Влез

View Full Version : запознах се с един сладур но имам нужда от помощ

fdeizi
07-23-2008, 15:30
лято е време за запознанства и се запознах с двама сладури на морето пълни противоположности единият е надут и ме харесва и ходи като най големия гъзар а другия сладък не е наивен и е супер още от първият ни миг заедно му хвърлих око разбира се излизахме заедно 3-та разхождахме се по плажа и аз естествено гледам за намеци ;) първите дни буквално ходеше след мене аз отивам до морето и той по мене аз отивам на плажа и той по мене (това става след като се запознахме) седнах на един шезлонг разкрачена > ей така и той седна пред мене и стана ето така <>един срещу друг после ми разгледа смсите снимките и ми видя окото и ми каза я да ти видя окото а това е твойто и се усмихна нещата се объркаха след един разговор насаме с приятеля му който ми каза да не очаквам нищо от него (момчето на мечтите ми) ;( аз се натъжих пък и идваше края на почивката обаче той преди края ми каза че няма снимка и точно преди да си тръгна ми даде :) бях на 7-то небе въпросът ми е дали ме харесва и дали да продължавам да му правя намеци п.с. ние ще се виждаме често мерси че изчетохте всичко това :):):):)

MiMcHeToOo
07-23-2008, 15:31
Действай. Що не? 8)

unfaithful1234
07-23-2008, 15:32
Аз нещо нищо не рабрах... :shock:
Ако става въпрос за този,който не е надут...действай! :)

cherinka
07-23-2008, 15:34
Аз, пък, съм за надутия.
Макар, че не прочетох темата.

pandelka
07-23-2008, 15:36
Давай!!

LaDy_DaQnA
07-23-2008, 15:40
аз ли нищо не разбрах или от вълнение се оплела конците :D

nasko07
07-23-2008, 15:42
Ами според мен момчето те харесва и сиг е разбрал намеците ти . Освен това щом се чустваш добре с него защо да не пробвач ;]

soul1199
07-23-2008, 15:45
har te,no e mn sramejliv,zemi my telefona i skype-a ,deistvai,mace 8)

fdeizi
07-23-2008, 15:46
мжелявам за тези които не разбраха темата и благодаря че за толкова кратко време имах отговори обаче момчето е доста срамежливо и ако може някой и др съвет за намеци за съжаление по едно време спрях и той май остана с погрешни впечатления :( един път ходихме до плажа и му казах да се подпра на него да се събуя на др ден не направих същото заради оня идиот дет ми каза че нищо няма да стане :(

pandelka
07-23-2008, 15:49
мжелявам за тези които не разбраха темата и благодаря че за толкова кратко време имах отговори обаче момчето е доста срамежливо и ако може някой и др съвет за намеци за съжаление по едно време спрях и той май остана с погрешни впечатления :( един път ходихме до плажа и му казах да се подпра на него да се събуя на др ден не направих същото заради оня идиот дет ми каза че нищо няма да стане :(

Ама недей да го слушаш оня надутия..той може нарочно да те л1же че не може да стане нищо между вас само защото може би иска ти да харесваш него!!Да не ти пука кво ти казват другите дали ще стане или не зависи само от теб и момчето..тоя третия е излишен!!

fdeizi
07-23-2008, 15:53
аз си му го казах в очите че не ми симпатичен защото ме попита защо звъня само на другия и готиния беше там и каза значи аз съм ти по симпатичен и се усмихна сладко :)

pinki
07-23-2008, 16:04
аз си му го казах в очите че не ми симпатичен защото ме попита защо звъня само на другия и готиния беше там и каза значи аз съм ти по симпатичен и се усмихна сладко :)
аа егати как си му го рекнала :lol: Така му се пада като е нахалник [-(
ПО темата: подкрепям останалите :P действай ! :smt003 А относно срама ще му мине ;)

Erica
07-23-2008, 16:14
седнах на един шезлонг разкрачена > ей така и той седна пред мене и стана ето така <>един срещу друг

Ей това обяснение,много ме разсмя :) :grin:
Аз пък немога да си обясня,защо взимаш под внимание мнението на "надутия" (както го наричаш ти),след като знаеш,че и той те харесва?

fdeizi
07-23-2008, 16:28
edna ve4er si govorihme kakvi momi4eta haresvat i toz gotiniq kaza 4e haresva kle4ki smisul tezi slabi4kite momi4eta a az sum priqtno zakruglena korem4eto mi otiva kum plosko imam hubavi proporciii drugiq variqnt e da me namira za slaba koeto ne mi se vqrva puk i sled tozi razgovor s nego se pozdravqvahme s ezi4eta sme6no kazano plezehme se edin na dryg i vse o6te sum tolkova oburkana :\

fdeizi
07-23-2008, 17:18
pls svetnete me za poslednoto koeto pitah

Pliok0019
07-23-2008, 17:22
Продължавай.

pandelka
07-23-2008, 17:30
Аз кое беше последното нещо което пита..само каза че сте се плезили !!

pinki
07-23-2008, 17:36
pls svetnete me za poslednoto koeto pitah
би ли повторила въпроса? :oops:

fdeizi
07-23-2008, 17:59
emi toi kazva 4e har slabi momi4eta a az ne sum osobeno slaba smisul leko zakruglena kum slaba otivam i posle tva plezene det ni e kat pozdrav nzzzz kvo da si mislq dali me haresva mn sum oburkana e tova mi be6e vuprosa da mi razqsnite i merci 4e obry6tate vnimanie na temata mi :):):)

zaraaa
07-23-2008, 18:16
Давай, дейсвай, сваляйте се на воля, а пък онзи надутия не го мисли!!! :grin: :grin: :grin:

krisiiiiito
07-23-2008, 18:17
[quote=fdeizi] седнах на един шезлонг разкрачена > ей така и той седна пред мене и стана ето така <>един срещу друг

Ей това обяснение,много ме разсмя :) :grin:

:lol: :lol:

a3c1M
07-23-2008, 18:40
Продължавай с намеците и нека да са по-силни и нещата ще се подредят (надявам са :D )

Ros
07-23-2008, 21:10

не се води по акъла на надутия,а продължавай с намеците към другото момче :)

Silvi21
07-23-2008, 21:15
e samy napred i nagore ne slu6ai ti drugite moje6 da se savetva6 ma ne se doverqvai slqpo slu6ai sebe si ti trqbva da znae6 kvo iska6 nai dobre:}

fdeizi
07-24-2008, 14:18
emi toi kazva 4e har slabi momi4eta a az ne sum osobeno slaba smisul leko zakruglena kum slaba otivam i posle tva plezene det ni e kat pozdrav nzzzz kvo da si mislq dali me haresva mn sum oburkana e tova mi be6e vuprosa da mi razqsnite i merci 4e obry6tate vnimanie na temata mi :):):)
8-[ 8-[ 8-[8-[