View Full Version : Дайте ми съвет
dark_shadow_f
07-22-2008, 11:10
Ходя с едно мом4е от по4ти 4 месеца.С него доста 4есто се караме но въпреки това знам 4е той мн ме оби4а.Държи се страхотно с мен , оба4е мн 4есто се сърди за глупости.Оби4ам го но незнам дали изобщо имаме бъдеще.Незнам кога ли ще се скараме за пореден път и той ще скъса с мен.Много трудно се сдобряваме защото и двамата сме инати.Знам 4е скъсаме ли веднъж никога няма да се сдобриме.Връзката ни е изпълнена с несигурност. :(
Освен към гаджето ми имам 4увства и към още едно мом4е.Той беше преди година в моя клас.Тогава непрекъснато се зака4аше с мене (децка радост)Но никога не ми беше казвал 4е ме харесва.Не се бяхме виждали с него една година.Преди около 3 седмици слу4айно се видяхме на центъра и той ми поиска скайпа.Запо4нахме да си пишеме.Той ми каза 4е ме оби4а и 4е още през 2007 година ме е оби4ал и не е спирал да мисли за мен оттогава.Аз също го харесвам оттогава и все още имам 4увства към него.С това мом4е щяхме да излизаме но той си беше на село и не можахме да се видиме.Докато той си беше на село една моя приятелка каза 4е и тя си е писала с него.Изпрати ми хронологията и видях 4е той й е писал 4е е мн готина, 4е е влюбен в нея и 4е иска да излезнат.
В4ера той се прибра от село и аз веднага му написах 4е знам какво са си писали.Запо4на да ми обяснява 4е оби4ал само мене 4е тя нищо не озна4авала за него и такива глупости.Успя да ми завърти главата и по4ти да му повярвам.Попита ме дали все още искам да излезна с него.Аз му казах 4е днес ще му отговоря.
Преди да разбера за тази хронология мислех да скъсам с приятеля ми и да тръгна с другото мом4е.Но сега не знам какво да правя.Разума ми казва 4е е по-добре да остана с приятеля ми и да не се занимавам с другия.Но една година е мн време и никога не ми се е слу4вало да харесвам едно мом4е толкова дълго време.Кажете вие какво бихте направили , ако бяхте на мое място?
sexa_na_kompleksa
07-22-2008, 11:20
На твое място не бих се занимавала с другото момче. Вижда ми се малко несериозно да се обясниш на някого в любов по скайпа, а след това да разправяш на друг колко го харесваш. :?
А относно сегашния ти приятел - поговорете си, изяснете се. Не може да продължавате така - това са детски истории. Ако след един сериозен разговор продължите да се карате за глупости, не мисля, че връзката ви има някакво особено бъдеще...
pandelka
07-22-2008, 11:22
На твое място не бих се занимавала с другото момче. Вижда ми се малко несериозно да се обясниш на някого в любов по скайпа, а след това да разправяш на друг колко го харесваш. :?
А относно сегашния ти приятел - поговорете си, изяснете се. Не може да продължавате така - това са детски истории. Ако след един сериозен разговор продължите да се карате за глупости, не мисля, че връзката ви има някакво особено бъдеще...
Мн точно .. +1
NaNa_SladuRana
07-22-2008, 11:22
+1 все пак тава са 4 месеца,не 4 години
sladkish_14
07-22-2008, 11:26
Слушала ли си песента на Roxette - Listen To Your Heart :smt007 .. А според мен и двамата не заслужават твоята обич и доверие .. Но ако ще избираш остани с приятеля си ,пък може един ден нещата да се оправят..Този ден може да е утрешния :wink:
LP_girl_14
07-22-2008, 11:40
Тва новото момче не ми вдъхва много довериеЩом на приятелките ти така говори (т.е. на момичетата които познаваш) представи си с какви приказки омайва главата на непознатите!С приятеля ти седнете ан една маса,открийте картите,изяснете си чувствата-ако се обичате,заебете за тоя инат,гордост,правене на пук и циврене за нищо!Ако пък всичко вече с ее изчерпало по-добре слагайте края докато връзката ви е почти в началото,вместо да ви свързват 2-3-4 години.Гарантирам ти ,по-трудно ще ти е
Ясно е ,че моммчето,с което искаш да иэлеэеш,е леке.Ако наистина държиш на приятеля си,недей да се раэделяш с него,эа да иэлеэеш с някакъв смотан лигльо,с който и беэ тва надали нещо ще стане.Не энам как може да имаш мераци към такъв.Не че энам какъв е и приятелят ти де.Ти си решаваш.И между др, на клоко си ?
dark_shadow_f
07-22-2008, 11:53
Благодаря на вси4ки за съветите :-)
dark_shadow_f
07-22-2008, 11:53
Ясно е ,че моммчето,с което искаш да иэлеэеш,е леке.Ако наистина държиш на приятеля си,недей да се раэделяш с него,эа да иэлеэеш с някакъв смотан лигльо,с който и беэ тва надали нещо ще стане.Не энам как може да имаш мераци към такъв.Не че энам какъв е и приятелят ти де.Ти си решаваш.И между др, на клоко си ?
На 14 съм
soulja_girl4e
07-22-2008, 12:10
зарежи всичко и си купи куче ;-)
dark_shadow_f
07-22-2008, 12:16
зарежи всичко и си купи куче ;-) :D Имам си
gPa3HuTeJl
07-22-2008, 12:18
Еми купи си още едно :!:
sasha_90
07-22-2008, 14:39
На твое място нямаше изобщо да си помисля за чат с друго момче,абсурд пък срещи да си уреждам.Щях да си бъдя вярна на моето момче.Това,че си се забъркала с другото момче,ме навежда на мисълта,че не обичаш гаджето си.А иначе,ако трябва да избираш между двамата,избери гаджето си.А ако нямаш чувства към него,по-добре го остави да бъде щастлив другаде.
Още един пример,че повечето тийнове си нямат и идея,какво е значението на "обичам те".
sasha_90
07-22-2008, 15:46
Още един пример,че повечето тийнове си нямат и идея,какво е значението на "обичам те".
Именно.Едва ли го "обича",щом с друг се зарибява.Дори е щяла да скъса с приятеля си...
Neftochimic
07-22-2008, 16:47
Именно.Едва ли го "обича",щом с друг се зарибява.Дори е щяла да скъса с приятеля си...
тя си е дете.... на 14.... както казвате едва ли изпитва обич... към приятеля си щом е почнала да се зарибява с друг.....
АКО ГО ОБИЧАШЕ НЯМАШЕ ДА ГО НАПРАВИШ ТВА.... Пффф децки работи, обичанки... :-x
*SwEeTy_KiTtY*
07-22-2008, 16:55
Ми аз на твое място щях да си остана с гаджето,с което съм и бих се опитала да изгладя нещата и да направя връзката по-сигурна! :)
Nomad_bg
07-22-2008, 18:20
Тук не говорим за любов, щом "обичаш" двама.От това следва, че само ти можеш да си решиш дали си заслужава едно от двете момчета.Аз съм момче и нямам право на глас, но ако бях на теб със сигурност не бих се занимавал с втория, а колкото до първия - трябва да си изясниш дали си заслужава, и ако да, единствения начин да предотвратяваш някакви дразги е общуването - трябва да го питаш кое го тревожи, кое го притеснява, кое го кара да действа така и съответно, ако те обича ще направи ли необходимите компромиси, ще направиш ли ти и т.н. .Най-лесният начин да решаваш такива неща е да общуваш - не можеш да се вслушваш в съвета на никой, незапознат с историята човек.Успех! =)