Влез

View Full Version : ...ИзводчЕ...За момчета и момичета,....Абе ддз кво заглавие

pet_14
07-23-2008, 09:20
Тааакааааааааа....
Ся първо се извинявам за грешките които ще направя.....
Почвам....Гледам има десеткии хора, които са с не споделена любов или харесват някого или имат чувства,симпатии....или такис неща и от двата пола...
Само че се нервя най-много на едно...Че половината ги е страх да кажат кво чувстват...Добре бе кво коства да кажеш"Виж падам си по теб" или нещо от тоя род кво може да ти стане да й/му вземеш номера от някого да пратиш няколко смсчета и то става ясно.....
Тааа мисълта ми е че кво толкова може да стане ако кажете кво чувставате ?Ще ви колят ли,ще ви утрепат ли??Какво толкова лошо има да обичаш някого и какво лошо има в това да си увлечен/а по някои ?и кво лошо има да.....
аууууууу на това се нервя най-много...Защото от там идват половината теми в тоя раздел-"как да му/й кажа че я/го харесвам"
Не искам да изглежда че все едно ми е писнало от такива теми-не,не е така.ПРосто искам да вдъхна доверие на тия които ги е страх да изкажат чувствата си.
За момичетата-да вярно е че е малко странно ако вие правите първата крачка,но...
Оф за момичетата момичетата да дават съвети,вие сте много.....Бе момичета с една дума :D Без вас не може да се жиее нищо че ни вдигате нервите.... :? :P Базик да стаа
За момчетата-момчетата да дават съвети,аз не съм никъв...НЕ бе...Става дума за срамежливковците...
НЕ че и аз съм цвете,защото и аз съм срамежлив признавам си...Ама вече няма да ми пука защото няма какво да загубя,поне не ме е срам да й взема номера и да я питам дали ще иска да излезем на кафе,ала бала...
Айде мерси че го прочетохте...
А и за тия тъпите коментари които вероятно ще ги има....Аре ако може без тях,става ли ? Щото дразнят....

AnzaRe
07-23-2008, 09:25
Тааакааааааааа....
Ся първо се извинявам за грешките които ще направя.....
Почвам....Гледам има десеткии хора, които са с не споделена любов или харесват някого или имат чувства,симпатии....или такис неща и от двата пола...
Само че се нервя най-много на едно...Че половината ги е страх да кажат кво чувстват...Добре бе кво коства да кажеш"Виж падам си по теб" или нещо от тоя род кво може да ти стане да й/му вземеш номера от някого да пратиш няколко смсчета и то става ясно.....
Тааа мисълта ми е че кво толкова може да стане ако кажете кво чувставате ?Ще ви колят ли,ще ви утрепат ли??Какво толкова лошо има да обичаш някого и какво лошо има в това да си увлечен/а по някои ?и кво лошо има да.....
аууууууу на това се нервя най-много...Защото от там идват половината теми в тоя раздел-"как да му/й кажа че я/го харесвам"
Не искам да изглежда че все едно ми е писнало от такива теми-не,не е така.ПРосто искам да вдъхна доверие на тия които ги е страх да изкажат чувствата си.
За момичетата-да вярно е че е малко странно ако вие правите първата крачка,но...
Оф за момичетата момичетата да дават съвети,вие сте много.....Бе момичета с една дума :D Без вас не може да се жиее нищо че ни вдигате нервите.... :? :P Базик да стаа
За момчетата-момчетата да дават съвети,аз не съм никъв...НЕ бе...Става дума за срамежливковците...
НЕ че и аз съм цвете,защото и аз съм срамежлив признавам си...Ама вече няма да ми пука защото няма какво да загубя,поне не ме е срам да й взема номера и да я питам дали ще иска да излезем на кафе,ала бала...
Айде мерси че го прочетохте...
А и за тия тъпите коментари които вероятно ще ги има....Аре ако може без тях,става ли ? Щото дразнят....

