View Full Version : имам претиснения помогнете PLS
значи искам да питам има ли начин да се предаде някаква болест устно само от целуване ... каквато и да е претиснявам се много благодаря ви за помоща предварително
SpOrTs_GiRl
07-23-2008, 16:56
Херпес? :-o
имам предвид ... примерно да се целуваш със някои които има някакви проблеми със корема или стомаха нз точно и тои да има развален дъх много гаден .. може ли да се предаде не6то от тоя сорт не херпез тва ми е ясно както и ако има раничка и спин... тва всеки неграмотник дори го зн..
pasii_sladuranata
07-23-2008, 16:59
Херпес? :-o :razz:
NaNa_SladuRana
07-23-2008, 17:00
херпесът си е опасно нещо :-P
blackfate
07-23-2008, 17:03
инфекциозна мононуклеоза :lol:
SpOrTs_GiRl
07-23-2008, 17:04
От една целувка не може да ти предаде херния, спокойно ..
зашто като нямате мнение по въпроса давате такива коментари.. помолих за смислено мнение по въпроса ...
MostHated
07-23-2008, 17:11
ако се мляскате и на партньора ви много му/и мирише устата, има вероятност да станете олигофрен!
SpOrTs_GiRl
07-23-2008, 17:12
зашто като нямате мнение по въпроса давате такива коментари.. помолих за смислено мнение по въпроса ...
Смислено?? НЕ НЕ МОЖЕШ !!
значи искам да питам има ли начин да се предаде някаква болест устно само от целуване ... каквато и да е претиснявам се много благодаря ви за помоща предварително
nemislq 4e moje da ti predade ne6to
Не знам, чувал съм, че може да се забременее :-D
тоо само с поглед става тии за целувки приказваш :D :D
nastyangel
07-23-2008, 17:37
Ми много ясно, че може :-o мислех, че то се подразбира!
ROCKLIFE
07-23-2008, 17:42
щи порасне чурка.. :D
http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/n070.gif
nqma po4ti kvi riskove ot ne6ty das ehvane osven herpes :):)
ЗЕМИ ПРОЧЕТИ СЕКСУАЛНАТА КУЛТУРА :?
miss_survivor
07-23-2008, 19:04
malee kak si si napisala temata s dve pravopisni gre6ki...o6te ottam razbrah 4e 6te pita6 ne6to typo...ne moje6 nikakva bolest s izklu4enie na nqkoi grip ako toi e bolen naprimer :-D
pasii_sladuranata
07-23-2008, 19:08
щи порасне чурка.. :D
http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/n070.gif
даже 2 :smt081
gerinceto
07-23-2008, 19:49
От една целувка не може да ти предаде херния, спокойно ..
тоо само с поглед става тии за целувки приказваш :D :D
Остай тая работа .. то и с думи ставаше по едно време.. :D :D :D
"Внимавай какво ти приказват за да не се пръкнат няк'ви кентавърчета" :D :D :D :D
може да.. гъбички на краката :D :D :D
Миличка, ако целувката беше толкова опасна, щеше ли постоянно да се практикува? :-o :smt100
леле., защо по дорбе не попиташ някоя твоя приятелка ми се излагаш тука със тези теми който правиш.. 8-)
waterboy
07-23-2008, 21:10
ебати залухавите теми нямам думи някви несмислени теми се пускат минута след минута и се спами форума само :-x кажи и да си измие устата и няма да ти мирише :)
SK0RP10N
07-23-2008, 21:11
nemislq 4e moje da ti predade ne6to
Opredeleno ne mojesh da mislish :)
Chuvala li si dumata herpes ?
Ako ne si - da ti kaja - tova e malka, nepriatna rana na ustnite (pone pri men predi izlizaha, no veche 2 godini gore-dolu ne mi e izlizalo).Boli strashno mnogo, karvi, izsahva ti chast ot ustnata i e silno zarazno
Не може бе спокойно не се притеснявай!!! :-o
sLaDkA_GrEsHkA
07-23-2008, 23:31
]
Миличка, ако целувката беше толкова опасна, щеше ли постоянно да се практикува? :-o :smt100
to i sexa si e opasen ama se praktikuva dosta po chesto....