View Full Version : Косъмчета
mimozaaa
07-22-2008, 10:04
Някой знае ли как могат да се махнат косъмчетата в носа?
S_L_A_D_U_R_K_A
07-22-2008, 10:06
С пинсетка май :)
Harum_Scarum
07-22-2008, 10:07
омг :-D Има една такава машинка каде се заварта и ги оскубва става и за уши ма нз как се казва гледах реклама ... :D мои да ги подкастриш с една ножичка :D :D
олелее тфа сиг ше боли адски много..блаа :shock:
S_L_A_D_U_R_K_A
07-22-2008, 10:09
омг :-D Има една такава машинка каде се заварта и ги оскубва става и за уши ма нз как се казва гледах реклама ... :D мои да ги подкастриш с една ножичка :D :D
Да, и аз гледах рекламата, ама нещо не ми вдъхва доверие, колкото и да се обясняват според мен чисто ги бръсне тая машинка и след няколко дена :shock:
Harum_Scarum
07-22-2008, 10:11
Да, и аз гледах рекламата, ама нещо не ми вдъхва доверие, колкото и да се обясняват според мен чисто ги бръсне тая машинка и след няколко дена :shock:
xax ами след една година :lol:
sexa_na_kompleksa
07-22-2008, 10:43
Защо ти е да ги махаш? Космите в носа имат много голяма роля, недей се игра!
terranova91
07-22-2008, 11:13
ima i nqkakvi mashinki za tva .. :)
TheGirlNextDoor
07-22-2008, 11:14
според мен не трябва да ги махаш :!:
абе ти луда ли си?
ако стърчат 5 метра пред носа ти и извън него,ок режи ги...обаче в носа си имат предназначение тъпа ли си
mArMaLaDkA
07-22-2008, 11:21
Ама и вие сте едни....машинка !бръсне! косъмчетата в носа. 8-) Е,по- голяма глупост от това не съм чувала.Наистина има машинки,които махат косъмчетата от носа и ушите.Има едно дълго нещо,то се води като глава.Тя се върти и изскубва косъмчетата.Ето за такава машинка става въпрос:http://www.consumer.philips.com/catalog/NT/NT9110_10_webImageFront370.jpg .
Съветвам те обаче,да си махаш косъмчетата от нослето,само ако са някакви супер дълги и излизат навън-тогава вече е грозно.Иначе,ако не е така,не ги махай,както каза sexa_na_kompleksa те заемат много важна роля-предпазват от прашинки и прочие.
mArMaLaDkA
07-22-2008, 11:24
абе ти луда ли си?
ако стърчат 5 метра пред носа ти и извън него,ок режи ги...обаче в носа си имат предназначение тъпа ли си
Айде по-кротко,ако обичаш ! Вероятно излизат извън носа и тя се чуди как да ги махне.Съществува и варианта да иска да си махне космите в носа,само защото не иска да има никакви косми.Въпреки това,коя си ти,че да й се сопкаш ?
nejnaDROGA
07-22-2008, 14:41
абе ти луда ли си?
Айде по-кротко,ако обичаш ! Вероятно излизат извън носа и тя се чуди как да ги махне.Съществува и варианта да иска да си махне космите в носа,само защото не иска да има никакви косми.Въпреки това,коя си ти,че да й се сопкаш ?
По същата логика ... Каква си пък ти да се караш (сопкаш :lol: ) на Маднес?!Това е нейното мнение и тя си го казва!!!
А по темата - ако косъмчетата не ти стърчат от носа НЕ ги махай!!!