.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Родителите ви биха ли ви простили,ако избягате

Бягали ли сте от вкъщи?? Съжалявам ,ако темата се повтаря Просто питам Аз избягах,за ден само и сега нещата не са същите за което не ги виня,но все пак ми простиха и се подобрява отношението им.Биха ли ви простили и прибрали обратно,ако избягате ??
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    maika 6e sa 6a6ni i 6e trugne da ma izdirva ,bi mi prostila,no 6e mi go natqkva vseki den,ne sum bqgala
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Не мога да мисля каква ще е реакцията на нашите,ако избягам от нас.Никога не съм мислила за това.Никога даже и не ми е минавало през ума да бягам от вкъщи.Нашите си ме обичат,както и аз тях,разбираме се,ако има проблем-говорим и го решаваме.

Ми аз несъм бягала,не точно ..Просто един ден станах хванах си влака и отидох на едно много приятно място,вечерта си се прибрах и нищо не ми казаха,защото бяха до късно на работа Биха ми простили,ама от майка ще си изям навикването

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

не си го и помислям... ще обърнат целия град...ще се поболеят...а като се прибера сигурно с точилката ше ме чака майка после цял живот ще ми го натякват....
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Град
    in my world!
    ами веднъж имаше грандиозен скандал у нас тати си излезна в двора неискаше да ни слуша разправиите с мама и аз се ядосах и и казах край повече неискам да те виждам или нещо от сорта и тя преди да си тръгнеш се обади на сестра си/винаги се защитава с кака/и аз слизам до долу и викам на тати да ми даде телефона и му казах защо и той айде стига глупости качвай се горе да се разберете минаха 2 седмици докато се разберем и така...
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

ем аз съм бягала ама не точну..абе простиха ми
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен
    аз не съм бягала обаче 1 съученичка веднъж избягала и не се прибрала цяла нощ, техните се побъркаха, викнаха полиция в даскало да разпитва нас и г-жите дали не знаем нещо...абе беше голяма паника... и всички си мислехме, че нещо лошо й се е случило, а на следващия ден, момичето си дойде на у-ще сякаш нищо не е ставало

Град
    In the middle of Nowhere
    аз избягах един път и живях при една приятелка 1 седмица наще ми простиха естесвено...първоначално ми са обаждаха по телефона аз не им вдигах ама след 2 дни им се обадих щот ми бяха свършили парите и казаха а така до края на седмицата да си се прибрала иии така
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Бягала съм.. ами кфо майка ми доиде и ме моли да се прибера и аз се прибрах и ддз нещата са си същите само кадето вече се съобразява какво прави щото иначе др път не ми се мисли.. как тря ми се моли

Град
    Враца
    просто знам кво ше кажат
    майка ми "тапак , къде си мислиш че ше идеш"
    баща ми "абе овен , къде ходи"
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Не съм.
    Де да знам кво ще кажат.

Ми не съм,но сигурно ще получат удар...то при най малкото нещо изкукват.. после майка ми ще седи и ще ме чака,а баба ми ще се обади на всичките ми приятелки и ще ме издирва...и в общи линии накрая ще се изпокараме...ще ме накажат и тва е...е,ще ми простят де.

Мега фен Аватара на Blab
    2 пъти ми се е случвало.
    Майка ми се побърква - става изключително мила и заинтересована от особата ми и не спира да ми звъни, докато не ми падне батерията. После поред на приятелите ми, на които им има телефоните...
    След като открие къде, аджеба, съм се дянала, почва да обещава разни приказни неща...

Аз не съм бягала за удоволствие, нито от глупост или прищявка. Имах си причина, тъй че те трябваше да ми се извиняват на мен, а аз да им прощавам.

И да не ми простят - се ми е тая ... Като не им харесва - да не са ме правили и толкоз ... Ще ме търпят ...
    Аз като избягам от нашите отивам да спя у бабини и те ме знаят,че съм там,тай че това не е точно бягане. Аз все се заканвам някой път като ми кипнат нервите да си хвана партакешите и вечерта да спя на някой покрив ... По-сейфти е отколото на някоя пейка все пак ...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Имало е моменти, в които ми е идвало да си събера нещата и да се махна от нас, но колкото и да ми е кипнало като се замисля, не печеля абсолютно нищо.
    Минусите са:
    -осъмвам на някоя пейка, в приятелка или в гаража ни
    -показвам колко незряла и безотговорна съм
    -ставам смешна, искам да бъда самостоятелна, но е още прекалено рано..
    -нямам никакви пари в мен, нито дрехи, нито нищо
    -цру е по петите ми....
    и още милион и една причина за да се затворя в стаята си, докато не ми отмине гнева...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

ehhhh

Em..az sam bqgala 3 pati xaxax.Moite roditeli sa ot staroto vreme i sa mnogo srtogi,zabranqvat mi mnogo ne6ta...i moje bi to4no tova me nakara da izbqgam..no s tova ne postignah ni6to samo o6te tolkova si uslojnih jivoteca Zagybiha mi doverie no ina4e mi prostiha,kakvo da me pravqt ina4e! Za TOva edin SAvet ot men! NE BQGAITE OT VKA6TI... !!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    За мен да избягаш не означава да направиш някоя героична постъпка. По-скоро е жалко. Никога не съм бягала и едва ли ще го направя. Ако си тръгна от нас ще е след като съм пълнолетна и имам възможност да се издъжам сама.

Ако избягам майка ми веднага ще ме намери, независимо къде се намирам, ще е безкрайно стресирана, ще ми крещи ужасно много, ще ме накаже за няколко години... г/д такъв ще бъде резултата.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Не съм бягала, но ако избягам ще ми простят, ама майка ми ще ми го натяква всеки Божи ден
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Майка ми повече няма да ме прибере в нас. Най - много да ми купи палатка и да ми пожелае приятен съм на площадката пред нас. А и аз не бих избягала - едва ли ще докажа нещо с това. Това е най - безотговорното нещо което може да направи един човек.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    аз избягах един път и живях при една приятелка 1 седмица наще ми простиха естесвено...първоначално ми са обаждаха по телефона аз не им вдигах ама след 2 дни им се обадих щот ми бяха свършили парите и казаха а така до края на седмицата да си се прибрала иии така
    избягала пък им се обажда да иска пари разби ме

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не съм, ама ги познавам...по-добре е да се самоубия, отколксото да избягам. А вече и до гуша ми е дошло, ама няма как. Трябва да се търпи!

Град
    на плажа =)
    Бягала съм от нас два пъти. Просто понякога наще имат нужда да им напомня че мога и без тях да продължа да живея... понякога на големите толкова им пораства самочувствието че си мислят че винаги са прави.

Не,не искам и да си помисля какво ще стане.
    London Tipton

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Аз миналата година избягах от нас само за 1 вечер за да спя у приятеля ми и за съжаление ме хванаха, но татко се сърди точно 2 дни и после даже забрави. Скара ми се разбира се, но не беше кой знае какво...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си