PDA

View Full Version : Вероятна изневяра,а баща ми не знае :(

poison_eve
07-22-2008, 20:20
Здравейте на всички,пиша по един мн голям проблем....
Днес вечерта,взех на майка ми телефона и писах sms на моя приятел,но без да искам саобщението отиде в чернови и аз влязох да го изпратя.та,отварям чернови и заварвам: "Искам да разбера дали ме обичаш наистина" от непознат номер,който не беше баща ми....
А майка ми от 2-3 месеца,се затваря тайно в стаята си,говори постоянно по телефона,прибира се късно и по цяла вечер говори по skype. Крие с еот мен,игнорира ме,нищо не ми казва...и като вляза в стаята казва чакай малко и млъква...нямам си и идея с кой говори...само знам че не е имала интимни отношения с баща ми от повече от 3-4 мееца...
Дайте савет какво да правя,моля ви...да кажа ли на баща ми..какво да направя.... :shock: [-( :-# :smt022

Forest_girl
07-22-2008, 20:25
Амии говори с майка ти. Попитай я дали е вярно, кажи и какво си видяла...

zay4e
07-22-2008, 20:46
Spored men e po-dobre da kaje6 na ba6ta si za sms-a i za vsi4ko kakto e bilo to4no bez nito da premyl4ava6 nqkoi ne6ta nito da preuveli4ava6 i toi da re6i kakvo 6te pravi (toi sigurno 6te govori s neq) :-k

Forest_girl
07-22-2008, 20:51
А според мен е по-добре първо да говори с майка си ии след това с баща си...

valentinka_1990
07-22-2008, 20:55
Според мен не трябва да казваш на баща си.Първо говори с майка си и разбери какво става.Ако успеете да преодолеете това не казвай изобщо на баща си.това няма да реши нещата,само е възможно да ги усложни.

gree_girl
07-22-2008, 20:58
А според мен е по-добре първо да говори с майка си ии след това с баща си...
+1

sladur4etyYy
07-22-2008, 21:00
Според мен не трябва да казваш на баща си.Първо говори с майка си и разбери какво става.Ако успеете да преодолеете това не казвай изобщо на баща си.това няма да реши нещата,само е възможно да ги усложни.

+1

fifinkathefreak
07-22-2008, 21:04
Не бива да "топиш" майка си. Тя е достатъчно голяма,за да му каже сама,ако желае.Отлично знам,че тя има задължения като негова съпруга да не му изневерява,но ти изобщо не знаеш как стоят нещата наистина.
Това е нейния живот.Не го руши.

TheGirlNextDoor
07-22-2008, 21:10
не му казвай все още...говори с нея кажи и какво си видяла и какво знаеш....а ако наистина има нещо тя сама ще му кажа сиг :(

Mn0go_SexY
07-22-2008, 21:23
Не бива да "топиш" майка си. Тя е достатъчно голяма,за да му каже сама,ако желае.Отлично знам,че тя има задължения като негова съпруга да не му изневерява,но ти изобщо не знаеш как стоят нещата наистина.
Това е нейния живот.Не го руши.
+1

asi_basi
07-22-2008, 21:24
Naistina ne e dobra ideq da kazva6 na ba6ta si! Nai-dobre pogovori s maika ti, obqsni i 4e po gre6ka si vidqla sms-a (4e da ne po4ne kato vsi4ki maiki 4e ne bilo hubavo da se rovi6 iz 4ujdite ne6ta..) i vij tq kakvo 6te ti kaje. Za6toto neznae6 kakvo stava mejdu maika ti i ba6ta ti. Pogovorete si dve4kite posle precenqvai dali da mu kaje6

MostHated
07-22-2008, 21:24
От истината боли, нищо не можеш да нашравиш ако майка ти е кривнала от пътя, остави я... Не е редно да прави това, но не можеш да си сигурна

DevilWish
07-22-2008, 22:00
ТаКА Е ;) Ма не ги разделяй с баща ти ;) :?

