View Full Version : Как да го накарам?
Hogfather
07-23-2008, 12:09
Ам да питам момичетата как си просят секс? :D Нещо важно ако има, някви трикове, такива неща кажете.
ахахахаха...каквоо..да си просиш секс ли..
направо го нападаш...и готово... :) 8-)
:D Как си прося ли.. Еми не знам.. Не съм се замисляла. Налазвам.
krem4et0
07-23-2008, 12:26
Пипам му оръжието.....Целвам го, прегъръщам го, търкам се в него, казвам му "желая те"......нещо в този дух е историята. А най върви, ако не ме изч**ш сега ще умра.и потреперване на тялото......ако не стане, той е гей!
Пипам му оръжието.....Целвам го, прегъръщам го, търкам се в него, казвам му "желая те"......нещо в този дух е историята. А най върви, ако не ме изч**ш сега ще умра.и потреперване на тялото......ако не стане, той е гей!
мн точно :D няма мъж който да устои на това :grin: :grin:
ех тия жении :D :D 8-) 8-) :razz:
MoNiIiTo
07-23-2008, 12:59
Хах, лъвът не пита антилопата дали иска да му стане обяд , а направо действа :D
Ако искаш секс , много от форума биха ти ослужили :)
SpOrTs_GiRl
07-23-2008, 13:22
Ммда .. :D
Секс не се проси а се прави .. :shock:
И така - отиваш при него и с характерно провинциално произношение (и тухла в ръка за всеки случай) му казваш - "Ибе ти са, налиии?" И готово. 8)
gerinceto
07-23-2008, 13:29
ахахахаха...каквоо..да си просиш секс ли..
направо го нападаш...и готово... :) 8-)
cherinka
07-23-2008, 14:41
фразички от сорта на:
"Тази вечер искаш ли да те направя щастлив"
"Айде в нас да се праскаме"
"Жа се ебеме ли?"
"Айде в нас да си играем"
Тва са такива ако човека ти не е до теб в момента. 8-)
Пък като си е при тебе.. крем4ето го каза правилно. :)
или нещо срамежливо... 'ми.. аз.. такова.. :oops: прави ми са секс.. :-o "
Пък като си е при тебе.. крем4ето го каза правилно. :)
бах, мн глупав пост написах..
Най-често долазвам :D Или като гледа мач или някакъв спорт му заставам пред телевизора и казвам с мила физиономия "Искам секс" и сега е пред дилема.. 8-) А веднъж беше на работа и му звъннах и му казах "Искам да съм твоя" и отговора му беше "Ела до пет минути в моята стаичка" :D Или ако е заспал и започвам да го галя.. да му правя яко и става работата. Всякакви такива нещица.. използвай въображението си и става страхотно :)
Xrisenceto
07-23-2008, 15:03
nai lesno e "iskam da me ischukash" i e gotov :grin: imam edin poznat deto nqkva jenka mu prati sms "iskam da me chukash kato jivotno" i toi vednaga otide pri neq :P
Hogfather
07-23-2008, 15:36
Ако искаш секс , много от форума биха ти ослужили :)
:D :D :D :D
ilovecoffe
07-27-2008, 19:20
to samo trqbva da mu stane.. da mu kaje6 2 3 prikazki i e gotov.. malko dokosvaniq :D nz.. na moq imam 4ystvoto 4e postoqnno mu e stanal.. :P
сас тебе сам ама те неказват на колко години може да го оплаши ако са по малки ... :-|
donkihot
07-27-2008, 19:30
просто целувки,поглед,движения на тялото..и той се усеща..ако го няма...луд,ероти4ен смс..
мн точно :D няма мъж който да устои на това :grin: :grin:
футбола над всичко :D :D
crazy_teen1
07-27-2008, 20:27
Четох някъде, че можеш да кажеш, за да го вкараш в леголото си, няколко от тези реплики:
"Според хороскопа ми от днес навлизам в силно експериментаторска и авантюристична фаза."
"Според американците, ако зачестиш секса, ще си толкова щастлива, все едно си взела $50, 000. Те само за пари и секс мислят... направо ме кефят!"
"Искам да сваля тези потни дрехи и да се пъхна под душа по възможно най-бързия начин!"
"Винаги, когато гаджето ми заминава някъде, си прекарвам много яко..." ..
Разбира се, това са само фрази и дават примери. Не е задължително да ти се нахвърли. А има и лесен начин с опипване по.. не само по това.. мъжете имат и други места, където се възбуждат. А за примери, мишници, галене зад ушите и т.н. При тези намеци има голяма вероятност да ти скочи. :oops:
NaNa_SladuRana
07-27-2008, 20:32
илизаш на пътя с табелка "ощетена по отношение на секса,събирам дарения" :lol:
didi_baby
07-28-2008, 05:17
Няма молби,или ще чука,или сама ще си го взема
И аз съм лъв и не питам,просто се събличаш поглеждаш го като някоя тигрица,и ще видиш какъв е ефекта!!! 8) :twisted:
просто му го кажи.няма начин да ти откаже,освен ако е гей :grin:
babykiller_
07-28-2008, 11:19
И аз съм лъв и не питам,просто се събличаш поглеждаш го като някоя тигрица,и ще видиш какъв е ефекта!!! 8) :twisted:
+1 :-D
DevilWish
07-28-2008, 11:22
Hahahah :))) Точно ;)
sLadkaTa_LoRi
07-28-2008, 11:24
Дам Дам.. :D :-P
Rebirthing
07-28-2008, 12:42
"Искам да сваля тези потни дрехи и да се пъхна под душа по възможно най-бързия начин!"