Приятел,влез и в положението и на другите хора.Някои не искат,други ги е срам,трети ги е страх от родителите и четвърти говорят без да ги интерва.Така че някои иска други не.
И някой път и мен ма дразнят.Щото някой фр иска да му помогна за гаждето да си уредят среща това какво е ся :D.Не той да ходи а аз.Да не би момичето мен да иска. :razz:
Пък ако не искаш да се ядосваш просто не им обращай внимание.

AnzaRe
07-23-2008, 09:26
Гледай ко съм писъл горе.

AnzaRe
07-23-2008, 09:26
Успех бе :D :razz: :razz:

AnzaRe
07-23-2008, 09:27
Какво да се прави иначе. :D

F_CK_all_I_need_is_U
07-23-2008, 09:28
Br \:D/ yspex :wink:

Az kat si padam po nqkoi VINAGI my kazvam.Sly4valo se e da me rejat,ama kvo tolkova,ne e kraq na sveta :D aaai yspexxi :P

pet_14
07-23-2008, 09:32
добре де и от един пост разбирам....

pandelka
07-23-2008, 09:35
Хубаво... :lol:

!!....тва не значи че и другите траа да мислят както ти и да правят това,което ти смяташ,че е най-добре да се прави :lol: ..секи си има мнение и чувства [-( !!!Не може да кажеш на някой дали да му каже ако да казва ако иска да казва ако не за него си е [-( !!

soulja_girl4e
07-23-2008, 09:42
начииии ся ш'ти кажа аз кво мисля.... не, ще ти споделя кво мисля за тебе и темата.
темата е толко фешън, че просто се разкъсвам отвътре да не се заяда :D ама нали помоли без тъпи коментари...
а за тебе си мисля... хм нещо не мога да го формулирам 8-) прав си ама на никой не му пука и никой няма да те чуе и всеки ще си седи в своята черупка и няма да покаже себе си. щот на думи е лесно ама на действия не толко.
ако всеки беше смел и самостоятелен мислиш ли че щеше да съществува тоя форум?
но както и да е... зарежи.
съвет: стига сте правили такива теми! всичко тва го знаееееееем! ма не моем да га напраааавим! щото смеееее срамежливи, прости и сие!

pet_14
07-23-2008, 09:44

!!....тва не значи че и другите траа да мислят както ти и да правят това,което ти смяташ,че е най-добре да се прави :lol: ..секи си има мнение и чувства [-( !!!Не може да кажеш на някой дали да му каже ако да казва ако иска да казва ако не за него си е [-( !!
е аз не ги задължавам как да постъпват,квото искат да праят,просто ми е чудно кво ще им стане ако покажат чувствата си....

pandelka
07-23-2008, 09:45

е аз не ги задължавам как да постъпват,квото искат да праят,просто ми е чудно кво ще им стане ако покажат чувствата си....

Да..така е но понякога когато не ги покажат печелят.. :-P

miss_asi
07-23-2008, 09:54
Аве ... какво да ти кажа.Много е трудно да признаеш на някого че го харесваш защотот след като го кажеш може той/тя да ти си изсмее в лицето и да каже просто "Ми ... хубаво".Така е мн кофти.Така ме всеки си знае!

soulja_girl4e
07-23-2008, 09:56
сори забравих да ПОДЧЕРТАЯ че сме СРАМЕЖЛИВИ, ПРОСТИ И СИЕ! 8-)
хъхъъх не се сдържах със спама 8-)

Presley
07-23-2008, 10:13
Прав си е човекът.

LaDy_DaQnA
07-23-2008, 10:43
ti dobre go kaza i evala oba4e tova 4e si go kazal ne ozna4ava 4e nqma da ima podobni temi vyv foruma .. no naistina kakto nqkoi kazaha ponqkoga da si zamyl4i6 biva po dobroto re6enie :P

sasha_90
07-23-2008, 10:49
Тези,които не си признават чувствата не винаги е защото ги е срам,а и от страх да не бъдат отхвърлени.