Rofl4e
07-22-2008, 22:05
Еми според мен говори с майка си кажи и какво знаеш и постави условие че ако продължава таз работа ще кажеш на баща си

chocoleptic
07-22-2008, 22:39
Според мен нищо не прави.
Остави ги да правят каквото искат.
Ти си гледай твоя живот.

moon_flower
07-22-2008, 23:10
Ако кажеш на баща ти...рискуваш да се срине връзката им.
Затова вземи говори с майка си..нали сте жени..кажи и каквостава и че искаш отговор,бъди по строга...не знам.Просто трябва да говориш с нея и да разбереш какво става.

endless
07-23-2008, 01:00
не им се бъркай , големи хора са . и да си има любовник няма 100 години да са заедно ;)

TheNewReligion
07-23-2008, 01:56
От истината боли, нищо не можеш да нашравиш ако майка ти е кривнала от пътя, остави я... Не е редно да прави това, но не можеш да си сигурна
Taка е . :(

poison_eve
07-23-2008, 08:12
Хора,мерси на всички за съветите,но аз реших да проверя дали има връзка с този човек,ще и поровя в телефона малко...колкото и глупаво да е...но искам да съм сигурна....след това ,ако се убедя че съм права,ще говоря с майка ми.....
Мерси на всички :-)

karitooy
07-23-2008, 09:08
Провери пак и ако се окаже нещо още по-съмнително,поговори с нея ! :-) Кажи й какво мислиш .. :) Другите преди мен казаха доста полезни неща , подкрепям ги :) Колкото до това дали да казваш на баща си, хмм не е добра идея, по-добре е да почакаш !

elle_123
07-23-2008, 10:17

+1 :-o

poison_eve
07-23-2008, 12:40
днес се уверих..бях права..наистина майка ми си има любовник,чух ги да говорят по телефона....сега наистина не знам дали да говоря с нея...или да се обърна към човека в нашето семейство,на който имам най-голяма вяра: баба ми....не знам...много ккофти се получава....не мога да говоря с родителите си в този момент,защото ще се наложи да взема страна....а не искам.... :oops: :!: ](*,) :cry: 8-[ :-k

elle_123
07-23-2008, 13:14
Poison_eve,според мен би било най-добре, ако споделиш за изневярата на майка ти на някой близък човек- например на баба ти. Сигурна съм, че тя ще те поуспокои и след това е необходимо да говориш с майка си.Разпитай я за чувствата си към въпросния мъж и й кажи, че ако тази авантюра продължи брака й с баща ти ще бъде съсипан- както казват "истината рано или късно излиза на яве".Накарай я да си помисли добре кого от двамата избира.Ако това е баща ти- не трябва да му казвате нищо за случилото се,но майка ти трябва да престане да се среща с господин Х, а ако не - ти не можеш да направиш нищо повече :( .
Надявам се, че нещата между родителите ти ще се оправят.Успех!!! :-|

gree_girl
07-24-2008, 10:18
Ако въпросната баба е майка на баща ти, по-добре не и казвай, но ако е на майка ти, тогава вече наистина е добре да споделиш и потърсиш подкрепа от нея. Сподели и, поговорете си и после поговори с майка ти. Вярно, че не е права, но не я обвинявай. Попитай я какво я е накарало да направи това, изслушай я, сигурно е имала причина, но не я нападай. Опитай се по мирен начин да разрешиш проблема, опитай се да запазиш семейството си.

sweeetmaniche
07-27-2008, 08:35
Говори с майка ти ...

BurningDesire
07-29-2008, 15:51
Не прави нищо. Това е живота на майка ти, нека тя си живее, както си иска. А пък и защо си мислиш, че баща ти не знае за това или че и той не изневерява на майка ти? Те са заедно от толкова години, какво си мислиш, че не са си омръзнали ли? Или че чувствата помежду им са същите, както някога са били? Няма идеални семейства, всъщност повечето от семействата в България са заедно само заради децата и заради хората, които ще почнат да ги одумват, ако се разделят. Съжалявам, че го казвам, но е факт. И не мислиш ли, че щом нямат интимна близост или не са щастливи заедно, е по-добре да бъдат семейство заради теб, за да те отгледат и възпитат, а иначе всеки да си бъде щастлив поотделно. И родителите са хора и имат право на щастие. Не мисли, че това ще промени нещо в отношението на майка ти към теб. Естествено, че ще се крие, но съм сигурна, че те обича, както и преди. Не говори с баща си - остави майка ти да си живее и да е щастлива, както е намерила за добре.

v3nItoO
07-29-2008, 20:02

+1

SK0RP10N
08-01-2008, 10:08
Kaji na bashta si.
Az kato biah parvi klas, maika mi se varna da jivee pri maika si i bashta si (ednite mi baba i diado).Okaza se, che si e hvanala liubovnik, no bashta mi ne znaeshe za tova.Kazah na bashta mi i smiatam, che sam postapil pravilno

Amateur
08-07-2008, 22:56
Кажи му!