лято е време за запознанства и се запознах с двама сладури на морето пълни противоположности единият е надут и ме харесва и ходи като най големия гъзар а другия сладък не е наивен и е супер още от първият ни миг заедно му хвърлих око разбира се излизахме заедно 3-та разхождахме се по плажа и аз естествено гледам за намеци първите дни буквално ходеше след мене аз отивам до морето и той по мене аз отивам на плажа и той по мене (това става след като се запознахме) седнах на един шезлонг разкрачена > ей така и той седна пред мене и стана ето така <>един срещу друг после ми разгледа смсите снимките и ми видя окото и ми каза я да ти видя окото а това е твойто и се усмихна нещата се объркаха след един разговор насаме с приятеля му който ми каза да не очаквам нищо от него (момчето на мечтите ми) ;( аз се натъжих пък и идваше края на почивката обаче той преди края ми каза че няма снимка и точно преди да си тръгна ми даде бях на 7-то небе въпросът ми е дали ме харесва и дали да продължавам да му правя намеци п.с. ние ще се виждаме често мерси че изчетохте всичко това