Влез

View Full Version : Страшно объркана ...

patenceto_5533
07-23-2008, 20:22
Мммм ... Такъм чувствам се страшно объркана ... Всичко беше много добре даже прекрасно ... Тъкмо малко се осъзнах след всички гадости когато дойде нова вълна проблем ... Проблеми ли хората имат много по сериозни от моите но все пак slucvащото се ме обърка тотално ... 1. Момчето което харесвам с него всичко беше добре и продължава да е добре 2. но най добрия ми приятел ми призна че е влюбен в мен ... 3. Бившия ми ми предложи 4. на лагера с един мой съученик с които бяхме само на здравей здрасти ... стана следното ... Една вечер ми се наложи да прекарам с него да пазя малките (2-3 клас) и си говорихме ... Направи ми страхотно впечатление ... После беше към 10.20 а към 10.30 трябваше да сме в лагера да се приготвим за дискотека и аз попитах кой ще дойде с мен до супермаркета и той се съгласи ... По нататък една от вечерите търсехме най добрата ми приятелка и другите големи от лагера и докато ги търсихме си говорихме за гаджета и той ми спомена че няма но веднага ми беше направил впечатление че е много внимателен спрямо мен помагаше ми когато можеше и когато той ме попита аз имам ли гадже му казах не той се зарадва ... После няколко дни след това аз отидох да си купя рапани за спомен и той вика абе стой бе ще отидем на скалите или аз ще ти ... Намери ги но някои ги беше взел от хавлията ми и той се ядоса ... Всичките ми приятели които попитах са на мнение че ме харесва ... Вие какво мислите
След това се появи бившия ми които явно беше на градус а когато му вдигнах телефона той почна да ми се обяснява в любов аз му казах че когато се прибера ще говорим ... Но ей ме ся вече съм си в софия ... И просто дори да му обяснявам той не се отказва ... А преди цялото това Най добрия ми приятел ми призна че ме обича на въпрос как той ми каза че всичко се е променило от както е осъзнал че ме ревнува от гаджетата ми ... Объркана съм и не знам какво да правя ... А момчето което харесвам почна да се държи студено в последствие разбрах че докато е бил на море се е забил с едно момиче ... Имате ли някаква идея какво да правя ... Винаги съм се оправяла ама сега нещата нещо ми се опънаха ... 1. Как мислите въпросното момче харесва ли ме ? 2. Как да откажа бившия си от мен ? 3. Какво да правя с най добрия ми приятел ? 4. Какво да правя с момчето което харесвам ... защото не мога да го зарежа просто без него ще ми е ужасно криво ... Имате ли някакви идеи :( :( :( ??? :neutral: нищо не можах да измисля ... Мерси предварително :mrgreen:

sasha_90
07-23-2008, 20:28
Е,не мога да ви разбера вече.Имате си гаджета,а завръзвате авантюри с друг/други.Накрая пускате теми и питате какво да правите...

PerfectStrang3r
07-23-2008, 20:29
Бившият го отрежи, щом се сеща за теб като е пиян. На приятеля ти му обясни, че не искаш да сте нищо повече - ще му е тежко, но ако ти е истински приятел, ще го преодолее. Аз лично, ако бях на твое място, бих избрал момчето от лагера, щом те е впечатлил толкова много. Изглежда внимателен и мил - не е ли това, което жените искате ?

tuzaro
07-23-2008, 20:31
леле мале, нямам думи просто :-o

patenceto_5533
07-23-2008, 20:32
Аз нямам гадже и НЕ съм искала да заързвам НИКАКВА авантюра ... Отидох на въпросния лагер с едничката цел да си искарам добре ... И тогава просто се оплетоха конците ... Еййй така от Нищото :-D ... И аз просто попитах дали имате някакви идей ... :)

tuzaro
07-23-2008, 20:32
Аз нямам гадже и НЕ съм искала да заързвам НИКАКВА авантюра ... Отидох на въпросния лагер с едничката цел да си искарам добре ... И тогава просто се оплетоха конците ... Еййй така от Нищото :-D ... И аз просто попитах дали имате някакви идей ... :)не ходи на лагери 8-)

soulja_girl4e
07-23-2008, 20:34
леле мале, нямам думи просто :-o
щом тузаро замлъкна смятай за кво става дума 8-)