Ммм :oops: тфа сигурно действа.
Много палави сте ей... :grin: :grin:
sladkata_bebz
07-31-2008, 21:38
илизаш на пътя с табелка "ощетена по отношение на секса,събирам дарения" :lol:
:lol: :lol: супер
HagpycaH
07-31-2008, 22:38
Не не ти ме хвърли ф тъч линията трикове скачаш буташ раката ф гащите най лесно :D
*Kikki*Rikki*
08-01-2008, 18:28
Да си просиш секс от момче :shock: Че те всичките са навити всеки път и на всякое място...Виж сега,ако става дума да си просиш от момиче не мога да ти помогна :?
Ш'ма зафтаряш ли или да са огащвам.... :lol: Ама това е при положение, че вече сте го правили...Сигурен съм че ще му се стори много секси на момчето. :D
mmm dneshnite momcheta mnogo se izperedastiha interesno kakvo trqva da naprai edno momiche za da poluchi malko shibano ebane tctctc
*Kikki*Rikki*
08-01-2008, 18:37
Аз искам да попитам друго-какво трябва да направи едно момиче,за да получи малко ласки и комплименти,а не само "Шибано ебане"... :? :shock:
miss_bitch
08-01-2008, 18:39
никоя жена не проси секс....мъжа проси :P
*Kikki*Rikki*
08-01-2008, 18:40
Съгласна съм!!!Трябва да се молят на колене :lol:
baby2009
08-01-2008, 18:52
Ам да питам момичетата как си просят секс? :D Нещо важно ако има, някви трикове, такива неща кажете.
prosto kazvam pravili te se ne6ti4ko i se zapo4va
rozova_lady
08-01-2008, 18:53
Много просто и лесно е според мен-няколко закачливи погледи,движения,свирка,ст астни целувки,и ти гарантирам че няма да останеш на сухо 8)
Неочаквана атака. Да, да. :D Ако ми се иска си намирам начин да си поискам, се се разбираме някак си. :-D :-)
Escarina
08-08-2008, 02:48
Съгласна съм!!!Трябва да се молят на колене :lol:
Да моли и после да правим секс.. Не бива така. По-интересно е аз да моля :) Иначе няма да забравя, един приятел с който отдавна бяхме прекъснали отношения, се върна в БГ и една вечер бяхме в тях, обаче просто си говорехме. При което той ме попита само "да се чукаме ли", ама адски безразлично и аз вече бях готова да свърша. Продполагам че и обратното би подействало :D
Секс не се проси а се прави .. :shock:
И така - отиваш при него и с характерно провинциално произношение (и тухла в ръка за всеки случай) му казваш - "Ибе ти са, налиии?" И готово. 8)
точно така :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
You can take me there..
08-25-2008, 08:29
ами ако момчето има особен характер биха ли подействали тия работи,който казахте? 8-)
Love0nlyMyself
08-25-2008, 08:41
здравеЙ ,
искаш ли да се чукаме като диви кучета :)
vaseto0o
08-25-2008, 09:47
Оффф леле кви тъпи теми :-D
Просто отиваш при него, леко разголена и му казваш 'Искаш ли да правим секс" и му се хвърляш на връта :booooomb:
deathproof
08-25-2008, 16:41
Това " Искаш ли да правим секс" е толкова тъпо като " Искаш ли да сме гаджета" :-o Някои неща не се питат. Просто започваш да го възбуждаш и той ще си каже ако не му е до това...
get_nasty_
08-25-2008, 17:28
+1 podkrepqm s 2 ryce....tva sys "jelaq te" i "iskam te" vinagi deistva :grin:
P.S. izvinqvam se za ezika :oops:
dreaml1nd_
08-25-2008, 22:36
Той не ще ли, че да го караш?! Кое момче отказва секс бе ейййй :lol:
sexapilkata
08-25-2008, 23:03
:grin: бъркай в боксерките .. :-D :lol: :grin:
chery_bubble
08-26-2008, 06:26
Ам да питам момичетата как си просят секс? :D Нещо важно ако има, някви трикове, такива неща кажете.падаш му на колене и го умоляваш.........Баси ограниченото мислене бе,да не знаеш как да възбудиш момче и да го накараш да те желае. :razz:
mimka_1987
08-26-2008, 07:20
кат ти са иска секс си казваш направо няма кфо да оварташ