17
Ще ми простят,защото съм се върнала..но каот разберат ще се побъркат простоо...не искам и да си представям как ше реагират...някой удар ще получат
NightGuardian
08-04-2008, 09:27
Нищо няма да кажат.
Най-много нашия да кажи на на майка "Ако видиш сина си прати му много поздрави" ... :razz:
Slave4You
08-04-2008, 14:34
Мислила съм по въпроса междудругото :D Доколкото познавам наще ... ще викнат полиция, ще наемат частен детектив, ще ме пуснат по националната телевизия :D И като се върна един ден, първо един жесток рев, после едно яко конско, после пак рев.. И накрая ще им мине :)