Ros
07-23-2008, 20:34
Ами на бившият ти му кажи,че не искаш да имаш нищо с него и да те остави,а въпросното момче от лагера според мен със сигурност те харесва и какво ще следва зависи от теб.А пък за момчето,което харесваш щом се държи по-студено и се е забивал с някакво момиче ше е най-добре да го оставиш.Щом се чувстваш добре в компанията на момчето от лагера защо не опиташ?Успех :)

patenceto_5533
07-23-2008, 20:42
tuzaro Отидох на лагера по настоявяне а понеже съм оптимист си казах че ако не друго то поне яко ще си изкарам ... И изведнъж от първата стъпка на бургаска теротория вече бяха объркани нещата :( ... А ако момчето от лагера не ме харесва ... Ясно ще продължа напред ... С най добрия ми приятел се оправихме ... Но бившия ми не е спирал да ми досажда от 10 дни (когато се върнах в София) ... :neutral:

zaraaa
07-23-2008, 20:46
Напълно съм съгласна с PerfectStrang3r - прочети му коментара, там са отговорите на всичките ти въпроси :)

tuzaro
07-23-2008, 20:47
tuzaro Отидох на лагера по настоявяне а понеже съм оптимист си казах че ако не друго то поне яко ще си изкарам ... И изведнъж от първата стъпка на бургаска теротория вече бяха объркани нещата :( ... А ако момчето от лагера не ме харесва ... Ясно ще продължа напред ... С най добрия ми приятел се оправихме ... Но бившия ми не е спирал да ми досажда от 10 дни (когато се върнах в София) ... :neutral:епа отишла си без гадже, там двама са се натискали кво да кажа, ако бях аз ся да имам гадже и да пиша колко я обичам 8-)

h0t_lipS~anD_kisSes
07-23-2008, 20:52
Бившият го отрежи, щом се сеща за теб като е пиян. На приятеля ти му обясни, че не искаш да сте нищо повече - ще му е тежко, но ако ти е истински приятел, ще го преодолее. Аз лично, ако бях на твое място, бих избрал момчето от лагера, щом те е впечатлил толкова много. Изглежда внимателен и мил - не е ли това, което жените искате ?

+1 ;)

Pliok0019
07-23-2008, 20:53
Напиши сценарии за сапунен сериал. :D

patenceto_5533
07-23-2008, 20:54
Малко в последния ти пост не разбрах какво имаш в предвид :?

FlipY
Направете си оргия

patenceto_5533
Имах предвид tuzaro :)

Silvi21
07-23-2008, 20:56
znaa4i lovi6 si nov kazva6 4e si obvarzana na biv6iq i 6ta ostavi priqtelq mu kaji 4e ne spodelq6 4uvstvata be mai ako si hvane6 nekoi 6e e nai dobre gledai sebe si nemoje na si4ki da ugodi6

tuzaro
07-23-2008, 20:59
Имах предвид tuzaro :)начи ако не ти харесва най-добрият ти приятел хващаш тоя другия дето се е държал мило, ако най-добрия приятел ти харесва хващаш него. Бившото гадже го заебаваш

patenceto_5533
07-23-2008, 21:06
Мерси за разяснениета tuzaro ... Мерси и на всички други за идейките и съветите :mrgreen: ... И все пак ако някой има още идеи или съвети да ги дава ВИНАГИ са добре дошли :)

tuzaro
07-23-2008, 21:08
аз имам едно питане, кой ся си избра за гадже?

patenceto_5533
07-23-2008, 21:15
Никой ... на всичките по една майна и да се оправят ... Не мога да угодя на никой друг освен себе си но все пак пак ще си помисле преди окончателно да реша ... защото мразя дя наранявам някой :(

tuzaro
07-23-2008, 21:33
Никой ... на всичките по една майна и да се оправят ... Не мога да угодя на никой друг освен себе си но все пак пак ще си помисле преди окончателно да реша ... защото мразя дя наранявам някой :(браво 8)

paranoia
07-23-2008, 22:08
Neshto ne razbrah,ma prochetoh che she gi razkarash,e taka trea

Chefinkaaa
07-23-2008, 22:24
Ох.. до болка позната история гадно е ... ама както прочетох вече имаш добри съвети от тузаро ии видях, че ще теглиш майните на сички и съм За.. така ша е най-добре с НИКОЙ.. няма да има сърдити.. няма да има пренебрегнати и т.н секи с пръст в устата и да се спасяват.. ти не си длъжна да угаждаш на сички... а ма ха ! само така.. ако наистина най-добрия ти фр те обича ще те разбере.. и другите ще разберат.. вероятно ;) успехи :-)

didi_baby
07-24-2008, 06:13
Някой знаят какво искат,ама както вижваш има и такива които не знаят :( Абе мацка я наистина им тегли по 1 майна и си седни на дупето :)